Janni Delér om sin nya skönhetstatuering

Bildkälla: Janni Deler Instastory

Gjorde någonting den här veckan som jag har velat göra i åtminstone två år men har inte vågat. Jag gjorde lip blush!! Mina läppar har knappt någon naturlig färg så jag har alltid läppstift för att ’se levande ut. // Janni Delér

I en tid där de sponsrade plastikkirurgiska ingreppen står som spön i backen, så reagerar jag knappt längre när jag läser om en influencer som gjort än det ena, än det andra ingreppet för att förändra det nya utseendet. 
Kanske är det bra, alltså att man inte går i taket längre, men samtidigt illa att sånt här normaliseras så till den milda grad att det inte längre är ”mänskligt” att se mänsklig ut med en massa olika utseenden, utan att se ”mänsklig” ut, är kanske snart att alla ser identiska ut. Kanske är det framtidens nya ”mänskliga utseende”?

Janni har i alla fall tatuerat och ”over line:at” sina läppar för att ge dem mer färg och fyllighet, men än så länge syns det inte så mycket, utan Janni skriver på sin bild att det kommer ta ungefär två veckor innan man kommer se det färdiga resultatet.
Vi får väl avvakta och se hur det ser ut när allting läkt.
Här kan man läsa om när resultatet inte riktigt blir som man tänkt.

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Onödig grej att göra…?

      Onödigt med läppstift…?

      Ja, hon som också är naturligt snygg.

        Så om man är naturligt ful så är det nödvändigt att tatuera smink? 😅

        Nja helt naturlig är man inte när man använder botox.

      Till skillnad från smink som är så nödvändigt. Eller andra typer av tatueringar och piercingar.

    Vad står det i första kommentaren? Jag ser inte

      Det står ”Onödig grej att göra…?”

    Går det att ta bort detta, försvinner det efter en tid, eller är det permanent/kan ändra färg eller blir fult med tiden och måste bättras på kontinuerligt?

    Antar att den slutgiltiga färgen inte är så mörk som det ser ut på bilden och att det liksom kommer smälta ihop med läppfärgen när det är klart? Det mörka måste väl vara en sådan där stödritning för utföraren, typ som när man tatuerar?

      Försvinner/bleknar efter 1-3 år.

      Det där är ju före-bilden! Det syns jättemycket om man kollar på rätt bild. Kraftig färg och kraftig overlining. Hennes syster har såklart gjort exakt samma.

      Tyvärr läker den här typen av tatueringar inte snyggt. Om man dessutom går utanför läpparnas naturliga linje kommer det med tiden bli skitfult eftersom vissa färger tenderar att oxidera med tiden och ändra färg. Dessutom kan även välrenommerade ställen lägga färgen för djupt. Då är färgen mer eller mindre permanent. Just läpparna är svåra att behandla med laser om man vill få bort färgen.

      Själv gick jag till en otroligt välrenommerad brynartist och microbladade brynen 2016. Håller just nu på att lasra bort dem eftersom de inte alls blekts, eftersom färgen lagts för djupt. Finns ett helt underforum på Reddit för de som håller på att lasra bort sina ”semipermanenta” tatueringar. Ingenting med en tatuering (pigment som läggs under huden) är semipermanent. Jaja, lätt att vara efterklok. Men 2016 trodde jag verkligen att brynen skulle vara helt borta efter 3 år.

        Väntar fortfarande på att min bryntatuering som jag gjorde för 10år sedan ska gå ur… All färg utom de röda pigmenten har gått ur. Om jag inte målar mina bryn så ser man två rosa streck efter bågen, där jag är typ hårlös 😂

    Det är ju ganska vanligt att bleka människor även har bleka läppar och man ser inte mindre levande ut för det.

    Minns ni för några år sedan när ”alla” gjorde microblading på ögonbrynen? Men nu ångrar sig i princip alla jag har sett och säger att det inte alls bleknade så fort som utlovat, att de har gråblå rester kvar i huden och att de absolut inte kan gå utan smink nu för de måste täcka över sin halvdassiga ögonbrynstatuering.

      Den gamla tidens microblading var ofta superdålig med tråkiga färgrester under lång tid. Idag är den betydligt bättre.

        Så är det kanske, men det är ändå en bra antydan till att man kanske inte ska haka på alla trender med en gång.

          Nej, det har ingen påstått heller. Läpptatuering (som här) är heller ingen ny trend. Däremot har den förfinats rejält under åren.

        Det stämmer inte. Tvärtom är de nya sortens färger som används för microblading ännu svårare att få bort än de gamla. Gå gärna till PMU-removal på Reddit och läs mer.

        Jag är glad att jag gjorde mina bryn 2016. De är betydligt lättare att få bort med laser än de bryn som görs idag.

      Min kusin har verkligen gråblå ögonbryn som fått jättekonstig form. Börjar blekna nu så att hon kan måla över men det ser faktiskt inte klokt ut. Hoppas det försvinner. Kan man lasra sånt??

        Ja, man kan lasra bort det. Håller själv på att lasra bort mina bryn. Det negativa är att det inte alltid fungerar eftersom vissa sorters pigment inte går att få bort ens med laser.

      Min lärare i högstadiet hade tatuerat smink. Vore intressant att se henne (eller ja, tatueringarna) så här 20 år senare. Vill minnas att det var eyeliner, läppenna och bryn.

      Bleka läppar eller inte. Läppstiftets syfte är ju att ändra färg på läpparna. Precis som rouge, mascara eller annat smink är där för att ge dig mer färg.

        Jag tror att de flesta vet hur smink funkar, men det är ju skillnad på att göra permanenta förändringar och att använda smink.

          Var ett svar på detta:

          ”Det är ju ganska vanligt att bleka människor även har bleka läppar och man ser inte mindre levande ut för det.”

            Och jo, man ser verkligen mindre levande ut med bleka läppar.

      Äh jag ångrar mig INTE, gjorde min för 7 år sen den är fortfarande SÅ fin. Dock har jag relativt mkt hår i ögonbrynen.

    Hennes läppar ser alldeles grå ut?!

      Exakt, det är deras naturliga färg innan tatuering och förmodligen därför hon vill ha mer färg på dem

      Tycker du? Jag tycker att de ser ljusrosa ut, med ett filter på hela bilden/lite konstigt ljus. Så där ser mina läppar också ut eftersom jag inte har ett uns av pigment i hela kroppen.

    Gab jossposs hintar om att hon är gravid

    Julia har oxå färgat sina läppar

      Julia? Vem av alla som heter Julia?

    Jätteonödig grej. Hennes naturliga läppfärg är dessutom snygg.

    Gervide – skriv om Klara Elfgren / tanbyklara som marknadsförde Vinted och la ut massor plagg (till extrema överpris) men sen sket totalt i att skicka varorna till folk som köpt. 🤷🏼‍♀️😅 Du kan se hennes reviews på ”tanbyklara” (hennes användarnamn på Vinted) där nästan alla reviews talar om att hon ej har skickat.

    Tänk att ens största problem är att ha bleka läppar. Att man inte fattar att alla typer av ”alteration” kan innebära att det inte går som man tänkt och sen sitter man med svullna läppar, sneda eyeliners eller något annat som ser fejkat ut.

      Hur vet du att det är hennes största problem? Det är väl sällan de allra största problemen som är lättast att åtgärda.

      Tror rätt många kommer att ångra alla dessa ”oskyldiga” ingrepp så småningom när det visar sig att effekterna inte försvinner riktigt så som man trodde. Och inte kunde jag tycka mindre synd om dem.

      Varför skulle det vara hennes största problem? Och om det nu vore det så är det väl jättebra 😅

    Låter läskigt!
    Inget fel på hennes naturliga färg ju?

    Kan inte undvika att tänka på en gammal chef jag hade i en butik som hade konstant läppenna a’la Pamela Anderson år efter att det var ur modet. Det hela såg inte klokt ut eftersom tatueringen inte tog någon hänsyn till hur ansiktet förändrats med tiden 🥴

      Avskyr tatueringar som inte tar hänsyn. Så ohyfsat!

    Skulle också vilja göra det, får alltid läppstiftet att lägga sig snyggt eller sitta bra. Hade varit så skönt att bara slippa tänka på det under dagen 😅

      Aldrig*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.