Charlotte Perrelli slutar blogga

Idag ser det annorlunda ut. Att blogga börjar kännas en aning omodernt och siffrorna är inte detsamma. Jag finns fortfarande på Facebook – Instagram och min officiella hemsida.
Jag har tyckt det varit givande att blogga. I många år hade vi kommentarer på vilket blev en härlig kommunikation men under en tid eskalerade det negativt och vid ett tillfälle gick det överstyr då en man trodde vi hade ett förhållande och den historien slutade i en otrolig tragedi. Då beslöt vi oss för att ta bort den kontakten med mina läsare.

Oftast fungerar det med kommentarer på insta nuförtiden men det händer att det finns rötägg som går förlångt.
Idag gör jag mitt sista blogginlägg och säger därmed Hejdå efter 16 år. // Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli tar till Instagram för att berätta att hon skrivit sitt sista blogginlägg på Damernas Värld – dit hennes blogg nyligen flyttade.
Det verkar inte vara någonting dramatiskt som skett utan tiden är helt enkelt inne att gå vidare. Charlotte vill lägga tiden på något annat helt enkelt.

Jag tror inte Charlotte kommer tappa någonting på att lägga ner sin blogg. Hon lär inte tjäna några vidare pengar på den, vilket hon heller inte behöver, och en blogg är inte alls lika smidig att uppdatera och framför allt inte lika smidig att dela som Instagram och Tiktok är.
Hon har sitt på det torra, oavsett. 🙂
Det blir nog bra, det här…

Glad Påsk!

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Någon som kan upplysa om vad för ”otrolig tragedi” som inträffade med stalkern?

      Det var rättegång till och med. En v ä l d i g t känd sångare fattade ett inte helt sunt tycke för henne.

        Vem?

          Jag vill inte riskera att bli blockad men han har vunnit Eurovision.

            Från Sverige?

              Då kan det bara vara Måns, om det inte är ABBA eller nån från Herreys?

              Alexander Dyback?

                Blixtar och dunder…

                  Jaha, det kunde man inte tro…den som sjöng i gruppen? Det gjorde dom kanske alla iofs, men R då?

                    Ja.

                      ”Charlotte Perrelli säger till Expressen att hon lider med Richard Herrey: – Jag tycker det är en jättepinsam historia som har fått proportioner som är totalt galna. Det är jättesynd om honom för han framstår som någonting han absolut inte är. – Jag tycker det är så fruktansvärt synd om honom och hans familj som pekas ut på det här sättet. Jag tycker det är skandal.”

        Vilken sångare? Så tråkigt när en del skriver a och inte b….

          Eller R…

    Mer intressant (och tråkigt) att gw ska sluta på Nyhetsmorgon

      Nä vad trist

      Skönt tycker jag. Han börjar bli så gaggig

      Inte ett dugg trist. En föredetting i otakt med tiden är vad GW är.

        Klart du tycker det 😅😆

    OT men att Ash ska vara med i idoljuryn? Hur tänker tv4, efter dokumentären om Avicii känns det ju inte som han har artisters bästa för ögonen

      Tänkte verkligen precis samma! Känns inte som Idol är något jag kommer fortsätta att följa (har iofs slutat för några år sedan)

      Varför skulle han inte ha det? Undrar mer vad peggen har där att göra.

        Ovanligt kvinnor blir mer ifrågasatt 😂

        Har du sett dokumentären ? Även om den inte är opartisk får man verkligen en känsla över hur pengar var viktigare även Tims mående

          Sett hört läst ALLT om Tim. Tim led av psykisk ohälsa innan han blev Avicii. Har ingenting med Arash att göra.

            Blev ju knappast bättre

            Nä, det var väl inte ”hans fel” men han profiterade på Tims ohälsa och gick i efterhand runt och skämtade om att han anklagades, genom att presentera sig som (ursäkta osmakligt men det är direkt citat från Ash) ”han som dödade Avicii”. Inte superreko jurymedlem i idol.

      Ja det är lite märkligt, jag tänkte detsamma.

    Camilla please skriv något utifrån DNs reportage om kvinnohatet i looksmaxxing inom incelkulturen. Nu finns det på tiktok och sköljer över killar som intresserar sig för träning och hälsa. En extremkultur som drabbar till en början vanliga killar och möjligen motsvarar pro-anasidor alternativt mansbebisar och annan manhatarfeminism som tjejer som följer vanliga influensers kan hamna på efter ett tag. De här algoritmerna har verkligen förstört samhället och relationerna mellan killar och tjejer. Är så glad att min son skippat tiktok helt.
    Jag är inte insatt men du Camilla och kanske andra är och kan upplysa och starta diskussion.

      Lyssna bara på podden så kan ni spara era dumma teorier och frågor. 😂😂😂

        Vilken podd och vilka dumma frågor?

          Svarade på fel, sorry 🤓

        Ingenting som är positivt för NI, kom fram där.

    Rekommenderar podden Under Ytan – Att väljas bort som förälder. Avsnitt 1-6. Handlar om hur Charlotte kidnappat sina barn från Nicola trots att dem har delad vårdnad i flera flera års tid.

      Alltså barnen får ju välja var de bor när de är äldre. Frågan är väl snarare varför de inte vill bo med sin pappa. Han och hans bror verkar ju inte helt stabila.

      Om hon kidnappar barnen, varför tar han inte till rättsliga åtgärder? En polisanmälan tex. En förälder får inte kidnappa sina barn bara för att den är förälder. Låter som att han inte säger hela historien.

        Hon har inte kidnappat dem. Barnen, efter att de blev tillräckligt gamla att välja själva, valde att inte bo med pappan. Pappan anser sig ha rätt till sina barn men så ser inte lagstiftningen ut.

          Jaha, ja det är ju en viss skillnad mot för att kidnappa.

          Intressant ändå vad han kan ha gjort mot barnen som gör att de inte verkar vilja ha någon kontakt alls. Även om man beter sig som en röv mot sin partner dvs mamman så bör de ju ha en egen relation. Oftast så är det ju inte helt svartvitt. Eller så har han gjort något riktigt förfärligt. Men konstigt då att gråta ut på en podd? Mycket märkligt hela grejen.

            Tycker han och hela hans familj verkar väldigt märkliga.

            Han gråter ut överallt, om att han har mist sina barn. Men så klart så är det något som gör att barnen inte vill vara hos honom.

              Parental Alienation. Slå upp det vetja.

                Du har verkligen fastnat i det.

                Ja googla det. Väldigt kritiserat och ifrågasatt.

                  Eh nej det är inte väldigt ifrågasatt utan nått som alla som jobbar med barn kan begripa. Därmed inte sagt att det alltid är så och vad som skett mellan Nicola och hans barn vet ju ingen av oss här.

                Och ibland (oftast) är det en förälder som helt enkelt inte är en bra förälder. Barn ska inte tvingas att umgås med vuxna som inte är stabila eller klarar av att ta hand om barnen på ett adekvat sätt.

      Lyssna bara på podden så kan ni spara era dumma teorier och frågar 🤣🤣🤣

        Nej tack, har ingen lust att lyssna på sex avsnitt med honom.

          Dåsa, sluta gnäll då! ☺️

            Jag har inte gnällt 😁

              Om ni inte vill ha svar på frågorna, behöver ni inte ställa dem.
              Gnällkärring 4 sure 😉

                Hur mår du?

                  Toppen faktiskt ☺️ Livet leker skulle jag säga. Rekommenderande en bra pod. Själv då?

      J, varför skriver du att C kidnappat sina barn? Nicola kallar det för att hjärntvätta sina barn. Tycker inte den här podden gör att man förstår Nicola, snarare tvärt om.

        För att hon reser bort med barnen när de egentligen ska överlämnas till Nicola för den avtalade tiden han har.

          Killarna är typ 19 och 20 år. Dom har vägrat att åka till sin pappa i många år.
          Något har hänt, som gör att dom vägrar. Och det har dom ju rätt att göra vid en viss ålder.

          Fast barnen är så stora att de får välja om de åker utomlands eller stannar hemma med sin pappa.

          Nu ja. Men inte då, när materialet som podden bygger på spelades in. Då var dem 15, 17.

          Det som hänt heter Parental Alienation.

            Men herrejisses, en 15- och en 17-åring klarar av att välja själv, det går inte att tvinga dem att följa med på resor som de inte vill följa med på. Om man inte är en total despot. Jag ger inte mycket för Charlotte, men skulle hon ha spelat fult med barnen så skulle vi garanterat ha hört talas om det. Nicola är den som verkar galen här, och ”barnen” vill ju helt klart inte umgås med honom, fundera på varför istället. Helt sjukt när vilken galning som helst får fritt spelrum i diverse poddar för ”sin” sanning.

              Det är det som har framgått också.

              Vi får väl se vad framtiden har att utvisa, när barnen själva inser vad Charlotte gjort. Då kommer pendeln vända lilla du. Då får vi se hur glad Charlotte är då! Vi hörs 😉👍

    Men Charlotte har väl bloggat för Damernas Värld flera år? Nyligen flyttat dit?

      Ja, det vill jag nog också säga. Skulle tro att hon bloggat där några år nu.

    Varför är det så viktigt för en del människor att tex.berätta att ”jag var en av de största i Sverige”? Aldrig fattat de som har behov av att berätta för omvärlden om sin egen storhet eller förträfflighet. Vad vill man ha sagt med det liksom? Hon borde dessutom bytt ut ”siffrorna” mot pengarna.

      Mindervärdeskomplex

      Varför får man inte göra det?

      Tror nog mer att hon menar skillnaden mot nu.

    Tror fler borde göra samma sak. Ensamma mammor, boende i tornet i Gbg, Niinis m fl har knappt några kommentarer på dina inlägg, intresset verkar vara minimalt från läsarna.

      En som verkligen skulle behöva sluta blogga och komma ut i verkligheten är Wetterholmskan. Snacka om att leva i sin egen bubbla där det hon tycker och tänker är det rätta och alla andra är dumma i huvudet. Men tror tyvärr att är hon för bloggskadad för att kunna leva utanför sin bloggvärld. Mycket av det hon skriver idag är för att provocera och för hoppningsvis hoppas hon på att det leder till tjafs med läsarna som är dumma i huvudet enligt bloggerskan som är ”Miss Bäst” i allt.

    Man undrar lite hur hon kan leva ett sånt extravagant liv egentligen.

      Hennes man startade ett bolag som såldes dyrt och är rik. Nu är han vd på något annat bolag.

      Enkelt. Hon är gift med en miljardär.

        Miljardär är han inte.

          Anders är vd för ryds bilglas, och en del av företaget såldes till ett investment bolag.
          De finns på börsen i New York. Anders äger några procent av bolaget. Det är han som är miljonär.

      Charlotte, och Pernilla Wahlgren, är väl dem som jobbat hårdast inom showbusiness i typ 30 år så hon har tjänat ihop sina pengar och kan leva därefter. Skulle säga att Charlotte är rikare än Anders och var det långt innan hon träffade honom.

        Hahaha va? Pernilla är entreprenör och Charlotte är en lat hemmafru!!! Går inte att jämföra 😂

          Oj, nu får du lägga ifrån dig flaskan.
          Charlotte ägde själv sin villa i Djursholm och hon ägde ett ställe i Spanien, när hon träffade Anders.
          Innan hon skilde sig från Nicola så försörjde hon honom.

            Inte konstigt att han är bitter.

            Lilla vän, inse bara faktum, och för det behövs ingen flaska. Men lägg ifrån dig påskgodiset vetja. Det skulle du må bra av 🐣😉

        Nej, han har tjänat pengar på att sälja aktier i ett bolag han var delägare i. Kollade upp det där för några år sedan, kommer inte ihåg exakta siffror nu, men vi pratar om 200 miljoner plus.

    Låter hemskt med tragedin, undrar vad som kan ha hänt då.

    Det finns ju en anledning till varför Pernilla sa upp vänskapen med Charlotte, så att säga..

      Har ett svagt minne om detta, visst var det något drama där ja? Charlotte visade en missunnsam och avundsjuk sida och Pernilla fick nog? Minns detta tror jag…

        Kanske det med, men hon var även med och medlade mellan Nicola och Charlotte. Hon försökte få Charlotte att inse hur egoistiskt det var av henne att ignorera den delade vårdnaden. Hon såg alltid till att vara otillgänglig vid överlämningen. Och Pernilla ville hjälpa barnen att få rätt till sina båda föräldrar. Men tillslut gav hon upp och fick nog av Charlottes ego. Och avundsjukan på Pernillas framgångar gjorde säkert inte saken bättre.

          Starkt av Pernilla att stå upp för barnen. Hörde när hon pratade om detta i sin och Sofias pod, dock utan att nämna namn. Men man fattade ju. Och man fattar ju att Pernillas oändliga framgångar sticker i hemmafrun Charlottes ögon.

            Hemmafrun hahahahaha. Pernilla vet ju inte vad som hänt. Hon vill ju bara att barnen ska träffa sin pappa, men barnen vill ju inte. Dessutom är dom inga småbarn.

              Jo det vet hon, lyssna på Pernillas pod så får du höra själv. Ungefär 1 år sedan.

    Det är på grund av några få störda stalkers som bloggarna överges för INSTA. Ngn som vet om Johanna Toftbys stalker lämnat henne ifred efter tiden i fängelset o Vad kan man göra för att hjälpa stalkaren att sluta stalka. Ngt är det som saknas – frågan är vad?

    Tips på bloggar som fortfarande går att läsa?
    Och helst ska de inte handla om mode och inredning…
    Läser UnderbaraClara ibland men hennes pösmunkande ger mig invärtes klåda alltför ofta

      Jag brukar läsa Fyra Årstider och Trädgårdstrollet (om du gillar trädgård).

    Blogg och blogg. Det var väl mer att hon la upp 10 olika vinklar av ett bullbak eller nåt annat. Aldrig insiktsfulla texter eller nåt. Bara bilder.

      Kan bero på att hon är landets mest ointressanta person?

    Hur många läsare har hon haft sista tiden då? En blogg där man inte kan kommentera är ju inte så intressant heller. Har väl svårt att hinna med att skriva mellan alla sina flygresor och den överdrivna lyxen som är runt den familjen är inte så tilltalande. Dom är skrivna i Sverige å skattar här är väl det enda positiva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.