71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Håret 😂 mina morgontrötta ögon tyckte det såg ut som fiskekrokar först, innan jag läste texten. Blev verkligen kortslutning i hjärnan för mig.
    Men ju mer jag tänker på ”Girl dinner” desto mer märkligt blir det… hur kommer dom på sånt?

    Äntligen en realistisk läppglans-bild tänker jag 😁😆

    Man ska ha glosset på sig på tjejmiddag, tänker jag. Inte äta det..

      Det är ju tyvärr inte det girl finner syftar på eller betyder. Så larvigt och konstigt uttryck.

    Brrr, tänker bara på de här coca cola-flaskor lipsylen man kunde köpa på typ hm och Lindex när jag ser deras reklam, får rys!

      Vad är det för fel på dem? Mkt billigare än dessa också 😄

      Älskade dom! Lip smicker

    Men snälla nu får du ta och ge dig. Vet du inte ens vad den tik tok trenden betyder? Sluta blanda in hennes ätstörning i var och varannat inlägg. Verkar som att ätstörning för dig är ett skällsord och inte en sjukdom .

      The term “Girl Dinner” refers to the popular TikTok trend of women eating snack boards for dinner, instead of traditional entrées. The typical “Girl Dinner” is a snack plate with bread, cheese, fruit, and pickles, but it can also be whatever you like—your go-to comfort food or even leftovers from the night before.

        Varför ska allt kallas ”girl …” nuförtiden? Känns som ett steg tillbaka..

          Verkligen, jättekonstigt. Känns inte heller som något typiskt tjejigt? Finns väl massor med män som älskar att äta plock innan middagen?

            Precis.

      I just Biancas fall är hon ju en extremt oansvarig vuxen människa som rider på sin ätstörning. Hon har en enormt stor plattform och nåt ut till väldigt många. Hon har byggt sin karriär och varumärke på att folk ska se henne, följa henne och inspireras av henne och allt i hennes liv. Då är det extremt oansvarigt att promota så mycket skeva ideal som hon gör, istället för att checka ut från allt och lägga in sig för behandling för sin sjukdom. Det är ju knappast så att hon inte har råd. Men hon vill inte, hon vill fortsätta vara den ätstörda för det är så hon får uppmärksamhet och det är så hon byggt bilden av sig själv. Sorgligt.

        Men du måste skämta!?!? Tänker inte ens besvara en sån ignorant människa. educate yourself!!

          Vad är det som hen måste skämta om? En väldigt stor del i ätstörningar där svält/kräkningar ingår är tex oviljan att bli frisk (största rädslan är att gå upp i vikt. Blir du frisk = nästan alltid viktuppgång), så att Bianca inte vill bli frisk från det är mer eller mindre givet, för så funkar sjukdomen. Och ja, det hon gör är bedrövligt oansvarigt för hon har så unga naiva fans som inte har analysförmågan att förstå hur skadligt det är, bland annat du gissar jag.

            Finns ett begrepp som heter sjukdomsvinst. Det är ett lysande exempel på det. Ett annat exempel är att ingen skall få säga något om hur eller vad t.ex. X gör för hen är sjuk. X har inget ansvar för X är sjuk.

            Viktigt är dock att sjukdomsvinster oftast är något som personen inte är fullt medveten om. Det är sällan det utnyttjas fullt medvetet.

        Du har väl ingen aning om vad hon gör och inte gör. Man måste inte ” lägga in sig ” för att få hjälp.

          Hon har sagt alldeles själv, att hon inte vill ha hjälp.

        Hahaha förlåt men så otroligt korkat. Ni som lajkar detta, är ni två år gamla eller vad är det för fel på er?

          Och ni som svansar efter ätstörda influencers, hade ni en taskig barndom eller? Eller just det, ni lär ju knappast ha lämnat flickrummen och handhjärtan. 🫶

            Nivån här inne alltså…

          Anonym 10.06, 10.28 och 11.02 ni är vad man kallar för nyttiga idioter. Ni är orsaken till att alla de personer och företag soIm tjänar ton med pengar på Bianca Ingross kan fortsätta att göra det i det tysta. Fattar ni inte att ju mer ni försvarar hennes skeva val ju längre kommer de intressen som tjänar pengar på hennes persona kunna göra det i lugn och ro.
          Varför tittar ingen på alla de företag och även privatpersoner som tjänar pengar på henne. En av dem har byggt hela sin privata förmögenhet på Bianca. En person som står i kulliserna och som ingen riktar blicken på men som skördar miljoner rakt ner i fickan. Det är faktiskt lite blodspengar över det hela.

            Utveckla gärna, du verkar ha koll! Blodspengar, du syftar alltså på någon i familjen?

              Kan va hennes manager också..

              Familjen vet jag inget om, och det är inte heller vad min kommentar handlar om. Många har tjänat bra med pengar på Bianca Ingrosso och en del har varit helt öppna och ärliga med sina intentioner. Tänker inte nämna några namn men det är inte så svårt att lista ut vilka som avses. Det finns en person som lagt stora delar av sin karriär på att bygga upp en hype runt Bianca. Denna person bygger mycket skickligt upp en story runt Bianca och upprepar den konstant så skickligt att trots att den inte är sann har blivit en sanning hos följare och den mer lättlurade delen av journalistkåren på aftonblaskorna.
              Detta som den person gör är ett cyniskt exploaterande för att själv tjäna stora pengar.

                Och vad är det som inte är sant om Bianca?

                  Du ställer fel fråga. Ställ rätt fråga och du får svar!

      Berätta gärna för oss vuxna som inte har något intresse av tictok-trender.

        Ja, som om alla håller till på Tictoc, 😅

    Bra kommentar!

    Oj. Vem syftar du på är ”alkiskärringen”?
    Camilla är ju nykter alkoholist om det är henne du syftar på!

      Jag älskar att Camilla fortsätter att provocera influensers med sina inlägg här genom att visa hur sjuka de kan vara i sammanhang utanför den lilla kontext som kanske influensern ser framför sig, för inom målgruppen finns ofta mycket yngre, mycket mer lättpåverkade och säkert i många fall även mer ätstörda/dåligt självförtroende/vad det nu kan vara som inte mår bra av budskapet som sänds ut. Om Girl dinner nu är att man rafsar ihop resterna i kylskåpet, varför behöver man då läppglans med godissmak samtidigt? Det i sig låter ätstört tycker jag.

      Då har man inte mycket att komma med i form av ”come back”, men jag är van. Tomma tunnor skramlar högst. 🙂
      Det här visar väl bara mer på i vilken riktning Caia är på väg – mot kidsen med månadspeng eller studiebidrag. Ka-ching!

        Haha din blogg är ju den som skramlar högst…

          Jag är inte säker på att du förstår uttrycket.

            Skaffa då lite självinsikt så behöver du inte vara så osäker.

              Så nej, alltså? 😂

                Pinsamt att du inte förstår vad du själv skriver 🤦🏻‍♀️ Fokusera du på din ”magsjuka” istället..

    2024. När vi som inte har tiktok alltid ska idiotförklaras för att vi inte vet vad som ”trendar” för småungarna nu för tiden.

      Nej men driver man en blogg om sociala medier med miljontals sidvisningar varje månad så borde man åtminstone ha koll på vad som trendar i de största kanalerna 🤷‍♀️

        Man kan ha olika synvinklar även om man vet vad som trender på TikTok.

        Jag vet vad ”girl dinner” innebär, men vidhåller det problematiska i att det kommer från en plats av ätstörningar. Tiktoktrend eller ej.

          Du tolkar detta som att Bianca sprider bilden av att det räcker att ha godisläppglans till middag?

      Jag är imponerad att så många vuxna är intresserad av saker som helt klart verkar vara för barn. Det räckte för mig att se vuxna människor sitta och titta på dumma klipp på TikTok när jag åkte t-bana häromdagen.

        Vi gamlingar hade inte sociala medier när vi var små, det är därför vi tittar på klipp för barn nu… 😁

        En förklaring att vuxna tittar på klipp är att hänga med på aktuella trender. Har koll på alla sociala medier, men är rätt ointresserad av stora flertalet och tycker personligen att det är fördummande. Tittar för att ha koll.

        Toktok är inte något dom bara är för barn.
        Jag är 33 och har varit på Tiktok sen det kom, jag klassas inte som barn.
        Det som finns i mitt flöde är trädgårdsvideos, homesteading, djur, natur, resor, biodling.
        Flödet uppdateras efter det du tittar på och gillar, så får du videos som är riktade för barn så är det endast pga vad du själv interagerat med.

    Henry Cavill är min girl dinner 👌🏻

      Gissar att du inte vill bjuda på ett smakprov 😉

    Jag hoppas sociala medier dött ut när min dotter växer upp

      Det har det inte gjort.

        Kanske förbjudits, som TikTok kanske görs i USA snart.

          Kommer inte hända

    Är lika gammal som Bianca och har varit anorektiker sedan jag var 14. Bianca gör mig rent illamående med sitt beteende..

      Man behöver inte vara anorektiker för att bli illamående av Biancas beteende. Och det har inte bara med hennes ätande/icke ätande att göra.

        Har jag ens nämnt något om det? Utgick enbart från mig själv i min kommentar. Hoppas du får en fin kväll 🙂

    Förstår inte kopplingen mellan girl dinner och ätstörningar.

      Det kan tolkas som att det räcker med att ha en smaksatt läppolja på läpparna till middag, istället för att faktiskt äta.

      Förstår inte kopplingen mellan girl dinner och smaksatt läppglans

        Det är väl något för tjejer som smakar gott. Eller det smakar åtminstone något. De tyckte väl att det var lite fyndigt. Tycker det är långsökt att tolka detta som att Bianca tycker att man kan äta läppglans till middag.

      Att man inte ställer sig och lagar ett riktigt bra och näringsriktigt mål mat utan plockar saker ur kylskåpet, det är inte att äta på ett normalt sätt. Att en ätstörd uppmuntrar småtjejer till det med hjälp av svindyr godisläppglans är …. ätstört.

    Det är inte sändarens fel hur mottagaren väljer att tolka budskapet. En tolkning säger ibland mer om mottagaren än om sändaren.

      Den ska jag använda varje gång någon blir sur på någonting jag sagt eller gjort. Fan vad praktiskt, att aldrig behöva ta något ansvar för någonting jag säger eller gör, eftersom det är den upprörda mottagaren som gör en felaktig tolkning. Vilket life hack! 🤩🤩🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.