Kul Kontent?

Det här Snapchatfiltret är inte nytt, men still as anmärkningsvärt… 

Det är alltså ett filter som lägger till en blåtira runt ögat på den som bilden föreställer.
Jag har fått mängder av bilder med det här filtret skickade till mig de senaste dagarna och vet inte om det bara fått lite av en nytändning?

Jag funderade lite kring det här….på vad som egentligen är ett roligt filter? Är våld och filterskador okej? En blåtira? Kul? Ett filter som får det att se ut som att man skjutit av sig ena halvan av huvudet? En pålagd strypsnara? Är det kul att ”lajva” avrättning? Ett ”elektriska stolen-filter? Skojsigt? Ett ”Colombine shooter”-filter?
Ett ”open casket”-filter som en begravning? Fnissigt?

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte min humor🙂

  En guccikeps?

  Nej, inte kul. Ngn som sett (vill inte kalla det sport) Power Slap? Höll på att ”smälla” av😳

  Nej det är inte min typ av humor.

  Tycker inte det var roligt eller något jag kommer använda, blir dock inte upprörd av det eller skulle lägga energi på att tipsa dig/tidningen om det eller liknande 😅

  Nä, inte direkt min typ av humor…
  OT: LD skiljer sig, tror ni att hon kommer göra samarbeten nu? Eller vad försörjer hon sig på? Oj, det lät hårt är ledsen för barnens skull givetvis bara föräldrarna är ok vuxna så blir det nog bra för dem.

   Hon har väl sina prints… och så har hon ju sagt att ex-maken gett henne pengar så hon ska kunna skilja sig… så hon lever väl på dem.

    Hur mkt pengar fick hon? Jag fick inte ett skit av mitt ex, den snåle f-n🙄

    Hon får pengar efter bodelningen. Annars skriver hon mycket just nu om att hon inte har råd med så mycket och har ångest över framtiden osv. De pengar hon får kommer gå till att köpa boende.

   Hon får ju bra mycket pengar när skilsmässan går igenom. Maken är mångmiljonär, de har villa, lägenhet på Söder etc.

    Lägenheten är väl inte gemensam va? Men jag vet inte.

     Lite ot; men vad händer med bloggbevakning? Senaste inlägg, både här och på Instagram känns.. elaka? Som menade för att trycka ner människor. Ta bara de senaste två Instagram uppdateringarna: En aftonbladet artikel om tillkallades polis vid karaoke kväll med frågan ”var var samir”. Och sedan en delad bild på bianca med påstådd retuschering, där det ursprungliga bilden kallar Biancas kropp ”skapell-retucherad”. Jag menar va f.. jag gillar den här bloggen och älskar att skrolla runt och hålla mig uppdaterad, men nu blir jag bara upprörd när jag går in och kollar. Är det bara jag?

      Det är bara du så klart!

      Sorry menade inte att kommentera. Skulle vara en egen kommentar

     De har skrivit äktenskapsförord.

      Hon sa ju förr att de inte har äktenskapsförord?

       Spelar ingen roll om tillgångarna är enskild egendom. Då delas de inte i en bodelning.

    Finns inte makens pengar i hans företag? Hoppas människa inte får en krona. Hon har väl skrutit om att hon typ aldrig jobbat så det är väl på tiden. Vem som nu skulle vilja anställa den där galenpannan…

     Mår du bra? Hur kan man önska ekonomisk utsatthet för nån människa? Varför tycker du att hon förtjänar det? Har hon mördat nån?

    Ok alla ni som VET att hon får en massa pengar och Ditten och datten, hur vet ni det?

  Alltså filter är ju skittråkiga oavsett så det spelar ingen större roll vad det är. Min femåring tycker det är jätteroligt att sitta med snapchat och typ få fjärilar i håret, men vuxna människor?

  Hälsningar Agda-Britt

   Många som har ett favorit-filter på stores på tex Instagram som dom alltid använder. Brukar testa på mig själv för att se exakt hur mycket det ändrar och det är mycket! Huden slätas ut, ögonen öppnas upp, smink läggs på osv… Varför vill man se helt annorlunda ut? Blir ju bara märkligt när man någon gång sen ser den personen på riktigt. Och sen så ser ju alla att det är ett filter man använder eftersom det står längst upp…
   Och som någon skrev visst är det okej om barn leker med detta, men vuxna…?

  Lite ot; men vad händer med bloggbevakning? Senaste inlägg, både här och på Instagram känns.. elaka? Som menade för att trycka ner människor. Ta bara de senaste två Instagram uppdateringarna: En aftonbladet artikel om tillkallades polis vid karaoke kväll med frågan ”var var samir”. Och sedan en delad bild på bianca med påstådd retuschering, där det ursprungliga bilden kallar Biancas kropp ”skapell-retucherad”. Jag menar va f.. jag gillar den här bloggen och älskar att skrolla runt och hålla mig uppdaterad, men nu blir jag bara upprörd när jag går in och kollar. Är det bara jag?

   Eko, eko!!!!

    😂😂

   Det är inte bara du.
   Det har helt klart varit ett skifte i tonen här inne. Och då menar jag inte bland kommentarerna.

    Jo kommentarerna med. Folk har så svårt att ta andras åsikter. Och öppet spår är ett lotteri. Förut var det mer trevligt nu går det åt andra hållet. Man vet aldrig vad som skrivs. Några öppet s har ju varit så bra och alla velat hjälpa om någon har en fråga. Men märkt skillnader senaste tiden.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.