Triss i Instastory

Att stjäla någons barnvagn, det är fan det lägsta av det lägsta. 😡

Lykobutiken i Stockholm är nog en av de mer överreklamerade butikerna någonsin.
Konceptet är toppen, men butiken känns mest som en stor och svulstig Normal, med kids och kladd överallt på ett sätt som får mig att vilja gå därifrån, snarare än gör mig köpsugen.

Samir Badran visar hur en mellostöttningsslipsten ska dras, genom att ge sitt fulla stöd till Fröken Snusk. Ät det, Anis Don Demina! 😁

Tror ni han skulle dela mitt klipp om jag spela in ett? Stötta det liksom?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Måste säga att jag blev rätt impad av att fröken snusk faktiskt kan sjunga…live dessutom. Vet inte vad jag hade förväntat mig.

   Det var en riktigt bra lät och härligt nummer, kändes som den låten passar alla åldrar. Blev verkligen överraskad och jag trodde nästan hon skulle gå direkt till final men alltså shit vilka bra låtar som gick till final wow, båda två var superbra men ganska lika låtar. Tror nog att en av dem kan bli vinnaren i år, svårt att säga vem av dem bara, svårt att välja.

   Jösses. Vilket skit säger jag.

    Ja, extremt mycket sämre låt än Samir och Viktors, å andra sidan sjunger hon extremt mycket bättre än dem. Synd bara att luvan gjorde att orden inte hördes.

   Men du hör ju bara hur hon sjunger de första 10 sekunderna, efter det kommer den pålagda kören in och överröstar hennes sång. Hur kan folk inte höra det utan tror att hon sjunger jättebra? 😂

  Nu fortsätter jag med mitt ”dagens ungdom” men vem är ens målgruppen för fröken snusk? Finns det människor som genuint uppskattar musiken eller är det som när man själv satt och lyssnade på typ boten Anna eller günter?

   Alla som gillar epa dunk. Ofattbart för mig men verkar spelas i 98% av alla bilar efter kl 22.00.

   Jag har undrat vad som hänt om en ”Farbror snusk” försökt med liknande upplägg.

    Farmor snusk kanske hade varit nåt dock

     Det är ju Spaniens bidrag i år! 😉

    Tröttsamt detta. Ingen jävel kan vara så humorbefriad att man skulle bry sig om en ”farbror snusk” en man på typ 25 år. Spänn av lite! 😄

     Det är musik och inte på liv och död! 😄

    Eddie walked så Fröken Snusk så can run.

   Målgruppen är ju allt från barn till vuxna, det är vad som toppar listorna i Sverige idag och representerar helt enkelt vad svenska folket lyssnar på. Lite samma som med Eddie Meduza, tycker det finns massvis av olika typer av personer som tycker han är rolig och hans musik spelas ju fortfarande i stor utsträckning.

   Ser många som är helt hispiga på grund av att Fröken ska vara med eller att hon är populär, jag känner mest, kul att slippa det gamla vanliga tråkiga! Hoppas genuint hon kommer långt, hon är ju den som ger en mest trovärdig bild av vad vi lyssnar på hemma. Plus att hon är rätt kul och verkar väldigt snäll.

    Har du ens lyssnat på skiten?

  Låtarna är inte ens tillgängliga att lyssna på och festa till just nu, och går de vidare till final eller finalkval kommer de låtarna inte heller gå att lyssna på. Vet inte Samir detta? Han har ju varit med i melodifestivalen flera gånger?

  Om Fröken Snusk åker ut ikväll kommer man kunna festa till hennes låt, och det är väl skoj om man gillar henne, men Samirs repostande för att hon ska vidare hjälper nog väldigt lite i det ögonblicket.

   Eller ska man tagga honom när man festar till Samir och Viktors låt? Jag läste inte tillräckligt noga på skärmbilderna inser jag nu

  Bara namnet fröken snusk gör att jag inte vill lyssna. Men dottern är lovad melodifestivalmys så jag får stå ut med den ”härliga” musiken.

   Mer snusk åt folket! 😉😄

    Du får väll börja snuska då om du känner för det.

   Känner samma. Vilket dumt artistnamn. Och hur orkar hon ha täckt näsan hela tiden. 🤣

    Smart om man inte vill bli igenkänd. Tänker att det är som vårdpersonal som behövde gå med munskydd under pandemin. Tycker det skulle vara kul om någon gör en kupp och tar av henne mössan. 😛

    Känns lite som att hon inte vill förknippas med musiken hon sjunger.

     Varför inte? Tror ni att Slipknot, Kizz, Lordi och alla dom inte heller vill förknippas med sin musik bara för dom har masker?

      Ja.

  Trist med barnvagnen men fy farao vad jag avskyr när folk använder ordet kids 🤢 eller lägga. Jag ska börja använda ord som min mormor använde, som kapuschong, portmonnä, skär (rosa) eller livrem

   Det enda som är värre än lägga är lya.

   Rygga! Fy fan för ordet rygga! Säg ryggsäck!

   Fler sköna retro-ord är taxibil, blus, mjukmedel (=balsam), lasarett!

    Mjukmedel=sköljmedel för tvätt

     Absolut, men förr i tiden sa en del folk inte balsam, de sa mjukmedel.
     Idag är ju mjukmedel = sköljmedel, och alla använder ordet balsam om balsam.

    Är blus ett retroord? Haha, använder jag jämt. Vad heter det annars?

     Samma här

     Förr använde man ordet blus om plagg som vi inte skulle kalla blus idag, som t.ex överdelen till en barnpyjamas

      Nej det gjordes det inte. Kanske bara i din familj.

       Vänligen förkovra dig i blusens wikipediasida och återkom sedan med lite vatten till Anonyms kvarn eller inte alls 🤠

       https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Blus

    Brandgul = orange

     Brandgul jumper!

    Lasarett är retroord? Sjukhuset här heter faktiskt Lasarett. Är i namnet.

     Du måste bo på landet😂

      Och i så fall?

    Känns det bra att håna typ din mormor/farmor?

   Min sambo kallar plånkan för börs 🙂

    Är han från Norrland?

     Yes 🙂

    Det är ju norrländsk dialekt.

   Älskar ’brunkräm’ (foundation), haha.

    Ja, det är så himla bra att ha när man ska ”måla sig”!

   Min man använder ordet ”sängkammarn” så avtändande

    Haha låter ju sexigt!

   älskar alla de orden men speciellt de första två!! Hör farmors röst i huvudet när jag hör kapuschong. Har heller aldrig reflekterat över vart det ordet kommer från eller stavas så nu fick jag ett superhärligt sätt att sätta igång min söndags *dyker ner in the rabbit hole*

    capucha på spanska, ett av mina favoritord

  Men fyfan att det till och med stjäls barnvagnar, gäller att hålla uppsikt…

  Undrar om Samir fick betalt för att tipsa om Fröken snusk eller var det en gentjänst så att hon uppmanade att rösta på Samir förra veckan måntro? Märkligt hur som att uppmana att rösta innan låten ens har hörts.
  Smart av honom att få spridning och fler streams på låten genom att säga han ska lägga upp på sin insta om de taggas – så många som vill få synas på stora konton liksom, man ser vissa som fjäskar för fullt för kändisar som tex Pernilla W för att få exponeringar.

   Dom själ ju husdjur med. Fruktansvärt.

    Fy fan inte ens jämförbart. Klart jag inte vill nån ska ta min barnvagn men mina husdjur…för helvete.

     Jag svär alltså inte åt dig utan känslan jag fick när jag tänkte på det…

  Orka sno en sleten (ja, inte en ny heller men) barnvagn.. Hoppas de kan gå runt rakryggade sen med sina egna ”kids” i den. Nä just det, glömde att de såklart säljer den för några hundra spänn på vinted. Värt!! Not.

  Har du sett LIB Rasmus på insta som tar rattsurfande och influencerreklam till en ny nivå med Lyko (hoppas Kimberley… Krisselei… Krissy filmade)? 😂

  Vår barnvagn blev också stulen från vårt hem idag… Känns supertråkigt, det är en så personlig ägodel som på något sätt liksom tillhör mina barn, det kommer innanför skinnet på något sätt. Det enda jag kan trösta mig med är att den förhoppningsvis kommer till användning för någon som behöver den. Eller nått.

   Förstår att det känns. Med tanke på vad de kostar så är det inte förvånande att de stjäls, marknaden är alltid glödhet för barnvagnar.

  Det näst lägsta. Det lägsta är att blåsa pensionärer på pengar som de gjorde i Uppdrag granskning.

  Alltså jag är mer förvånad över att inte fler barnvagnar blir stulna? Jag menar många ligger ju på 16 k +, och andrahandsmarknaden är ju jättestor.

  Med det sagt så tycker jag ju givetvis inte att det är okej, kanske får man fundera över att börja låsa dom precis som man gör med cyklar osv.

  Vi lämnar aldrig vår ute, pga risken

  Stjäla barnvagnar verkar populärt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.