Paow svarar på frågor

Ny handväska, nya tuttar, generellt lycklig och lite smygreklam.
Paow gör ingen besviken.

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lycka defineras olika från person till person – men jag hoppas innerligt att Paow får känna genuin lycka någon dag. Vad det än innebär för henne.

      Att se på henne och hennes destruktiva liv och leverne känns så sorgligt. Som att man bara inväntar det värsta hela tiden. Hon känns tyvärr som en person vars liv levs snabbare än de flesta andras. Med följd att det också tar slut fortare. Kan hon ens dra ned på farten? Vill hon det själv? Ett tåg som rusar och som håller på att spåra ur?

    Killen hade ett psykiskt sjukt ex……………… Han är tyvärr en vandrande röd flagga 🙁 Hoppas paow får må bättre snart.

      När någon säger att de haft ett sjukt ex drar jag alltid åt mig öronen lite..

        Jag hade ett psykiskt sjukt e (alltså diagnostiserad av psykiatrin). Men jag håller med 100%. När män säger det är det verkligen en red flag. Så enkelt att skylla dåligt beteende på galna exflickvänner som behandlar dem illa.

        Ja, det har blivit lite av ett modeskällsord så fort man inte gillar någon. Jag vet inte hur många som säger sig ha haft ”en psykopat som chef”. Det är en sak att inte gilla sin chef, och alla beteenden är inte OK, men psykopati diagnostiseras efter fastställda kriterier, och alla dåliga chefer är inte psykopater.

          Ja fast man beräknar ändå att det är ca 1% av befolkningen som är psykopater och många befinner sig i en maktposition så högre förekomst i chef’s positioner. Inte helt osannolikt alltså. Det är än vanligare med narcisister och det förekommer i ungefär samma utsträckning som adhd bland den vuxna befolkningen.

      Ja jag ryser av honom. Men hon är vuxen och är ju helt frivilligt vem hon vill umgås med. Hon verkar ju tycka ytlighet är lycka. Nya väskor och behandlingar.

      Och Paow är väl också ett sjukt ex…? 🤔

      Hon är också en röd flagga. Jätteröd

    Vad heter hon på insta?

      Paowmeow.

    Nej, ta inte ur spiralen för att norrbaggen vill ha barn😳

    Nej livet tillsammans efter ett år borde inte vara en bergochdalbana då är man fel för varandra. Nya fula märkessaker hjälper inte en skitrelation.

    och med nya lagar ska Paow akta sig för att visa sig i vissa områden! (Gucciväska, Gucciskärp, tatueringar mm)

      Vilka nya lagar ?

      Tror inte hon rör sig i orten😉

      Hon bär säkert på det ena och andra så vad gör det?

      Syftar du på hon har skulder?

        Sorry säte fel 😂😂😂

      Fast än är det ett förslag! Om än korkat så just bara ett förslag.

    Funderar över hur många kilo väskor Paow ska ta med sig hem när dags att komma tillbaka! Kanske får fråga i nästa Q/A.

      Flyger du business får man ogya checka 3-4 väskor utan extra kostnad.

    Vem är paows bästa vän? Verkar ha pengar ialf

      Måste fråga en sak, men risk för att låta dryg. Ja menar dock det verkligen inte, utan jag undrar verkligen. Ja ser ofta folk använda förkortningen iaLf och jag läser alltid i huvudet förkortningen ”iaf = i alla fall”. Är iaLf samma, eller står det för något annat?

    Tror En annan syftar på de visitationszoner som ska bli i Sverige.

      Skulle vara svar till RMY.

        Tack för svar… jag trodde det var några nya lagar som gällde resande med märkesvaror. Hittade inget när jag googlade därav min fråga.

          Vad skulle hända resande med märkesvaror?

    Vem är det Jasse dejtar? Såg att hon var i Monaco med sin nya kille

    Stod nåt om att de ska försöka få barn nu också, enligt FB. Herregud va sorgligt..

      Nej gud vad hemskt 💔

      Ändrar de inte sin livsstil kommer nog Soc vara där och rädda barnet isf. El kanske inte🙁

        Om hon inte lägger om sitt liv typ rejält (stor chans) så är det i detta fall iaf positivt att allmänheten kommer ha en viss insyn i det stackars barnets destruktiva föräldrars relation och förehavanden.Hon har noll susning om vad som krävs att ta hand om en liten, ska de sälja sex i samma veva, flänga runt på hotell och bråka… Vansinne.

          Ja usch får på riktigt ont i magen av att tänka på att de skulle ha barn ihop 😔

    Alltså man tycker ju typ synd om henne, för att hon lever så destruktivt men hon kan inte få något bättre än såna killar iaf. Hon vill ju inte ha någon ”vanlig”’kille, och ingen man med IQ och jobb vill ha en tjej som hela världen har sett naken på OF. Hon är ju extremt i allt och hennes partner måste ju också vara extrem för att förstå och palla med hennes livsstil så de passar säkert ihop ändå.

      Du satte ord på mina tankar!

      Det är såna här uttalanden som kan göra att hon stannar med honom, för hon riskerar att tro att hon inte kan få bättre. Det blev ju grövre sen han kom in i bilden.
      Hon kan hitta ngn bättre.
      Hon kan vända livet och uppnå äkta lycka, det sitter inte i utseendet.
      Trots allt som hänt, går det att vända livet på rätt köl.

    Såg att Elektra( Robin) blev ihop med sin sambo/man när han var 16. Sambon betydligt äldre. Varit ihop 20 år.

      När jag var 15 hade jag en pojkvän som var 20. Vi var tillsammans i 5 år och det var en fantastisk relation. Idag hade det ju inte varit accepterat men man får komma ihåg att det är relativt nyligen om synen på det ändrades.

      Spärra in honom!!!!!!

      Mamma var 14 och Pappa 21 när dom träffades… Var tillsammans i mååånga år och fick 2 barn. Hade varit helt galet idag 😂🫣

        Fast det här handlar väl om en åldersskillnad på typ 15 år? Snubben är 50+ och Robin typ 35?

    Är i allmänhet tacksam över mitt vanliga Svensson-liv men extra tacksam när jag tänker att jag kunde varit influenser. Finns det ngt i dessa människors liv ni avundas??

      Nej och åter nej. Tragiskt att materiella värden och utseendet är i fokus och mänskliga relationer slit och släng.

      Det skulle isf vara lite mer pengar på mitt konto. Inget annat.

        Utspritt över en livstid så tror jag att du kommer ha en bättre inkomst om du har en fast tjänst och tjänar in pension. Men såklart att det finns undantag typ Bianca, men skulle aldrig vilja leva det livet.

    Herregud, vad är detta för ett psykfall?! Tragikomiskt eller bara tragiskt är frågan. Fruktansvärt att en människa kan sjunka till så låga nivåer. Jag kan bara hoppas att ingen tar intryck av hennes idéer och utseendefixering. Och vad är det för läkare som opererar en människa så att hon ser ut som en alien?! Usch, det här gjorde mig riktigt illa berörd.

      Det är väl de Turkiska klinikerna hon har klippkort hos? I utbyte mot reklam. De gör väl allt för pengar. Kom att tänka på en kvinna som fick stopp av läkaren att spruta in mer jox i trynet. Då började hon att själv spruta in matolja!? Ser för jäkligt ut nu, skit snygg förut. Finns på Youtube.

    Jag blev nyfiken på att omsätta CC till ml. Verkar vara exakt samma. Att 550 cc är 550 ml. Happ. Fick jag det sagt 🙃

      cc används ofta inom vården att beskriva volymer, tex tumörer (cubic centimeters).

    Ja cc är ju kubikcentimeter 😊 1000 cc är en liter.

    Skaffa barn med försörjning via OF. Med en s k man som misshandlar en. Och själv både ägna sig åt droger och självskadebeteende på olika sätt. Nej, det låter förfärligt. Jag tror att Paow är den influenser som lever det mest innehållslösa livet och som pendlar mellan att nästan inse det, för att sedan resa och fly från livet. ”Saknar mina katter, nu ska jag vara hemma, oj nu behöver jag resa till solen och shoppa”. Suck.

      Har följt paow i många år ) nästan bara fest o resor ! Hur orkar man ?

        Tills bukspottskörteln el levern säger ifrån.

    Så komiskt att hon kommenterar om relationen med hans ex som att eran är mycket bättre både psykiskt och fysiskt misshandel förekommer

    Varför hänger man ut en person, i detta fall killens ex?
    Se bara hur den där Anjo har betett sig de senaste månaderna, skapat drev mot en ung tjej på sociala medier.
    Usch vilket beteende!

    Äntligen åkte den vidriga Jennifer ut från Farmen! Hon borde ha diskats både för sitt oacceptabla beteende och fusket med maxime. Fan vad hon har skämt ut sig inför hela Sverige, för all framtid. Hon är riktigt riktigt hatad alltså 😂 Rätt åt henne.. önskar henne allt bajs hon kan äta! Tack och hej!

      Hon hade ju dessutom riktigt uselt beteende när hon åkte. Men det var verkligen väntat. Sen skriker de om att Levin begått ett stort misstag. Som om han kunde lite på dem?

    Vem tar hand om hennes katter nu?

    Hur ser bröstet ut på det första fotot, helt knöligt 😳

      Andra fotot mena jag

        Säkert bara en för liten bh som ger en kant/valk på mitten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.