Vi har helt glömt att prata om det här!


Bildkälla: STELLA Pictures/Patrik Österberg

VI. HAR. HELT. GLÖMT. ATT. PRATA. OM. DET. HÄR!
Misstaget är mitt, so please accept my apology, men….
Notan för Bianca Ingrossos lyxiga resa till Mexico med vännerna har offentliggjorts. Det låter som att jag hittat en till minister med chokladkakor på jobbkortet, men riktigt så smaksigt är det inte här… Bianca har helt enkelt avslöjat att hon bjöd vännerna på allt, allt, allt under semestern och vad notan slutligen landade på.

På över en halv miljon kronor, i ”Söndagsångest” med Malin Norlander på Youtube.

500 000 kr plus moms.
Vidare berättar Bianca att hon mycket hellre lägger pengar på minnen och intryck, än väskor och klockor, och därför mer än gärna pratar om att hon betalar allt för sina vänner. Att prata om pengar och vad hon spenderar är inget som gör henne obekväm. Det är hur andra reagerar som gör henne obekväm.
Ja, man kan driva tesen ”att köpa sina vänner och deras sällskap” om man vill, men om man skiter i den och istället tittar på det med glasögonen signerade med ”tänk att kunna få bjuda sina vänner på en sådan drömsemester” så blir jag nästan lite varm i hjärtat.
Herregud, att få bjuda min bästa vän på en drömsemester – vi vet redan vad den ska inkludera och så – är en sak på min bucketlist. Kanske, en dag…. om min bok blir en internationell best seller – it could happen!!!!!!! – då kanske….
Tänk att kunna göra det.. nu liksom?
Sen om det kanske slinker med en assistent på köpet, so be it. 😉

Jag gillar Biancas transparens, jag tror hon fått fler att prata pengar och siffror och det tycker jag bara är positivt!
Thumbs up!

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle jag lätt göra om jag hade råd!

    Håller med B rakt igenom. Minnen o upplevelser före saker.

      HAHA. Vilket skämt! Hon köper ju kläder och väskor som det inte finns någon morgondag!

        Hon har ju obv råd med båda?

          Blir ju tramsigt att prata om vilket man prioriterar när man inte behöver välja.

      Ja och Bianca gör det ju faktiskt främst för sig själv, mest för sin egen del för annars hade hon ju inte kommit iväg på resan för hon vill inte åka ensam. Bianca tjänar så mycket pengar samt får så mycket grejer gratis så något måste hon ju betala för och hon gillar att få bjuda och visa att hon kan, att hon är rik – det blir lite som att hon köper sina vänner faktiskt, men hon gillar ju att flasha liksom. Tänk allt hon får gratis hem som kläder, mat, snacks ja till och med möbler väl så hon sparar ju in på mycket som vi andra måste betala för att få så nog kan hon lägga en del på krogen och resor istället dessutom så drar hon ju av resan som jobb även fast det inte var en jobbresa men det lyckas hon säkert få den som. Som Julia F nu som bjuder sin familj – hon drar ju av den som jobbresa så då blir det lättare att bjuda liksom.

      Jag med lätt

      Skulle också lätt göra det. Men skulle inte skryta om alla pengar jag lagt ut på mina vänner.
      Ge, utan att tala om för världen hur givmild jag är.

    Jag tycker det var fint gjort, jag bjöd min kompis på en vecka med all inclusive till Rhodos förra året med våra två små barn som var 6 och 7 månader då.

    Har man råd så spelar det väl ingen roll.

    Sen om folk tänker att vissa bara utnyttjar henne för att få ta en del av kakan, ja ja, bara Bianca har kul så är det väl skitsamma.
    Fattar inte att någon vettig vuxen vill hänga med Rosanna. Men, vi känner ju inte Bianca heller så vem vet, de kanske passar bra ihop!

    Fint i allafall att kunna bjuda på en pangresa! Det hoppas jag med kunna göra någon gång!

      Rosanna har ju Aldrig vart superkändis själv hon bara hängde runt andra kändisar för att få fördelar eller så exempelvis Alexandra N. Då kissie. Nu får hon gratis av Bianca och resor hon kanske genuint är en vän men jag får bara vibbar

        Vet du vad, ”superkändisar” är vanliga människor som umgås med vanliga människor! Konstiga tankar du har tycker jag. Alla har inte råd att åka på lyx-semester eftersom dom flesta inte tjänat hundra miljoner och att Bianca bjussar visar hur generös hon är med sina pengar. Jag tror Rosanna är en riktigt hyvens tjej och tror hon är den sista som skulle utnyttja någon. Den är den ”vibe” jag fått av henne vart fall.

        Har dålig koll på Rosanna men har ändå alltid fått extremt dåliga vibbar av henne. Vem är hon egentligen? Vad gör hon? Jobbar hon? Varför känns hon falsk? Varför har jag så många frågor om Rosanna?

          Hon har jobbat som castare (stavning) till Big brother, levt ihop med Jackie Ferm och medverkat i lyxfällan med JF. Knu**at med Rodney (viktig info) och är nu tillsammans med en mycket yngre tjej som är Biancas assistent. Fråga inte varför jag sitter på den här idiotiska informationen men nu fick du veta mer 😅

            Vem är JF?

              Jackie Ferm

            Kan inte vara kul att vara så dömande som du är. Det är ju hundra år sedan för gud skull! Människor växer upp och dessutom är väl Bianca lite vild också. Tagga ner!

            Men hon kommer väl från pengar? Känns som en extrem social climber.

            WOW vilket CV..

        Ja Rosanna cashar in på vänskapen med Bianca.

    Underbart att kunna spendera en årslön på ren lyx! Snacka att man är avis enda in i märgen🤩🤩

      150 000 är väl för fasen ingen årslön?😄

        Kan det vara för en del men nu var det fråga om 500 000 plus moms alltså 625 000 kr

    Att prata mer öppet om pengar tror jag är bra och framförallt om budgetering i vardagen och jämföra med likvärdiga (familjer med familjer och singlar med singlar osv) hur mycket man tex lägger på mat varje månad osv.
    Något som dock stör mig oerhört är folk som bara mååååste berätta vad allting kostar hela tiden och deras saker är så klart alltid det bästa och dyraste. Eller skryta om hur mycket pengar som sitter på sparkontot.

      Håller med, men sån är Bianca absolut inte. Hon säger att hon skäms och troligen kommer att fä hat. Talar dessutom ofta om att hon vet hur priviligerad hon är etc.

        Bianca har råd, hennes vänner kanske inte ?! Och då bjuder Bianca för hon vill nog resa med sina vänner och inte ensam.

          När du uttrycker det så låter det väldigt sorgligt.

            Mina vänner har inte heller råd, vi har olika yrken. Är det sorgligt?

            Varför är det sorgligt? Alla vet vilka enorma summor Bianca drar in. Tror absolut hennes vänner har råd med att resa men då kanske det har blivit ett mer basic resmål. Att Bianca som ekonomisk oberoende vill göra något för sina vänner är bara fint tycker jag. Ingen är köpt så lägg ner, bara BS från din sida.

              Nu drar i och för sig inte Bianca in sånna enorma summor, vilket också förklarar med ett undantag, att hon inte rör sig i de kretsar där det finns gott om pengar. Det sorgliga ligger i att för att åka med sina vänner måste hon betala för dem. Då kan man fundera på hur mycket vänner de egentligen är eller om de utnyttjar en kassakossa som är lite för snäll och godtrogen.

                Jo- Bianca drar in sånna summor.
                Haha varför är det sorgligt? Fattar inte hur ni tänker, Bianca bjuder med vänner på resor. Är det sorligt att folk bjuder in vänner till sina sommarstugor också? Bjuder på middag och vin? Är det sorgligt att folk lånar ut sin husvagn till vänner? Förstår inte varför ni måste förminska henne på det här sättet hela tiden.

                  Om det gör dig lycklig att tro att hon drar in enorma summor pengar så fortsätt med det. Det skadar ingen.
                  Det handlar inte om att förminska henne utan att faktiskt se det som de flesta som inte är hängivna följare ser. En trasig kvinna med ett enormt bekräftelsebehov som gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset.

                    Hennes 1,3 miljoner följare på insta ger henne minst 200k per samarbete/bild. Utöver det har hon Caia, varit jury, är ambassadör osv osv osv. Jo, hon drar in stora summor.

                      Kolla på allabolag så får du lite fakta att luta dig mot.

                      Det verkar som väldigt viktigt för dig att Bianca är rik. Vad spelar det för roll hur mycket hon tjänar?

                      Glöm inte försöljningen av Caia också!

              Fast Bianca gör ju inte det för sina vänner utan för SIG själv – hon ville inte åka ensam till Mexico så för att komma iväg på resan så var hon tvungen att bjuda vännerna/assistenterna på resan. Dessutom kan hon ju bjuda då hon har överflöd av pengar och dessutom inte behöver betala för så mycket så hon kan gott bjuda.

          Helt ok och väldigt givmilt, men varför måste hon säga vad det kostade?

        Få hat, varför då? Den där hatretoriken som Bianca började tjata om redan för 12 år sedan är så ute. Då var det medelålders tanter +45 som hatade henne. Så man undrar nu om tantaluringarna har blivit äldre, +57 eller om det fylls på med ett jämnt flöde av hatande +45 tanter.
        Sen kan man ju undra vad finns det att hata? Att hon har haft råd att operera sig snygg, att hon har en mamma och mormor som öppnat otaliga dörrar åt henne, att hon lider av allvarlig ätstörning som mycket möjligt kommer att förkorta hennes liv? Eller går hatet ut på att hon handplockades av Snabb och Matsch som behövde ett ansikte utåt med en lydig följarskara som dyrkar henne? Eller kan det till och med vara så att hon är hatad för att hon kan leva ett sorglöst liv få förunnat? Det har funnits sorglösa prinsessor genom tiderna. Ingen har känt sig så hatad som Bianca.
        Antingen har Bianca världens största offerkofta och det är så synd om henne så att när folk inte sätter henne på piedestalen så måste dom ju hata henne. Eller så beror det helt enkelt på att hon har så dåligt ordföråd att hon tyvärr inte har något annat ord än hat att ta till. Hon är på en femteklassares nivå vad gäller ordförråd vilket alla blir medvetna om när hon intervjuas i TV soffan av vuxna välutbildade människor.
        Är det ingen i Biancas närvaro, hade nog tyckt att det är den ömma moderns uppgift att tala om för sin dotter att alla som inte dyrkar dig hamnar inte per automatik i den andra fållan, den av haters. Men den ömma moderns liksom sin dotter har även hon glest med mumin i dalen.
        Men Bianca har en sak på sin CV som hon verkligen bemästrar till perfektion och det är hur man bygger upp en sekt av lalliga dyrkare runt sig. Vet inte om jag tycker att det är roligt eller pinsamt att Verdane som letar ny ägare till sitt ägande i Beauty Icon, Caia, just beskriver hennes trogna köpare som sektliknande.

    Kul för både henne och vännerna! Jag hade lätt bjudit vänner och familj på upplevelser ifall jag var ekonomiskt oberoende.

    Jag har inga vänner så det skulle bli en billig resa för mig.
    Skämt åsido, väldigt generöst av henne och en bra grej att lägga pengar på om man har dem.

      Haha har typ inga heller p bjuda förutom några i familjen. Men med Bianca pengar o status hade jag iof haft så många ”vänner” jag ville 😂

    Kul för dom och jag förstår hennes resonemang och prioriteringar! Hade dock själv haft svårt att vara del av ett liknande arrangemang, känns knepigt att ha en jämlik relation sen och inte känna att den ene är i skuld till den andre…

      Resonerar du likadant om någon bjuder på middag, köper en present eller liknande? Om någon ger dig något står du ju inte i skuld. Knepigt resonemang.

        Fast är det inte lite skillnad i alla fall på en middag och en resa till andra sidan jorden med allt betalt för en?

        Skulle lätt betala om jag hade råd men vete fasen hur jag skulle göra om jag blev bjuden.

        Ja, om det bara var jag som bjöd varje gång eller jag som blev bjuden varje gång hade jag tycket att det var knepigt. Det är inte vänskap för mig. Sen spelar såklart inte en middag hit eller dit någon roll, eller ens några middagar. Fattar absolut grejen med att bjuda, att laga mat till folk är mitt love language. Men skillnad på det och en lyxresa.

          Man kanske får utgå från att Bianca vänner bidrar med annat i deras vänskapsrelation än pengar och resor.

    Jag tycker det är ljuvligt av henne, och hoppeligen är hennes vänner genuina. För det är hon och andra värda.

      Visst är alla värda genuina vänner MEN Bianca bjuder ju vänner mest för SIN EGEN SKULL för hon vill inte åka ensam.

    Hade känt mig så obekväm att bli bjuden på något som kostar så mycket pengar, har generellt svårt för att bli bjuden på saker dock 🙈

    Känns oundvikligen som man står i skuld till personen

      Man kan ju faktiskt tacka nej om det nu känns så obekvämt. Det är ju liksom ingen som tvingar en.

      konstig vänskap om man ska känna skuld till varandra. Hon bjuder väl sina vänner för att hon vill dela upplevelser med dom, inte för att de ska stå i skuld till henne.

        Har en snorrik farbror som bjuder pa allt. Han vet ju att andra i familjen inte har det lika flottigt som honom men han ar sa genros och han ar sa glad att bara fa ha tid med sin familj/slakt. Han skulle aldrig kolla ned pa nagon som inte har lika mycket, han kommer sjalv ifran en fattig familj. Han ar sa stolt for det imperium han byggt up. Aldrig nagonsin har jag kant mig dalig som inte kan bjuda tillbaka. Om han vill bjuda hela slakten pa finrestarung och betala notan sa gor han ju det, no more no less.

    Vet någon vad som hänt med Bs kompis Donya? Är så orimligt nyfiken

      Hon var med på resan till Mexico. Undrar om hon även bjöd Donya, med tanke på att hennes familj har väldigt mycket mer pengar än Wahlgren/Ingross.

        Hur kan de ha det?

          Äger ju hotell och fastigheter.

          Haha tror du att Wahlgren/Ingrosso är rikast i Sverige eller till och med i världen?

            Nej men har inte stenkoll på hennes familj.

        Du menar att Bianca bara skulle bjuda ”dom fattiga”?

      Donya som avslöjats att ha fuskat på högskoleprovet..

        Det här vill jag veta mer om! 🙂

          2018 åkte 76 personer fast för fusk på högskoleprovet. De dömdes i tingsrätten och domen fasställdes i hovrätten. Donya var en av dem. Hon ville bli läkare men betygen räckte inte till. Så pappa köpe en utbildningsplats till henne i Polen. Har för mig att hon hoppat av den utbildningen.

            Det var också hon som uppdaterade på sin Instagram med bilder på operationsbordet när en patient låg där flertalet gånger. Sen när hon blev ifrågasatt så radera hon alla bilder hon lagt upp från sjukhuset. Nu verkar hennes Instagram vara borta? Men med tanke på att hon lever loppan på pappas kreditkort vore det sjukt om Bianca betala för henne också

              Så de som har mycket 9engar bjuder man inte när det är krogen eller middag då eller? 😂 Klart hon bjuder och sen bjuder Fonya igen. Vad är det med er? Har ni inget hyvs och vet hur man för sig?

          Jag med, höjden av skam alltså.

        Är det hon som pluggar till läkare i Polen? Eller har jag drömt det?

        Jag hoppas verkligen att Bianca har genuina vänner, som gillar henne för den hon är. Får dock så otroligt dåliga vibbar av Rosanna. Tycker även Sanna är så otroligt oskönt. Kräktes lite i söndags när hela ligan skulle hänga i familjen Guidettis loge och stils med Johns tröjor. Sämre fotbollsspelare får man leta efter, han lär väl vara skadat till han pensionerar sig.

          Haha ja jag tycker också det var pinsamt, hur de alla ska dokumentera att de sitter i ”Guidetti” lounge som att han spelar i real madrid eller nått 🤣 han sitter inte ens på bänken så dålig är han? Jag undrar om Maja och Victor L garvar över hur de beter sig med tanke på huuur mycket bättre det gått för V

            Brukar du själv skratta åt vänner som det går sämre för än dig?

              De är ju inte vänner längre.

    Jag skulle hellre skänka pengarna till Läkaren utan gränser.

      Vilken läkare är det? Macchiarini?

        Hoppas du känner dig bättre som person nu.
        Må din dag bli bra!

          Hahah men hallå man måste kunna bjuda lite på sig själv ibland, det var ju kul😂

          Det var ju bara roligt, och är ju uppenbart att du bara råkade skriva så av misstag. Tycker inte du ska ta det så personligt eller känna att det var elakt menat ☺️

        Definitivt utan gränser

        Hahaha skrattade högt!

      Tror nog att Bianca kan göra bägge om hon vill.

        Det var ju inte det som det handlade om.

    Generositet är en fantastisk egenskap, mycket fint gjort av Bianca.

      Fast det var ju inte så att hon bjöd vänner på en resa utan hon bjöd dem för att hon själv ville åka på denna resan men ville inte åka ensam utan ha vänner med sig OCH dessutom så läggs den troligtvis som jobbresa så den inte blir så särskilt kännbar i plånkan så att säga.

        Fast det är ju bara vad du tror. Och vad självklart vill man väl själv åka med på resan, eller menar du att det bara räknas om hon inte själv hade följt med? Hon har ju fortfarande bjudit dem 🙂

      Väldigt viktigt att tala om hur mycket det kostat henne.

    Man gör vad man vill med sina pengar. Jag hade också bjudit diverse människor på resa men hade framför allt skänkt en himla massa pengar till behövande. Jag jobbar i dag 100 % men hinner även med många volontäruppdrag. Varför är det inga rika människor som gör det, eller gör dom det men det inte syns?
    För övrigt är folk såååå tacksamma över Tunnelbane-Nettans engagemang, det är ju jättefint men det är väl hennes jobb numera med en bra inkomst eller är jag fel ute?

      Finns väl visst rika som skänker och bidrar och engagerar sig i olika organisationer? Både svenska och globala.

        Även influencers? Svenska?

          Absolut. Och ännu finare tycker jag om dom inte har behov av att skryta om det.

      Exakt, T-Nettan har en bra lön för det så att folk hyllar henne (och hon sig själv) känns lite skevt. Hon vill ju så gärna bli känd också och bli rik så hon försöker kränga böcker och vill skriva en till för att bli rik OCH hon får en massa spons, trots att hon förnekar det, och tjänar pengar genom samarbeten och det är ju delvis på grund av vid din sida för det är genom det hon fått mer följare. Hon ska ju åka till New York snart och det tänker hon ju antagligen kalla jobbresa så att hon kommer billigare undan. Slugt, hon är falsk.

        Dock så har hon ju startat upp VDS, som ser till att hemlösa får mat, och annan hjälp.
        Hur ska hon kunna organisera massa sånt om hon själv går utan inkomst?

    Jättefint att skapa minnen och bjuda vänner! Dock gör hon väl inte det istället för att köpa annat, hon verkar resa och bjuda generöst OCH lägga pengar på materiella ting. Det ena utesluter ju inte det andra när man är stenrik. Jaaaa jag önskar att jag också jag jätterik så nu behöver ingen kommentera att jag är avundsjuk och bitter, det vet jag redan! 😛

      Ja förstår inte varför många verkar behöva förklara sig ”hellre kvalitet än kvantitet!” Och så köper de kvalitetsgrejer i enorma kvantiteter. Skönt att inte behöva välja ju mellan upplevelse eller materiella ting eller behöva spara i månader för att köpa kvalitetsväskan.

    Klart mycket najsare att vara bjussig när man är rik än att göra en #läckberg

      Vad är att göra en Läckberg?

        Den som vet ,vet….

          Zzzzzzzz

      Läckberg är jättebjussig. Om du menar flygningen med barnen så får du läsa på lite.

    Jag vet inte varför man behöver skylta med det dock? Går väl bra att säga att man bjöd å det var det om man ens måste säga det?
    Att hon bjöd tycker jag var jättefint…men varför detta intresse för hur mycket det kostade osv..?

      För att journalister är sjukt nyfikna å folkets vägnar!! Dom frågar tills vederbörande slänger ur sig en siffra.

        Och man måste berätta? Nej verkligen inte. Det hade varit så mycket mer värt, om hon bara sagt ”vad det kostade spelar ingen roll”
        Men så typiskt Bianca. Hon liksom betyder något om hon ger lyxiga saker som kostar mycket pengar.

          Att berätta vad resan kostade och att hon bjöd på den är säkert inget hon reflekterar över eftersom hon filterlöst/gränslöst berättar precis allting om sig själv, samt om sin familj. Hon var nu senast med i en podd där hon bland annat berättar hur hon onanerar, att hon dansar runt hemma i lägenheten och sedan rider sin massagestav. Hon verkar tycka hon är härlig som är så öppen men undrar hur hon egentligen mår av att lämna ut sig så så fullkomligt hela tiden och till alla och alla. Tappar hon inte bort sig själv? Är det därför hon har sina alter egon?

          Tyvärr lämnade hon ut sitt ex också och fick sluta podda med Alice S eftersom hon lämnade ut för mycket, inte bara av sig själv, utan också honom. Behöver inte nämna här om vad, men det var väldigt gränslöst.

          Hon har berättat att resan var en affärsresa, ingen semesterresa.

    Camilla den här boken du skriver, kommer den vara korrläst innan den går ut i handeln eller kan man få pengarna tillbaka om man måste rätta ett visst antal sidor på egen hand? Tänker att det ju är under all rimlig kritik att du inte ens bemödar dig läsa igenom dina inlägg här, innan du trycker på publicera, ska man då betala för dina obildade hafsigt ihopplockade ordföljder, så vill jag ändå känna någon slags garanti att man inte upplever ren förlust på hjärncellsbeståndet av läsningen

      Den är ute redan. Den är delvis korrläst men för att läsaren ska känna igen författarens stil har ett antal felaktigheter lämnats kvar.

        😂

        Hoppas det finns fel. Och du Shazaam, du är sjukt otrevlig.

      Självklart får man inte pengarna tillbaka och vem sitter ens och rättar i sina böcker 😂 tror inte för en sekund att du på allvar ens övervägt att köpa boken

    Fint av henne. Om jag hade kunnat så hade jag också bjudit mina vänner. Skulle dock bli en billig resa eftersom jag inte har så många vänner.

    Äh, jag betalar ju glatt för att göra resor och skapa minnen tillsammans med mina arbetslösa inneboenden. Betalar deras mat och boendekostnader till vardags också. Det gör mig lycklig. Det är väl samma för Bianca…sedan råkar hon ha lite mer pengar än mig.

    Jag är mer intresserad av vem den där snygge hockeyspelaren är?

    Tragiskt när man tänker att, när blev Bianca bjuden nån gång också.. nu ska vi inte snacka i samma pris klass, men verkar som om det alltid är Bianca som bjuder och inte vice versa?…

    tycker det är sinnessjukt när hon outar sin personals lön ??????

      Varför är det sinnessjukt att berätta vad man som företag betalar ut i lön?

      Det är ju dessutom offentliga uppgifter

        det är väl inte offentligt vad var och en som anställd har i lön? var ser man det? utan att betala.

    Tragiskt, Benjamin hade inte behövt göra samma sak för att hänga med sina vänner. Tror det som Bianca menar i Bergfeldt. Köpta vänner är kul men inte äkta.

    Jag håller med, hade ja haft den förmögenhet hon har hade jag gjort likadant. Lagt pengar på resor, upplevelser o minnen

    Tror att Bianca har få men riktiga Vänner, de andra är Hangers, typ som R.C. sen kan det ju vara så att hon vill ha med sig partyfolk när hon åker på semester . 🙂

      Bianca hade ”vanliga” vänner som försvann under Wahlgrens värld. Hon berättade då att de var trygga och inga kändisar. Nu verkar hon endast umgås med sina anställda och säger att de är hennes bästa vänner som finns där när hon har ångestattacker, tar hand om hennes hundar, kör henne dit hon ska osv.

      Hon hade en assistent hon inte klickade med eftersom hon (sagt i en intervju) var på en dålig plats i livet och hade problem i sin relation med sin fd pojkvän. Assistenten fokuserade för mycket på jobb, att Bianca skulle vara i tid osv och det skapade irritation från Biancas sida som uttryckte att hon då var i ett känslomässigt kaos.

      Bianca fick istället två nya anställda hon klickar med. Den ena är en 20-årig tjej och den andra är hennes fd assistens lillasyster. De är nu bästa vänner och den 20-åriga tjejen är nu ihop med Rossi.

      Hon har gått ut med att hon inte var på en semesterresa, att det var en arbetsresa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.