Mer pikar mot Hanna Friberga nya pose

Hanna Friberg verkar ha en förkärlek för att se ut som här ovan, och nu reagerar både Paow och Exonphspoiler-Nessa på bilderna. 
Paow skriver att ”hon ska vara så pk ”älska din kropp osv” sen dra in magen så man ser ut som en alien på sina bilder”.
Nessa skriver till: ”Nej men tkr det ger fel bild att dra in magen SÅ onaturligt mkt. Ser knäppt ut.”

Jag tror Hanna iscensatt alltsammans av någon anledning, som jag tror vi kommer få veta senare. Kanske enbart för att se vad som kan väcka en reaktion eller liknande?
Vad tror ni?

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej verkligen inte, Hanna har aldrig visat tecken på att vara en beräknande person. Jag tror bara hon själv blivit påverkad av hur andra poserar och kände sig fin helt enkelt. Slut på analys.

      Ja, jag tror inte heller hon gör det för att väcka en reaktion. Hon är nog ”bara” en tjej som alltid haft en väldigt jobbigt förhållningssätt till sin kropp.

    Vet inte vem H är, men det enda jag i princip ser på hennes konto är fokus på magen.

    Det var någon i öppet spår som frågade som uttryck vi stör oss på. Kom med detta inlägg på ”not the…”-uttrycket som är ÖVERALLT över internet nu. Och alla LIB-tjejer tjatar också. Kryper i hela kroppen på mig.

      Kan du ge exempel på ”not the…”? 😄

      Förstår inte 🤔

      E svarade toppen här nere men under fel kommentar:
      ”Typ i inlägget skriver hon ”not the breath control?” Det är när man påpekar något typ uppenbart och/eller drygar sig om det.

      https://www.urbandictionary.com/define.php?term=not%20the

      Vad är förresten en LIB-tjej? Karaktärsmässigt? För har en kompis som är liberal men skulle inte kalla henne LIB för det. Är det en speciell typ av person man åsyftar?

        Jag tänker Love Is Blind

        LIB står för Love is Blind, tv-serie på Netflix.

          Hahaha men va?! Mycket förvirrande. Vet ju om serien men LIB för mig är mest ett amerikanskt skällsord för liberaler. LOL då antar jag.

      Not this expression!!!

    Nu vet jag inte riktigt om Paow är rätt person att uttala sig om vad som ser sjukt ut eller inte, även om hon alltid varit öppen med diverse operationer och aldrig utgett sig för att vara pk.

      Ja något mer problematiskt att hon lägger upp insomningsr på när hon har analse x än att Hanna poserar lite ansträngt.

    Märkligt för så ser det inte ut på storyn jag ser. Då skriver Nessa längst ner ”och nä hon ser ej ut som en Alien”. Det syns ju på den bilden du lagt upp att någon lagt en svart ruta över originalets vita. Har Nessa lagt upp en ny i efterhand eller varför ser jag en annan bild hos henne?

      Det är paow som lagt till texten ovanpå Nessas text.

      Det är väl paows story. Dvs hon som lagt texten över.. Eller..?

        Aha då förstår jag, följer inte henne så

        Och jag kollade inte så noga vems story som kopierats här

          Nej jag förstår det. Jag blev själv osäker, vem som hade repostat vem i bilden. Så mitt ”eller” var inte drygt menat utan ett osäkert eller 😁

            Ingen fara 😊

        Typ i inlägget skriver hon ”not the breath control?” Det är när man påpekar något typ uppenbart och/eller drygar sig om det.

        https://www.urbandictionary.com/define.php?term=not%20the

    Vet inte varför Paow bryr sig dock… 😂😂

      Hon har något emot Hanna (avundsjuka?) och har flera gånger pikat henne.

      Kanske inte rätt person att yttra sig i det här😅

    Iscensatt? Men kom igen. Så har hon gjort forever. Hon tycker helt enkelt inte att magen är tillräckligt platt därför hon suger in och håller andan så hon nästan tuppar av. Att hon inte ser hur jäkla fult det ser ut. Ja som en Alien typ 😅

      Fräscht att kalla någon för en Alien.

      Hur vet du hur aliens ser ut???? Vet du och Paow något som vi andra inte vet? 😬

        Och hur ser paow ut lixom.. hjälp…

    Lite dum kommentar från hennes vän Lovisa var väl att hon tycker att Hanna ser större ut på Instagram än vad hon ser ut i verkligheten. En kommentar som absolut sätter sig.

      Hur vet du detta? Har hon sagt det någon gång?

        Ja. I deras podd.

    Tror inte Hanna gör något medvetet alls. Tror hon tänker mycket på sin kropp och sin kost helt medvetet och att hon inte har så bra relation till sånt som hon säger att hon har. Med tanke på saker hon sagt, det där klippet som kom fram när en av hennes vänner fick med en gruppkonversation på vlogg när de skulle köpa tårta och överraska Hannas födelsedag men några i gruppen skrev ”men hon får ångest av fika”, just den grejen har fått mig att förstå att hon bara säger att hon har en bra relation för att undvika allt snack.

    Hanna känns som en så sorglig karaktär. 30 års krisen är så brutal så det finns inte. Kläderna, konstanta åmandet krälandet för att se sexig och åtråvärd ut. Snällaaaa ge mig uppmärksamhet!!!!

    Jag avföljde henne nyligen så skönt.

      Jag följer inte henne sedan år tillbaka just pga den anledningen. Behovet att porträttera sig själv som en cool girl utåt samt den konstanta livskrisen och alla ”jag vill flytta hit” efter varje resa… Eftersom hon verkar högst på jakt efter pojkvän så behöver hon inse att en mogen man inte kommer finna ngn trygg plats i den kvinnan.

    Hanna har alltid alltid dragit in magen på alla bilder, det kan man se på denna bilden tex från 2019. Old news.

    Nej, tycker hon poserar ungefär lika ”naturligt” som alla influencers. Dvs i positioner som är skrattretande för resten av mänskligheten. Och varför du tycker Paows och denna Nessas åsikt spelar någon roll fattar jag inte? För att Paow står för naturlig skönhet? För att Nessa är en skön typ som bara sprider lugn och harmoni med sina åsikter? Två mean girls vars åsikter bör kastas i längst ner i en soptunna.

      Hahaha ja men exakt! Så dumt!

      Förstår vad du försöker poängtera, men håller för första gången med paow att det känns falskt att Hanna som ska vara älska-din-kropp-advokaten själv håller på såhär och egentligen är så missnöjd. Sorgligt bara.

        Men varför spelar Paows åsikt någon roll, för att hon är så konsekvent i sina åsikter och sin livsföring generellt? Hon kastar ju bara skit på alla andra, istället för att reflektera över sina egna livsval och beteenden?

        Dessutom ser Hanna väldigt mycket annorlunda ut i verkligheten än på sitt instakonto. Grym på att föra sig framför kameran med tanke på att hon är kort och mycket större än på sina bilder. Konstant åmande, och hennes släääääpiga röst. Jag orkar sällan lyssna klart på varken storys eller podd då hon pratar så sjukt långsamt.

    Hanna verkar inte kunna bestämma sig för om hon ska vara kurvig eller smal. Tycker hon har fin kropp men det enda som syns är tyvärr hennes komplex. En avslappnad kropp är alltid snyggare än en spänd kropp med andnöd.

    Det är inte Nessas svar som syns i screenshotten ovan. Det är Paow som lagt den svarta rutan över, där hon svarar på vad Nessa skrev – för Nessa höll inte med Paow i sitt uttalande. Kan inte längre se hennes ordinarie post, då storyn är borta, men Nessas svar låg i vart fall på den vita plattan som man ser skymta undertill.

    Jag följer inte Hanna Friberg men av det jag lilla jag sett av henne så får jag inte alls bilden av att hon står för att älska sin kropp o naturlig skönhet etc., snarare tvärtom? Men jag kanske har helt fel.

    Kanske för att få uppmärksamhet då de börjar podda igen 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.