Samir Badrans flickvän ger sig ut svingandes på sociala medier

Samir & Viktor var först med att åka ur Melodifestivalen, efter att ha gjort ett minst sagt mediokert framträdande med både en och två falska toner. Samir har tidigare uttryckt sitt missnöje över att Anis Don Demina inte tog till sina sociala medier för att stötta gruppen och uppmana följarna att rösta på dem och nu är det dags för den blivande Mrs Badran att säga sitt.
Hon är så sur över att pojkvännens falsksång noterades av tittarna och att den nu är uppe för diskussion på sociala medier. Ni hör ju, en offentlig person, som medverkar i ett av Sveriges största underhållningsprogram som är en tävling i musik och sång där upplägget från start är att artister åker ur varje vecka till det finns en vinnare kvar, att folk diskuterar hans och andras bra och även mindre bra musikaliska framträdanden under helgen som gick, är det mobbning verkligen? För visst är det så Julia Sundqvist framställer det? Att hon kritiserar mig är helt okej, det här är mitt jobb där jag skrivit om Samirs medverkan i tävlingen och det ska hon ju givetvis få ha en åsikt om, trots att hon själv inte använder samma princip.
Kan det vara mobbning att använda Melloappen där man inte ens kan rösta på alla lika mycket så att det blir rättvist?

Jag har klippt bort identiteterna på de som Julia går på här, och har bara med hennes kommentarer:

 

Jag har förbjudit mina nära och kära å det GRÖVSTA att göra så här, om det någonsin skulle uppstå en situation där den här typen av agerande kan ses som rimlig av vissa.
Jag skulle skämmas ihjäl och vilja sjunka genom marken. Det är varken charmigt eller gulligt, särskilt inte när det sker i relation till Samirs jobb. Det här är en del av jobbet, att tävla i Mello. Man bedöms. Det är hela poängen med tävlingen. Ah, så pinsamt!
Det tycker kanske inte ni? Är det här att betrakta som kvinnligt chevalerism månne?

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår inte vad hon försöker göra riktigt? Ingen av kommentarerna var särskilt grova för att vara sm, och hennes svar på dom är ”amen du då?!” 😳 Hade också skämts om min partner gjorde såhär, completely making it worse 😬

   Snälla, använd svenska. Att det ska vara så svårt

    Snälla, kom ihåg att svenska inte är ett modersmål för alla och att sätta punkt efter avslutad mening. Att det ska vara så svårt.

     Jag har kommit på mig själv när jag ska skriva något här, att verkligen gå igenom min text och ta bort slang, engelska ord (som jag annars blandar med i chattar osv), ta bort onödiga förutsättningar så att det inte riskerar att spåra åt fel håll i tråden, osv. Man slår knut på sig själv nu för tiden för att inte bli kritiserad/ifrågasatt/förlöjligad/mm i det här kommentarsfältet.

      Exakt detta, Anonym 17:24! Tidigare var det kändisar som behövde vara hårdhudade på sm, nu är det vanliga människor i ett kommentarsfält 😅 Det är ALLTID någon som måste hugga på något helt oväsentligt? Svenska är inte mitt modersmål men jag kan ju inte skriva det på mitt modersmål om ni ska förstå vad jag skriver, så när jag vet inte vet vad ordet eller uttrycket heter på svenska så skriver jag det på Engelska, i ett antagande att i alla fall 97% förstår då. Förstår verkligen inte hur det kan vara så fruktansvärt irriterande att man måste kommentera det, samt de 10 som likeade.

       När jag inte vet vad ett ord betyder eller hur det stavas, då googlar jag. Sen läser jag alltid igenom det jag ska skicka ut.

        Det gör jag med, när jag skriver en uppsats eller ett mejl i mitt arbete. Men jag kommer inte att googla vad något heter på svenska när jag kommenterar i en blogg, DEAL WITH IT!! 😍

         😀

      Jag tycker inte du ska bry dig om de som besserwissrar. De har nog problem el mår dåligt eftersom de måste klanka ner på någons stavfel, slarvfel el ngt annat småaktigt.

       Tack B1 ❤️

    Fattade du inte vad det stod?

     🙏🏻❤️

  Pinsamt. Och inga slagfärdiga svar heller.

  Hon är pinsam. Folk tyckte inte om låten. Så det så. Det har alltid diskuterats om melloartister och -låtar. Det är lite av poängen med det hela. Om ingen pratade om mello, tittade på det eller hade åsikter så skulle mello inte finnas.

   Fast vi som hör till den här generationen är också förstörda i vad vi tror är normalt. Det är inte ’jag tycker låten/framförandet är dåligt’ längre, det är han/hon är ful, vidrig, äcklig hit och dit och massa internetdiagnoser som slängs omkring. Sen undrar vi varför folk inte kan ta ”kritik” längre.

    Det var dock inte den typen av kommentarer/”kritik” hon tog upp

     3/4 handlade faktiskt inte alls om musiken.

     Även om de inte var särskilt grova.

     Svårt att vara offentligt om man ska gå igång på allt. Men hennes svar är ju verkligen i samma stil som de som kommenterat, inget konstigt att man får svar i samma ton när man slänger ur sig något. Det får man tåla.

      Handlade väl om hur han hanterade förlusten, vilket faktiskt är ganska relevant det med

  Snappy comebacks i klass med Linnea Claesson och Olle Thorell.
  Tror sig vara roliga och fyndiga men för en normala människa är det bara pinsamt.

   Det som är pinsamt är väl kommentarerna folk uttrycker om andra människor. Uttalanden som inte har något att göra med deras roll som politiker, artist, konstnär etc.

    Jag håller med. Lågt att gå på en artist på så sätt. Gillar man inte bidraget, då röstar man inte på det. Simple as that.

    Ps. Tycker dock inte att Julias svar är varken roliga eller bra. Vad sysslar hon med? Det hade räckt att skriva att hon stöttar sin partner och att låga kommentarer säger mer om avsändaren än mottagaren. 😅

     Du menar på samma sätt som folk gör i detta kommentarsfält när en bild på Bianca i bikini dyker upp?
     För då jäklar går väldigt många igång på alla cylindrar och det är inte snälla saker som skrivs.

      Detta tycker jag handlar mer om nöje och det var väldigt milda påhopp han fått. När det gäller Bianca i bikini är det en helt annan problematik tycker jag som är mycket farligare och viktigare jag tror det är därför det blir mer hetsigt här bland kommentarerna när hon nämns.

      Exakt samma!

  Tycker vi kommit så långt ifrån vad som är ok att säga då vi kritiserar en annan person. Det är inte bara ”han sjöng falskt” längre. Det hade varit rimligt att säga i ett melodifestivalsammanhang. Det är hur ful någon är, någon pratar fel, de tror de är något… Man vill trycka till personen ordentligt. Att stå vid sidan av någon som blir utsatt för det är nog väldigt jobbigt. Klart man vill skydda den man älskar.

   Håller helt med, det är helt galet att vi skapar en värld där dessa kommentarer inte bara är okej utan en ren skyldighet. Mår illa av att det är den normen som mina barnbarn kommer fostras in i.

   Jag tycker också det låter väl hårt, särskilt när nedlåtande kommentarer staplas efter varann. Men att Samir är ful har jag nog aldrig läst. Han är trots allt rätt bildskön. Rösten, personliga egenskaper och hur han hanterar förlusten och andra människor är väl vad som kritiseras.

    Du menar att han är bildskön?

  chevalerism…? 🙂

  Är en viss skillnad att kritisera ett uppträdande/jobb och säga att någon är en barnrumpa, ful mm

  Undrar om hon tar samma snack med Samir med tanke på att hans offentligt kritiska inlägg mot Anis då..?

  Ah. Man fattar ju att det måste vara hemskt vara anhörig till offentliga personer ibland. På samma sätt som jag hade gjort som du och strikt förbjudit min familj att ens bekräfta att de vet vem jag är om jag varit känd 😀 Tänker ändå det inte är så farligt och att man kan vara lite empatisk och förstående, hon är vanlig civil flickvän och inte härdad medietränare.

   Det hade varit så mycket bättre för henne att inte lägga sig i det här. Det förminskade Samir. Och hon betedde sig löjligt.

  Han borde pr-träna sin flickvän. Ja sig själv också efter det med Anis.

   Han ska inte behöver PR-träna någon. Jag tycker att det är märkligt att de som vill kommentera någon går via den personens familj/vänner/andra med kopplingar till personen för att göra det. Kommentera direkt till den som kommentaren ska ha!

    Men var har Julia hittat kommentarerna? Är det på Mellos instagram eller Samirs? Eller har folk skrivit det på hennes insta?

     Undrar också.

     Jag uppfattade det att det var på hennes insta. Men om det inte är så så kan hon tagga ner. Om det är hennes insta så fattar jag inte mig på folk och vad de tänker.

      Eftersom hon skriver att hon ”hittat” kommentarerna så låter det som att hon medvetet letat efter något att bita ifrån på.
      Men ja, är det på hennes insta så är det ju helt galet.

       Jag tror de kommer från mitt konto. Som hon blockat sedan länge. Jag tror det är DÄR hon hittat dem.

        Då borde du kanske se över vad du anser vara rimlig kritik mot en person som ska få stå kvar och inte. Kritik mot musiken är väl fullt rimligt men inte rent elaka kommentarer. Man ska inte behöva ta allt bara för att man är offentlig. Det är helt uppåt väggarna att det anses vara rimligt. Du kan bidra till ett bättre internetklimat, det skulle vara bra om du tog chansen. Högt i tak men nolltolerans mot mobbning. Det står en hel del fula kommentarer på din Instagram efter en snabb titt. Och du är rätt duktig på att bjuda in till det också.

  Kan ju vara ett knep för att rikta fokus mot låten och öka antalet streams. Man blir onekligen nyfiken på att se/höra hur pass dåligt det var.

   Låten på Spotify är mycket bättre än vad de åstadkom live i lördags.

    Så klart. I stort sett vem som helst kan spela in en skiva, och det låter ok.

  Brrr avskyr när ”kända” folks partners ska hålla på och försvara den andre på internet eller hålla på och dela inlägg från den.

   Minns för länge sen när Hanna Graafs dåvarande man, la sig i vad folk skrev till hans fru.

    Ja, var nog han som fick henne att sluta blogga också med tanke på att de blev tillsammans igen vid den tidpunkten. Nu är det ju slut (igen) så skulle inte förvåna mig om hon börjar igen. Han verkar f ö vara en riktig översittare. Men hans pengar var väl sköna..

  Med tanke på hur tjurig han är på Anis så har hon nog inget annat van än att gå till offentligt försvar. 😬

   Alltså tala om fokusförflyttning. Samir kan uppenbarligen inte hantera nederlag och det första han gör är att anklaga Anis för att inte har uppmanat sina följare att rösta på Samir. Precis som om det var därför han åkte ut först ur Mello. Ger man sig in i leken får man leken tåla. De lät förskräckligt och förtjänade att åka ut och det är ingens fel än deras eget.

    Menar att hon kanske känner att hon måste gå ut och försvara honom, annars blir han tjurig på henne också. 🙃

     Var otydlig. Förstod och håller med dig. Samir håller på med fokusförflyttning alltså. Det är alla andras fel att han misslyckas typ.

     Varför skulle en man vilja att hans fru går ut o försvarar honom? Likväl som en man inte ska behöva gå ut och försvara sin fru. Man klarar sig väl för sjutton själv.

    Vart någonstans har han kritiserat Anis? Helt missat

     FInns ett helt inlägg om det.

  Nej tack till att någon skulle försvara mig på det här sättet. Dessutom kommer personerna som kommenterar omoget troligen bara triggas och det blir ännu mer av det. Men det kanske är det de vill? Vem vet idag.

  Är Samir tillsammans med Anna Book?

   Hur tänkte du nu😀

   Hahaha 😅 man kan faktiskt tro det

  – Om en del personer inte tyckte om låten så måste väl de väl få säga/skriva vad de tycker, lika mycket som de personer som tyckte om låten gör. Däremot är det inte ok med personangrepp om utseende, beteende m.m.
  – Vet inte vem denna tjej är men om jag har förstått det rätt så hänger hon ut vissa ”följare”. Personligen tycker jag det är otroligt omoget/oprofessionellt beteende att göra på det viset.
  – Förväntar sig SB alltid någon form av gentjänst när han (som han angett) hjälper andra? Förväntade han sig att A skulle be sina följare att rösta på S&V, även om A inte tyckte låten var bra?
  – Varför kan de inblandade inte bara inse att varken låt eller framträdande var bra, istället ska man hålla på och tjafsa och gnälla.
  De borde gå vidare i livet och lära sig att allt inte går spikrakt framåt.
  – Allvarligt talat, trodde verkligen S&V att de skulle göra succé bara för att de hade några slagdängor för många år sedan.

   Haha, läste SB som Sandra Beijer.

   Beteende tycker jag absolut att man får personangripa. Utseende känns inte schysst om det inte är köpt, men jag tycker inte att folk har angripit Samirs utseende här.

    Förstår hur du tänker. Har sett kommentarer om både utseende och beteende på scen. Några exempel är hårfärg, kramar, danssteg…

  Fast din mamma har väl vevat rätt bra här ibland?

   Helt på egen hand i så fall, inte i försvar av mig.

  Jag haller med om att hon inte borde ga ”till forsvar ”. Samtidigt tycker jag komentarerna ar vedervardiga. De akte ut, sa folkets asikt var tydlig. Att sitta och forlojliga och trycka ner online astakommer ingenting. Visst, alla komentarerna kanske inte var sa farliga men nar folk skriver saker som ”mina trumhinnor sprack” (och det far sta kvar)sa bidrar det till klimatet. Inte minst nu nar diskussionerna ar manga om barn/unga pa natet: Vi pratar dagligen om hur de influeras till atstorningar och konsumering, men glommer ofta bort att kommentarer som dessa hojer tolleransnivan for vad som ar okej att saga till andra. Det spelar inte nagon roll om det ar deras jobb eller inte; om jag ater nagot pa en restaurang som jag ogillar gar jag ju inte upp till kocken och sager at honom att jag ”ville skara ut min tunga och spy upp mina smaklokar” efter att atit soppan.

   Ny lägstanivå för ”vedervärdiga”? Att det lät illa och att han beter sig jävligt omoget är varken mobbing eller personangrepp. Herregud. Han är en offentlig person som inte kan hantera att han just förlorat en tävling där han faktiskt var sämst. Den som är sämst brukar förlora tävlingar. Det är liksom det det går ut på. Då bröstar man det och går vidare.

    Istället skickar han sms till en fd kompis som han hjälpte för 6 år sen, med spydig kommentar att han inte pushat Samir nu på Mello. Och han lägger ut en filmsnutt där han sitter med största offerkoftan och och talar om vilken jääääävla otur han har. Sen måste tjejen gå in och skydda Samir mot dom som tycker att han inte är bra.

  Känns som Samir har svårt att hantera motgångar i och med sitt inlägg som publicerats här tidigare om vilken otur han har och utspelet mot Anis. De är inte de första artisterna som försökt göra comeback i Mello och misslyckats. Det får man ta i den branschen, folks musiksmak förändras och deras låt och framförande var inte så bra. Nu framstår han bara som en dålig och bitter förlorare.

  Det VAR ju sämst 😅

  Fast räcker det inte med att förlora? Visst, han gråter ut – vad spelar därför roll? Kritik i all ära – men det är skillnad på att vara kritisk och att vara elak och medvetet såra.
  Han beter sig omoget? Ja, men vilken åldersgrupp vänder han sig till? Jo, unga. Samma unga som ser dessa kommentarer, skrivna utav vuxna. Och jag kan bara tala för mig själv, men jag hade inte känt mig bekväm med en ledsen 13 åring som grät efter att ha blivit kallad ”tondöv” online efter en skol kabaré; eller en ledsen 16 åring som har svårt med språk. Barn och unga gör som vi gör – fast oftast lite värre. Genom att vara medvetet elaka försämrar vi miljön på nätet, och det är inget jag bara hittat på.

  ”En 10-åring från orten” 😂😂😂😂😂😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.