Klara Elvgren gästar Alexander Pärleros

Jag har generellt svårt för Alexander Pärleros sätt att uttrycka sig, men i det här klippet gör han det klockrent. 
Gästar gör Klara Elvgren, TanbyKlara – kärt barn har många namn – och i det här klippet pratar hon om sin partner Jhon, som hon har dottern Ivy med, och hur han var och är allt hon väntat på och längtat efter. Hon pratar om hur han lärde henne vad kärlek är, och att den inte ska vara som en bergochdalbana, där man hatar och älskar om vartannat.
För mig är igenkänningen stor. Herregud, vad mycket tid jag slösat på den här typen av människor och relationer, men kanske är det där ifrån all min vishet kommer? 😇

Klara är både fokuserad och behaglig i klippet och har en hel massa bra att säga – så släng gärna ett öga på det. 😊
Jag kan ibland uppleva henne som lite gapig, men ni vet ju vad de säger in the big US of A: It takes one to know one, så… 😁

Klara får 😻😻😻😻 av fem Tjockahetsätarkatter för sin medverkan!

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kloka ord från kvinnan som outade Kenzas graviditet för allmänheten innan hon själv hade gått ut med det.

      Men ska hon föralltid vara kvinnan som outade någons graviditet och aldrig få ha någon egen personligt eller egna åsikter? 😅 (har dock inte ens koll på att ditt påstående stämmer) Men tror säkert du också gjort dumt i ditt liv ☺️

        Något dumt*

      Kan Kenza förlåta henne, så kanske du också kan tänka dig att göra det?

      när var detta och med vilket barn och hur gjorde hon det?!

        Nikola.

        Hon berättade om graviditeten till gemensamma kompisar innan Kenza hade gått ut med det själv, eftersom Klara var med i stugan där Kenza fick sitt positiva resultat.

    Hur vettig hon än låter tänker jag bara på när hon åt godis med sina långa naglar direkt från produktionsbandet i ett samarbete med en godisfabrik :O Varning för ytterligare hemsk åsikt; spraytan-bakgrunden (hon heter fortfarande ”Tan by Klara” på Instagram) och liksom ALLT är bara 300% white trash med denna flunsa? Men det finns väl en målgrupp för allt. ”Dottern Ivy”, I rest my case!

      Det känns ändå lite otippat att det skriker nyrik om henne, med tanke på att hon vuxit upp i övre medelklassen med välutbildade föräldrar.

      Men hjälp vad dömande. Det är ju inte som att vi sett Ittalaklistermärken på hennes glas eller sett henne leka mitt i gatan utan vantar 🙃

        😅

    Tycker hon verkar så härlig och energigivande!

      God morgon!

      Pärleros har haft tvivelaktiga gäster som fått härja fritt, påhejade av honom, inom ämnen det är tydligt att han inte har kunskap.

      Däremot framstår han som en sympatisk person, kanske är det sådana här ämnen han skall fokusera på, där empati räcker långt och kan ursäkta hans mediokra försök till journalistik.

      Nå väl, vem är jag att döma, bara en reflektion.

        Ja, skulle såklart vara en egen kommentar
        Sorry

        Pärleros, en sympatisk person? Ha!

        https://x.com/rasmusbravado/status/1499335281849389060

    Håller verkligen med om det där, att en relation inte ska vara som en bergochdalbana. Jag var alldeles för gammal när jag insåg det. Man kan såklart bråka i en relation och gå igenom kriser utan att relationen skulle vara destruktiv men det ska liksom vara undantaget, inte vardag. Skulle vilja säga till mitt yngre jag att om du inte känner dig trygg och älskad; gå!

      Håller med dig! Stör mig alltid när folk säger ”det är normalt att bråka i ett förhållande” – jag skulle säga att det är normalt att ha meningsskiljaktigheter partners emellan, och diskussioner, men bråk hör inte hemma i en relation.

        Det är visst normalt att bråka i en relation, oavsett om det är med ett barn, en kompis eller en partner. Men det ska inte vara vardag som Duken skriver.

          Beror väl på vad man menar med ett bråk. Känns som att folk tolkar det helt olika, allt från att vara oense till att skrika fula ord till varandra.

          Det är inte nor alt att skrika på varandra men däremot att ha en disskusion.

    Skulle aldrig lyssna på Pärleros, klarar inte av honom!

      Då kommer du gilla det här klippet. 😁

    Det enda jag kan tänka på är hur perverst mycket pengar denna kvinna tjänar på ren nonsens. 18,2 miljoner omsatte hennes bolag 2023- med en vinst på 6,5 miljoner. Det är alltså 541 666 kr- i månaden. Den här världen är galen…

      Influenservärlden i ett nötskal. Sinnessjukt

    Vilket trevligt inlägg! ❤️

    Jag tycker hon är så otroligt dryg, översittare och ska prata över allt och alla. Sättet hon t.e.x pratar till sina kompisar och svärmor. Hur är det respektabelt? Hennes ursäkt ”sån är jag”, men du kanske ska försöka jobba lite på din översittarattityd? Hon har blivit rik och känd genom att glida på en räkmacka och hänga med kändisarna i Stockholm som hon taktiskt valde att erbjuda spraytan när det var som störst. Det finns en anledning till att hon hänger med Kenza och Janni, båda bland topp 10 största influencers i Sverige.

    Kollar man exempelvis på videon hon spelade in med Anis (Youtube) ser man också i kommentarsfältet att fler verkar ha tröttnat på henne.

      Hon är fruktansvärd. Hon pratar om att hon ville bråka, det är ju det enda hon håller på med i sina videos. Säger elaka och provocerande saker till John och sina polare. På tal om botox, hennes ansikte rör sig ju inte en mm, förutom munnen.

    Gillar klara! Och jag älskar hur hon får mig att vilja gå runt i mjukisbyxor när jag hatar att folk har det offentligt. Ja, töntigt jag vet, men jag tycker det är ett hemmaplagg egentligen. Men på henne är det såå snyggt!

      Det ÄR ett hemmaplagg. Ser ju fruktansvärt ut. Varför inte bara ta på sig ett par normala byxor. Mjukisbyxor har man henne eller möjligtvis när man tränar.

      Genuin fundering: vad gillar du med henne? Så ocharmig, ofräsch, hetsig och elak människa.

    Hahaha. Vad fan är en spraytanartist?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.