Finns det inga kläder i hennes storlek?

The scene: (eller la scène, som man säger på google translate:anska):
Hanna Schönberg går en smutsig Parisgata fram, bärandes en vit kappa från The Mannei. Den släpar i marken och alla som varit där vet hur smutsiga Paris gator är.
Meeeeeeeen….
Den är på rea så då gör det ingenting om den blir förstörd!!! 🥳🥳🥳

Billigt, billigt! Ta två! 🥳
Oversize i all ära, men det här är… någonting helt annat. 😁

Går det där på garantin tror ni?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den första outfiten hade jag bara klätt mig i om jag fått riktigt fläskigt betalt. Ser ut som jag vet inte vad. En femåring som klätt ut sig i farmors kläder

    Handlar det inte bara om att förstärka sin smalhet så man ser så utmärglad ut att kläderna bara hänger och flänger

      Ja.
      Säg att du är petite utan att säga det rakt ut.

      Exakt. ”Kolla hur liiiten och tunn jag är, jag drunknar i alla mina kläder för jag är så yttepytteliten!” Aka The Olsen Twins looken. Fult och mycket problematiskt.

    Varför är du alltid så nedlåtande? Bara för att man inte kan relatera till prislappen behöver man ju inte vara dryg mot andras val i livet. Alltid så otrevlig ton här inne. Tramsfrans gör ju allt med glimten i ögat, du kanske borde testa!

      Håll dig till Tramsfrans då, om du inte kan utläsa glimt i ögat, ironi eller sarkasm här inne.

      Det görs här också…

    Du är verkligen en boomer ibland haha…. Ungdomarna klär sig inte alltid i saker som ska vara komfortabelt du vet 😉

      Nej ibland vill dom förstöra kläderna genom att låta dom släpa i marken redan från början…

        När jag var tonåring för hundra år sedan så skulle byxorna vara vida nertill och gå över skorna och man trampade på byxorna och de var skitiga och jävliga nertill. Min mamma muttrade över detta men jag var såå cool😁

          Ja och hängde dom inte över skorna ordentligt så klippte vi upp en liten flik i sömmen längst ner.

            Haha! Just det. Jag hade ett par som var perfekta. Långa, trasiga och perfekt uppklippta. Sedan gick dragkedjan sönder och jag lämnade dem till farmor som skulle laga den. Ni tror inte att hon klippte bort allt det trasiga och sydde ihop det ihopklippta. Jag var i total chock! 😂😂😂

              😂

      Vet du vad en boomer är? Man kallar generationen född precis efter andra världskriget det, eftersom deg var en babyboom efter freden. Camilla räknas nog inte riktigt in där, möjligtvis hennes föräldrar

        Ok boomer 🙄

        Tror du att alla karens heter Karen också?

        Haha vad kul att du heter Karin också

    Helt otroligt att folk blir inspirerad av detta, för det är väl vitsen med influenser?

    Ser bra stört ut, men mår hon bra så kör på.

    Jag tycker det är snyggt.

      🤣🤣🤣

    Camilla, jag brukar uppskatta att kika in här ibland men det här kändes som ett lågt inlägg. Låt kvinnan ha på sig det hon vill?

      Exakt var i texten har hon skrivit att hon inte får ha på sig vad hon vill?

        Tolkar du allt bokstavligt?

      Ingen kommer riva av henne kläderna. Men här förstår du diskuterar vi vad vi tycker om dom. Alldeles för stora!

    Hon är väl ca 130 cm lång.

      Just det, så kan det ju vara. Då förstår man kanske att det är svårt att hitta kläder i rätt storlek.

    Hej Camilla! Kan du inte skriva något om Elsa Billgrens lägenhets försäljning och flytt! Kolla tråden på fb, sjuka detektiver som lyckats hitta vilken lägenhet som hon köpt. Också diskussion om vad som får klassas som ett rum, Lynns skrubb (som hon aldrig visat bilder på) går under epitetet 0,5 rum…

      Kollade annonsen på Hemnet och skrubben är faktiskt markerad som ”sovrum”! Det går ju knappt in en säng, är det ens tillåtet?

        Lantmäteriets definition:

        Med ett rum avses ett utrymme som har en golvyta på minst sju kvadratmeter och som har direkt dagsljus. Som rum räknas inte kök, kokvrå eller hygienutrymme. Som rum räknas inte heller matrum i anslutning till kokvrå och matrummet tillsammans med kokvrån anges som kök. Utrymmen som är mindre än sju kvadratmeter redovisas inte som rum.

          Då så.

              ”Lyhört renoverat kök och badrum”. Lyhört? Antar att man menar med fingertoppskänsla eller nåt, men lyhört 😆

                Ja,konstigt ordval som lätt kan feltolkas!

                  Vad menar du då att det kan feltolkas som? Att dom har renoverat så att det blir lyhört?
                  Googla ordet om du inte förstår innebörden.

                    Jag skrev inte att JAG feltolkar det,men att det lätt kan tolkas bokstavligt då det rör sig om en lägenhet.Lyhört renoverat låter helt enkelt fel.

                    Varsamt,omsorgsfullt,renoverat med fingertoppskänsla låter klart bättre än lyhört.

                Varsamt kanske hade passat bättre men hela texten känns konstigt skriven ich väldigt informell.

        Undrar hur det funkar med ventilationen i en sådan liten skrubb? Kanske inte toppen att sova i.

          Kanske därför de flyttar?

      Tyckte fb-tråden var rätt…ointressant. Ja de ska flytta, det gör folk. Det är många barn som har små kryp in. var i ligger skandalen?

        Det lär ju inte vara någon som köper lägenheten och tror att rummet är 25 kvadrat meter med 3 fönster.
        Folk går ju på visning och ser hur det ser ut. Vad är problemet?

          Sådant som de inte ser och som man upptäcker när man bott ett tag.

            Så du menar att dom som går på visningen och ev köper lägenheten inte ser förrän 2 månader senare, hur litet rummet är?

              Precis. Antar att 0,5 rum är nåt storstadsfenomen, rent formellt finns det ju dock definitioner på hur ett sovrum ska vara utformat, med fönster etc. Men det fanns ju ett fönster, väldigt högt upp…

                ”Fönstret” vetter dock in mot köket…

        Ja precis, Harry Potter tex! Mer skrubbar åt barnen!

    Jajaja jag fattar att ni handlar på Gina Tricot, Nelly, H&M och Kappahl. Grejen är att det finns tidslösa trender från modehus utanför fast fashion världen. Pratar uppenbarligen inte om Gucci och Versace. Yohji Yamamoto, Margiela och Raf Simons är några märken som designar och har designat otroligt oversize och lager på lager hur länge som helst. Jag klär mig själv inte i det men tycker att man ska vara medveten om att Hanna inte klär sig så här för att framhäva att hon är smal eller för att hon är 130cm lång som ni mobbare här inne skriver. Jag antar att ni är vuxna kvinnor, ett tips är att kanske lära sig mer om saker man inte kan ett skit om innan man går på och mobbar andra kvinnor som väljer att klä sig utifrån high fashion mode. Sen att ni inte tycker att det är snyggt är en annan femma, smaken är som baken! Det är ju toppen att ingen tvingar er att klä er oversize 🙂

      Ja det kan vara bra att ha lite på fötterna innan man kritiserar på antaganden tagna ur luften. I detta inlägg finns faktiskt en referenspunkt och det är hur kappan är tänkt att sitta. Jämför hur kappan sitter på modellen och på Hanna. Den på Hanna är mycket större över axlarna, veckar sig och sitter inte ens över axlarna. Dessutom är Hannas kappa längre och även där veckar sig. Utifrån modellen har Hanna köpt en för stor kappa. Att köpa oversized på en redan oversized modell brukar inte bli så bra för även det som är designat att vara oversized har vissa mått som handlar om att få passform.

        Tänker att hon kanske inte köpt dessa clownkläder, hon gör nog reklam.

        Håller helt med Petronella.

        Intressant, skillnaden mot hur modellen bär den och hur influensertjejen bär den blir tydlig när man kollar på längden på ärmar och fåll, men också veckningen över armar och axlar, som du skriver. Då undrar man såklart vad hennes poäng är med det.

      Vi diskuterar hur dessa löjligt stora kläder ser ut. Sen att det finns modehus som designar såna här kläder, tror jag att dom flesta förstår, men det gör ju inte kläderna snyggare. Någon föreslog att problemet med att kläderna är så löjligt stora, kanske kan förklaras med att tjejen är liten. Om du kallar det mobbing så vet du ingenting om mobbing.

    Jag tror att du skulle tjäna på att inte vara så negativ hela tiden, dina inlägg är så negativa. Missunsamma , nedvärderande. Och kul att du har varit i Paris. Det fick du med saknar dina gräv.

      Tycker du att din kommentar var positiv?

    Din header väcker samma fråga… för liten kavaj som korvar sig

      Men det kanske inte fanns kläder i Camillas storlek? Taskigt att kommentera att kavajen korvar sig över gäddhänget lixom. Är du själv över 40 och färsökt hitta plagg som är smickrande eller? Det är lätt att vara dömande när man inte gått i samma skor 😂

        Är man för stor i storlek har man dessutom inte rätt att ha krav på kläders utformning, då får man vara tacksam för det som finns annars uppmuntrar man ohälsa!

    Byxorna var snygga ändå, kanske inte fullt så vida och stora men är på jakt efter liknande.

    Strykfult mode det här, såg också att Alice bara har sådana kläder! Skulle aldrig sätta på mig sådanna själv, frågade också min mans åsikt om den här stilen, men han sa att han inte skulle gå med mig om jag skulle ha dessa! 😅👌🏼

    Tim Gunn,från Project Runway, har sagt att man ska klä sig hur man vill,oavsett figur,men vill man se bra ut är det bara två saker som gäller:

    1.Rätt storlek
    2. God hållning.

    Jag håller med.

      Så jäkla sant!

    otroligt märkligt inlägg. för det första så är det en aesthetic och det märks att du absolut inte är insatt i varken mode, stil eller något som hör därtill. att kritisera någons stil på det här sättet är bara märkligt för hon gör inget ”fel”, precis som hon klär sig i tighta klänningar kan hon klä sig i bylsiga plagg och det behöver inte finnas någon anledning bakom det. Man gillar känslan och looken.

    Du postar om Bianca när hon har tighta kläder och fokuserar på sin mage, du gnäller på Hanna när hon bär oversized – vad gör dig nöjd? Du gör ju bara detta för att provocera, vilket gör dig till en mobbare och inget annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.