Penny Parnevik leder årets Mamagala

Den 18:e mars går årets Mamagala av stapeln – och firar samtidigt 20årsjubileum – och leder den gör ingen annan än trebarnsmamman Penny Parnevik. 
Penny fick själv pris som ”Årets peppmama” år 2021 och säger till Mama att hon är både taggad och ärad.
När Penny födde sitt tredje barn fick tidningen Mama följa med under förlossningen och en bild därifrån på en nyförlöst bebis prydde även omslaget.

Galan sänds från röda mattan den 18 mars kl 18:00 på Mama.nu och Expressen.se.

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är det någon som läser Mama? Det är nåt med upplägget som gör mig lite avståndstagande..

      Tycker det är en jättebra tidning.

        Varför (nyfiken fråga)? Skriver de bara om saker utifrån perspektivet att man är mamma till ett barn eller handlar det om annat också?

          Ja jag gillar att läsa om relationer. Och så brukar det vara sminktips och annat.

      Läser nån tidigar överhuvudtaget these days?

        Jag går på biblioteket och läser tidningar ibland på helgen. Tycker det är mysigt 😊

      Så tröttsamt med alla annonser där i

    😴😴

      vem läser denna blaska? 🤣

        Många gravida o småbarnsmammor

    Hon känns väl som ett bra val. det är ju hela hennes personlighet (obs inte taskigt menat utan hon verkar ju verkligen leva mammalivet delux)

    Så märkligt med dessa systrar som är kända för att deras pappa är känd. De bara ”är”.

      Som så många andra kändisar också.

      Nej, deras farfar är känd, deras pappa är golfspelare, känd för att hans pappa är Bosse Parnevik.

    Så roligt! Tycker hon känns så genuin och inspirerande!

    Tänk att göra mammaskap till ens hela identitet.

    Kanske värt att lyfta att Elsa Bratt inte blev bjuden igen till Mamagalan efter debaklet under förra årets middag. Fel tycker jag.

      Tycker tvärtom. Hon hade en så enormt negativ approach till hela galan förra året. Skrev massor om hur obekväm hon kände sig med såna här tillställningar, att det var ångest, gråt och gnäll när hon skulle välja kläder. Och sen massor av stories om hur dåligt behandlad hon blev under middagen och att hon sprang iväg, hur hon och nån annan mamma härjade och röt mot mamman som sen ville be om ursäkt mm. mm. Hela hennes beskrivning av hur konflikten vid middagen hanterads fick det att låta som att de var på ett högstadiedisco och inte en middag med vuxna kvinnor.
      Och sen klagar hon på att hon inte är bjuden i år… Nej vad konstigt när hon tyckte att exakt allt med det var negativt förra gången.

      Jag tycker Elsa beter sig ganska pinsamt och omoget här. Hon hade inte en enda positiv sak att säga/skriva om galan sist. Och sen blir hon förnärmad och förvånad för att hon inte blir bjuden igen. Det borde ju knappast störa henne med tanke på att hon inte verkade uppskatta det ens 0.001% förra gången.

      Rätt tycker jag. Har man inget positivt att säga om nåt man blir bjuden på så kan man inte räkna med att få en inbjudan igen, oavsett vem som är värd.

      Kan inte fatta att hon trodde att hon skulle bli bjuden igen efter förra årets drama, som HON ställde till med?! Jag tycker hon är så sjukt pinsam ibland, och verkligen beter sig som en fjortis. Det hon beskrev hände förra året var ju som hämtat ur en tonårings dagbok för fan. Det var drama, gråt inne på toan, ännu mer drama och Elsa som fick allt fokus. Nä, det var väl lika bra att hon inte blev bjuden, kan inte tänka mig att hon tänkt gå ändå?

    Så bra programledare , helt rätt !! Glad att det inte blev Joanna Bladh…🙄

    Varför stavar de mamma med ett M?

    Ytterligare en person som har blivit ”känd” genom någon annan, gäsp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.