Vad sker i kommentarsfältet hos Protein.se?

 

Bildkälla: Skärmdump protein.se Facebook

Om influencers kränger proteinpulver och annat från det här företaget så det står härliga till? Skiter björnen i skogen?
Svaret på frågan är alltså ”ja” men det är inte det som är anmärkningsvärt i sammanhanget, utan jag fick den här reklamen skickad till mig eftersom företaget skrivit lite märkliga svar på kommentarer. Dialogen äger även rum hela sju(!) månader efter att inlägget publicerats. 
Vad tycker ni om företagets kommentarer? Är det humor? Missar jag det roliga? Vad har influencern och den som skriver kommentarerna för relation? Är det en och samma person? Och vem är Antonija?

Det här företaget är intressant.
Kommer ni ihåg när Breakit skrev om företaget?
Om hur de använder girlpower i sin marknadsföring – “från en tjej till en annan” – och kammar hem mångmiljonbelopp?
Och hur det på hemsidan står att bolaget ägs av Lisbeth, Hanna, Jasmin och Zelda, men att det visat sig att kvinnonamnen bara är namn på ägarbolag – som till 100 procent ägs av män?

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Usch vilken vidrig reklam.
    Jag antar väl att de vill anspela på sex?
    Obs missförstå mig rätt, älskar sex men denna var osmaklig i mitt tycke.

      Ja, man ska associera till nåt annat som rinner ur hennes mun, nerför hennes ansikte och bröst….. Gammalt knep. Vem som ska falla för det vet jag inte, inte är det kvinnor i alla fall.

      Marknadsför produkt med tjej och sex, svara sen på kritiken med konstiga ”feminist”-svar. Så tröttsamt.

        Ja vad är det för tröttmössa som svarar? Full eller?

    Vidrigt bolag! Wtf!

    ”Enligt Anton Perlkvist ägs Protein.se idag av Lisbeth Holding AB, Hanna Vllasa Holding AB, Zelda Holding AS, Jasmin AJ Holding AB samt anställda.

    En snabb slagning visar att samtliga ovan nämnda bolag, trots de kvinnliga namnen, ägs av män.”

      Tycker det är rätt rimligt. Om folk är så töntiga att de köper överprisat proteinpulver för att de tror att kvinnor är ägare av bolaget får de skylla sig själva 😄.

      Helt ärligt måste det ändå ses som ett genidrag! Absurt ja, men genidrag.

        Fast i vilken värld skulle de inte blivit påkomna? Vete tusan om jag tycker det är såååå smart. Men ganska roligt!

      Samma med ”estrid” som har nån jäkla feministisk approach och lurar in kvinnor att köpa deras hyvlar, 100% ägt av män

        Fast det är bästa hyveln jag haft.

          Jag tycker dock att blåa bladen som dom hade förut var mycket bättre än dom nya gula. Som tur är kan man fortfarande köpa dom blåa i butik.

        Jag tänkte precis på Nessa när jag läste deras svar. Hon skriver precis så fast med några frågetecken blandat med ”hyenor”. Så nä det var nog inte hon ändå.
        Helt off topic men är inte Nessa väldigt lik en yngre Anna Book?

    Åhh gud vad jag inte garvade.
    Inte min humor!
    Vad är det för jävla pajasbolag?

    Blir full i skratt, de gånger jag tidigare levt på proteinpulver och jojjobantat har jag sugit i mig allt av shaken, samma sak då jag tränat. Att spilla SÅ mycket är att göra en ny halv och de är inte billigt.

    Dom gör ju otroligt mycket reklam överallt. Är tex deras Slim måltidsersättningar så goda som folk skriver på tex facebook?

      Nja. Dom är bättre än många andra men man lessnar fort.

      De är faktiskt väldigt goda. Skulle dock inte äta pulver 8stållet för mat.

    Man blir så hungrig av att gå på proteinshakes så man kastar i sig dom?? Nej ärligt talat förstår jag inte den här reklamen alls.

      Den anspelar ju på sex… Girl power, verkligen.

        Det hade jag aldrig sett det som då det här var väldigt osexigt.

    Köpte deras måltidsersättning för att enkelt öka kaloriintag, inte för att banta.

    Nå väl, pulvret marknadsförs som bantningskur så döm om min förvåning när jag fick ett ”tips” från företaget via mail om att man kunde ha vispad grädde och bär till för att det blev godare då…

    😅

    Tro fan det blir godare med vispad grädde men

      Här ska du få ett bättre och nyttigare tips på hur du kan öka på ditt näringsintag. Äggmjölk! 50 g smör(smält), 2 dl vatten(koka) och 3 ägg. Mixa ihop, klart. Du kan smaksätta med kanel, kakao, vaniljpulver eller någpt annat, men det är inte nödvändigt. Man kan göra en större sats och förvara i kylen. Smakar som gammeldags mjölk.

        Om jag som tant 60+ får ha någon talan i detta ungdomsfixerade samhälle så är mitt tips frukost med det man gillar, lunch med det man gillar med grönsaker, middag med det man gillar med grönsaker och mellanmål med det man gillar med grönsaker och / eller frukt. Promenader och gärna en yogamatta hemma på golvet som man kan göra övningar på när andan faller på. Man behöver inte äta konstiga puddingar och man behöver inte gå på gym. Allt som behövs är sunt förnuft, rörelse och god hemlagad mat.

          Fast forskning visar dessvärre att för att förebygga benskörhet så krävs mer än bara promenader. T ex styrketräning är ett bra exempel som komplement och som hjälper till att stimulera osteoblasterna. Men allt annat du skriver håller jag med om.

            Exakt, speciellt om man har ett stillasittande jobb. Då är det bra att komplettera vardagsmotionen med styrketräning (som du absolut kan göra hemma, men på gym har du bättre möjlighet att öka belastning i takt med att du blir starkare).

    Det känns som att det är tänkt att det ska vara väldigt quirky.

    Har absolut ingenting till övers för det företaget. Dom anlitar de flesta trashiga influensers och gärna vidriga Nessa, som kastar sig med det ena lögnaktiga påståendet efter det andra om produkternas egenskaper. Man får tjockare hår, bättre hy, blir smal osv osv. Skulle ALDRIG köpa!

      Bara det att detta är nessas största kund säger allt

    Vilken märklig reklam och ännu märkligare svar på kommentarerna.

    Jag tycker verkligen du ska granska protein.se Camilla! De har ta mig tusan rea jämt. Första januari dök det upp reklam i mitt flöde om att de hade Årets största rea! Det får en väl hoppas när året inte ens är tolv timmar gammalt…. Sen har de haft januarirea, februarirea och nu har de betala för två få tre. Och det här pågår år ut och år in och har de inte rea har varenda flunsa en rabattkod till dem, de har alltså ständig rea så deras ordinarie pris är ju reapriset så i själva verket har de aldrig rea. Och det är olagligt att ständigt påstå sig ha rea.

      Det är nya hårdare regler för rea. Det lägsta priset som varan haft under de senaste 30 dagarna före rean startade måste anges.
      Källa https://www.hallakonsument.se/konsumentratt/rea-och-nedsatt-pris/ (konsumentverket).

        Jag vet! Men protein.se vet tydligen inte/skiter i. Det är därför jag vill att Camilla granskar dem.

    Skulle aldrig handla av ett företag som uttrycker sig så extremt oprofessionellt och pubertalt 🤮

    Dom tar dessutom bort recensioner på hemsidan som inte hyllar produkten.

    De tar i så det knakar herrarna bakom Protein.se ”40 anställda”, ”Sveriges mest sålda proteinpulver” +15000 (fejk) omdömen, en massa jobbannonser för att se ut som ett stort företag (inga länkar till team eller liknande funkar)…

    Väldigt dålig reklam men hängde mest upp mig på deras otroligt oprofessionella sätt att uttrycka sig. Framstår som ett totalt oseriöst företag.

    Löjlig reklam och oprofessionellt svar från företaget.

    Den är säkert god men varför hälla ut hälften, ser bara konstigt ut.

      Du förstår att dom vill anspela på sex va?

    Jag förstår inte människor som överhuvudraget köper sådana helt onödiga grejor.
    Ät två kokta eller stekta ägg samt helt vanlig mat och du har fått i dig det man ska. Särskilt protein.
    Så mycket processade grejor som säljs som nyttigt. Och dyrt är det också.

    Det där tröttsamma svaret att man som kvinna alltid ska stötta alla kvinnor, oavsett vad de gör. Bara för att man själv råkar vara kvinna….

      Ja det kan ju vara det mest osmarta talesättet.

    Haha hade ingen aning om vad det var för företag. Fick hem proteinpulver från dem så sent som igår. Hade rabatt på mecenat och majoriteten positiva recensioner.
    Hade visserligen inte avstått från att beställa om jag såg detta först, men ändå.

    Tror för övrigt att de skojar. Tycker mig känna igen jargongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.