Busy Bibzzan!

Bildkälla: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Kvinnan med fler järn i elden än valfri svärdsmidande Orch i Sagan om Ringen – Bianca Ingrosso – har mycket det på gång.
Ständigt mycket på gång, så jag tänker att jag gör en sammanfattning av vad Sveriges största influencer haft för sig den senaste tiden.

Bianca Ingrossos nya stil är cowboyhatt, wet look och glittriga smycken, i alla fall till hon ändrar sig om två veckor. Hon kanske kör på samma linje som Elsa Billgren? 😁

Men är inte den där looken ganska mycket Bianca redan, minus cowboyhatten? Är den ”mob wife from Texas”?

Bianca, som är så duktig på att reklamidentifiera sina inlägg har missat ett här. Det hör verkligen till ovanligheterna, för Bianca verkar ha insett att hon har ögonen på sig.
Förhoppningvis ser inte Konsumentverket det här.

Caia Cosmetics är en av sponsorerna av Grammisgalan. Kul! 🥳

Ingen fyller flödet med fler bilder på mat och dryck än Bianca Ingrosso. 

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar Bianca! Sveriges ända riktiga superstjärna!

      Ja, ändan är riktigt super…

        Super trodde jag ändå att hon gjorde via munnen.

      Superstjärna? 😂 Och enda? Njae knappast va… i dagsläget har vi ju väldigt många större stjärnor med sångtalang eller skådespelartalang som också är kända utanför ankdammen.

        Precis, skulle nog snarare kalla Zara Larsson för Sverige enda superstjärna, och kanske Loreen. Carola brukar ibland kallas det av media också. Är väl mest bara Biancas team, vänner, fäns och familj som skräder att Bianca är superstjärna men njae.

          Zzzzzzara Larsson.

            Zara vill ha 10 miljoner för att vara med i lets dance. 🤪

              Haha! Hybrisen vet inga gränser 😂

                Zara Larsson fick 7 miljoner för sitt gästframträdande på idol 2018 🙂

          Skulle sätta ett antal idrottare bra mycket högre än Zara Larsson. Loreen kommer långt ner på min lista, eller ja, hon är inte ens med.

        Och så en bild på en kaffekopp det har hanna s med.
        Suck. I svartvitt.

      Varför och på vilket sätt är hon Sveriges, antar du menar enda, enda superstjärna eller var du ironisk kanske? Men visst hon och hennes team och familj vill framställa henne som en superstjärna och de har lyckats få en del ungdomar att tro att Bianca är känd och superstar utomlands (för att hon med Caia-teamet var på gala i Tyskland och de skickade fram en halvnaken Bianca på röda mattan men ingen där visste vem hon var) Hon är dock känd i Norge också, det är många svenskar, men det är allt. Nu försöker de ju ge sken av att Benjamin är känd utomlands också genom att han ska ”göra en europa-tour”, smart sätt att framstå som känd utomlands och kanske bli det också.

      Zara L, Skarsgårds, Alicia W, Elsa H, Rebecka F?

      😂🤣

      Karin, berätta gärna vad som gör Bianca till superstjärna 😂

    Du har ju klippt bort advertisement @intimissimiofficial som står under new microfiber collection 🙄

    Tycker mer hennes stil är Texas Hold’em nude

    Satan va snygg hon är i den svarta klädkollektionen 🙂

      Du skulle nog bra gärna vilja se henne i en wet t-shirt tävling😉

        det behöver man inte, hon visar alltid bröstvårtorna ändå

    Cowboy? Det är väl inte 1:a april idag. El skulle hon bli cowboy då😀

    Men snälla… VARFÖR kallas hon för Sveriges största influencer?! Finns flera som är större än hon tex Kenza och Matilda Djerf som har dubbelt så många följare dessutom ett ännu större företag, större framgång och helt utan en känd familj och diverse hjälp och fördelar OCH hon är dessutom bara 26 år. SÅ NEJ Bianca är inte vår största influencer och inte mer busy eller har fler järn i elden än andra, fast du kanske var ironisk. Tycker inte hon verkar så bysy som hon låtsas och vill ge sken av jag menar hon verkar lalla runt mycket och åka på semester/nöjesresor. Visst att hon haft en del plåtningar men det verkar vara allt samt att hon posar på instagram och pratar om hur fantastiskt allt hon visar är. Tycker hon verkar ha det ganska chill ändå så bara att gratulera henne.

      Fast Bianca är betydligt mer känd hos gemene man än vad Kenza eller Matilda Djerf är. Oavsett om du är 20 eller 70 vet du vem Bianca är, men de flesta har ingen aning om vem Matilda Djerf är. Jag har t ex bara läst om henne här på BB, aldrig sett eller hört om henne någon annanstans. Bianca ser man ju överallt.

        Ja och det är ju just det som lite märkligt, att bara Bianca får uppmärksamhet och hyllas och lovordas som ”största influencer” och ”superentreprenör” när det finns andra som är större och blivit framgångsrika utan vare sig tv eller känd familj som draghjälp. Bianca är inte störst och det är ju det som är lite fel att kalla henne det även fast hon är väldigt känd.

          Men störst handlar väl inte bara om antal följare på sociala medier?

          Bianca kan nog vara störst i Sverige. Alltså om man skulle kolla på vilken influencer som har flest svenska följare och engagemeng. Kenza och Matilda Djerf har fler följare överlag, men många av dessa följare är inte från Sverige. Så de är lite mer internationella, Matilda Djerf allra mest. Medan Bianca inte är särskilt internationell alls.

          Vilka är det som ska uppmärksamma och lovorda Kenza eller Matilda Djerf?

    När åkte hon på semester/nöjesresa menar du?

      Till anonym 16.17

      Ja du hon var på BaraVara, sedan i Mexico minst 2 veckor och det var mest sol, bad och fest, sedan Spanien men visst det kanske gjordes någon plåtning där, tror hon hunnit med Paris däremellan också och även där plåtade de väl lite smycken på ett hotellrum – man kan ju undra varför de måste åka till Paris för det liksom men det är väl för att få fria resor då det ska kallas jobbresor.

        Baravara är knappast en nöjesresa 🙄😂 Tulum Spanien Paris jobb.

          Men Baravara är ingen jobbresa och Tulum var ingen jobbresa även fast hennes assistent var med – är det därför folk tror det var en jobbresa? Hon la upp viss reklam och fotade sig mycket där som lades upp på instagram men det var ingen jobbresa utan nöjes/avkoppling/festaresa så det så. Tycker du det verkade vara hårt jobb i Paris och Spanien?

    Ang sista bilden ”Ingen fyller flödet med fler bilder på mat och dryck än Bianca Ingrosso. ” gissa varför? hennes ätstörning. då visar hon orimliga mängder mat och fyllda kylskåp och varukorgar. alltid överdriven mmmmm åhhhhhhh äääääälskaaaar sååå gott.

      Ibland undrar jag om dom där Ingrossoungarna inte fick man när dom var små, så maniska dom är på mat.

        Mat!

        Nåt vidare bordsskick verkar de inte fått heller. Benjamin fullständigt kastar sig över en tallrik mat och mular in i ansiktet, för att sen slicka tallriken. Bianca äter med fingrarna och slickar sen av dem..

      Helt klart pga ätstörning. Hon äter ju aldrig maten, och äter hon kommer den i retur.

    Tycker hon är otroligt vacker.

      Är man otrevlig så försvinner det vackra.

        Tror inte hon är ett dugg otrevlig. Tvärtom. ❤️

          Bortskämd är ju det minsta man kan säga.

          Så fint av dig att tro. Hon är verkligen inte trevlig privat. Det krävs en stor produktion bakom henne vilket betyder att det är många helt vanliga människor som får sin arbetsmiljö förstörd av drottning Bianca. Hon är dryg, otrevlig och helt respektlös med andra människors tid. Strulig, sätter sig på tvären. Maten ska vi inte tala om. Hon är väldigt noga med vad hon äter, enbart några få utvalda saker som är så långt ifrån det hon visar upp i sitt flöde som går att komma.
          Sen kan du ju fråga hennes grannar vad de tycker om henne. Hon är hetsig, högljud och väldigt lättkränkt. Allt är drama runt henne. Synd att man inte kan plastikoperera insidan.

            Haha vilken BS! Slår vad om att du aldrig ens träffat henne och absolut inte jobbat med henne. 😂😂 missunnsamheten och avundsjukan är inte vacker och luktar ända hit 🤡🤡

              Du har faktiskt rätt i en sak. Jag har aldrig jobbat med henne och det beror på att jag inte gör uppdrag som innebär att Bianca Ingrosso måste vara med. Tackar konsekvent nej till de uppdragen eftersom jag inte vill utsätta mitt team för en dålig arbetsmiljö. Ledsen att behöva göra dig så besviken men Bianca har väldigt dåligt rykte.
              Det är allmänt känt att hon inte är drömgrannen och hade du själv bott och rört dig de kretsarna hade du vetat om det.
              Nu är det din tur, upp till bevis. Var får du dina uppgifterom att hon är så fin? För du tror väl ändå inte att det hon lägger upp i sina flöden är den hon är i vekligheten. Så naiv kan du väl ändå inte vara, eller…Då tycker jag faktiskt synd om dig på riktigt.

                Ledsen att göra DIG besviken men känner henne privat OCH har jobbat med henne OCH rör mig i samma kretsar. Så därför vet jag att du är ett litet troll som skriver massa BS! Inget av det du skriver är sant. Bara o fråga vem som helst som känner henne eller någon som jobbat med henne. Så ta du ditt fejk team o stoppa upp nånstans 😂🤡😂

                  Du framstår inte som särskilt trovärdig. Det enda du kan komma med är påhopp för att du inte gillar det jag skriver. Du är en av de tre personas som dyrkar Bianca.
                  Kan tänka mig att du lyckats träffa din idol. Var det när du köade utanför NK? Har du haft äran att servera henne en latte? Du måste ha oerhört ömma tår eftersom du verkar ha det så jobbigt med att alla inte uppfattar din idol på samma sätt som du gör.

                    Rör mig inte i ryggen vad du tror! Trolla du vidare 🧌 eod 👋🏻👋🏻

                      Men det stämmer ju inte eftersom du bara måste få sista ordet. Att du dessutom måste ta till att jag trollar visar bara på att jag vunnit. Snälla hugg på denna välagnade krok så bevisar du även hur rätt jag har.

          Jo hon är otrevlig. Kanske inte mot sin fansvans som hon pussar och kramar och äääääälskar.

    Alla kläder som visar så mycket av brösten som möjligt är väl biancas stil +styva bröstvårtor

      Bara att tacka och ta emot.

        😳

        Knakar det i fogarna på hemmafronten eller? 😂 Du är extra jobbig och mansgrisig idag.

          Nope.
          Tack, jag tar det som en komplimang, kan behövas som en motpol till alla klimakteritanter här i kommentarfältet som förfasar sig över en bild på en 30-årig tjej i mer kläder än vad en vanlig person har på sig på stranden.

            Du tar det som en komplimang? Är du född på 1950-talet. Att fördumma kvinnor i klimakteriet för att de flesta kvinnor ser problemet, dvs objektifiering, är lägre än lågt. Du verkar normalbegåvad vilket gör att jag inte köper att du inte förstår att bilderna handlar om att tjäna pengar på att visa upp sin kropp. Det är inte en oskyldig semesterbild om du trodde det. Bianca är dessutom känd för att objektifiera. Hon fick en hel del uppmärksamhet för det för några år sedan.

              Klimakteritant är ett direkt svar på att bli kallad mansgris.
              Om du/ni är så vana att kunna förlöjliga män utan att få ett mothugg att ni går helt i spinn när så sker.

        Det trodde jag inte om dig, att du är gubbsjuk.

        Är det slut på Blåpillerna hemma😉

    Sluta skriv att hon är den största influencern, det är ju inte sant! Tycker inte hon verkar så busy eller ha så många järn i elden det är väl bara lite fotas i underkläder, smink, smycken och event för Avora studio och hon dricker ju ofta vin innan/under ”jobb” så det verkar inte så svårt eller jobbigt. Hon fick vara med på en talkshow i norge nyligen och även då drack hon vin innan. Hennes mamma däremot har många järn i elden med att filma reality, göra showen och andra tv-inspelningar och fotograferingar.

    Varför måste man ha en ”stil”? Vill du klä dej som en cowboy en dag så gör det och sen om du vill klä dej som nåt annat en annan dag så gör det.

      Så konstigt med en del som vill vara någon annan.

    OT
    Kanske jag som missat detta med har Eric S och Hanna S gjort slut?

      Varför tror du det?

      Var inte det längesen, typ försommaren?
      Eller blandar jag ihop influencer / kändisparen nu?

        Dom bor väl fortfarande ihop?

      Nej det var bara en feeling jag fick och speciellt när ingen lagt upp bilder på varandra på sociala medier på sistone. Men de kanske bara valt en annan approach vad gäller instagram. Han har inte en enda bild på henne längre tex.

    Såg nu en artikel där någon Julia skriver ”Ingrosso är numera programledare i den egna Kristallen-belönade talkshowen ”Bianca”, framgångsrik entreprenör med företag så som CAIA Cosmetics, Àvora och Ani Jewels samt en gigant i sociala medier, med över 1,4 miljoner följare bara på Instagram.” MEN det finns flera som är större giganter på instagram och programledare för någon talkshow är hon ju inte längre dessutom så säljer nog inte CAIA lika mycket som tidigare och vad man hört så är inte Avora inkomstbringande snarare tvärtom, och Ani Jewels säljer troligtvis inte sådär jättemycket. Men visst tjänar Bianca brutalt mycket pengar, och har god hjälp som entreprenör om man säger så, hon har inte på egen hand blivit framgångsrik direkt.

    Finns som sagt andra som är giganter på instagram och har framgångsrikt företag men att det är just Bianca som ständigt omskrivs och lovordas såhär i media beror nog mest på att hon kommer från en känd familj och har värdefulla och betydelsefulla kontakter.

      Varför måste man ha tagit sig dit man är på egen hand för att det ska räknas? Surar du över att Nobelpristagare faktiskt har jobbat i forskargrupper också?! Vem har tagit sig dit man är helt på egen hand utan andras hjälp?

        Konstig jämförelse. Det som bidragit till Biancas framgång är hennes utseende och kropp som hon skaffat sig på konstgjord väg. Sist jag kollade fanns ingen mirakelkur som gör dig smartare. Det som tagit forkaren til nobelpriset är dennes briljanta hjärna. Eget hårt arbete alltså.

      Bianca är en kassakossa för rätt många människor. Hon tjänar själv ordentligt med pengar men de som står bakom henne tjänar mer. Den stora frågan är vad som händer med henne när hon är förbrukad som kassakossa. Hon fyller trots allt trettio och lever i ett av världens mest åldersfixerade länder.

    Varför ser hennes händer ut att tillhöra en 70-årings?

    Nä inte nöjesresa heller. Jo Tulum Spanien Paris jobbresor oavsett om det var hårt eller inte 😂🤣

    Det är så speciellt med Bianca, varje gång hon lägger upp bilder på mat så ser jag framför mig hur hon spyr upp den efter att ha ätit. Sad

      Hon äter aldrig maten hon visar upp. Vill inte gå in på vad hon faktiskt äter men alla som jobbat med henne vet och ordet jag skulle använda om hennes kostvanor är ensidiga. Sedan är hon gravt ätstörd med all den ångest det ger.
      Många i Stockholm, som är en ankdam, har jobbat med henne och vet hur hon är. Även om det finns en del som inte gillar henne för hennes sätt så är det också många som håller andan och tycker synd om henne och undrar hur länge hon fixar att hålla ihop.

        Är du här o ljuger o trollar igen. Du är fan patetisk.

          Den enda som är patetisk här är du. Det är ingen lögn, faktiskt fakta som hon själv bekräftat. Ddt som får mig att undra är vilken falang du tillhör. Är du en del av Bianca sekten eller är du en av dom som lever gott på hennes framgång?

    Nej, och ingen äter mindre än hon!

    Om en influencers inte reklammärker ett inlägg, vart kan man anmäla det?

    Och där fick vi in lite kränklimanger också= kränkning inlindade i komplimanger. Som att du skriver hon är duktig på att reklammarkera mennoniter denna gång och hoppas om Konsumentverket ser, med andra ord= du hoppas att andra ska anmäla men lindar in det snyggt.

      Det är reklammarkerat längst ner men blogginnehavaren har kapat bilden så det inte syns. Det är från Biancas stories.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.