Hela influencer-Sverige bakar

Inte riktigt, men visst hade det varit roligt? Med ”Hela influencersverige bakar”? Blondinbellas bullbak, Kenzas kanelsnurror, Paula Rosas prinsesstårta, Dashas drömmar, Gabjossans gräddbollar och Bibbzans bästa allt.
I årets upplaga av ”Hela Kändissverige Bakar” ser vi dock ett par influencers som ska tävla mot resten av kändisarna.
Jasmine ”Jasse” Gustafsson bildar lag med Linda Pira, och radarparet som är överallt och ingenstans just nu – Bingo Rimer och Julia Franzen – har slagit sina vaniljsockerstinna påsar ihop för att försöka bli det par som är längst kvar av alla, och som får titulera sig ”Årets kändisbagare”.

Jag har en känsla av att Julia nog kan baka ganska så bra, medan Bingo nog mer är som en panikslagen älg i bakköket som gör mer skada än nytta.
Fan, eller så är Bingo en jävla bakgud? Jag tror det är antingen eller. Antingen är han jättebra på att baka, eller så är han klappkass.
🤔🤔🤔

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag kan inte se att någon av dem skulle vara speciellt bra på att baka. Bingo är ju väldigt hälsomedveten och Julia behöver ju en assistent till ungefär allt. Konstigt castat.

    De enda jag känner till är Anna Blomberg och Emma Molin så kommer inte att titta. Kändisar alltså?? Kända för vad?

      Jag håller på dessa, älskar Kåta Gun🤓 Blir väl ngn leopardbakelse med sås på😀

      Säger nog mer om dig än att de inte skulle vara kändisar.
      Martin Lidberg har vunnit vm- och em-guld i brottning, Michael Dahlen brukar man se som sakkunnig i olika samhällsprogram, Gunilla von Platen är entreprenör, Bathina har bla jobbat med tv och varit gift med Aje Philipsson. Filledanza är med i Ison&Fille och hans partner är hans bror tydligen.

      Hört talas om Google?

      Vsrför inget inlägg om att danny inte ångrar atr han rånat ett barn? Bara okej att män med kändiskapital får göra vad dom vill?

        Men snälla människa lite distans 😂😂😂😂😂😂😂

        Rånat?

    Tror definitivt inte Julia kan baka o ibte bingo heller. Förstår inte att man tar med folk som inte kan hyfsat

      Ska de inte ha en bulle på jäsning snart? Förlåt 2, en kardemumma och en kanel😉

    Vad märkligt det blev när Sofia Wood blandade dekadent chokladmousse, svältande barn, och mer mat.

      Hur tänker du att man ska göra? Får man inte lägga upp sitt vanliga content om man vill informera om situationen i Gaza? Kan tänka mig att många hade varit missnöjda om hon endast lagt upp stories om Gaza. Å andra sidan, om hon inte hade lagt upp något alls hade lika många blivit missnöjda. Tufft att vara influencer och aldrig kunna göra rätt.

        Vill man ha information om Gaza kan nyheterna vara ett ställe att kolla på och inte en flunsas stories?

    Nja tror nog inte att varken Julia eller Bingo är särskilt bra på att baka men kul för Julia att få vara med i tv igen. Kul för dem alla förstås. Det var en väldigt fin bild på Julia och Bingo måste jag säga. Kallar vi Isabella Löwengrip för blondinbella igen? Trodde det var gammalt, vi säger väl inte Kissie heller? Håller med om att det hade varit kul att se Kenza och Isabella Löwengrip vara med.

      Hade inte sett att det var Julia om inte hennes namn stått där, senast jag såg henne var som Bachelorette och hon är sig verkligen inte lik.

      Jag vill starta en bakgrupp. Min mamma ville oftast vara ifred när hon bakade. Vad kul det skulle vara. Hade det några gånger när vi 4 tjejer gick i högstadiet. Men vill prova på det igen nu. Roligt och smaskens.

    Är helt ointresserad av att se kändisar göra saker på TV. Tycker att samtliga program där kändisar flamsar runt skulle vara både mer underhållande och mer relaterbart med vanlisar i stället. Och med vanlisar menar jag inte exhibitionistiska silikonballonger som längtar efter att kränga twistshake på instagram, utan faktiska vardagliga människor som typ raderats ut från TV helt.

      Tror nog att dom som är med i programmet har roligare än vi som ev tittar.

      Saknar program som 24 karat, Stadskampen, På rymmen m.m.

        Nöjesmassakern, Razzel, Gäster med gester, Solstollarna mm.

          Var ju kändisar med i flera av de program du och ID nämner. Skulle säga att många av dom var rätt så flamsiga också faktiskt (ta en kik på öppet arkiv där tex gäster med gester finns att se) . Men det var alltid bättre förr 😜

          Saknar
          Cops
          Bachelor
          Och där dom är otrogna vad heter den. Cheaters.

        Åh 24 karat! Och det fanns något program där deltagarna (två familjemedlemmar om jag minns rätt) fick prova på att prova något yrke. T ex att först så visade en bagare hur han gjorde croissanter och sedan fick de tävlande prova att göra efter likadant. Det var sjukt roligt!

    Nej detta gäng intresserar mej inte. Så kommer inte kolla.

    Ska Nessa exonthespoiler vara med i PH? Eller missförstår jag hennes stories?

      Vad skrev hon på story?

        Hon har tagit bort det nu men hon hintade om att hon skulle vara med i PH. Hon la upp typ som att någon hade bett henne avslöja ytterligare en deltagare och skrev att ytterligare en deltagare kommer i nästa story och där var hon själv med sitt privata konto…

          Hon skrev ju för någon vecka sen om att hon blivit tillfrågade om att vara med i någon dokusåpa. Det finns väl INGEN som är intresserad av henne som person? Hon kommer ju bara förstöra om hon ska vara med i PH! 🥲

            Ja visst gjorde hon? Hon frågade väl sina följare vad hon skulle begära betalt?

    Inte troligt att Bingo kan baka, men det är väl poängen.

    Är Gunilla von Platsen opererad? Hur kommer det sig att så många kvinnor ser så mycket äldre ut än vad de egentligen är? Hon är 52 men ser ut som 60.

      För mkt botox

      De fattar verkligen inte att normala ålderstecken i kombination med helt slät hud på vissa ställen gör att man ser ännu äldre ut än om man bara åldras naturligt. Men jag har kommit fram till att det måste vara en estetik man gillar i de kretsarna. De har liksom samma utseendenoja allihop och då föredrar man att se ut som att man är sprängfylld med fillers och stelopererad både här och där, och jag antar att man bara vänjer sig vid att alla ser ut så.

    Nä vad trist!
    Kollar gärna Hela England bakar,med helt vanliga ickekända tävlanden!
    Trött på dessa kändisar som valsar runt i alla program..Jeopardy också trist nu med bara kändisar som tävlar…blaää!

      Den här säsongen är dom ju galet talangfulla! Och älskar programledarna. Och domarna. Ett av mina favoritprogram helt klart!

    Hemskt. Blir så upprörd!

    Vem är det?

    Men vad oväntat att barnet skulle komma för tidigt. Hoppas bara allt går bra nu! Förstår inte hur man kan vara så egoistisk och gå igenom graviditet efter graviditet som inte går som de ska. Hur kan man inte tycka att det räcker när det gick så pass illa sist och hon dessutom redan har flera barn?

    Har inte sett Jasse sedan Paradise hotel. Knappt att det syns att det är hon, fixad både här och var.

    Vem?

    Elsa Billgrens lägenhet finns uppe för försäljning nu. Äntligen får man se in i Lynns skrubb! https://www.booli.se/bostad/675680

    Enligt Flashback tror man att hon köp en lägenhet som finns på historiska hems insta , 2 februari. Den med drömmig kakelugn!

      Får det ens räknas som sovrum om det inte har fönster?

    Är det Malin Norlander som castat igen? Hon älskar casta influencers 🙈

    Bra att hon verkar ha kommit till insikt att det är nog med barn nu i alla fall.

    Se på influensers/kändisar som bakar, nej tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.