Sånt känner man!

Christofer ”Mitt hjärtas fröjd och eviga längtan” Pocock från Love is blind gästar Anis och Behrouz podd där han bland annat pratar om hur han på en gång kände att hans utvalda partner Catja inte gillade det hon såg och hur det fick honom att distansera sig från henne. 
Anis säger att ”sånt känner man” och det kan jag hålla med om att man gör, men i kommentarsfältet ger man inte mycket för Christofers utsago där man kallar det för BS (bullshit) och istället omnämner honom som ”klängig”

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror faktiskt han kände det, att Catja inte attraherades av honom ( självklart känner man det ) och det gjorde nog Christoffer lite desperat och vill visa och överdrev då att försöka visa att love is blind och att han ville visa att han är en skön bra kille.

      Tror nog hon attraherades av honom med tanke på att de låg flera gånger, men hon var inte kär. Och så kan det ju vara. Så förstår att han blev förvirrad (men kanske borde känt av rummet lite ändå… sex är ju inte allt)

        Både män och kvinnor kan ligga utan att vara attraherade. Hört talas om KK?

          Men är man kk så är man ju ofta attraherade av varandra. Kanske inte kära, men det är ju inte samma sak som attraherad. Tror de flesta behöver iallafall lite attraktion till någon för att vilja ligga, även om det såklart möjligt att göra det utan.

            Väljer att tro på det här. Då är det i alla fall några som tycker jag är attraktiv.

              Det tror jag absolut! Nu talar jag bara för mig själv men jag skulle hellre vara utan sex än att ligga med någon som jag inte tyckte var attraktiv 😅

              Tycker attraktiv och attraherande inte riktigt är samma sak. Jag kan vara attraherad av någon jag ligger med, utan att tycka att han är speciellt attraktiv visuellt

                Oj va, det kan inte jag. Alla jag har legat med har varit attraktiva. Någon som inte har en attraktiv utsida men kanske har en attraktiv insida (är det så du menar?) kan jag inte ligga med.

              Hur många KK har du😀

                Hahaha just nu ingen, tänkte över åren😂

          Fast man är väl inte kk med vem som helst, jag skulle iallafall inte ligga regelbundet med någon jag inte är attraherad av. Skillnad på attraktion och känslor.

            Men attraktion är väl inget som är konstant heller? Hon kan ju ha känt sig mer attraherad ibland och därför legat med honom

            Jag har inte haft ngt KK själv. Men vi hade den här diskussionen i tjejgänget. En kompis kille kände en som enbart låg med ett KK för att han var sugen, men kände absolut inget för henne annat än sexet. Vad han sa iaf.

              Man behöver ju inte känna något för personen, men brukar ju oftast vara något med personen man finner attraktivt om man väljer att bli kk’s, men killar kanske är mindre kräsna (bara min fördom dock 🙈).

                Har också fått för mig att killar lättare kan ligga med ngn utan att känna ngn attraktion el tycka hon är snygg. Töm och glöm liksom. Kan ju bero på att jag hört män berätta sådana stories iofs.

                  Jag tror du helt har missuppfattat innebörden av attraktion.

                    Nej det tror inte jag

              Men är han sugen är han ju attraherad. Attraktion behöver inte ha med mer djupgående känslor att göra.

                Tror faktiskt man enbart kan vara pilsk. Skulle vara intressant att höra vad en karl säger, har vi ngn här? Hört historier om ONS, folk har varit fulla och när de vaknat bredvid personen på morgonen WTF😳 En tjejkompis till mig bl a.

                  Men pilsk är ju också en form av attraktion. Du är kåt/sugen.

                    Skulle inte jämställa det med attraktion. Tror du män är attraherade av en uppblåsbar Barbara t ex? Det är bara köttets lustar..😉 Och k.ken ska ha sitt som Frank sa😀 Tror du män som går till en bordell för att köpa sex är attraherade av den prostituerade?

                    Men tar man vem som helst för det? I don’t.

                      Ja det finns det absolut folk som gör.

        Tycker faktiskt den här säsongen visar det väldigt bra, att sex inte är allt. Kanske bra lärdom för många killar.
        Å andra sidan, utan bra sex håller det sällan i längden.

    Det är så gulligt när folk tror att tv är på riktigt och skildrar exakt verklighet. Inga ihopklipp, inga vinklingar. Sen verkar den här snubben rätt oskön men vad han kände kan väl för guds skull bara han veta. Det kanske var en show för kamerorna.

      Produktionen: Oskar, vi tänker att du är väldigt mycket svensk 🇸🇪?

      Oskar: men min mamma är iranska!
      Produktionen: faaaan!!! Förstör inte realityn!!!!
      Du vet inte ett skit om andra kulturer ska du veta.
      Oskar: Okej,

    Jag håller med om att man märkte att hon inte var intresserad. Men hon fixade att ha 6 med honom iaf😉 Hörde f ö att Amanda berättat att kvinnan som Sergio fått barn med ringde flera ggr under graviditeten men att S inte ”kunde ta det till sig”?! Han vill heller inte betala underhåll el träffa barnet. Undras hur länge Amanda klarar trappan upp till sängen i S kök som gravid?

      Fast vem har inte haft sex med någon som man inte har känslor för 😂 (eller finns självklart de som inte haft det men är nog ganska många av oss som inte varit kära i varenda person vi legat med)

        Eller hur, känslor och attraktion är inte samma sak så visst kan man ha sex utan känslor men ändå känna attraktion.

    Är ju kanske inte jätte konstigt att det var svårt att veta vad hon ville när hon avskydde honom dagtid/framför kamerorna, men låg med honom nattetid/bakom kamerorna och flera gånger sa att det absoluuuut inte var att attraktionen saknades.

      Tycker inte det verkade som att hon avskydde honom, men han gick väldigt fort fram och uttryckte sig med väldigt stora ord trots att de knappt kände varandra, hade också blivit obekväm av det.

        Blickarna hon gav honom, suckade och rullade ögonen, pikade honom hela tiden, gav aldrig någon komplimang tillbaka (det måste man absolut inte, men you what I mean nu) etc… Är inte på Christoffers sida då jag tycker att dom båda hade problem på olika sätt, men skulle nog vilja påstå att hon visade avsky 😂

          Han var ju för mycket. Hade nog också kännt lite irritation om någon jag dejtade betedde sig så 😅 betyder ju inte att man avskyr människan.

            Agree to disagree ☺️

          Jag tycker nog att hon log kärleksfullt när han kom med sin harang om evig längtan. Inte alls irriterat som jag nog skulle gjort.

    Tycker han ser bra ut men tyvärr går de flesta kvinnor inte igåg på män med lila hår, kjol, nagellack och pärlhalsband… call me old fashioned.

      Det plus hans läskiga personlighet gör honom svår att gilla.

      Nej han skapade verkligen en svår uppförsbacke för sig själv. I de sista avsnitten försökte han hårt med stilen men då var det för sent.

      Precis, han är ju inte ful. Men det är något med hans stil och hur han beter sig/vad han säger som gör honom oattraktiv. Tycker han verkade lite obehaglig i vissa situationer tillochmed.

        Catja har sagt att hon kände sig otrygg med honom under ett bråk och därför sov hos Oskar och Meira en natt. De har dessutom bekräftat hennes story.

          Han blev ju väldigt obehaglig framför kamerorna tillochmed den där gången när han skulle vara en ”bad boy” eller vad han höll på med 😳 eller hur han uttryckte sig innan han kastade ringen..

    Han snackar definitivt skit och försöker släta över sitt desperata beteende i tv. Han borde sluta med alla dessa intervjuer nu och gå i privat terapi för att få ordning på sin bitterhet. Han borde ta tips från gingern i GVFÖ som blev helt tillplattad av Märta i tv, men som gick vidare, svalde stoltheten, och hittade kärleken utan att älta och hitta på.

    Den tröttaste kommentaren är ju ”hoN kUnDE Ju ÄnDå hA sEX mEd HoNoM”. Som att det är första gången i världshistorien någon har sex med någon den inte är kär i. Ja herregud skämmes borde hon (inte).

      Att ha sex utan att vara kär är ju inget konstigt – men att ha det med nån man inte ens är attraherad av är i min värld högst märkligt. Nåt litet pirr måste finnas, hur ska man annars gå igång?

        Ja det är ju mycket svårt att veta då jag inte är Catja. Sen är det ju också så att vi alla är olika, dvs inte i din värld. Alla kanske inte behöver ha ett pirr. Vad vet jag?

          Haha, nej jag utgår ifrån att ingen förutom jag befinner sig i min värld. Men vad ska man annars utgå ifrån i en diskussion? Det blir ju rätt platt om man bara ska tänka att alla är olika, då kan man ju låta bli att diskutera helt och hållet.

        Men hon har ju sagt att hon var attraherad av honom men att det inte räckte

          Okej, jag minns det som att hon sa att hon inte var attraherad – fel av mig!

        Man blundar och fantiserar.

    Älskar Christoffer – verkar supergullig ❤️

      Leta upp honom, han kanske blir glad. Ni kan trä pärlhalsband tillsammans😉

    Nja köper inte detta riktigt! 😄

    Tycker att han framstod som en smula desperat när han gång på gång bedyrade att han var beredd att släppa allt och flytta in till Catja på en gång. Jag tror att han där ville framstå som orädd och modig, ”villig att satsa allt”-typen, men budskapet han förmedlade var snarare creepy stalkersnubbe med oskönt beteende som får en att dra skygglapparna åt sig. Ett sånt beteende känns ganska osunt när man inte ens sagt ”jag älskar dig” till varandra.

      Jag sa inte ”jag älskar dig” till min nuvarande man förrän vi varit sambo i flera månader (och innan det tillsammans i typ 2 år). Det satt hårt inne, inte ord vi använde i min ursprungsfamilj, kändes så stort… Men då krävde jag i och för sig inte att få flytta in hos honom på direkten heller, så kanske inte har något med din poäng att göra 😅

        Över 2 år? Wow. Sa han det till dig tidigare?

      Inte desperat utan mer att han inte är rotad nånstans och inte ser några problem med att flytta

        Ingen tar inte i så när de pratar med någon. Det ger intrycket av att de redan har planerat 20 år framåt – innan ens ett ja !!

        Det låter som något från romansbedrägerier snarare att måla upp en framtid tillsammans. Fast även i de fallen finns det ju ett gensvar! Här _saknades_ det gensvar. Förstå hur bisarrt det är.

    Att vara på utan positivt gensvar = trakasserier

    Om man handlat stöldgods kan man inte hävda att man gjort det ”i god tro”. Samma borde gälla i sådana här fall.

    Meira och Oskar har berättat nåt helt annat i en podd. Kolla i FB-tråden för vilken. Har inte hunnit lyssna själv än, men de antydde tydligen något om droger också.

    Christofer är en av de bästa killarna jag någonsin vart vän med. TV är TV. Relationer är komplicerade nog som de är även när man inte har kameror i ansiktet. De var inte bra för varandra. Känner inte henne men hon är säkert ingen dålig människa. Men det jag vet definitivt är att Christofer är en bra kille.

      Alltså folk som misshandlat, mördat, våldtagit, betett sig som svin har ju ofta vänner och/eller familj som tycker de är helt fantastiska. Märk väl att jag inte antyder att Christoffer skulle gjort/göra dessa saker. Utan att människor är komplexa. Det är sällan någon som är totalt genomgående elak som person. Att han är en bra kille och vän till dig betyder ju inte att han i en annan situation kan ha betett sig mindre bra och inte var en så bra partner.

        Allt du skriver är självklart. Få människor är perfekta eller felfria. Hon var ingen bra partner heller, eller betedde sig särskilt snällt. Som jag skrev. De var inget bra för varandra.

        Att dra in mördare / våldtäktsmän i kommentaren känns onödigt när du vill poängtera att Christofer inte är en sådan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.