Fly far away, you damn butterfly, fly away!

Jag bröstar det här självt och frågar inte åt en kompis det här gången.
Jag undrar:

Är detta de berömda Miu Miu-trosorna eller kommer Hanna Schönbergs Arakii släppen egen variant på silkblöjan Och kommer den komma i ett mer tåligt material för lata dagar på stranden eller går den här att bara slänga in i tumlaren när man kommer hem?

Dessa alltså. 

Bildkälla

Jag ser inte fram emot 2024 års sommarmode, jag tror det kommer bli horribelt. Du ser mig gå på isen före du ser mig bära en glittrande fjärilstopp med två tunna trådar över ryggen som enda stöd. Vi hade ohälsosamt mycket tillit till våra kläder back then, det är en sak som är säker.
Idag krävs hängseln, livrem och silvertejp för att jag ska våga svänga runt de smålandslurviga (eller ”LÖÖÖÖÖVIGA!!!” som vi säger i smauland. 👍🏻

 

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är rätt mycket mode som jag aldrig ser på annat än bild. Den där kjolen/kortbyxor? tror jag inte jag kommer att få se på sta’n och jag undrar lite när och hur de ska användas.
    Fjärilstoppen var ju rolig!

      Nej just de byxorna känns för mycket utklädnad för att nån ska ha på sig på stan😂

      Men det var nån vecka sen tror jag, en på tiktok bara ”jag kör på ”no pants looken” för jag gillar den”, så det var typ såna korta shorts fast utan ”blöjdelen”. Till att några sekunder senare ”jag tar på mig stövlar och en lång kappa så det inte ser ut som att jag inte har några byxor på mig” TA PÅ DIG BYXOR DÅ😂🤯😂🤯

    Arakii kanske försöker nischa sig på cirkuskläder. Eller konstiga kläder för konstnärliga personer som ska på en konstutställning. Kanske finns det en lucka i marknaden där vad vet jag. För inte kan jag tro att någon vanlis ska se ut sådär en vanlig måndag på jobbet.

    Gå runt med en blöja hett!! 😂

      Vääääldigt hett för somliga…! Ur annat perspektiv….….,

    En del mode kommer aldrig slå utanför röda mattor och insta. No pants må vara hur hett som helst men skulle jag komma till jobbet i bara strumpbyxor skulle min snälla chef helt sonika skicka mig till personalhälsan för en demensutredning.

    Fjärilstoppen må ha varit cool på högstadiediscot på 90-talet men den får stanna där.

    Gustav Vasa vibes på byxorna..

      Exakt min tanke! Såna skulle man ha haft förra året när vi i Strängnäs firade att det var 500 år sen Gustav Vasa kröntes i domkyrkan här i stan. (Eller inte..)

      OCH med de strumpbyxorna till. Saknas bara tofsar på skorna.

    Hörrni hur tänker ni om tex jag på 43 år, blir nostalgisk och minns hur fin jag kände mig i en fjärilstop back then och vill köra repris på just den känslan och därför då topen, som yes I agree är rätt speciell🤭
    Kommer jag uppfattas som en medelålders patetisk kvinna som desperat håller kvar i min ungdom, inte inser läget och värst av allt; tror att jag kan pull it off på allvar. ELLER ser ni en sådär härlig kvinna som är trygg i sigsjälv, med självdistans och mogen frihet om ni fattar… Självklart stylat i min nuvarande stil, alltså mer ”vuxet” och balanserat. Köpte ett Guess linne med strass precis, känner samma för det. Brukar normalt inte bry mig om vad folk tycker om mina kläder, men dethär är ju nåt annat- jag vill inte bli sedd som en raffig tant som fastnat i sin prime.

      Inte fan är man tant när man är 43 år?

        Nä man är inte tant men kommer uppfattas som ”tant” om man försöker klä sig ”ungt och fräsigt” som ungdomarna när man inte är ungdom själv längre. Bara för att man passerat 40 behöver man inte klä sig tråkigt och stelt utan personlighet men man bör också ha både vett och självinsikt nog att förstå att lämna trender som det här till dagens kids. Har extremt svårt att se hur en sån här topp på en 40-åring kan bli bra utan att det är fest med 90-talstema!

      Kör på!
      Det värsta som kan hända är att du kommer på att det var coolare då… och än sen?

      Tyvärr det förstnämnda om du inte är nån hippie eller konstnär då. I all välmening: låt den där toppen få vara just nostalgi!🦋

      Klä dig hur fan du vill. Lyssna inte på andra. Det är så jag tänker kring att åldras i alla fall – man skiter i vad andra tycker och gör sin grej, mer och mer för varje år.

    Älskar fjärilar. Älskar Mariah C. Det är vad jag kan säga..

    Fulaste jag sett, ser ut som en fäshion vuxenblöja och dessutom är hon så smal att jag tycker det är osmakligt hur smala modeller är, usch.

    Byxorna ser ut som 1500-talets mode.

    Lade inte märke till kläderna utan modellens ben drog all uppmärksamhet till sig. Finns de där benen i verkligheten eller är det photoshoppat? Det ser direkt osmakligt smalt ut.

      Men tack! Kunde inte fokusera på något annat än att människan har helt orimliga proportioner. Är hon en stork?

    Ja, visar man sig ute i de där blöjbrallorna så har man i alla fall bevisat för alla att man är slav under trenderna, för ingen människa vid sina sinnens fulla bruk kan väl tycka att det är snyggt? Hejar iofs på att Bianca ska ha på sig såna här, då kanske hennes lättpåverkade följare också börjar gå ut i blöja. Vore ju kul att se ute på stan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.