Nicole Falciani om pojkvännens stöd efter förändringen

Eftersom Anna Pankova Täljebland är i solen och klättar i färgglada trappor tillsammans med lika många turister och apor, hoppar Nicole Falcianis sambo Adem in som snackpartner i den här poddinspelningen. 
I det här klippet pratar Nicole om vilket stöd Adem varit för henne, när hon kämpat med alla förändringar som hennes kropp genomgått i och med graviditeten med dottern Siena.
Hon hyllar hans sätt att ”ljuga” för henne och bekräfta henne, trots att hon vet att han så klart också ser förändringarna.
”Du är ju inte blind”, säger hon till Adem.


Täljbladarna är inne i kommentarsfältet och hyllar inlägget, men de får kanske passa sig, annars kanske Anna får se sig permanent ersatt av Adem när hon kommer hem. 😁

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det känns lite som att hon ber om ursäkt och är tacksam för att han inte klagar, hon som väntat och fött deras barn. Han har bara tittat på.
    Så orättvist att dagens kvinnor ska känna den pressen.
    Jag fick barn på 90-talet och kände inte att jag behövde bortförklara och ursäkta varken för min man eller min omgivning.

    Så fruktansvärt att hon går runt och känner så. Ja kroppen förändras efter en graviditet men det är inget konstigt. Tacksamhet över att han inte klagar över det? Vilket jäkla svin om han hade klagat över det

      Med tanke på hennes ex som vikthånade henne så förstår jag att hon ”hyllar” sin nuvarande kille. Och med tanke på hur många tjejer man hör idag berätta om hur deras män förväntar sig att de ska se likadana ut efter förlossning. Jag tycker de var ett fint samtal.

        Nu var ju hon inte direkt sjysst själv mot sitt ex.

          Vad vet du om det?

      Hej min kropp ändrades faktiskt ingenting fick inte nån bristning eller lös hud eller övervikt jag gick ner 25 kg under ett år till bmi 19 utan att försöka och åt frukost lunch middag och choklad då och då alltså ingen hets. Det är jag tacksam för men till o med för dom som har bristningar eller går upp vikt och inte kommer ner i vikt så är det okej man ska inte tvinga på viktnedgång eller ha press. vissa ändras efter dom fött barn och vissa ser likadan ut som dom aldrig varit gravida innan,så nej allas kropp ändras inte efter graviditet men mångaaas kropp gör det och det är helt okej 🙂 allas kropp och gener är olika

        Jäklar vad rörigt du skriver.

        Allas kroppar förändras efter en graviditet även om det inte ses på utsidan.

          Ja menade utsidan, nej jag skrev jätte fint och bra ut fick ut mitt budskap om att alla inte fungerar på samma sätt och att alla kroppar ej förändras efter graviditet så jag är nöjd 🙂 och sluta vara avundsjuka man får faktiskt tycka om att vara smal ich snygg och härlig för sig själv och sin Man hahaaa

    Ja en ny lägstaribba när man kallar det ”stöd” för att han typ inte klagat eller lämnat henne pga hennes kropp efter graviditet/barnafödande (:

      Men hon säger ju att han varit väldigt bekräftande. Så antar att han gjort andra saker/handlingar som fått henne att känna sig trygg/sedd osv. Kom ihåg att du ser cirka 25 sek av ett helt samtal.

    Såg bara det korta klippet, men gillar att han ser oförstående ut. Kanske han bara tänker att han älskar henne för den hon är, oberoende av utseende. Jag vet inte.

    Man kan väl få ”hylla” och prata gott om handlingar som borde anses vara normala. Även om man ”borde” hålla upp dörren så kan man ju ändå bli glad och tacksam när nån gör det. Osv

    Han verkar ju ändå fin, trots att ämnet kan vara problematiskt.

    Jag tycker att om man är så osäker och onöjd med sin kropp så kan man tänka på sin diet och hålla sig till ett kostshema till man når sin trivsel vikt och träna några gånger i veckan då det också är bra för hälsan, och amning brukar också göra att man går ner lite i vikt så man behöver inte leva med att inte vara nöjd med sig det finns lösningar som terapi eller att börja tänka på sin kost speciellt om man aldrig haft problem med övervikt under hela sitt liv.

      Jag såg mig själv som den regerande mästaren av att skriva låååånga meningar, but you have me beat! 🙂

        Hahhahaah

        Sluta arabiska avundjuk för att du aldrig kan ta tag i din vikt synd att din blogg är så dålig för tanter med övervikt och inget sexliv där allt går ut på att spy ut hat mot unga och smala vackra smarta kvinnor.

    Vara avunsjuk ***

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.