My Martens är tillbaka

Efter ett längre blogguppehåll meddelar nu My Martens att hon är tillbaka, och gör detta med en tillbakablick.
Vad som hänt sen sist, typ.
Så vad har då hänt?
Återigen känns Grevinnan och betjänten som den bästa referensen, nämligen ”The same procedure as every year, James.” För det har inte hänt något nytt, utan My har varit sjuk, opererats, åkt ambulans och ska börjar om från början med att klättra upp för sitt problematiska berg. Hon har sålt ytterligare en lägenhet och köpt en ny…
Hon meddelar även att hon ska bege sig till Mike’s Gym i Marbella – som hon kallar för sitt ”happy place” –  så fort hon kan.
Hon är även kryptisk med varför hon haft ett blogguppehåll, men så mycket hintar som hon slängt omkring sig tidigare vad gäller sin stalker så handlar det säkert om det.
Det är vad jag tror i alla fall…

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför skulle hon ha blogguppehåll pga stalker? Hon delar väl det mesta på Instagram?

      Önskar My lycka till och hoppas att hon finner det hon söker. Alla förtjänar några uppmuntrande ord, särskilt de som mår dåligt!

        Var helt säker på att det var Alexandra Bring på bilden och blev lite förvirrad när inlägget sedan handlade om My, haha. Så lika!

    Undrar om stalkern hittat till Mys blomsteraffär..? 🤔 Eller Hägernäs (viks?) strand, eller PT-studion, eller lägenheten/lägenheterna eller känt igen My med sina två hundar..? Lika säkerhetsmedveten som Isabella L tidigare som nu kan röra sig fritt…

      Suck alltså den där blomsteraffären som hon gör reklam för på fb med långa inlägg om hur svårt det är för småföretagare och alla måste hjälpas åt nu i svåra tider bla bla… 😴

        Grab and swich som man säger på Catalinatorget👍

          Svish tillochmed ☺️

    Vem är My Martens?
    En vanlig kvinna som tror att hon fortfarande är B-kändis med ett högst ointressant liv, inget annat en vilken kvinna som helst.
    Influenser…knappast!!!

      Mjo, men du vet ju vem hon är, och du är säkert inte hennes moster. Dvs hon är väl just b-kändis som de flesta influensers.

        B-kändis som inte ens får mingla med andra b-kändisar, jag vet vem hon är eftersom det skrivs om henne här.

      Men vilka fina blommor och inredning hon har i sin butik.

    Det har ju varit väldigt tyst runt My väldigt länge. Tom Flashbacktråden går repeat och är mer eller mindre döende precis som för Anna Book. Jag har funderat på om de kommit överens om att inte låta sig provoceras till det ena eller andra och att de lyckas med det. Men det blev kanske för tråkigt för My så nu sätter vi lite fart igen!

      Som trogen följare av dem båda så är jag orimligt nyfiken på vad som egentligen hände mellan de två. Vad som krossade deras vänskap. Givetvis fattar jag att de där två är ju båda Drama Queens av högre rang så räknar inte med att det behövdes någon större skandal, men visst är man nyfiken?!

        Jaaa, och Anna och Fångarna på fortet…
        Samtidigt så unnar jag Anna att slappna av och ta det lugnt.

          Just det! Vad hände där?! Ja jag är också glad att ff a Anna verkar äntligen ha lagt ned värsta utfläkningen på sociala medier och kör på sin privata. Men jag ska inte sticka under stol med att det även hade ett brutalt underhållningsvärde på den gamla goda tiden. Sedan går alla Flashbackare och idiotmobbare alldeles för långt, det ställer jag mig helt utanför. Anna lyckades dock på sitt eget lilla vis och helt på egen hand skapa situationer, reaktioner och dramer med oerhört högt underhållningsvärde.

    Äntligen! Som jag längtat!
    Nu vill jag följa med till Öland, Åre, Mikes och till nya lyan. Kanske hon flyttar till Marbella nu? Skiljer sig? Startar om på nytt😉
    Hoppas snart hon har rabattkod på Rosenseien. Var längesen nu.

      Du måste skynda dig så du får en plats. Först till Kvar brukar My skriva. Heja Lexand! Ukrainas huvudstad heter Kived.

        Min favorit är ända rapporterna från Årstad!

          Just ja, det nya resmålet👍

      Och alla sjukdomar hon och sonen ständigt drabbas av. Vi får nog också se när hon umgås med gamla kändisar som Stenmark och Alban. Det kommer bilder på
      Restaurangmat men aldrig något hemmalagat, det kan vi vara säkra på. Recept på en grön drink kan vi få.
      Vi kommer att få se när hundarna slickar henne i ansiktet.
      Vi får nigbickså läsa om hennes rehab som hon ständigt har pågående.
      Nej inte mycket nytt, allt är på Repeat precis som fb-tråden.

        Ja fb-tråden är som en gammal skiva på repeat. Fattar inte att hennes stalkers inte tröttnar och trakasserar någon annan mer spännande människa.

    Kan hon inte sluta kalla sin son Lilleman snart?

      Varför?

        För att han inte är en lilleman längre? Han är väl typ 15?

          Äsch, min mamma har haft samma smeknamn på mig sedan jag var bebis. Gulligt ju 😊😍

    Kommer ihåg när hon skrivit att hon ska ta med sig sonen på semester till ställen hon åkt på träningsresor. Har sonen någon gång varit på semester med henne?

      Tror att han var med i Dubai när hon gjorde reklam för cbd-olja. Kunde blivit ett minne för livet om polisen hämtat morsan. Då hade Dr Alban fått ingripa som den goda vårdare han brukar vara åt snurriga familjen. Trösta Jonas och L när My är döende i väntan på cancerbesked och inbillad stroke.

    Jag har inget tålamod idag. Idag stampar folk verkligen på mina nerver. Slut på meddelande

      Låter som mig. Jag har pms. Fattar det inte själv utan behöver bli upplyst av en vän. Hur fan kan man glömma bort det varje månad?

        Samma här! Var just ute på gården och var förbannad på gårdens ”Karen”. Det var rätt skönt att få ut sig lite skit och dessutom på någon som behöver höra ett o annat! 😁 Sååå jävla less på bittra kärringar som ska störa sig på ALLT! Idag var det tydligen jätte jobbigt att se min dotters bil när hon stannade på parkeringen för att hämta upp sin syster. 🫨

    Ändra klockan ?

    Är det hon som fattar alla beslut avseende boende? Reagerar på att hon skriver i jag form:

    JAG har sålt MIN lägenhet och köpt en ny. Efter MIN renovering tycker JAG dock att MIN lägenhet blev SÅ fin! Men även här har flera olika anledningar gjort att JAG landade i att sälja.

    Även om jag äger lägenheten som min man och jag bor i, refererar jag aldrig till den som ”min lägenhet”. Lite märkligt sätt att uttrycka sig på tycker jag. Har Jonas inget att säga till om?

      Han är inte folkbokförd på samma adress som My så det är nog hon som tar alla beslut om boende

        Mygel mygel mygel, finns bara en anledning till jagformen. Jonas låtsas ju bo någon annanstans. Ett s k folkbokföringsbrott. Ungefär i samma rang som Toftby och Janne. De myglar också och låtsas bo på varsitt ställe. Liiiiite svårt när man samtidigt klänger sig fast i offentlighetens ljus dock. Men de gör sitt bästa för att ingen ska kunna leda i bevis att de fuskar. Går sådär va?

          Är vi helt säkra på att han bor på där, syns ju nästan aldrig på hennes foton.

            Ja han bor i ”hennes” lägenhet. Spel för galleriet att han bor någon annanstans.

          Ok, så Janne är folkbokförd i lägenheten i Karlatornet, den som Johanna nu säger att hon kommer att använda som kontor. Kan slå vad om att det kommer en faktura från Janne till Johannas bolag för ”kontorshyra” (eller uthyrning av lokal för att skapa content etc), sen vips är den dubbla boendekostnaden löst.

            Janne måste ju ha råd att hänga med på utlandsresorna. Han hinner väl knappt jobba längre. 🙂

          Men paret Toftby har allt bott på samma ställe ett tag nu.

            Menar du i verkliga livet, så är svaret ja. Menar du på pappret så är svaret nej, de är folkbokförda på olika adresser sedan december.

    Bor han där så ska han vara skriven där.

    Tänkbara teman
    * Kroppkakemannen
    * Busiga hundar (avsaknad av fostran)
    * Tre steg framåt, ett tillbaka
    * Rehab
    * Inköp av grejer från Ernst
    * Halva priset på tulpanlökar
    * Bryggträning
    * Reklam för Resturang Ponta
    * Kaffedrickande i vårsol och vattenkrig

      Inte att förglömma
      * Besök på hälsocentralen
      * Besök på akuten
      * Ambulansturer efter olika kollapser
      * Diverse hälsoundersökningar
      Allt ska dokumenteras och gärna med bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.