Pontus đŸ«¶đŸ» Samir

BildkÀlla: Pontus Rasmusson Instagram

Hur nöjd tror ni Samir (och/eller hans team) Àr över att han förekommer i dessa sammanhang? Eller Àr det zero fucks given efter att de Äkte ur mello?


Idag kommer svaren pĂ„ frĂ„gestunden! Det blir en rolig blandning av frĂ„gor. 😁

40 kommentarer

Kommentarerna Àr omodererade sÄ du stÄr sjÀlv för vad du skriver sÄ hÄll dig pÄ mattan!

    Vet inte men S verkar ju Ă€lska allt och alla. Är ju fint iofs.. Blir kul att lĂ€sa dina svar🙂

    Ja, hade inte du upprepande gÄnger skrivit om Pontus Rasmussen och gett honom bÄde trafik, och uppmÀrksamhet sÄ hade mÄnga av oss inte haft en tanke pÄ honom. Sluta ge sÄna hÀr mÀnniskor plats tack!?

      Ska han fĂ„ grooma vidare ouppmĂ€rksammad? Det tycker inte jag. Knepigt det hĂ€r…

        PÄ vilket sÀtt groomar han i t.ex. det hÀr inlÀgget?

          Att han t ex fÄr det att lÄta som att han och badran varit polare sedan barnsben. Det kanske dom har, men jag kan tÀnka mej att yngre tjejer blir impade av det.

    Tror han kan skratta bort de tanke pĂ„ att han skĂ€mtade om sig sjĂ€lv o allt negativt som hĂ€nt honom pĂ„ sin tiktok igĂ„r 😆

    Men sluta skriv om pontus???

      Är det en frĂ„ga eller en uppmaning?

    Sluta sluta sluta sluta skriv om honom!!! Skriv inte varningsmeddrlanden om honom och lyft fram allt hemskt han har gjort och vilken risk han Àr mot barn nÀr du sedan ger honom gratisreklam.

    Hade inlÀggen handlat om nya varningar hade det funnits ett syfte med inlÀggen, men nu skriver du ju om honom som att han faktiskt inte gjort nÄgot.

    Finns inget inlÀgg som du skrivit om honom dÀr inte majoriteten av kommentarerna ber dig sluta driva om honom. SÄ ett inlÀgg till om honom sÄ ger jag faktiskt upp denna blogg eftersom du dÄ vÀgrar ta emot kritik och dÄ framstÄr vÀldigt skenhelig.

      Driva = Skriva

      Hon kan ju skriva om honom om nÀr han gör nÄgot högst olÀmpligt. Detta Àr bara att ge uppmÀrksamhet

        Exakt

    C Àcklar mig lika mycket som P efter all uppmÀrksamhet hon ger honom. Helt otroligt.
    Ingen frisk mÀnniska vill förknippas med honom pÄ nÄgot sÀtt.
    Det Àr nÄgot vÀldigt sjukt över mÀngden inlÀgg han fÄr hÀr.

      HĂ„ller med. Det Ă€r nĂ„gon osund fascination C har för honom. Vad Ă€r problemet att bara sluta skriva och ge honom utrymme?. Köper inte att hon ”bara varnar förĂ€ldrar”. Bullshit!

        Att fortsÀtta att skriva om vissa personer Àr endast för att piska upp en storm som resulterar i mer engagemang, mer kommentarer och mer trafik = klirr i kassan. NÀr intresset minskar, fler blir kritiska till inlÀgg ( som detta ) blir det svÄrare och svÄrare att hitta ngt nytt. Jag menar, vad har det kommit för nytt senaste tiden (Äret) mer Àn skvaller ? Och nÀr skvallret Àr samma samma samma som tuggas om i bara lite olika utförande, ja dÄ blir det tufft att hÄlla intresset uppe och sÀkra kort plockas fram, allt för att gynna trafiken till bloggen.

    NÄgon som vet vad P:s förÀldrar jobbar med?

      Har för mig att en gÄr pÄ A-kassa och en Àr sjukskriven

        Ok, men frÄn vad?

    Deras medverkan i morgonpasset i p3 igĂ„r morse va ganska humoristiskt 😂 nĂ€r Samir rabbla all otur som hĂ€nt o en grej va ”startade klĂ€dföretag som gick Ă„t helvete pga alla sa att det va ali express” 😂

      😳😂

      Samir Ă€r ju inte den första stackars flunsan som har ”krigat i mĂ„nader och lagt ner blod, svett och tĂ„rar pĂ„ att skapa egen design” nĂ€r det gĂ€ller klĂ€der eller hĂ„raccessoarer och sĂ„ finns som av en hĂ€ndelse exakt samma produkter mycket billigare pĂ„ valfri Kinasajt. SĂ„ trĂ„kigt nĂ€r det hĂ€nder. 🙄

        Jag hatar nĂ€r det hĂ€nder (mig)🙂

    Samir o Viktor var med pĂ„ morgonpasset igĂ„r morse. Ojojo! Det fanns ingen hejd pĂ„ Samirs sjĂ€lvömkan đŸ€ź

      NÀÀÀ det var ju kul ju, tyckte han hade sjÀlvdistans.

        Va? Vet du vad sjÀlvdistans Àr?

    Sluta ge honom uppmÀrksamhet, han har ju redan visat att det inte hjÀlper, han verkar ta all uppmÀrksamhet som nÄgot bra bara.

    ”LĂ€rt mig sedan barnsben”?? Pontus var typ 17 nĂ€r Samir och Viktor slog igenom.

    Sluta skriv om den hÀr mÀnniskan nu, allvarligt.

    Men gud, vad Ă€r det med er? Jag tycker inlĂ€ggen Ă€r underhĂ„llande 😃

      Ok đŸ‘đŸ»

      Okej dÄ vet vi att du tycker det

      Vad Àr det som Àr sÄ underhÄllande med att ge honom massa uppmÀrksamhet? NÄgon han bara verkar tycka Àr positivt

        Det Àr Pontus som Àr underhÄllande nÀr han hÀvdar att han och samir Àr kompisar, vilket lÄter högst osannolikt.

    Jag tycker det Àr jÀttebra att det skrivs inlÀgg om honom! Jag hade ingen aning om vem han va innan jag lÀste om honom hÀr. Nu har jag möjlighet att skydda min dotter mot hans innehÄll, och lÄta bli att finansiera honom genom att vÀgra spela hans musik pÄ Spotify, prata om honom i fikarummet pÄ jobbet sÄ kollegor blir uppmÀrksamma etc. LÄt honom inte hÄlla pÄ i det fördolda!

    FortsÀtt skriva om krypet. Han skall inte tro att han kan gömma sig. Han skall veta att han har ögonen pÄ sig och folk skall veta vem och vad han Àr. Fram i ljuset med smutsen.

    Byt ut Pontus inlÀgg mot dumpens. Om det nu handlar om att varna förÀldrar.

    Om man slutar ge nÄgon eller nÄgot uppmÀrksamhet sÄ försvinner det. Samma som med alla dessa dÄliga filmer som kommer ut nu. En gÄr för att den kanske Àr bra, sÀger sen till alla hur dÄlig den var. DÄ mÄste alla se om den verkligen Àr sÄ dÄlig. Sen gar filmen tjÀnat in massa pengar och filmbolagen fortsÀtter att göra dessa skit filmer, för de tÀnker att de som sÄger nÄgot negativt inte speglar alla de som gick och sÄg den. Samma med dessa konstiga mÀnniskor som den ovan. Han bryr sig inte om uppmÀrksamheten Àr positiv eller negativ han vill bara synas. Och sÄ lÀnge han fÄr det kommer han att fortsÀtta med att posta och göra konstigta saker. Det som inte syns finns inte.

    Jag köper inte att skrivandet om Pontus Àr för att varna folk för honom. Det hÀr inlÀgget har ju ingenting med att han gjort nÄgot olÀmpligt.

      Han visar alla smĂ„ungar att ”han Ă€r kompis med Samir”. Samir Ă€r poppis bland smĂ„ungarna.

    Mamma mia, Hatstormen Àr ju för att dom borde lÀgga ned sin artistkarriÀr och lÄta andra som har en talang som artister fÄ chansen till en sÄ stor publik som mello tyvÀrr Àr.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.