Sjösjuka Galore

Youtubern och Let’s Dancevinnaren Hampus Hedström beskriver min värsta mardröm, när han ska beskriva hur hans tre veckor långa resa över Atlanten utspelat sig.
Hampus är nämligen en av deltagarna i realityserien ”Över Atlanten” som kort och gott handlar om ett gäng svenska kändisar och deras seglats över… ja, Atlanten. Med på båten fanns även namn som Tobbe ”Trollkarl”’Blom, Jessica Andersson, Björn Kjellman, Malin Gramer och självaste ”Arga snickaren och blippfantasten” Anders Öfvergård.

Hampus har nu gått ut med hur han hade det under som segeltur, och det låter som ett straff värre än något annat jag kan komma på.
Trots att han fick veta att sjösjuka brukar ge med sig efter tre dagar, så var han gruvligt sjösjuk under hela seglatsen. Alltså i tre veckor. 🤢

På grund av att sjösjuka ofta blir värre av att gå ner i ruffen så sov Hampus fastsnurrad i fören eller i den lilla sittbrunnen, men att avbryta inspelningen var aldrig aktuell enligt Aftonbladet.

Jag har nog aldrig mått så dåligt fysiskt. Men jag har heller aldrig mått så bra psykiskt. Att vara på en båt helt utan uppkoppling, inga telefoner, inga distraktioner. Det gjorde att jag mådde skitbra. Jag vet inte varför, men jag har aldrig mått så bra som på den båten psykiskt. // Hampus Hedström

Intressant ändå att han mådde prima psykiskt, trots det ständiga illamåendet. Så är det inte för den här sjösjuka donnan, utan jag är snarare motsatsen.

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så Arga Snattaren fick gå ombord. Vems kött snodde han och vem/vilka fick vara utan😉

      Snickers!

        You’re not you when you’re hungry!

          Han kanske tänkte att så länge han inte lämnar båten så kan det inte räknas som snatteri/stöld..? 🙈

      😂😂😂😂😂😂😂

        😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          Stollar med era skrattande gubbar.

            Hellre det än en sur och bitter kommentar som din. Gör du något annat än gnäller härinne?

              Ja camcam stämmer det. Att jag gnäller?

      Men det där är gammalt. Det är glömt. Anders har gjort mycket bra för andra människor. Ingen människa är perfekt.

        Sant. Han kan ju utöver att snatta faktiskt både köra rattfull och brotta ned kvinnor som försöker stoppa honom.

    Köttfadäsen avhandlas nästan direkt och han hade med en påse entrecôte på båten..det skulle antagligen vara kul…Gillar verkligen det programmet, men Anders Ö hade jag gärna sluppit, tycker bara han känns forcerad. Undrar så hur man öht lyckas med bedriften att scanna endast tre av fem köttbitar när man skall pröjsa..Anders hävdar ju att han missade två och jag har mycket svårt att tro honom. Bara pinsamt att han får stå där på båten och oemotsagd hävda sin oskuld. Vem får åka med nästa år och berätta om sin, (trots dom) oskuld på bästa sändningstid.

      Äsch inte hela världen att ”missa” att blippa 2 grejor. Det finns värre saker. Men håller med dig annars, hade helst sluppit honom öht.

        Det var ju inte första gången han ”glömde” att blippa. I samma affär dessutom. Amatör. Eller inte😉

          Känner en butikskontrollant som grep en kvinna för snatteri, det visade sig att hon var en överåklagare. Hennes make kontaktade butikskontrollanten och frågade ”vet du vilka vi är?” Med krav på att det skulle släppas.

          Hon fick minsann behålla sitt jobb. Trots hot, och dom.

          Vem bryr sig om en arg snickare? 😂

        Butiken hade ju haft problem med honom tidigare.

        Det var ju inte en slump att butikskontrollanten fick i uppgift att följa efter just honom.

          Precis och butiken hade ju troligen inte polisanmält om han missat två varor och det var första ggn. Jag har mest problem med att han hävdar något så uppenbart var ett misstag. Hade han ist sagt, ja, jag försökte sno två och lagt sig platt, hade jag faktisk haft större förståelse, el iaf haft viss respekt för ett erkännande. Finns ju en del människor som av diverse psykologiska faktorer, finner det tillfredsställande att snatta, alltså inte bara pga ekonomisk situation. I Anders fall gissar jag (högst amatörmässig analys) att han var förbannad på livsmedelhandeln och deras höjda priser, så han ”sätter sig över” det genom att betala för det han anser skäligt. Eller så är han en spänningssökare. Lite sån personlighet han verkar ha imo.

        Fattar inte hur man varken kan missa eller ”missa” att blippa.

      Måste ju vara Runar

      Så han begick ett brott och fick sitt straff. Ska han aldrig mer få ett jobb? Jag tycker att det är ok att han är med i tv.

      Är det våldsbrott eller sexbrott förstår jag att man straffar ut sig för livet, men i det här fallet tycker jag inte att det är SÅ farligt.

      Men hur kan man jämföra en köttbit med allt han gjort.
      Fått ordning på folk och deras hus
      Ställt upp för missbrukare.
      Varför ser ni inte det bra.
      Och jag gillar honom mycket som ledare för Robinson.

    Han var fastSURRAD inte fastsnurrad!

    Korrekturläsningen…

      :))

      Bessra inte🙄

    Skulle inte Peter Forsberg vara med? Såg ut så på hans Instagram

      De är nästa omgång, den här är inspelad tidigare. Forsbergs gäng kom just fram till Karibien.

        Aha, tack 🙌🏼

    Tycker Hampus känns så himla sympatisk, men mardröm att må så dåligt.
    Snickaren var väl bra att de tog tag i Elefanten på båten på en gång. Värre brott finns ju, orimligt att man ska dömas för evigt för detta, oavsett skyldig eller ej har han ju tagit sitt straff.
    Tråkigt att Jessica som är så fin gjort läpparna eller nåt annat i ansiktet som gör att hon ser skev och sönderfixad ut 🙁

      Dom som fortsätter döma anders är ej bra människor.

        Ok, då kan ju alla börja sno kött. Eller? En människa med bra ekonomi dessutom, pinsamt. Hade haft mer förståelse om det var någon hemlös.

          Jäklar vad många som snor åt sig bland rikt folk.
          Tex en vårdcentral som saltade fakturor och tog 30 miljoner extra. Men som tur var fick dom betala tillbaks allt. Och ni snackar om en köttbit. Lev mer i verkligheten.

            Två. Skulle du tycka samma sak om du hade en butik och folk kom och stal?

    Varför tar man inte med dig åksjukepiller om man riskerar att bli sjösjuk? Eller är det som i Robinson där man inte får ha mer än en sak med sig?

      De får sjösjukeplåster, men det tar inte allt för alla, en del mår illa ändå. Det sägs ju, att har man ett riktigt bra balanssinne, så blir man lätt åksjuk generellt. Har själv aldrig någonsin blivit vare sig åk eller sjösjuk, trots varit ute på en del stormiga hav, så har nog det sämst balanssinnet man kan ha.

        Hade ingen aning om detta! Har jättedålig balans men var också den enda i familjen som aldrig mådde dåligt när vi var ute och seglade hela somrarna som barn, ändå kul om det stämmer.

    Jag har gått på seglarskola och seglat en hel del och älskar det. Älskar havet. Kul att få se anders snickaren. Jag tycker mycket om honom. Han har ett stort hjärta.

    Nej fy bövelen för att vara sjösjuk i tre veckor. Jag har långseglat en del och blir som däckad av sjösjuka. Är inte ens människa längre.
    Kul att se hur Björn Kjellman tog sig an utmaningen, hans dotter var duktig seglare i tonåren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.