Penny Parneviks nya karriär

Penny Parnevik checkar av att dubba tecknad film från sin ”bucket list”. 
Filmen hon kommer medverka i är Kung Fu Panda 4 och dubbar enligt inlägget flera olika karaktärer. Om det är någon som behöver en äkta smålänning till någonting, förutom att spela in hissinformation, så är det bara att höra av sig. 😁
Det ser fruktansvärt roligt ut att dubba, utifrån alla de klipp som andra ”dubbare” som Ellen Bergström mfl delat med sig av.

Vad står högst upp på din bucket list?

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Egentligen att våga inom områden där jag känner mig hämmad. Som när jag vågade göra podcast fast jag hatade min röst, och efter några avsnitt var jag helt okej med att höra den. Finns absolut mer att hämta därute för mig.

      Heja dig, modigt! 😄😄😄 Jag tycker fortfarande att jag låter konstig med inspelad röst, trots att jag hållit på ett tag. Låtsas att det är nån annan jag hör när jag klipper och redigerar efteråt, så känns det bättre. 😆

        Heja dig att du kör ändå! Att bara köra på varannan vecka hjälper mig att vara lite mindre självmedveten, och så blir det mycket roligare när man släpper på garden. Men att klippa själv är ett måste, där har jag kontrollen!

    Alltså snälla kolla in Hanna Öbergs smygreklam (på storys idag) för hennes hotellvistelse. Hon har skrivit ”ad” på en av alla storys, som att det skulle räcka 😂😂😂

      Hon är ju ingen liten influencer heller med över två miljoner följare. Vet inte varför hon verkar komma undan med det beteendet.

        Exakt!

    Är detta hennes första riktiga jobb?

      Nej. Hon jobbade samtidigt som hon gick på college.

        Med vad?

      Hon har väl jobbat både i butik och som nanny. Det klassas i alla fall enligt mig som riktiga jobba (vad det nu betyder egentligen).

      Kung fu panda 4 på CVt väger upp alla arbetslivsbrister någon kan ha.

    Paddla kajak i Antarktis!

      Att du vågar det.

    Massor. Resa till en tropisk ö. Vill resa till sardinien. Skriva en bok. Börja yoga. Ja det får räcka just nu.

    Åka ut i rymden! Kommer inte hända men men.. Mer realistiskt så har jag massor, det mesta har med resor och upplevelser att göra tex se ett vulkanutbrott, se späckhuggare, åka helikopter, surfa m.m. Vet inte vad som står näst på tur än dock, kanske flyga luftballong och hoppa fallskärm i vår/sommar.

      Hur långt ut i rymden hade du velat åka? Månen? Andromeda?

        Räcker med att komma ut i omloppsbana runt jorden, utanför atmosfären liksom. Men skulle ju inte ha nåt emot att gå på månen eller besöka ISS! ❤️

      Jag vill se späckhuggare. Och så finns det resor där man får simma med sälar.

    Göra klart exjobbet och forska fram tekniska lösningar på klimatkrisen.

    Än så länge har jag uppfyllt otaliga saker av de som står (stått) på min bucketlist. Jag har länge sparat dessa listor från när jag var ung och där fanns bland annat listat att resa till och runt i länder som jag faktiskt genom livet besökt. Redan då fanns planer på att bo på olika ställen under längre tid – dvs under längre tid än vad en vanlig charterresa brukar vara och när jag nu kan se tillbaka har jag uppfyllt en del. Kan nämnas att jag rest runt i nästan alla länder i Syd- och latinamerika, tågluffat genom hela Europa,gjort klassisk backpacking i sydostasien, bott, arbetat och studerat i flera av länderna både här och där; Kuba, Venezuela, Chile, Malaysia, Laos, Italien och Kroatien. Fått se havsbotten i flera av de hav och på dykresmål jag som ung drömde om och vandrat på platser och ställen jag numera bara kan drömma om på grund av ändrade politiska och konfliktfyllda lägen. Vad som ännu finns kvar är att vandra och/eller rida genom Mongoliet. Och än en gång vill jag dricka kaffe i min absoluta favoritbokhandel i Kairo vilket kanske kan ske snart. Som ung drömde jag också om att åka till månen, men nu vet jag faktiskt inte längre om det bara var något som lockade då eller ifall det någonsin kommer att förverkligas.

      Vad fint att du kommit en god bit på väg och vad mycket du upplevt! Det är naturligtvis mest pga att du är en person som får grejer att hända men jag undrar om det också kan ha att göra med att du faktiskt skrev ner drömmar och önskningar. Att det blir mer konkret och man vågar materialisera det lite mer. ”Vad behöver jag för att kunna göra det här” typ.

      Oavsett väldigt inspirerande!

    Kanske inte bucketlist, men på önskelistan står att läsa in ljudböcker. Tycker det verkar kul och mysigt ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.