Ellen Bergströms norska örtläkare

Hahahaha…. 
Vilket roligt inlägg! Ellen Bergström är i Norge och och försöker folk tro att det är hennes läkare som ordinerat att hon ska ha händerna knutna bakom ryggen för att få bukt med sina framåtroterade axlar. Detta förklarar hon för en norsk man som stannat till vid henne, och när det visar sig att han faktiskt ÄR läkare så blir der ju en lite jobbig situation för Ellen, men hon finner sig snabbt.
Om läkaren går på hennes förklaring får ni se i klippet.
😂😂😂

I kommentarsfältet skrattas det gott! 

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Komiker utan gränser är nog det sämsta som visats på TV. Riktigt uselt.

      de säger inte vilken gräns de syftar på, så är det gränslöst dåliga skämt ?

        Det här var ju roligt, speciellt, att hon av alla människor som fanns där stöter på en läkare.

      Tycker tvärtom, det är det BÄSTA och riktigt roligt.

    Tycker bara sånt där är pinsamt. Avskyr ”busringningar” också. De enda som är lite roliga är de med Hassan

      Nä, de enda som är roliga är Leifi (Plomeros)🙂

    Läkarens reaktion är ju det enda roliga med detta ”skämt”.

    Hon har aldrig varit rolig.

    ”Jag är läkare själv…” haha! 😝

    Jag tycker sällan det är roligt med blåsningar av olika slag.

    Håller med. Hon tycks tro, att skämtar man med allvarlig röst & min, eller är ironisk, blir allt kul liksom. Hon är & kommer aldrig bli nån komisk stjärna. Känns bara krystat & tillgjort, noll finess eller tajming. Ordentlig sågning av mig, men tycker hon skall hitta på något annat hon är bra på istället.Tror dessutom inte att söka rampljuset är särskilt bra för någon som kämpar med alkoholism.

    Haha så kul, det programmet gillar jag verkligen, det är hysteriskt roligt. Fattar däremot inte det roliga med Bäst i test, hur kan det vara så populärt? Tycker inte det är det minsta roligt men Komiker utan gränser däremot är riktigt underhållande.

      Jag förstår inte varför allt måste vara barnprogram i Sverige. Taskmaster i andra länder är mycket vuxnare och inte alls lika mycket trams som passar på barnkanalen.

    Åh, jag kan läsa hans tankar. Dumme svensker.

    Vadå kommer det inget ÖS ikväll?!

      Det är väl fredag-söndag och onsdag?!

      Idag är inte en röd dag, jag tog inte ens halvdag. 😁

        Men måndag, Annandag Påsk är en röd dag, så då ser vi fram emot att få ett extra ÖS.😀

    Förlåt men har någon sett hur sliten Paow är i sina senaste stories… hennes lägenhet är skitig och stökig och istället för att städa tar hon in på HOTELL! Och håret står åt alla håll, rösten är whiskey-hes och liksom.. varför tar hon aldrig nånsin tag i något? Och varför vill hon så gärna visa upp sin misär på instagram?! Förvirrad

      Vad heter hon på insta nu för tiden? Hittar henne inte :/

        paowmeow

      Är orolig för hennes katt??

    OT: Elsa Bratts story på instagram just nu angående att visa barnen på sociala medier. Jag tycker det generellt är rätt intressant med influencers vars sambo/partner/familj hålls utanför sociala medier eftersom de bett om att inte synas, men barnen visas innan de kan göra en egen bedömning. Elsa svarade att deras förhållningssätt till att dela barnen är en öppen dialog hemma hos dom, men att hon inte vill dela med sig av hur den konversationen går.

    Varför? Är det för att man i grund och botten vet att det man gör är fel? Och att inget argument egentligen håller för att göra innehåll på sina barn? Hon har delat med sig av sin traumatiska abort i USA, hennes könssjukdom, hennes psykiska ohälsa, i princip hela hennes förlossning osv, något jag anser vara betydligt mer privat än en till synes normal konversation.

      Alexandra Bring är exakt likadan. Håller sin man utanför för att han inte vill vara med eller synas. Barnen har inget val och det finns ingen som kan tänka åt dem, de har haft en telefon i ansiktet sen de föddes. Barnkonventionen är lag i Sverige sen fyra år men som vi antog för 35 år sedan. Eftersom inte influenser kan tänka själva åt sina barn kanske de kan läsa den?

      Ja, jag tror du har rätt att innerst inne vet hon att det de gör är fel men att de rättfärdigar det med argument som att ”vi inte visar barnen i reklam/samarbeten” – men istället visar de barnen HELA tiden, hela hennes innehåll är barnen vilket gör att hon skaffar både följare och samarbeten. Sen tror jag att de säger till sig själva att barnen är små och inte vet vad som händer, att de inte kommer minnas den här tiden och att det de visar är småsaker. Men det är ju hela deras barndom, deras personligheter som exponeras. Elsa säger själv att ingen har en korrekt bild av deras liv när hon bara visar fragment av deras vardag. Men tänk ändå att sälja dina barns vardag på det här sättet? Hur ska man förlåta sig själv i framtiden om det visar sig att det inte var bra för dem? Att klasskompisar hittar inlägget om när jag bajsade i badkaret eller pratade om min flickvän? Nej alltså det här är så fel och vidrigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.