Gör Pernilla Wahlgren en Kardashian?

Pernilla Wahlgren tar sitt pick och pack och lämnar sina gamla lokaler för att följa med in i framtien när flera tjänster slås ihop. 
De två strömningstjänsterna Discovery+ och HBO Max skrotas för att återfödas som en ny plattform med allt från ”Wahlgrens värld” till prisbelönta dramaserier – och allsvenskan i fotboll.
Namnet blir kort och gott – Max och har premiär: 21 maj.
”Keeping up with the Kardashians” blev ”Kardashians”, medan ”Wahlgrens Värld” förblir… ”Wahlgrens Värld”, trots att avsändaren förändrats.
Ska vi gissa att mycket av programmen kommer handla om bröllop och bebis.
Pernilla har både gift sig OCH blivit farmor!

Hur många fler säsonger tror ni programmet har i sig? 

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och vad kostar ett abonnemang där då? För det är väl inte gratis?

      Blir mycket dyrare. Jag har betalat för helår ca 700-800, nästa gång blir det nog 1200 tror jag. Så kommer förmodligen inte att förnya. Har dock till nästa år kvar på mitt betalda år.

        Nej jag har Viaplay, Netflix och Showtime – det får fan räcka. Så rolig är inte Pernilla.

        Det blir inte alls jättemycket dyrare.

        Beror väl på, jag betalar för både HBO och Discovery+ idag, så för mig blir det ordentligt billigare.

      Betalar 49.50 kr månaden livet ut för HBO. För nya kunder är det dyrare.

        Nej. Du får 50%, så din kostnad kommer också öka

          Vad menar du? Jag har också det där erbjudandet med 49 kronor livet ut.

          Vad exakt innebär det för de med det erbjudandet, menar du? Och det är en väsentlig avtalsändring med prisökning, vilket jag inte informerats om som kund ergo inte laglig höjning.

            Erbjudandet är inte 49,50 kr livet ut utan 50 % livet ut.
            Jag fick ett mejl häromveckan, så här stod det:
            ”Vid lanseringen kommer du att fortsätta betala ditt rabatterade pris på 49,50 kr/månad för Max. Vid ditt nästa förnyelsedatum, den 23 juli 2024 eller senare, kommer vi att fortsätta tillämpa din livet ut-rabatt på 50 % på det då gällande månadspriset för Max Standard-abonnemang (för närvarande 129 kr/månad) så länge du håller ditt abonnemang aktivt och följer villkoren för erbjudandet. Ditt nya rabatterade pris kommer att ändras till 64,50 kr/månad.”

              Tack för svar! Har inte fått det meddelandet. Men nu fattar jag att det är 50% och inte 49 kronor. Ganska lurigt 🥲

            erbjudandet som många gick med på var halva priset livet ut. Inte 49 kr i månaden livet ut. Nu blir priset något högre och därför blir också ”halva priset” högre.

            nej du har 50% livet ut, så kostar det 129 som är nuvarande pris så betalar du 64,50 kr från nästa vilkorsändringsdag (jag har det också). Kolla om du inte fått ett mail om det i fredags

              Tack! Då ger det bättre mening

            Jag gick ett Mail om det häromdagen. Tycker det är fusk när man blir ”lovad” ett pris resten av livet men det fanns väl undantag i det finstilta för det framgick att det var någon slags livstidsrabatt.

              Dom har inte lovat ett pris livet ut utan dom har lovat -50% livet ut. Det stod klart och tydligt, inte ens i det finstilta.

          För de som har abonnemanget för 49/månaden så ska det fortsätta gälla. Så har i alla fall infon gått ut.

            Förlåt, tvärtom menade jag. 50%

    Jag har precis sagt upp mitt HBO och Discovery pga att det fanns verklgien inget jag ville titta på. Skönt att veta att det inte kommer något nytt jag vill se heller. 🙂

      Jag skaffade HBO av en enda anledning: Curb your enthusiasm.

        Och jag för And just like that. Det var det enda.

    Kommer verkligen jättemånga betala för en ny kanal, för att se WV?

      Nej, inte för att se just henne – men har man HBO och Discovery idag kommer man kanske fortsätta betala för det. Det är ju två streamingtjänster som slås ihop

      Skulle jag aldrig göra deras liv intresserar mej inte ett dugg.

    Klarar inte av att läsa hennes inlägg utan att få en lätt stroke.
    STORA BOKSTÄVER blandat med små, mängder med !!!!! några ??? och lite …… och sen så många smileys att Anna Book blir avundsjuk.

      Hahahah jag känner likadant 🤣

      Känner lika och jag gillar ändå Pernilla väldigt mycket

    Klarar inte av att läsa hennes inlägg utan att få en lätt stroke.
    STORA BOKSTÄVER blandat med små, mängder med !!!!! några ??? och lite …… och sen så många smileys att Anna Book blir avundsjuk.

      Blev lite orolig för din hälsa Lewis. Två ggr, är det läge att vara orolig? För säkerhets skull innehållet denna kommentar inget som sticker ut.
      Var rädd om dig. Gör som jag, filtrera bort allt som får dig att må dåligt.

        Publicerade samma tid. Måste blivit något fel där.

    Är det inte nog snart? Förstår man inte att väldigt många tröttnar på denna Wahlgren vecka ut och vecka in? Är inte långt kvar tills Allsång på Skansen börjar. Varför tar hon det inte lugnt? Fattar verkligen inte vad det är som drar. Pengar har hon. Hon har gamla föräldrar som inte lever för evigt. Hon har barnbarn. Varför inte jobba lite och chilla mkt 🙄

      Har man tröttnat är det ju bara låta bli att titta. Uppenbarligen är det tillräckligt många som tittar för att det ska vara värt att göra en till säsong.

        Det är inte enbart tittarsiffror som styr utan att det är en väldigt billig produktion. Hade det varit min produktion hade jag också mjölkat kossan så länge det går.

          Så länge det går är väl lika med så länge det finns ett stort nog intresse?! Varför skulle du lägga tid och pengar på en produktion om inte nog många vill se den?

            Nej eftersom det är en lågkostnadsproduktion kan man ta att siffrorna går upp och ner och om bara tillräckligt många tittar så ger det klirr. Wahlgrens är ett säkert kort det är inte en kioskvältare men man har sin trogna fanbase som bänkar sig framför TV eller plattan och kommer tillbaka år ut år in. Faktiskt så vill man ha program som wahlgrens för det puttrar på och pernillas följare är lika lojala som biancas. Det blir ingen motherload men tillräckling många katching är inte illa heller.

              Det var ju just det jag sa, att nog många tittar. Annars producerar de givetvis inte.

                Aha, ok missuppfattade.

      Hon kanske gillar teamet som följer dem? De har väl sagt att de blivit väldigt goda vänner så tycker inte det är konstigt att hon gör säsong efter säsong

      Bara för du tröttnat så betyder det ju inte att alla andra tröttnat. De hade inte försatt om de saknade tittare. Känns som alla som klagar är folk som inte ens brukat kolla på det.

        Klart att de som klagar är dom som inte tittar på wahlgrens. Konstigt vore väl annars.

          Spelar du dum? Jag har inget intresse av allsvenskan. Inte klagar jag över att det sänds och att folk borde ha tröttnat nu för det. Vecka ut och vecka in, år efter år. Är väl inte konstigare än att andra är intresserade och uppenbarligen tittar.

          Jag är inte alls intresserad av wahlgrwns men löser det genom att se något annat.

            spot on

            Sarkasm, hört talas om det? 😉

              Jag ska erkänna att jag har väldigt svårt för det i text.

                Jag har samma inställning som du. Finns massor som inte intresserar mig men orka gnälla på det hela tiden.

                  Fast härinne gnäller vi ju. Är liksom vårt sätt att koppla av.

      En gång money talks alltid money talks för vissa.

      Ska hon ta det lugnt för att du tycker det? Att jobba är ju hennes liv, hur märkligt det än låter. Tror att det är jättemånga som tittar på WV, även om jag inte gör det. Och du kan låta bli du också om det är jobbigt att se henne.

    Christian syns ej lika mycket.

      Tack o lov.

    Förstår inte riktigt hur det är en nyhet? HBO slås ju ihop med discovery så egentligen är WV kvar på samma ställe.

      Ja precis.
      Fattar inte vad Kardashians har med saken att göra heller.

        Hon kanske syftar på bytet från ” Keeping up with the Kardashians” till ” Kardashians” eller från plattformen E! till Disney+…? Man brukar ju få gissa själv vad inlägg handlar om 🤔

          Jobbigt att behöva tänka själv va?

    Själv undrar jag vilka som har väntat, tjatat och undrat. Någon som längtar efter ännu mera Wahlgren/Ingrosso, någon där ute?
    Sen är hon ju ändå lite rolig, Pernilla. För hon måste ju ändå förstå att enda stället man kan se henne är i Sverige och antagligen det Norge. Har för mig att Danmark la av efter säsong 5 och i resten av världen vet ingen vilka Wahlgren/Ingrosso är.

      Vad menar du med att hon är lite rolig? Hon tror väl inte att hela världen kan kolla bara att det är coolt för henne att finnas på HBOnordic

        Det var inte vad hon skrev.

          Vad skrev hon då enligt dig?

            Hon fick det ju att låta som att hon nu är kollega med Sara Jessica Parker nästan hahaha men det är alltid väldigt stora ord från Wahlgrenskan nu för tiden. Jag har väntat, och undrat dock i det tysta för mig själv, och är nu grymt besviken att det kommer sändas på betalstreamingtjänst. SÅ tråkigt.

    Fattar inte riktigt vad detta innebär. Hon är ju redan på Discovery som ska slås ihop med HBO so whats the news?

      Media använde sammanslagningen som clickbait genom att gå ut med att Wahlgrens värld aldrig mer kommer att visas på Discovery. Skit larvigt eftersom det var planerat hela tiden att de skulle fortsätta på den nya sammanslagna plattformen.

      Hon har väl funnits på 5an förut?

    Så den stora skillnaden för oss som inte har (eller vill ha) Discovery+ är att Wahlgrens värld inte längre kommer att ”frivisas” på Kanal 5? Det är där jag någon gång kikat på Wahlgrenarna men något Max kommer jag då inte att abonnera på. Har slutat med alla extra streamingpaket eftersom jag ändå mest kikar på SVT, TV4 och Kunskapskanalen nu för tiden.

    Vilket sjukt jobbigt sätt att skriva, går ju inte att läsa utan att få ett epilepsianfall typ.

      Ja ÄR hon vuxen eller har hon regresserat helt? Hon kan heller inte skillnaden mellan huvudsats och bisats. Och ÄNTLIGEN kan jag berätta att VI ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA.

    Men nej kommer vi inte kunna se Wahlgrens värld utan att betala för det då? Inte på kanal 5 längre? Vad besviken jag blev nu. Varför ska allt kosta pengar nuförtiden, så trist för oss som inte har råd att betala för kanaler. Jag som gärna vill se det, har väntat och har undrat varför inte Wahlgrens värld gått i vår som vanligt, jättebesviken nu.

    Pernilla är så rolig med hur hon förstorar allt nuförtiden, allt ska låta större och succé liksom hehe.. Tror hon kanske att det är en kanal som kan ses över hela världen? Vadå liksom att Sara Jessica Parker kan ses på samma kanal, skulle de på tv3 också haft hybris då när Sex and the city gick på tv3 haha.

      Förstår du inte att det är lite på skämt?

    Den som söker den finner…
    ”Discovery+ kommer fortfarande att fortsätta som en fristående tjänst”

    Så nej, Discovery+ kommer inte att skrotas…

    Nej nej NEJ nu är jag SÅÅÅ besviken! Ska man behöva betala för att se WV också nu nääee vad ledsen jag blir. Har ju väntat och längtat och hatar betalstreaming men men ah får se om jag köper det men troligen inte. Suck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.