Olika typer av inlägg…

Jag tycker absolut man som influencer behöver ta in i beräkningar vilka inlägg man lägger före och efter reklaminlägg, och särskilt när det kommer till reklam för sexleksaker. 
Det är en smula anmärkningsvärt att blanda barnens mellomys med reklam för vuxenleksaker, och jag vet inte direkt om det är till fördel för företaget att förekomma i dessa sammanhang? Kanske kan man sätta upp ett praxis av i alla fall tre bilder med neutralt motiv, innan man gör övergången från barn till ”badoijnkadoijnk”?

Yes? No?

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså… inget passar ju ihop i sammanhanget sexleksaker oavsett så det blir väl svårt att smyga in naturligt någonstans.

   Ett eget inlägg passar alldeles utmärkt. Allt måste inte passa i hop.

    Stryk mitt inlägg. Jag missade att det var stories och fick för mig det var ett mulitibildsinlägg.

  Nu vet jag inte hur pass Instagrams tidsmarkeringar stämmer och hur det funkar men det verkar som att hon lagt ut dessa i samma veva som de har mellomys. Satt hon i soffan med barnen och la ut denna reklam? Någon som vet mer än mig (typ alla 😃) ?

   Vad spelar det för roll var hon satt när hon publicerade det? Tror ju knappast hon visade eller pratade med barnen om det.

    Har man små barn runt omkring sig så tänker jag att man försöker väl att undvika att kolla på sexleksaker eller porr på mobilen. Det går så snabbt så är de bredvid en. Det kan man väl göra när man är själv. Nu har jag ingen aning om när hon la upp detta men det såg roligt ut. Mellomys med reklam för dildo i ett.

     Haha men snälla, de vet inte ens vad det är för något 😅 tror inget barn tog skada av att hon laddade upp det där.

     Sexleksaker och porr? Alltså den där bilden ser inte snuskigare ut än en bild på olika duschmunstycken eller rakapparater.

      Men ellerhur, jämföra det med porr 🤣 en del människor är verkligen känsliga ❄️

       Men…. dildos är ju för porr? Visst, jag kan använda min för massage ibland men mot nacken har den inte rätt effekt.

  Jag tycker att det där var en logisk helgmys-följetong. Först är det mys med barnen och sen blir det mys själv när ungarna gått och lagt sig.

   Ja, jag håller med. Tycker det var helt okej faktiskt.

  Nej nu blev moralpaniken lite väl stor.

  Visserligen är jag den första att hylla Satisfyers förträfflighet (för den är ju såå bra!) men jag håller med dig Cam, och den som kommenterade. Ingen bra placering av reklaminlägget.

  Men varför har ingen åsikter om när gabriella joss lägger up bild på barnen i bibiloteket och sen kommer nästa bild med mannens hand mellan hennes ben i röda stringtrosor och rumbilder från spa.

   Tror inte folk bryr sig så mkt där för man är så jädra trött på hennes röv.
   Hon klär sig ju muskort och med rejäl klyfta när hon har barnens kompisar över så folk skakar bara på huvudet.

  Äsch, jag bryr mig inte i detta fallet.
  Det är ju mammor som är hennes målgrupp, vi fattar ju att barnen inte har med saken att göra eller?
  Barnen har väl ingen susning om vad som visas i hennes story?

  A BIG NONO FROM ME!

   Haha…det gick lite för snabbt där med engelskan..det heter ju ”it’s a big no for me”! Rätt ska vara rätt …jag rättar mig själv alltså och ja, jag hittar ut..själv.

  Hon glömde att blurra 6-leksakerna!

   26 år och barn med tre olika pappor? Jag skulle inte räkna med att hennes förmåga att fatta vettiga beslut vore toppen.

    Hahaha speciellt inte när hon för något år sedan skrev att reklam för sexleksaker är big no no.. hon vänder kappan efter vinden och motsäger sig själv hela tiden.

    Men vad pratar du om? Hon har två barn med sin dåvarande man och ett med sin nuvarande man.

     Tiingelinn (Linn) har tre barn med tre olika män. Gab JossPoss har två barn med sin ex-man och ett barn med den nuvarande mannen.

  Den kronologiska ordningen hade varit sexprylarna först sen barn

   ?

   Fast då måste det gå minst nio månader mellan hennes stories, så det faller på det.

    Å andra sidan, inga barn blir gjorda med en dildo…..

  Hade kanske passat bättre i ett annat sammanhang.

  Nu är du bra larvig, mer sex åt folket.

  Vilket inlägg skulle ligga före den reklamen för att det skulle vara okej? (Enligt er som inte tycker att detta blev bra).

  Hon är så sjukt osmart.

  Vad är det här för kristen moralpaniksinlägg? De låg uppe som stories efter varandra, inte som att det var samma inlägg ens. Skillnad på om det varit en fotorealistisk ådrig dildo kanske men man måste vara ordentligt pryd om man ska tolka det här som en porrig bild.

  Jag skulle kanske reagera om jag var företaget som köpt ett sponsrat inlägg om jag fick det publicerat som en storie efter mellomys. Som annonsör skulle jag vilja ha ett eget inlägg men det kanske ingick i avtalet att hon fick publicera som hon ville.

  Tycker definitivt inte sex och barn ska blandas överhuvudtaget. Det är två grejer som aldrig ska beblandas överhuvudtaget. Det är illa nog att hon lever påsatt exponera sina barn men att då dessutom blanda in sex i det sammanhanget är ju bara tokfel på alla nivåer.

   Men hon blandade inte. Det är separata stories med två timmar emellan. De hör ju inte ihop.

  Men snälla, tristare och mer ointressatanre människa får man väl leta efter? Hon bara kopierar andras tips och pyssel, skriver aldrig credd till den hon kopierar, kommer med så jäkla mesiga och smörjiga klipp. Hon är helt oinspererad att följa och gör pissdåliga sammarbeten, inte undra på att hon bara gör reklam för sexleksaker, det är väl inga andra som vill sammarbeta längre verkar det som. Barn som munpussas i tyllklänningar med smink är det väl INGEN som vill se på nätet, av flera orsaker, men framförallt barnens intregitet. Var är ens papporna till dessa barn? Tycker de verkligen att detta är ok, år 2024?! Kan inte detta bli året där barn slutas synas i sina föräldrars flöden som vandrande reklampelare. Det går väl utmärkt att göra reklam för barnsaker utan att exponera barnen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.