Trigger Warning – Har hon bott under en sten?

Trigger Warning Pro-ana/ätstört

 

Jelena Meacham postar dessa bilder och kan för sitt liv inte förstå varför folk reagerar. 😱
Googla ”rib cage bragging + pro ana” och återkom med nya önskningar till our lord, the savior and the ruler of everything. Har hon levt under en sten, eller tycker hon att hennes revben är så fascinerande att alla borde få se dem? Vill hon få komplimanger? Jag fattar inte, varför vill man posta bilder med vinklar på sin kropp som för tankar till utmärglade människor i fångenskap. Är det här ”body goals”?

Ska vi leka en lek? 
Död eller rib cage bragging? Too far? Ja, kanske – förmodligen, eller så här, självklart är det över gränsen – men det är uppenbart så man måste göra så för att slå sig igenom bruset. Jag googlade precis bilder från WWII och likheten mellan vissa av bilderna är slående, och det är fanimig helt horribelt. Jag tror inte den här utvecklingen komma sluta smyga sig på och ta över – vilken den faktiskt redan gjort – och fan att jag tänker sitta tyst och inte säga någonting  bara för att inte kliva någon stackars flunsa på tårna.
Skaffa stålhätta eller byt jobb.

Tack för tips! 

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Ensamstående med två söner”

  … vi kan väl säga såhär att vi hoppas att det förblir så. 🫠

   Helst inte.
   Söner som uppfostras av en ensamstående mamma löper större risk att hamna i kriminalitet och andra problem.

    Med tanke på hur oengagerade dagens föräldrar är på att vara just föräldrar och ta ansvar för sina barn så tror jag det kvittar om man är ensamstående eller inte…

    Säger inte emot dig då du har en poäng, men med tanke på dagens samhälle så vet ju inte föräldrar vad deras barn gör ens. Hur normalt var det förr att en 10-åring fick ränna ute på stan en helt vanlig vardag klockan 21?!

     Antagligen mer vanligt så än nu? Nu har ju många föräldrar stenkontroll på barnen med telefoner och GPS och gud vet allt. Generellt tror jag att föräldrar hade mindre koll på vad deras barn gjorde för 30 år sen än vad de har nu.

      Kan starkt dementera det

      Hahaha
      hur man säger att man inte har någon som helst koll på sina barn utan att säga det.. 🤣🤣🤣

     Alla pratar ju om hur de fick ränna omkring fritt utomhus som femåringar och att dagens barn bara sitter inomhus och kollar på skärm.

     Menar du att det är vanligt nu?? I så fall kanske man kan fatta eller i varje fall misstänka att man fattar ett och annat.

    Har du källor på det? Dela gärna med dig isåfall!

    Med tanke på att hon blivit ihop och gjort slut med sitt ex typ tio gånger på ett år så kan ensamstående nog vara bra. Särskilt då varje uppbrott innebar en flytt till ett nytt hus…

    Beror det på att pappan e frånvarande eller pga de gener pappan lämnat efter sig funderar jag på efter att ha sett Anders Hansens programserie.

     För det MÅSTE vara mannens fel, ALLTID! 🤦‍♀️

     Pappan är närvarande, de har en fantastisk relation och kör varannan vecka.

    Eller så är det de dåliga, frånvarande papporna som är problemet, samt ekonomisk utsatthet? Fult att lägga ansvaret på mammorna, som i de flesta fall gör sitt bästa, istället för fäder som skiter i sina barn.

   Jag förstår inte riktigt vad du menar. Varför hoppas du det?

  Bild 2 ser verkligen helt sjuk ut, fattade först inte vad det var jag såg.

  Bild 3 visar verkligen att hennes två hjärnceller tävlar om att bli trea.

   Två hjärnceller? Nu var du väl ändå generös….

    Typiskt exempel på 0,0 på högskoleprovet

     Hahah hon hade definitivt lyckas få minus på högskoleprovet.

  Sånt otroligt uppmärksamhetsbehov 😮‍💨

  Kommentar raderad av Camilla.
  Jag kommer inte tillåta försök till att normalisera den här skiten, det får ni göra någon annanstans.

   Har du frågat djuren vad som är hälsosamt och inte?

   Men sluta!! https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/kraftig-okning-av-patienter-med-atstorningar-en-overjavlig-sjukdom–5r8n4o

   ”Sociala medier har en tendens att spä på kroppsmissnöjet och att människor jämför sig med andra”,

    Sluta va och vem ska sluta..

    Brukar jämföra mig med influensers när jag känner mig korkad.

    Då känner jag mig ganska smart igen ärligt talat.

   Finns det något läge däremellan kanske?

   Och sen är väl kanske inte människans kropp stöpt precis som en katt heller. Eller att vi lever på samma vis som en giraff.

    Tänk tex vad ohälsosamt för en giraff att ha så onormalt kort hals som vi människor. Hua att människor inte förstår bättre.

    Nej, men vi som lever med eller har levt med kroppar som sett ut så här gör allt för att dölja det, gör allt för att hitta en lösning på att gå upp i vikt.

   Menar du att en valross eller en flodhäst eller en späckhuggare är ohälsosam då?

   Du kan väl tvätta dig på djurens naturliga vis då, gör som katterna och slicka dig ren. Att ta en dusch vore högst onaturligt för ett djur.

   Vill du bara provocera eller tror du på riktigt att man kan sätta likhetstecken mellan tex en leopard och en människa när det kommer till vad som är naturligt och inte?

   Där säger du ju verkligen emot dig själv.. i djurens värld om något har väl de flesta arter väldigt lika kroppar där målet är att de ska ha så mycket fettdepåer så möjligt för att överleva? Finns ingen katt, apa eller häst som medvetet ändrar sin kost för att bli smalare för att överleva. Sjukt resonemang. Människor är inte heller gjorda för det, kolla på gamla antika statyer – knappast att de är avbildade med synliga revben och thigh gaps. Redan då förstod man att man ska äta så att kroppen står sig och klarar av vardagligt liv och barnafödande etc. Det spinkiga idealet är HÖGST modernt.

  🥱

  Vad har hennes mage att göra med hur pigg hon känner sig? Vad håller vuxna människor på med? Vad gör att man har ett sånt enormt behov av uppmärksamhet? Jag förstår inte och jag blir så jäkla less.
  Min 15-åring är rädd för att äta för mycket för då tror hon att hennes mage ska bli stor. Och jo det är mitt ansvar att se till vad hon växer upp med gör värderingar och vad hon gör på sociala medier men det är f*n omöjligt när världen är full av sånt här skit.

   Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att uppfostra en tonårsdotter idag… Wish you the best!

    Säger detsamma

   Att hon inte fått en dotter är nog en skänk från ovan.
   Hon Ligger där hemma själv.. ” nä om jag skulle ha en bild på min mage som ser helt sjuk ”
   Tar säkert flertalet kort för att välja ut de ”rätta”. Lägga på en text och sen trycker på publicera och ingenstans där emellan slår tanken henne att det är pinsamt, onödigt och patetiskt de hon håller på med! Eller att det är en bild som inte behöver visas upp.
   Jag blir mörkrädd!

   Vet inte hur din dotter ser ut eller om hon har någon aktivitet hon gör, men jag hade problem att går upp i vikt tills jag kom över 40år.. Så hon kan fortsätta äta, vara med sina vänner o njuta av livet..
   Skulle det vara så att hin skulle gå upp i vikt, så är sjukvården bättre lämpa att ta hand om henne än om man är underviktig utan att ha anorexia..❤️❤️❤️

  Alltså jag fattar grejen men just nu känns det fasiken som detta är lite väl på tapeten.. brukar ha mitt passerkort runt midjan isf runt halsen (sån där typisk badge i ett band) pga det är rätt tungt o slår mot magen. (Vi har säkerhetsdosa o grejer på det förutom badgen) och en person gav mig feedbacken att det ”känns som olämpligt skryt, smalhets och kan kännas stötande” HERREGUD chilla Gunilla

  Hahahaha skrattade högt ”någon som vet om jag är hungrig”😂😂😂😂😂 vilken fjant!

   Haha hon ligger ju ner också väl? Magen sjunker väl alltid in lite, var liksom något man upptäckte när man var liten redan

   Vill vara cool, beter sig som en åsna. Jösses.

  Who?

  Otroligt!!! Och dessutom lever hon på att skriva ”nyttiga recept”…. Fattar inte VARFÖR man lägger ut dessa bilder? Idiot!

   Det är det mest problematiska, någon som livnär sig på att sälja ”hälsosamma recept” ligger och poserar med insjunken mage och ser grovt utmärglad ut och dessutom postar det på sociala medier som en rolig grej.. men till hennes försvar är hon inte direkt känd för att vara intelligent 😅

   Plus att hon själv haft bulimi så bör hon ju förstå att det inte är så härligt att lägga ut såna bilder

   Frågan är ju snarare om hon ens skriver recepten själv eller ”stjäl” recepten på nätet, man synar ju igenom hela recept konceptet ganska snart att det ligger noll kärlek till bakom det och att det bara är för att dra in pengar. Sen undrar man ju hur normalt funtade folk är som betalar ockerpris för recept när hela nätet är fullt av gratis recept. Det bara sprutar ut recept på hälsosam kost till appen men ändå står pizza,hamburgare och korv på matsedeln väldigt ofta.

  Varför ägnas det här uppmärksamhet öht?

   Eller hur? Väldigt många som annars inte skulle se dessa bilder får se dem nu och trigga igång tankar och självhat.. onödigt inlägg.

    Är du så lättriggad så logga ut från nätet.
    Hela världen kommer inte anpassa sig efter vad du finner triggande utan du måste se till aktivt göra val som undviker dessa triggers.

     Tuffing

      Nja, att inte bli triggad av en bild och känna självhat är inte att vara tuff, det är det normala.

       Ja, men ätstörda är ju sjuka. De är inte friska.

     Då behöver väl inte Camilla lyfta detta heller. Bara för alla som inte vill se det att sluta följa henne, logga ut från alla sociala medier osv.

     Jag personligen blir inte triggad så det är ingen fara, men jag är medveten om att väldigt många andra blir det och att de därför inte följer vissa influencers/konton på instagram för att slippa se sådana här bilder. Jag förstår att man vill uppmärksamma korkade inlägg, men bilderna i sig behöver inte matas till folk som kan må dåligt av det. Ätstörningar bland unga är ett riktigt problem idag om du inte visste det. Flickor förlorar sin mens, tappar ork, hamnar efter i skolan, självskadar sig och kan i värsta fall dö. Men det kanske bara är för dem att undvika internet enligt dig?

     När jag var som sjukast så hade inte jag medvetenhet om vad som triggade mig. Så här i efterhand när jag är frisk kan jag se det. Jag kan också se i efterhand att jag som sjuk aktivt letade upp sådant som triggade. Varför? För att jag var sjuk.

     Men du kanske är en sådan som tycker at deprimerade bara ska rycka upp sig och ta en promenad också.

     Lite ödmjukhet skulle du må bra av.

      En promenad i skogen är definitivt en bra medicin mot depression.

      Men min poäng var (vilket jag tror du förstår) är det finns alltid någon som blir triggad oavsett vad det rör sig om.
      Och ska man anpassa allt utifrån att nån inte ska bli triggad så är det omöjligt att skriva/samtala om något alls.

      Ett exempel, om jag på riktigt skulle bli triggad av att dina kommentarer, skulle du då sluta skriva eller skulle du tycka att det är mitt problem och jag behöver inte läsa det du skriver?

       Beror väl på, skulle de få dig (och andra) att självskada så skulle jag absolut fundera över hur jag uttrycker mig.

       Håller med dig Lewis men du behöver inte ge svar på tal gällande promenad i skogen (aktivitet är bra men som komplement till medicin). Det drar ned resten av texten.

     Och om du blir så triggad av triggervarningar så kanske inte du ska vara på ställen som triggervarnar.

   Sånt här måste man ge uppmärksamhet, och visa alla som inte förstår, att det är totalt oacceptabelt.

  Så sjukt, blir så arg!

  Så vidrigt! Är livrädd för att min dotter ska åka ner i det mörka helvetet anorexia som hon var i för 8år sedan. Det behövs inte mycket för att trigga igång igen. Fattar inte dessa ”influensers” att de har ett visst ansvar?

  Åh, vad jag ser fram emot att uppfostra två döttrar i det här klimatet…

   Du är säkert bättre begåvad att ta hand om dina barn så de blir uppfostrade på ett vettigt sätt.

   Det är ju inte så att alla tjejer blir ätstörda per automatik.

   precis därför jag inte kommer skaffa barn visste du inte om detta förut eller?

  Mag och tutt bilder är ju något hon alltid lagt ut sålänge jag följt henne och då är det verkligen åratal bakåt. Innan hon blev gravid med sista ungen.

   Vad vill du säga med det, och tycker du att dessa bilder är ok?

    Hahah men va? Vart fick du i min kommentar att jag tycker det är okej?

  Hennes fettsugning på magen ser exakt ut som när Tara Reid (bara jag som minns henne? 🤣) höll på back in the days 🤭

   Tänkte också på det, att den ser fettsugen ut.. har sett andra som gjort fettsugning som har sådär platt men ”vågig” mage. Men hoppas inte så är fallet för Jelena, det vore extra tragiskt. Vet att hon gjort bröst, läppar och ögonlocken men aldrig hört något om fettsugning.

    Bröst, läppar, ögonlock, mage, rumpa

     Det är nog mer än så

     Vänta är inte henne rumpa real?
     Trodde rumpan va av träning. Har hon gått ut med att rumpan är fejk?

      Hon tränar ju knappt. BBL..

    Fillers, botox,ögonlock, prp hårbotten, bröstoperationer, fettsugning, bbl och opererat överläppen. Typ

     Men varför skulle hon vara så öppen kring sina andra ingrepp men inte om en eventuell BBL eller fettsugning? Om det handlade om rädslan för att bli dömd pga att hon är influenser så hade hon väl ändå inte nämt ögonoperationen? Förstår inte vad det är som gör er då säkra på dessa ingrepp, brösten kan man uppenbart se och det har hon ju även varit ärlig kring. Om hon nu vill operera sig och känner sig finare genom det, varför inte vara låta henne? Det skadar ingen och idag känns det mer ovanligt än vanligt att en influenser INTE har gjort något ingrepp

      Grejen är ju att unga tjejer/andra kvinnor tror att detta är hur man ser ut efter att ha fött två barn. Hon har ju alltid haft ett fitness-konto och varit nischad på träning och kost. Klart hon inte berättar då att hon fettsugit magen och gjort en bbl? Bröst går inte att träna. Men att hon ljuger om de andra operationerna är sjukt missvisande.
      Dock går det inte att missa enligt mig men vissa är ju blinda..

      Om man inte väljer och va blind så ser man att rumpan är så fejk och magen fettsugen…

   Tara Reid! Det var inte igår man tänkte på henne.

   ”Folk” skriver att hon fixar rumpa och fettsugit sig. Jag säger inte mot men förstår inte grejen om man är öppen med att man fixat tuttar (det går inte att missa..), liplift, ögonlock mm, så borde man väl inte dölja just det. Eller är det mer pinsamt att man har fixat?

    Mer pinsamt, lättare att göra i ”smyg”, man vill låtsats som att man har tränat sig till resultatet etc…

     Förmodligen hade det inte varit bra reklam om man som pt/näringscoach fettsugit magen och sprutat in fett i rumpan.

  Vem är ens detta? Ser exakt ut som hon den där äldre kvinnan som sålde ”egen hudvård” fast det var bara hennes klisterlappar på redan färdiga produkter. Minns inte vad hon hette heller men de har samma förkärlek till fillers och filters ser jag.

   Jeanette Svedberg.

    Ja, hon! Tack 😄

  Så jävla pinsamt och hjärndött.

  Stackars dessa tjejer. Hoppas de fattar sitt värde i något skede.

  Det värsta är att hon inte förstår att hon gjort fel ”det är bara en bild på en mage!!” ugh

  Men snälla, hon vet nog vad hon gör. Får man inte uppmärksamhet för att man är kompetent så får man provocera. 🙄

  Hon umgås ju med sundbergrebecca (på insta) nog där hon hittat inspo av den posen 🫣

  Hon verkar ha någon allergisk reaktion i ansiktet också till råga på allt.

  Så sjukt att hon FORTSÄTTER rättfärdiga det med att hon har ”konstiga” revben som ”går utåt”.. Det som är konstigt är att de inte gör det på hennes andra bilder fär hon har helt normala revben.. 🙄

  Och den här extremt pinsamma och labila människan ska vara någon typ av hämsocoach!!

  Exakt allt i hennes värld beror på adhdn, människor som Jelena får oss med riktig diagnos att skämmas att ens uttala det

  Det finns en Flashback tråd om henne

  Blir magen så av fettsugning? Hennes navel ser ju jättekonstig ut. Sen försvarar hon sig med att om folk stört sig skulle dom skriva privat till henne. Jag har försökt kommentera hennes händelser ibland men hon har aldrig ens läst dem än mindre besvarat dem. Så det är ju bara ett patetiskt försök att försöka skydda sig själv.

   Det som postas offentligt, kritiseras/bemöts offentligt. Så enkelt är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *