Vad gör Julia Franzén egentligen?

Med tanke på att Julia Franzén ”outsourcat” precis allt och lite till i sitt liv, så undrar jag…. 
Vad gör hon hela dagarna?

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sätter i nytt löshår och bråkar med Katrin?

  Hon är ju influenser..!? Hela dygnet är hårt arbete… Det ska bokas in en lunch, lunchen ska fotas, lunchen ska ätas, lunchbilden ska skickas iväg för redigering. Sedan ska det fotas outfit. Två timmar försvinner åt att välja ut en blus som matchar nagellacket och sedan trippa ut på gatan i högklackat. Sedan trippa tillbaka in och klicka hem en matleverans från Foodora. Som ska fotas. I rätt ljus. På rätt tallrik. Så att det blir snyggt…

   Säger inte att det är det är ett yrke man behöver högskolepoäng för, men när det betalar 100k i månaden på att fota min lunch och samarbete förstår jag varför man gör det.

    Hellre ett jobb man behöver högskolepoäng för.

     Varför så viktigt att jobbet kräver just hp? (Obs, skulle inte vilja vara flunsa..)

      Den typen av influencer är ju inte ett särskilt långlivat yrke. När hon passerat 40 lär det bli tufft, om hon inte har nåt mer intressant att komma med. Tyvärr. 50? 60? Hm…. Då är hon ersatt av nån yngre, mer sexuellt attraktiv, och bortglömd.

      Trist men så är det.

       Då har hon troligen skaffat så många kontakter så att hon har något annat som ger henne inkomst.
       Men det kommer bli svårt, mentalt för alla flunsor som levt på sitt utseende. Många som kommer bli deprimerade.

     Kräva ju inte direkt att vara Einstein för att ta högskolepoäng som vissa tycks tro! 😂

      Beror ju på vad man läst. Lite skillnad på kvantmekanink och pedagogik.

     Varför?

      Jag har uppemot 700 hp inom ett område jag valt frivilligt och tycker är intressant, men jag skulle tveklöst, 10 gånger av 10, bränna mina examensbevis om det innebar en garanterat varaktig karriär inom ”fota min lunch-branschen”, framför att jobba med det jag är utbildad till, i synnerhet om det genererade sådana summor. Och ja, svaret kvarstår även i det fall lönen hade varit densamma.

      Hade gärna haft den friheten det innebär. Beklagligt nog ligger det inte riktigt i min natur att ”dela med mig” och ”influera”, men min vardag skulle sannolikt vara
      ungefär lika spännande att följa som att titta på när målarfärg torkar, så en karriär inom influenceryrket hade nog blivit kortlivad oavsett. 😄

       700 hp! Det är ju nästan 12 års heltidsstudier. Imponerande! Vilket område?

  Hon springer på skönhetsjox 😄

  Vad är vitsen med det här inlägget egentligen?

   Kanske att Julia söker någon slags assistent för olika ändamål hela tiden?

   Utfyllnad inför öppet spår där folk äntligen kan fråga vad man tjänar som förskollärare, vem som är kär i en kollega och vilket schampo som är bäst för torrt hår.
   Usch vad bitter jag låter och hoppas verkligen öppet spår ikväll kan ge mer än vad jag skrev.

   Nu är det dags att spola och gå ut och vara social igen.
   Trevlig kväll alla här inne 🍻🍻

    Hehe skriver du från toakön? De har man hört förr… 😜

     Japp 😂😂

      Varför inte föregå med gott exempel och glida in på något snaskigt samtalsämne som kan röra om i grytan där inne!

    Öppet spår hade absolut kunna ha lite fler oväntade samtalsämnen. 🙂

     Starta något oväntat då.

   Bloggen handlar om vad som händer på andra bloggar.

  Jag undrar på riktigt vad hon tjänar pengar på? Vad gör hon egentligen på dagarna?

  En stor del av hennes vakna tid går åt att fixa med sitt utseende och klä sig i överdrivna outfter ala Hollywoodgala el Playmate of the year.

  Ja, inte bakar hon iaf..

  Alltså, vilken positiv jobbannons!
  Sen tappar läsaren hakan..
  Systern vill inte jobba kvällar och helger, vem blir sugen på jobbet nu?
  Hela annonsen motverkar sitt syfte💅🏻📸💻

   Va? Den som haft jobbet, vill inte vara kvar, så därför söker hon någon ny. Varför är det konstigt? En del vill jobba kvällar och helger, andra inte.

  Känner vi inte alla att det räcker nu med all mobbning? Du klankar konstant ned på kända profiler och influencers och ger ofta bilden av att du indirekt inte tycker att de gör något vettigt. Men om vi ska vara helt ärliga här, om vi ska granska dig, vad gör du själv? Du ägnar hela din tid till att stalka och granska ANDRAS liv? De lever åtminstone sina EGNA liv och gör saker. Dina arbetsuppgifter går ut på att sitta vid en skärm och studera varje steg andra tar för att sedan trycka ned dem och försöka skapa mobbning i kommentarsfältet. Det är så otroligt osexigt och omodernt, är vi inte bättre än såhär? Man undrar varför du inte tar tag i att börja leva ditt egna liv och går ut och njuter, gör nått kul, bli positivt, fokusera på roliga saker istället. Och om det stämmer att du var den första som upptäckte de fejkade siffrorna med Isabella Löwengrip, då är det du som är en stor anledning till att hon gick djupt i en depression och fick göra elchocker för att överleva. Och kom inte och säg att hon har skapat detta själv. Hade du inte velat ha en hatstorm mot henne så hade du kunnat gå direkt till företagen ifråga, kontaktat dem och berättat om situationen. Men det faktum att du ville hänga ut henne offentligt så att det skulle skapas hat och mobbning är FRUKTANSVÄRT gjort. Hon hade förmodligen inte mått lika dåligt om det inte blev sådan stor mobbning av det. Då kanske du tänker nu att du ville rädda andra företag från att bli lurade, men faktum är att om företagen du skulle pratat med hade avbrutit samarbetena så hade hon förmodligen ändrat statistiken hon uppgav till de nya företagen. Så hela denna grejen med att du vill hänga ut folk till höger och vänster – det är ELAKT. Förstår inte varför man inte vill sprida glädje och hylla andra istället

   Vad gör du här?

    Jag förstår din fråga men det känns som den mer har slängts ut hastigt utan någon vidare reflektion. Jag är här för att säga ifrån och det är just här på denna sidan som kritiken berör. Därav är det ju högst logiskt att jag är just – här. Informationen om vad som pågår här inne kan ha nått mig på många olika sätt utan att jag behöver slaviskt läsa varje inlägg. Och jag behöver heller inte hålla med om något som skrivs bara för att jag läser det, tvärtom så behövs det läsas ett antal inlägg för att kunna bilda mig en uppfattning om mobbningskulturen. Jag är helt emot det som pågår här inne

     Här ifrågasätts influensers och deras yrkesval. Det yrke de så gärna vill hålla rumsrent, men som de gång på gång pissar på – genom att de konsekventa fel de begår. Konstan.

     Man får givetvis tycka synd om dem och tro att vi alla här inne endast är ute efter att jävlas. Jag skulle säga att de flesta här inne är väldigt orolig över vad influenser innebär för samhället och hur de påverkar hela generationer till det sämre.

   Exakt! Bloggbevakning tjänar massa pengar på vadå? Att sitta och skriva elaka saker bakom en skärm.
   Tycker vi ska sluta klanka ner på kvinnor och förminska det som jobbar med.
   Ser ingen som gör samma sak med män? Varför säger isf ingen något om fotbollsvärlden? Killar som tjänar miljoner (inte i närheten av vad influenceryrken gör) på att sparka på en boll? Ä
   Säger inte att vi ska börja klanka ner på de som tjänar pengar på fotboll, men det är så typiskt, när en man gör något är det wow! Fotbollsspelare höjs till skyarna och får miljoner, men när det är kvinnliga yrken, då är det minsann inte ”riktiga” yrken.
   Hade influencerbranschen endast varit män hade den varit lika hyllad och cool som vilket techjobb som helst.
   Att vi inte kommit längre.

    Ska inte kvinnor som tjänar MASSOR av pengar granskas när de riktar sig till ofta en ung publik?? Är det inte Isabellas eget fel att hon hamnar i en depression när hon fuskar och lurar folk? Varför ska just denna grupp slippa granskning? Skärp dig.

     Inlägget från bloggbevakning handlade ju inte om det, tror att du får läsa om inlägget. Det handlar om vad Julia gör och om hon gör något överhuvudtaget.
     Detta ifrågasättande om influencers gör något överhuvudtaget är väldigt trist.

  Tänk er henne med tvillingar. Hur många assistenter kommer hon inte att behöva då.

   Hoppas pengarna räcker.

   Hon kommer väl få allt gratis… hon eller om det var Bingo sa att det är det mest strategiska man kan göra som influenser… barn = dollars.

  Hån mot barnlösa sägs så.

  Franzen är icke anställningsbar! En människa som lever i en fantasivärld och saknar såväl moral som integritet. Bygger luftslott.
  Hon kommer att bli en mardröm för jobbcoacherna på Arbetsförmedlingen den dagen hon ska rehabiliteras tillbaka till ett ordinärt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.