”Bibbzans mexikoragg”

Bianca Ingrosso har befunnit sig i Mexiko på lite sol och badsemester, tillsammans med bland annat vännen Rosanna Charles. 
Rosanna tog på sig rollen att dokumentera alla killar som raggat på Bianca under den här semestern och har skapat en höjdpunkt för ämnet. Detta är dock bara 20% av raggen som Rosanna fångat på bild.
Än så länge ser det ut så här:

Är det smickrande eller bara jobbigt att bli raggad på sån här mycket? Jag skulle nog tycka att det är jäkligt störande…Mitt i en bok liksom? Go Away! 🙂

(Jag har pixlat deras ansikten)

Tack för tips!

176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är väl kul för henne. Hon får känna sig speciell.

   Frågan är om det är så hon känner. Det är inte hon själv som lägger upp ”raggen”, det är Rosanna som gör ett stort nummer av det. Dessutom, hon är på semester på ett raggställe så att folk flirtar hör liksom till.

    Löjligt. Är säkert Bianca som bett henne skriva att hon får ragg så fort hon pratar med en kille haha. Såg de filmat när Bianca dansar runt på stranden och inte en enda kille verkade bry sig eller ens titta åt henne då. Hon vill gärna ha uppmärksamhet och känna sig omsvärmad. Herregud vad hon söker uppmärksamhet. Patetiskt. Håller med hennes bror. Men härligt för henne att hon är lycklig nu och känner piece, är väl krök och rök som gör det gissar jag och att få visa upp sin kropp i bikini.

     EXAKT mina tankar. När det filmas vid dans så är det Bianca som åmar sig och inte en gäst kollar åt hennes håll. Så uppstyrt allt! Pinsamt

    Fast det är nog bibbzan som bett Rosanna skriva att hon får ragg och dokumentera det. En gång hörde man Bianca på Rosannans story ”filma mig filma mig” sedan gick kameran till henne och hon började posa och puta med läpparna. Hon verkar osunt besatt av sin egen spegelbild numera.

    Hon tycker nog det är kul men vadå har hon varit med alla dessa? Ragg är väl typ att ligg trodde jag, inte att man pratat eller ens flirtat med någon? På sista bilden kanske det är hennes kompis det raggas på, ser nästan ut så iaf. Sedan är det inget speciellt att killar kommer fram till tjejer på beachen, typ alla tjejer i bikini på denna typ av ställen får ”ragg” så det är inget speciellt eller ovanligt. I USA (och kanske i Mexico där det är många amerikanare) så börjar killar prata överallt, folk är mer så där alltså kontaktsökande och pratar med alla, och på semesterställen är det ju så dessutom.

     Ragg betyder inte att man legat med dem, och även om hon hade – vad spelar det för roll?:)

  Hon ser väl inte avvisande ut så klart de närmar sig.

   Hon är ju jätteväluppfostrad och artig!
   Lustigt att se. Tänk om hon hade varit en italienska, italienska tjejer är raka motsatsen. De låter killarna jobba såå hårt för att ens få en blick. Bianca tar i hand, hälsar, låter dem sitta med henne, pratar. Ganska gulligt faktiskt!

    Håller med!

    Absolut, men det är även en indikator på att hon eventuellt skulle behöva bli lite bättre på att sätta gränser. Men så länge hon inte mår dåligt av det så är det väl ingen skada skedd tänker jag.

     Fast samtidigt kan det ju vara så att hon faktiskt har trevligt när hon möter nya människor. Hon befinner sig på en trygg plats med många vänner, med personal osv. Hon utsätts inte för fara när hon pratar med dessa okända killar och tjejer.

      Det har jag inte sagt heller. Men det är alltid bra att lära sig att sätta gränser. Man behöver inte vara trevlig och tillmötesgående mot alla.

     Hon mår ju dåligt. Eller förresten, hon var ju på en Quick fix på 4 dagar så nu mår hon bra igen. Tills hon kommer hem till ensamheten i de sönderrenoverade lägenheterna igen.

    Eller hur!
    Hopps hon faktiskt unnar sig en riktigt dejt, bli utbjuden av ngn av killarna, gå på middag etc. Hon behöver nog få känna sig som en kvinna och inte en fjortis med kompisgänget hängandes i röven.

    Jag tror också det mer är folk som har stannat och pratat med henne inte raggat på henne. Jag misstänker starkt av Bianca inte får så många ragg av tre anledningar, hon är skitsnygg, hon är skitkänd och hon är skitrik. En kombo som skrämmer dagsljuset ur de flesta karlar.

     Är helt säker på att de som kommer fram och raggar/pratar med henne utomlands inte har en aning om vem hon är eller hur rik hon är. De ser bara en snygg tjej.

    Men hon är ju italienska, vad menar du? (och svenska, sure)

     Alltså hon är ju inte italienska kulturellt. Hon är ju väldigt svensk.

    Är det någon svensk hyfsat söt tjej som inte blir uppraggad på stranden utomlands? Hennes bekräftelsebehov är ju out of this world, har aldrig sett en människa som törstar mer efter uppmärksamhet. I synnerhet sexuell uppmärksamhet. Det är beklämmande. Hon måste ju må sjukt dåligt, hon har ”allt” men är ändå så beroende av bekräftelse på sin knullbarhet. Jag tycker det är äckligt och störande med alla killar som försöker ragga upp mig när jag är på stranden, skulle aldrig uppmuntra dem eller låta dem röra mig. Usch. Såna är på varenda tjej de kan få.

   Hahah fan va bittra ni är. Inga som raggar på er? 😘

    Bitter? Jag tycker på riktig att det är gulligt att hon beter sig så ödmjukt. Hon har jättemycket pengar och skulle kunna vara dryg och kaxig, men hon pratar vänligt.

    Titt som tätt faktiskt och jag avvisar alla då jag inte är intresserad men fanskapen ger sig inte. Har dock inte samma tålamod som Bianca.

     Du kanske ska träna lite på gränsdragning? 😉

    Nej tack och lov. Min aura är redan: Låt mig vara så ingen försöker

     Så vilka har du att avvisa om ingen försöker?

   Hon är vacker, klart män stannar. Roseanna är nog mest bitter 😉 å en blodigel i sällskapet. Hon var väl med i lyxfällan. Vad gör hon ens för sig själv, förutom att leva genom kändisar?
   Njut Bianca!

  Hon har ju drygt 500.000 i juvel/klockvärde på armarna. Man får ju hoppas på att det inte potentiella tjuvar som kommer fram.

   Är det så? Men förhoppningsvis är hon på en resort för rika, då är risken för stöld lite mindre.

    Tror jag inte, det är dit tjuvarna dras såklart.

   Med tanke på att Leo DiCaprio brukar hänga på samma ställe är det nog inga fattiglappar som hänger där. Ser inte ut som det på bilderna heller så tror inte B behöver oroa sig.

    Det är ingen resort utan på en beach club i Tulum dit vem som helst kan gå. Har varit där flera gånger och är inte ”rik”. 😅

     Jaha. Tror ändå Bibbz kan ta vara på sig själv.

      Får vi hoppas att hon kan annars så har hon ju sina assistenter med sig. Bianca sa ju själv att ”hon lever i sin egen lilla värld” det skrev hon häromdagen 😉

    Aha är det därför hon gör allt för att synas där.

     Nej, det var ju tydligen en helt vanlig beach club där vilket patrask som helst kan åka till.

      Har faktiskt inte sett något slödder där men skulle man råka stöta på dig så….

     Fast folk vill ju se henne. Du tittar ju på henne. Jag tittar på henne eftersom jag blir glad av det och eftersom hon verkar vara en så härlig människa. Lägg där till buisness woman och kolossalt vacker 😀

  Var det ingen som dög? Hon får sätta på sig en T-shirt som det står I am a lesbian på😉

  Verkligen förvånande att hon är så snäll och tillmötesgående. Kanske hoppas hon på att träffa en kille utomlands, någon som inte vet vem hon är och blir intresserad av henne som person.

   Jag tror hon generellt är en gullig person.

    Verkar ju jättegullig i de här filmsnuttarna. Mycket gulligare än i sina egna stories.

    Bianca verkar ha ett hjärta av guld. Inte konstigt att hon är populär.

   Hon har själv sagt tidigare att hon är konflikträdd och inte gillar att avvisa andra.

   Jag känner igen mig mycket väl, så förstår henne helt 😅

  Får inte de andra ragg?

  Hoppas hon träffar en bra kille från något annat land, någon som inte vet vem hon är och gillar henne som person. Fullt möjligt ju, om hon är sådär enkel och rar på stranden och kanske kan lära känna någon i lugn och ro.

   Hon kanske träffar Paows ex!

   Fråga hennes ex hur enkel och rar hon är.

  Fula alla var. Har dom ingen självinsikt?

   Fast de kanske är snälla killar. Bättre att hon träffar en normal kille än någon fotomodell.

    Killarna drar runt som ligor på stranden och stör alla tjejer dom ser = inte snällt. Det är ett problem när de ”normala” killarna har ett onormalt beteende.

     Va? På en semesterort där alla är lediga och hänger på stranden? Skulle det vara onormalt att folk söker kontakt?
     Only in Sweden 😀

    Det man ut som henne kan man nog gå en tiopoängare både utseendemässigt och personlighetsmässigt. Samt svinrik säkert.

     Förhoppningsvis är det inte bara hennes kropp dom vill åt, och då blir det genast svårare.

   Tycker flera av dem var riktigt snygga.

  Frågan är väl varför Rosanna Charles känner sig tvungen att dokumentera och visa upp detta. En vuxen kvinna som beter sig som en fjortis

   Rosanna är en pinsam wannabe kändis sedan länge. Lite som Daniel Paris som hänger med typ ALLA influencers och går på ALLA event. Hon hör till dinosaurierna som hängde med Kissie och Amir bl a när de var stora bloggare. Tänk vad lycklig hon ska vara som får ingå i Biancas inre krets nu och gotta sig åt allt skvaller.

   Tror hon kompenserar. Hennes manhaftiga utstrålning går inte riktigt hem på stranden i Mexico, så hon får nöja sig med smulorna. Att dokumentera Biancas framgångar!

   Avundsjukan lyser härinne ser jag. 🙂

    Vem skulle vara avundsjuk på Rosanna Charles otroligt barnsliga beteende menar du. Seriöst intresserad! Utveckla!

     Hahahaha är NÅGON avundsjuk på Rosanna?😂

    Ja, jag är jätteavis på att jag inte har vänner som trots att jag är nästan 30 behandlar mig som en fjortis. Verkligen något att vara avis på!

     Du uttrycker dig ju som en fjortis härinne.

      Ok, berätta gärna vilka övriga anonym kommentarer jag ligger bakom, anonym!
      14:37 – har dina mumin rymt nu igen?

       Sök hjälp.

        Berätta vilken hjälp du tycker jag behöver?

         Är du genuint nyfiken?

      Du har aldrig funderat på att anledningen till att du blir bemött som om du vore fjorton beror på att människor uppfattar att det är din mentala ålder?

       Det är inte jag som beter mig som en mean girl så lägg ner.

        Nej du mean girl vibbarna är det du som står för. Vad var svårt att förstå i kommentaren om att jag inte är avis på att ha vänner som behandlar mig som en fjortis när jag är närmare trettio?, Vah?

         Du verkar helt störd i huvudet på riktigt.

          Du kan verkligen inte lägga av. Den kommentaren säger allt om dig. Ha det bra. Tack och hej.

           Detsamma du!

      Tycker inte hon uttrycker sig som en fjortis. Hon har ju rätt.

   Varför hänger så många med henne? Vad jobbar hon ens med? Hur har hon råd med dessa dyra resor?

    Vem pratar du om?

    I detta fall så betalar ju Bianca för allt och de andra blir bjudna, de betalar ju inte 100k i veckan för ett hus liksom. Tror säkert B tar många restaurangnotor även, lär ju inte bli en ”åh vi delar på det, eller jag swishar dig”

     Nu är dom väl där på jobb? Då tas säkerligen kostnaden på företaget.

      Nej det är ingen jobbresa, inte för Bianca men kanske att assistenterna får betalt för att vara med eftersom dem hela tiden fotar och filmar Bianca så för dem kanske det räknas som en jobbresa, men det är ju en semesterresa, en nöjesresa.

  Jag tänker det inte är feministiskt med killar som raggar på tjejer.

   Vad hade varit feministiskt då, killar som låter tjejerna förbli singlar?

   Jaha och?
   Så som feminism ser ut idag är det snarare bra.

    Jag hade inte velat vara så snygg som Bianca 😅 gillar inte att få uppmärksamhet från män. Jag är dock blyg och introvert (och är gift sedan många år tillbaka). Ser alldaglig ut men ibland kanske man sminkar sig lite extra och har håret utsläppt. Händer att jag då får blickar eller män som tar kontakt, jag blir så obekväm! Nån som känner igen sig? Som gör sig ”fulare” för att inte väcka uppmärksamhet?

     Jepp jag känner igen mig! Kan inte tänka mig nåt värre än att ligga på en strand å bli störd av män som raggar. Fruktansvärt är det. Vill bara vara ifred. Har i princip slutat sminka mig å göra mig ”extra fin” för då får man automatiskt mer uppmärksamhet. Och nu är jag i den åldern när knappt någon tittar ändå.. skönt!

  Finns ingen som har så stort uppmärksamhetsbehov som Bianca. Hon älskar ju det där.

   Det är det många kvinnor som gör. Är väl alltid smickrande att bli uppvaktad av snygga och trevliga killar.

    Jo men hon går ju runt och åmar sig i många videos. Det gör inte som flesta skulle jag säga.

     Haha! Titta inte om det stör dig då. Skulle nog också ”åma” mig om jag var lika snygg.

      Det är klart har man bara yta gäller det att åma på tills ytan spricker.

       Bianca har mer än så men vad fan, haters gonna hate.

        Du får jättegärna berätta. Uppenbarligen tycker hon inte ens själv att ytan var så bra med tanke på alla pengar hon lagt på korrigeringar. Detta kommer att leda till att ytan bokstavligen spricker. Hon har på sin höjd 10 bra år kvar sen kommer tiden ikapp vad gäller ytan. Vad gäller hennes värde som varumärke verkar det redan som att det har vänt.

         Jag har absolut ingenting att tillägga, gå och tjafsa någon annanstans.

          Det var faktiskt du som började tjafsa när du inte fick medhåll.

           Nej jag konstaterade fakta, dvs att hatare alltid kommer att hata vilket uppenbarligen stämmer. Jag skrev en positiv kommentar högst upp som sedan drog till sig en skitstorm av bittra kärringar som spyr ut sitt hat – precis som vanligt härinne.

           15:17 – Lite svårt att veta vem som är vem bakom alla anonyma. 12:54 – kanske var det som triggade dig? Hen uttryckte en åsikt. Att Bianca mest åmar sig. Då exploderar 13:15, är det du? Om det är du så har du svaret. Det var du som fick kommentaren att spåra ur.

           Det var inte en åsikt, det var en nedlåtande och fullständigt onödig kommentar om Bianca som bara skrevs i syfte att bidra till att starta bråk och tjafs.

           15.53 – tycker du ja. Om du har svårt att förstå att andra inte tycker som du har du ett stort problem. Kommentaren var inte elak, den höll bara inte med dig. Sedan verkar du själv lägga in en negativ värdering i ordet åma sig. Hade du tyckt att hon går runt och visar upp sig hade varit mer förlåtande? För det är vad hon gör, visar upp sig eftersom det är hennes yrke att göra det.

           Kommentaren var negativ, dömande och nedlåtande. Om du inte kan se det är det du som har problem.

           16:12 – svara på frågan istället.

      Har funderat på detta, jag bara utgår från mig själv nu, men om jag skulle ”ha utseendet” skulle jag sannolikt INTE åma mig, skulle nog snarare tycka det var ”below me”, typ, ”behöver inte ha min sexighet on display för att någon ska vara intresserad”. Men det kanske är en personlighetsgrej eftersom jag i och för sig tänker precis likadant nu även om jag inte är någon skönhet.

      Vilar istället tryggt i att jag ändå inte skulle ha något intresse för en man som fattat intresse för mig för min ”sexiga utstrålning”. 😅 Låter kanske konstigt/bittert men får ingen bra känsla av män som ger kvinnor som söker uppmärksamhet och ytlig bekräftelse uppmärksamhet och bekräftelse, haha.

      Hade aldrig känt mig trygg med en man som jag vet hängt på beachklubbar eller andra liknande sliskiga uteställen eller nattklubbar för att spana på brudar. Men Bianca hade nog inte heller varit intresserad av en dataspelande nördkille i glasögon och mjukisbyxor – som mitt kap är, så vi tävlar nog inte om samma killar ändå, och de killar som dras till kvinnor som henne sannolikt inte skulle ha något intresse för mig ändå. 😀

       Tack! Det du säger är att du aldrig skulle objektifiera dig själv. Vilket är sunt och så det ska vara. Hela Biancas och de flesta influensers liv går ut på att reducera sig själva till ett objekt för att i de flesta fallen behaga någon annan som har makt eller pengar eller både och.

    Det är absolut inte ”alltid trevligt” 😭

  Är man med ett tjejgäng på valfri beach så brukar killar alltid komma fram. Det är sen gammalt men brukar vara playazzz som oftast vill en sak.

   Ja det var lika på min tid, fast vi alla var fattiga och lite fula! 🙂

    Samma här. Glömmer aldrig Ibiza 82. Fast kanske berodde på att vi solade och badade topless. Med våra äkta tuttar dessutom😉

  Förstår att de kommer fram, Bianca ser ut som en dröm!

   Genuin fråga- är du typ Biancas kompis eller tycker folk att B ser så bra ut? Halva grejen med henne är att hon bär tight och helst få plagg. Hon vill gärna att man ska tänka på sex när man ser henne. Jag höll också på så när jag var 25. Annars fick jag inte lika mycket attention.

   Hade du tyckt hon var lika drömmig i en regnjacka, vanliga byxor och typ ulltröja kommandes på en cykel på väg hem från jobb? Utan filter och så. Bara frågar:)

   För mig är Dianna Argon en dröm rent lookwise!

    Nej du frågar inte bara, du är ute efter att tjafsa precis som 99% av resten av de som hänger härinne är.

     Om det är så du tycker vad gör du då här? Sjas tillbaka till Bs insta eller tiktok där du kan hänga med sekten.

      Sjas på dig själv jävla idiot.

      Och jag är här precis så mycket jag vill.

       Står du i sandlådan och bankar med spaden?

        Härskarteknik – Check.

         Nej det är faktiskt inte härskartekniker. Jag ifrågasätter din mentala ålder baserad på hur du kommunicerar.

          Det är precis vad det är, i syfte att förminska och förlöjliga.

           Nej du förstår inte vad härskartekniker är. 14:07 drar du igång med en förutfattad mening genom att anklaga en person som inte ger dig medhåll. Här gör du dig själv skyldig till att förlöjliga, genom att med ett manipulativt sätt framställa någons argument eller person som löjlig och oviktig. Du gillade inte att bli ifrågasatt. Det är uppenbart att du inte ens själv är medveten om att du använder dig av härskartekniker.

           Återigen använder du dig av en klassisk härskarteknik genom att försöka förminska mig. Jag gjorde ett konstaterande som senare visade sig stämma. Åsas kommentar var endast ett sätt att försöka få igång ett tjafs och ingenting annat.

           16:09 – du är verkligen full av din egen förutfattade mening, och du fattar inte själv att du är orsaken till hur tråden utvecklats. Du kan inte avgöra Åsas syfte med sin kommentar. Du väljer att tolka den till sin fördel för du vill så gärna anklaga henne för att vara tjafsig. Du andvänder dig av alla sätt du kan för att trycka ner dem vars åsikt du inte håller med om. Du måste vara en riktig stolstråle irl…

     Men oj, är det du Bianca?

      Ser man på, magkänslan stämde.

     Om du tillhör de 1 procent som inte är ute efter att tjafsa och alla vi andra gör det, varför är du då här? Undercover?

    Smaken är som baken…..

    Jag är verkligen inte avundsjuk. Jag skulle gärna ha hennes pengar men utseendet är inte naturlig skönhet för mig. Hon ser konstlad ut. Kan komma på massor av tjejer som ser helt galet vackra ut i jämförelse med Bianca. Men varför jämföra. Kan vi inte bara få tycka att hon inte är en naturlig skönhet

     Uppenbarligen inte eftersom alla bittra, avundsjuka småbarnsmammor härinne går bananas så fort man skriver någonting positivt om Bianca. Man ska tydligen hata och vara bitter. 🙂

      Ingen hatar, frågan är varför du blir så upprörd om man inte håller med att B är världens vackraste och sexigaste?

       Lägg ner din gaslighting, den biter inte på mig. Tycker du själv att du bidrar till att lyfta Bianca? Vadan detta behov att uttrycka dina negativa åsikter om henne? Vad tillför det dig?

        Gaslighta? Ved du vad det är och hur det används? Inte som du gör just nu. Men det du gör är ett bra exempel på att polarisera. Alla som inte tycker som du är bittra och avundsjuka och dessutom småbarnsmammor…
        Alla som håller med dig är bra resten är skit. Klassisk inne och utegruppering.

         Att folk härinne är bittra är det inte bara jag som tycker uppenbarligen eftersom det tas upp titt som tätt och då mängden kommentarer härinne har minskat drastiskt under den senaste tiden.

          Hm ska vi ta en person som inte kan argumentera utan att behöva förminska sina motståndare om vad som driver trafik och inte till denna blogg? Skulle inte tro det.
          Du låter själv som en bitter människa som inte klarar av att bli emotsagd och som alltid måste få rätt och sista ordet.

          Snälla ge mig rätt!

          Snarare så tror jag att de flesta härinne är rätt bra på självrespekt och att se vilka det är som inte är det.

      Att inte bli imponerad av Bianca är väl knappast att hata.

      Är det småbarnsmammor nu? Nyss var det gamla kärringar.

   Förutom att hela hon är fejk. Men visst!

    Fejk eller ej, snygg är hon iallafall.

     Inte så mycket vah.

      Jag tycker det.

   Jag är inte Biancas kompis. Jag tycker hon ser jättesnygg ut. Men jag tycker att jag ser bra ut med och är nöjd med mitt egna utseende, och tycker Bianca ska få fortsätta njuta av sitt om hon nu gillar sig själv så mycket.

   Alla blir vi gamla o fulare en vacker dag, så kör på!

  Och du hade hatat det om män tyckte du var attraktiv?

   Nej, men om man hela tiden störs i det man gör av någon som vill en något så är det jobbigt. Jag gillar inte sånt.

  Vill bara skriva att Sara songbirds partner Eden är det absolut snyggaste och vackraste jag någonsin sett! Vet inte ens hur jag hamnade på hens sida men jag är glad 😍

   Tack då vet vi. Jag tycker precis tvärtom

    Tönt

     Vad är det för töntigt att inte tycka som du?

      Men varför ens skriva en så tråkig och negativ kommentar som svar på en så positiv kommentar 😅 förstår verkligen inte

      Att överhuvudtaget kommentera är barnsligt.”Tack då vet vi” är en härskarteknik som går ut på att förminska. Du är ensam om din åsikt, vi är fler som inte tycker som du.

   Hon ska dock ha en del issues och vara extremt manipulativ. Var någon som hade en hel del om henne dokumenterat på stories. Hoppas hon har blivit snäll nu.

   Oj

   Nej tack haha

   Jag tycker inte att hon är ett dugg snygg

  Vidrigt är det när män inte fattar man inte är intresserad.

   Fast hon verkar ju intresserad. Hälsar, pratar osv. Inget fel i det.

   Det får jättebra att berätta att man inte är intresserad om man inte är intresserad.

   Ja, säger man att man inte är intresserad så respekteras det inte ibland, en del bara fortsätter och kör på. Som att de vill att man ska ändra sig, ja för att tjata eller bli lite sur gör ju saken bättre 🤷🏽‍♀️

  ”Nej men..”

   Haha exakt. Mina ögon blöder.

    Oj då, hur överlever du ute i den riktiga världen undrar jag?

  Vad jobbigt men samtidigt bara säga man är gift och man slipper dom.

   Utan en fet diamantring på ett lyxhotell?

    Många som inte har sina vigselringar på stranden 😂

   En del bryr sig inte om personen är upptagen, så det verkar inte stoppa folk.

  Det här fenomenet att exakt alla så kallade influencers pratar på exakt samma sätt ”nejmen alltså, på riktigt”

  Att Bianca blir uppraggad är inte ett dugg förvånande, hon är en snygg tjej. Däremot så känns hennes vänskapsrelationer lite ”skeva”. Det känns inte som ett gäng tjejkompisar på resa, mer som att Bianca är iväg med sina ”hangarounds” eller ”hovdamer” vars uppgift är att meddela omvärlden (sverige) om hur uppassad ”queen B” är.😂

   Håller med till 100%!!
   Kunde fan inte sagt det bättre själv.

   Sitta där och filma så fort det kommer fram en man, märkligt.
   Låt Bianca slippa ständig bevakning, blir extremt töntigt.

   Exakt min tanke! Plus att dessa hangarounds byts ut titt som tätt.

   Ja deras uppgift är att fota och filma henne, beundra och avguda henne och överösa henne med komplimanger…och så smörja och pussa rumpan. Tror inte deras uppgift endast är att meddela Sverige om att hon är uppassad utan dom ska nog också se till så att hon ser ut som en stor kändis och stjärna där så att alla där förstår att hon är rik och känd. Gud vad hon söker attention, hon vill vara centre of attention. Och alla skriver om henne och ger henne den media och uppmärksamhet hon så gärna vill ha hehe.

  Ser ju ut som män i allafall och inte småpojkar som de hon haft här hemma.
  Jag undrar dock OM hon kan hantera en riktigt vuxen relation, på riktigt eller om det ska fnissas och tisslas och messas med tjejkompisarna, som verkar vara mer som ett gäng fjortisar.

  Att hon umgås med Rosanna som uppenbarligen är som en 17-åring, ja, vad ska man säga.

  Det är väl bara för Bianca att gå ut på ngn middag, men hon kanske har lättare att vara sexig och cool när en tjejkompis filmar emle rär med, än faktiskt bette sig som en 30-årig kvinna.
  Tror hon hade mått mkt bättre om hon unnade sig lite date:ing uta. Bebisgänget som skall dokumentera allt.

  Personligen hatar jag att bli uppvaktad av ”främlingar”. När jag bodde i Spanien så behövde man bara gå utanför dörren för att det skulle ropas efter en och man kunde bli utbjuden i mataffären. Det va hemskt! I karibien har jag också upplevt stora kulturskillnader, man får inte va i fred nånstans. Jag har svårt att hantera det på samma sätt som Bianca dock. Jag brukar försöka låtsas som jag inte ser eller hör dem, tills de tycker man är otrevlig och går därifrån.

   Var i Spanien bodde du? Jag måste vara för ful, lol!

    Säkert Andalusien eller Kanarieöarna på något turistområde dit den typen av killar söker sig, ofta är de från Sydamerika eller lite fattigare områden. Hela övriga Spanien är INTE så, spanjorer är fullt normala människor.

   Precis, så fort man är söder om typ Tyskland så får man ju inte vara i fred nånstans! Särskilt om man som jag har långt ljust hår. Otroligt störande. Varenda strand kryllar av dessa beach boys som är ute efter lättfotade ligg eller snygga tjejer till klubbar. Så sunkigt, förstår inte hur man kan känna sig smickrad av den sortens uppmärksamhet, jag blir bara äcklad och irriterad. Jag hoppas verkligen inte att Bianca får ihop det med någon strandraggare som är ute efter hennes kropp och pengar, hon förtjänar bättre än så. Det gör vi alla! Tänk hur bra hon skulle må av att vara med någon som faktisk tyckte om henne för den hon är och inte för hur knullbar hon ser ut eller hur många miljoner hon har på kontot.

   Om Bianca var där själv, utan sina hangarounds och utan paraplydrinkar i kroppen, så skulle det vara en helt annan människa.

  Grattis till Bianca, men hon får gärna dela med sig lite till mig, jag besitter någon storts magnet för gifta gubbar, bara sånna som raggar på mig och dom är ta mig fan helt ointressanta.

  Hon mår säkert jättebra. Härligt. Den uppmärksamhetn boostar ju.
  Det unnar jag henne.
  Även jag kan tycka att det är märkligt att ”vännen” gör massa filmer på det o lägger upp..Min stora fråga är VARFÖR hon gör det?
  Som om inte hela världen redan vet att B är omsvärmad o vacker?
  Vad vill vännen liksom förmedla?
  Att hon själv o resten som är med inte är värda ett skit sålänge de inte ser ut som B?
  Bra jobbat i så fall till alla som följer dessa influencer…få varenda tjej att känna noll värde om man inte ser ut som B?
  Min ”kritik” är INTE mot B utan den som av någon anledning gång på gång måste förmedla hur killarna svärmar som flugor runt Queen B.

  Är det för att personen själv känner sig som skit o ist då lägger upp på ”modell”vännen?

   Vi har väl aldrig sett henne ”omsvärmad” i Sverige?

    av allt jag skrev var det det du hängde upp dig på.
    Alla vet väl att de flesta tycker att B är vacker och sexig osv även i Sverige..
    Hon är väl ”omsvärmad” när hon är ute på klubb etc. Det är väl ganska så känt att hon är omtyckt och vacker. Är väl inget konstigt, hon är ju det. Det är härligt för henne tycker iallafall jag.
    Det var inte kritik mot B. Jag skrev ju att det är härligt för henne, att jag unnar henne det och att det är en boost.
    Du tolkade in den biten fel med omsvärmad.

    Jag förstår inte behovet av vännen att filma/fota och göra en grej av det på sociala medier. Vad är syftet?
    Fast syftet är kanske att boosta henne även på så sätt och då förstår jag, om det nu behövs boosta på så sätt med.

  ärligt talat, jag hatar 98% av den manliga uppmärksamheten och jag hade gått i taket om jag blivit störd på min semester.
  Jag tycker inte ens jag är ”särskilt” snygg men har fått gott om uppmärksamhet genom åren ändå.
  Ingen annan som brukar göra sig lite extra ”ful” i hopp om att få vara i fred? Jag gör det ibland. Skippar sminket, drar på sunkiga kläder, försöker se så hemlös och bakfull ut som möjligt.
  Har tyvärr växt upp med föräldrar som hjärntvättade mig till att alltid vara ”trevlig och artig” så när någon väl kommer fram och pratar med mig har jag svårt att tvärnita. Jag har provat med ”jag är gift,upptagen,lesbisk” men det biter inte på den typen av män som kommer fram. Har svårt att hitta balansen mellan att vara bestämd och ändå respektfull, jag vill liksom inte vara elak eller dumförklara någon. Har inget problem med att säga nej till att ge ut mitt nummer, men tycker det blir jättejobbigt när de börjar pusha eller hitta kryphål till varför jag ändå borde ge ut mitt nummer till dom.
  Värst är det när man säger att man har pojkvän och han svarar ”Vadå får du inte ha kompisar eller?”
  Vi alla vet ju att 99% av alla män som kommer fram till främlingar inte är ute efter ett spontant kallsnack som inte leder nåvart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.