Alexandra Bring i sitt mest harmoniska…

Hahaha… regn, snålblåst och en 1-åring i gummistövlar som vill odla – det låter som en riktigt harmonisk aktivitet för vem som helst. 
Alexandra Bring verkar njuta av fulla muggar. 😂

Sånt här tycker jag är okej att dela på sina barn, vad säger du?
Det här är väl ändå bara roligt? 😁

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag vill springa fram och sätta upp hennes hår

      Och jag vill springa fram och be henne sluta exponera sina barn (syftar ej på det här klippet).

        Och jag vill inte springa alls.

          Det vill jag.

        Jag syftar på prick alla bilder och videos. Varför ska man över huvud taget exponera sina barn? Vad är syftet?

    Roligt vet jag inte, mest stress och ångest 😄😉 Men skönt att det inte är en själv så… Såg inte ut som min drömlag precis.

    Knappast roligt när det är så placerat att någon ska stå och filma ”det skojsiga”!

    Tycker det är obehagligt hur det är ok att exponera sina barn i sociala medier medan mannen vill vara helt anonym (en googling bort så vet man ändå vem han är). Sjuk dubbelmoral!

      Verkligen helt sjukt.

        Fattar inte hur han kan acceptera att hans barn blir exponerade om han inte vill bli det. Tur man inte skaffat barn med en flunsa

      Håller helt med! Barnen får inte möjlighet att bestämma om de vill medverka eller inte. Usch.

    Det här var bara tråkigt .
    Kolla in Johanna Berg @bergjohanna istället för lite feelgood sketcher och inlägg. Gillar du hästar så är det ett plus men hon är allround och har spelat in mycket skojsigt som finns på You Tube.
    Hon har också en ettåring som får vara med på ett hörn på ett helt annat sätt än detta.

      Är det du Johanna?

    Så det är okej att göra content av sina barn så länge det är roligt?

    Nej, jag tycker faktiskt inte det. Barn ska inte exponeras. Det är verkligen så enkelt!

    Jag vill bara ge henne en mössa, vindtät jacka, handskar och överdragsbyxor. Kläder efter väder liksom.

      Ja det är väl wt att inte ha vantar.

      Vet inte var hon befinner sig, men här har det varit regn och blåst, fast 12 plusgrader. Skulle svettats ihjäl i överdragsbyxor och mössa. Speciellt om man gör något lite fysiskt som jagar ett barn eller grejar i trädgården.

      Du är som min mormor som ska klä alla omkring sig utefter hennes egen kroppsliga termostat 😅 oavsett var i landet de befinner sig

      Så mycket kläder och vantar och mössa osv behöver man knappst i Stockholm just nu, även om det blåser lite ibland

    Ser inte något roligt i detta. En influenser som skapar content genom att använda sitt barn, dessutom iscensatt…

    Gillade henne SÅ mycket förut men stör mig verkligen bara mer och mer (ja, jag kan avfölja/blocka osv) på hur hon smyg-skryter om sina barn hela tiden.

    Barnen bakar själva, lagar mat själva, planterar alla plantor, bråkar aldrig och AB är en mamma som aldrig någonsin tappar tålamodet och har barnen hemma 99% av tiden.

    Nejmen förlåt, jätte bitter nu, det är såklart svinbra att dom har en så närvarande mamma och får chans att testa så mycket och bli självständiga – don’t get me wrong – det är SÄTTET hon säger det på som stryker mig mothårs! Det är alltid lite ”När din 6 och 4 åring bakar själva, L läser ingredienserna och sen turas dom om att blanda 👋🏼” ”när din äldsta tar hand om tvätten” osv osv. Allt är så p e r f e k t hela tiden och hon säger att hon inte vill exponera när barnen har utbrott osv men hon exponerar dom lika mycket (om inte mer) som vilken influencer som helst, dom är med på minst 8 av 10 stories dagligen. Hela hennes content är barnen och hur duktiga, självständiga, obråkiga, hjälpsamma dom är.

    Jag är svinstolt över mina barn, och jag gläds verkligen å’ hennes vägnar, men det börjar bli larvigt nu hur skrytig hon är.

      Jag var också tvungen att avfölja pga exakt det du skriver. Allt är så perfekt hela tiden? (Fattar att man bara får se en liten del på SM men ändå)

      Barnen går upp själva, klär på sig, själva, lagar mat, bakar, städar….Såklart utan att någonsin tjafsa med varandra. Och alla är glada och harmoniska prick hela tiden 🙃

        Och såklart, lärde sig läsa och skriva när de var 3…

          De lärde sig säkert när de var i magen.

            Är så lättad att det inte bara är jag som har känt det här 😂😂

      Kunde inte sagt det bättre. Hon har tagit ”humble brag” till nya nivåer. Hon vill verkligen förmedla att ALLT är perfekt, hela tiden, 24/7. Hon kan inte vara lätt att hänga med om hon även vill ha den imagen bland sina vänner/bekanta.

      Självklart gillar barnen ALL mat!

    Kunde inte sagt det bättre. Hon har tagit ”humble brag” till nya nivåer. Hon vill verkligen förmedla att ALLT är perfekt, hela tiden, 24/7. Hon kan inte vara lätt att hänga med om hon även vill ha den imagen bland sina vänner/bekanta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.