Elsas Ellegala genom året

Elsa Billgren har gjort en tillbakablick på de looker hon haft på Ellegalan sedan 2007.
2008 var hon dock inte bjuden till galan men i december 2008 började hon blogga på ELLE efter det är inbjudningarna ett faktum.
Även Sandra Beijer har sladdat in i värmen på gästlistan genom att vara en Elle-bloggare, för även hon har en gång i tiden blivit portad från Ellegalan. Det var på den tiden som Michael Bindefeld styrde skutan, men han är inte längre ansvarig över tillställningen utan det sker nu för tiden av Lili Assefa & co.

Har du någon favorit av Elsas olika klänning-looker? Alla bilder kommer från Elsas blogg. Mina är 2019 och 2023. 🥳

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fina klänningar, men det är inte galaklädsel för mig. Men så kan jag ju visserligen inget om mode. Jag tycker mer att det ser ut som att hon ska gå på vanligt kalas eller typ fira midsommar.

    Tycker nog inte att någon av klänningarna är min stil, men blir SÅ glad att hon har samma snygga skor till flera av outfitsen! Hur ofta ser man det?

      Då skulle jag ändå säga att Elsa ser rätt uppklädd ut jämfört med många andra på ELLE-galan.

        Jaja hamnade under fel kommentar 🤷🏼‍♀️

    Hon älskar verkligen att vara smal nu

      And here we go again…

      En kvinna kan inte få synas utan att kroppen ska kommenteras alltså…

      Det är inget konstigt.
      Att vara smal när man varit tjock är en fantastisk känsla!

        Hon har aldrig ens varit tjock. Ni har bara en skev syn på kvinnokroppen. Hon var supervacker förut. Nu ser hon ut som Sofia Wood och company.

          Men hon fick väldigt mycket hat och hån för sin vikt, även om du och jag tycker att hon var vacker förut. Förstår att det känns fantastiskt att slippa det äntligen!

            Det säger mer om henne om hon faller för folks kommentarer.

              Klart det påverkar en. Annat är bara naivt.

                Sett hennes fb-tråd?

                  Hatar FB, verkligen avskyr. Tappar tron på mänskligheten, läs män, efter varje besök och då är jag ändå mest inne på ämnet Samhälle.

                  Så sjukt misogyniskt och rasistiskt. Det k a n inte vara representativt för resten av samhället. Får inte vara.

          Hon var vacker förut och hon är vacker nu?? Du är precis lika skev som tycker att det är okej att rata hur hon ser ut nu för att det inte längre faller dig i smaken. De flesta människors smak ut stil utvecklas och förändras med åldern, hon strålar lika mycket nu som då och verkar trivas i sin kropp och sin look.

      Alla vill egentligen vara smala och så fort en kvinna går ner i vikt och är glad över det så ska det kastas skit! Avundsjuka är vad det är.

        Tror inte heller någon vill vara tjock men man kan vara smal på olika sätt, i olika storlekar. Normalvikt eller mellanstorlek fast smal och gärna kurvig är enligt mig det finaste. När jag ser Sandra Beijers lilla smala kropp..benen får mig att tänka på en mycket gammal och skör människa så tycker jag inte smalhet är fint. Smalhet är beroende på och inte alltid fint och eftersträvansvärt. Elsa ser frisk och stark ut..även om hon kanske inte är det så föredrar jag någon som ser frisk och stark ut än en väldigt tunn-smal kropp som kanske är frisk och stark men som utstrålar skörhet/sjukdom. Men så tycker jag också att sundhet och hälsa är vackert. Friskt hår, fin hy , starka tänder , skelett, bra hållning, pigga ögon osv osv. Allt som visar på hälsa och styrka plus vackra drag är snyggt enligt mig. Ser någon hungrig eller tärd ut eller för solskadad eller övertränad, för lite underhudsfett, dålig hållning, åldrande i förtid, ser ut att leva på cigg och cola light och har sminkat sig med tusen produkter och har löshår, lösnaglar osv osv så tolkar jag den som oattraktiv. Men skenet kan ju bidra när man är ung då kommer man undan med det mesta..

          Eller för lite tränad, för lite muskler…inte heller att föredra. Men underhudsfett på musklerna är sunt och fint.

            Tack för en jätte-jätte-jätte-intressant utläggning om vad du tycker är snyggt.

              Varsågod! Kan behövas lite variation i debatten då det enda vi matas med är bilder och ideal som inte visar på riktig hälsa. Kanske ska skriva en uppsats i ämnet och skicka dig eftersom du verkar både intresserad och tacksam över inlägget.

              Tycker även att det är snyggare att använda sig av ord som inte innehåller en massa bindestreck som ett sätt att förstärka ordets betydelse eller andemening.

              Ett tips får du också på köpet, häng inte upp dig på obetydliga saker som stör dig. Waste of time..

                Vet inte om din preferens var så avvikande mot gängse normer heller, ”smal men kurvig på rätt sätt, bra hållning med rätt muskel-fett-ratio…”? Visst att allt inom kategorin ”hälsosam” är bättre än ”pro-ana”, men kändes faktiskt precis som att läsa någon random utläggning om hur någon incel på FB anser att alla tjejer bör se ut. 😅

            Och vad är definitionen av ”för lite tränad”, ”för lite muskler”. Du tycker att Elsa är ser frisk och stark ut. En annan tycker säkert tvärtom. Jag tycker hon ser bra ut i sin nya kropp. Men det är min åsikt. Precis som allt det du skrev ovan, det är din åsikt bara. Inte någon sanning direkt.

      Det är inte för intet som uttrycket ”tothing tastes as good as skinny feels” finns. Smal är ofta synonymt med ”lycklig”. Se så de strålar av lycka på alla bilder med sina ”rib cages” och synliga skulderblad… Men hur de mår egentligen, vet ingen, om ens de själva.

        *nothing

          Man kan vara smal utan att vara ätstörd…

        Det uttrycket stör mig så mycket 😂 MYCKET smakar godare än vad ”skinny feels”.

          Yep!

          Haha, jag vet, men sen tycker jag att mat är livet så kanske därför 😂

        ”Uttrycket” 😂 är liksom inte ett vedertaget uttryck som ett ordspråk, är nått Kate Moss sa en gång.
        Tycker det lyser igenom att anledningen till att Camilla visar just Elsa genom åren är egentligen endast till för att belysa hennes viktnedgång. Varför gör man inte annars ett mastigare inlägg med flera av flunsorna på Elle galan genom åren, finns massvis.

          Det är alltså Elsa själv som postat alla dessa bilder i ett nytt blogginlägg.

            Att du ändå visar upp hennes klänningar
            När hon blockar dej. En vuxen människa ska kunna ha en dialog och inte bara frysa ut någon om frågan inte passar henne.

              Va?

                Va? Hon vill inte kommunicera med dej och blockar. Tycker du det är ok? Bra för dej då. Jag tycker det är mobbning att hon gör så.

                  Hon får tycka vad hon vill om det jag skriver, precis som jag gör. Mobbing är det då rakt inte. 😊

                    Ok bra att du tar det så. Jag är en känslig själ. Happy day. 😊

        Så kul att alla tror att man är olycklig för man råkar ha typ synliga nyckelben 😂 Jag har alltid (sedan ca 15 års ålder) vägt 51 kilo (är 38 idag) och har aldrig varit deprimerad. Tänka sig.

          Intressant att fortfarande tro att ange en vikt utan att ange längd är relevant, det är som att säga 73 utan att ange vad man menar. Om du är 1,80 lång så är du fruktansvärt mager, är du 1,55 så är du normalviktig.

            Fast väger man 73 kg på 155 cm så har man ju fetma…!

              Japp och väger man 73 kilo och är 180 cm lång är man normalviktig. Det var väl poängen eller?

        Men hon ser väl glad och lycklig ut på alla bilderna? Å poserna är rätt lika.

        Jättefin på alla bilder genom åren👌

      Vad har det med saken att göra?
      Jag hade också älskat att vara smal om jag hade varit överviktig innan, kläder är lättare att hitta som man tycker om och oftast mår man bättre.

        Men har hon varit överviktig? Det är såklart svårt att säga enbart genom bilder(följer henne heller inte så vet inte), men skulle säga att hon var kurvig eller möjligen lite rund. Man har ju olika kroppstyp med. Tyckte också hon nästan var vackrare innan, men det kan vara det röda håret med som fick henne att lysa.

      Snark. Du kanske inte har testat, men fan vilken energi och glädje man får av att motionera regelbundet

        Smal = motionerar regelbundet?

        😅

          Jajemen det vet väl alla. Ingen som är smal kan ha en ohälsosam livsstil. Lex kommentarsfältet i Bloggbevakning.

        ”Man”. Du kanske och säkert många fler men långt från alla.

      Man får inte vara tjock på bild för då uppmuntrar man ohälsosamma ideal. Men man får inte bli smal och lägga upp bilder på det heller. Damned if you do..

      eternitplattor gör dig smal

      Är det bara feta body positive-influensers som får vara nöjda med sin vikt?

      Vem gör inte det? Älskar mig själv lite mer när jag är smalare.

      Ja usch och fy, kvinna går ned i vikt och är fortfarande glad och nöjd och strålar, och lägger fortfarande upp bilder på sig själv. Skämmes.

    Reagerar mest på hur mycket hon gått ned i vikt, vilket jag gissar var meningen med det här inlägget.

      Nä?

      Tycker hon ser ut att vara i samma storlek nu som på de första bilderna, när hon var yngre. Elsa har aldrig varit speciellt tjock men är inte byggd som en tunn pinne.

        Men hennes klänningar har alltid suttit väldigt tajt, det gör dom inte nu.

    Jag gillar att Elsa inte undviker att lägga upp bilder från när hon var större. En del brukar ju typ bränna upp gamla bilder så det inte finns några spår av att man vägt mer än vad man gör nu som smaaaaal.

      Varför ska hon lägga ut bilder från några år tillbaka vilken influencer gör så? Alla lägger väl upp nya bilder på sig själva

        Eh va jättemånga influencers gör det. ”Throwback!”

          Hon gjorde väl det nu? Eller va

        Dom bilder du ser i det här inlägget, har Elsa lagt ut. Det är från hennes blogg.
        Nya och massor av gamla.

      Du låter lite avundsjuk.

      Större?tycker hon var helt normal i vikt. Varför vi diskuterar smalhets är ju för att hon är en influenser. Många här blandar ihop det med en vanlis som inte har hundratals följare som dom påverkar. Tänk lite längre. Denna blogg handlar om influenser

        Ja, större än vad hon är nu.

        Ah, fattar nu. Alltså hon var aldrig tjock, normal vikt absolut. Men hon var ju större än vad hon är nu.

    Så kom det ändå bara att handla om storleken på en kvinnas kropp.

    Jag hittar ut själv.

    hon ser väldigt lik ut Zepla (en final fantasy streamer)

    Jag tycker verkligen aldrig hon haft stil eller klätt sig bra. Alla dessa outfits är enligt min smak gräsliga. Obs obs obs obs menar KLÄDERNA Å STILEN ej kvinnan

    Elsa har alltid varit jättesnygg. Bästa är att hon slutat göra miner som hon alltid gjorde förut.

    Hon är verkligen jättevacker!

    Gervide, kan du inte ta upp detta.

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/OobEzV/influencers-betalar-inte-skatt-kritik-fran-skatteverket

    Var även på TV4 i morse.

    Hur funkar det egentligen om man tar emot en födelsedagstårta , ex som Tiingelinn verkade gjort igår, den tackas för i alla fall

      Spännande, att jag jagat just Pia Blank Thörnroos med blåslampa för att få veta hur de planerar att se till att exempelvis influencerna som åkte till Cochella förmånstaxerar värdet. 🙂

        Sanna Guidetti, Rosanna Charles, Lisa Tellbe,Rebecca Wicklin….vem var det mer?

          Hanna Friberg Stella cocozza (?)

        Men det är ju inte Skatteverkets ansvar att se till att de gör rätt. Däremot kan de göra en granskning/revision och se i efterhand att de inte har gjort rätt och besluta om eftertaxering.
        Det är ju i detta fall Coca-Cola som ansvarar för att skicka in kontrolluppgifter när de tillhandahållit tjänster som ska beskattas hos mottagaren. Om de inte gjort det, är det mottagarens ansvar att deklarera för dessa förmåner.
        Att de inte känner till hur lagstiftningen fungerar är inget försvar, det är deras ansvar att se till att de följer gällande lagar och regler precis som alla som ”driver bolag” har.

    OT: men har tänkt på hur många influensers som är mammor ser så soliga ut bredvid sina bebisar eftersom de är så gula/orangea/bruna av all BUS och bronzer. Barnen har givetvis naturlig hudton och mammorna ser så knasiga ut i kontrast.

    Det finns massvis med undantag tex just Elsa och Sandra. Men tex Petra Tubgården, Nicki Hernestig osv. Vore roligt Camilla om du gjorde ett inlägg på det ☺️ kanske risky med hustomter bara…. 🙄

      Kul reflektion, tänkte på det där med modern sminkning, BUS etc häromdagen. Bara för att nåt ser bra ut på bild behöver det inte se bra ut i verkligheten, apropå folk som går omkring och ser konstigt gulbruna ut i huden. Så det var inte bara på 80-talet som man misslyckades med att skapa en naturlig hudton i sminkningen kan man säga….

    Varför blev Sandra portad förut?

      Ja undrar jag med. Var det inte Forni som blev portad? Varför blev Forni portad förresten?

      https://sandrabeijer.elle.se/om-sammanstallningar/tiotalet-pa-tio-veckor-2018/

      ”Började blogga på Elle i början av året och blev således bjuden på Elle-galan efter att ha varit oinbjuden från den i typ tio år pga en grej jag sa om Bindefeld i Resumé. Lol alltså.”

        Sorry är sjuk och grävde ner mig lite i ett kaninhål men här är förklaringen svart på vitt, från en gammal frågestund;
        https://niotillfem.metromode.se/category/om-fragor-och-svar/page/6/

        Man får scrolla ner lite.
        Nu kommer det inga fler länkar ifrån mig, promise.

    Älskar klänningen från i år! Sååå vacker!

    Saknar hennes eldiga hår!

      Nej men det är ju så skönt att hon slutat färga det skrikrött. Det är inte fint alls.

    Är det bara jag som undrar varför Sofia Wood, som varit en sådan självklar duo med Elsa senaste åren, inte gick på galan med Elsa i år som åren innan? Elsa fick gå med sin gamla vanliga parhäst Sandra istället.

    Är det helt enkelt så att Sofia inte var bjuden då hon inte bloggar tillräckligt aktivt?

    Kan Sofia ha hamnat i tjafs med Elle kring bloggandet vilket då resulterat i att hon slutat blogga helt samt då ej blev bjuden på galan?

    Kan du inte gräva lite i detta Camilla?

    Jag gillar verkligen Sofia, har uppskattat hur hon själv kunnat nyansera och problematisera olika samhällsfenomen – även dem hon själv är en del i. Och förstås hennes mat och stil osv.

      Hon sa i podden att hon hade tenta veckan efter så det var inte mer spännande än så.

      Hon nämnde i podden att något med plugget kom i vägen. Om det är en ursäkt för att ej ha blivit bjuden kommer vi nog aldrig få veta 😉 Jag är väldigt nyfiken på hur inaktiv en bloggare kan vara på Elle innan bloggen läggs ner?

    Bara för någon dag sedan gjorde du ett inlägg om henne där du kritiserade henne för pro ana och ”rib cage bragging”, där du använde samma bild ifrån hennes outfit för i år. Om du nu anser det så skadligt med dessa bilder är det väldigt märkligt att du om och om igen delar dessa.

    Som alla vet kommer Elsa snart flytta till Swedenborgsgatan! Och det skriver hon om. varje dag, Det är bara det som gäller just nu. Men, det som jag undrar är att hon HEEEEELA tiden skriver om allt som gäller den nya bostaden med JAG JAG JAG. Alltså hon har planerat det, tänker göra det, kommer att tänka på det, kommer att beställa det, osv osv osv. Jag, jag, jag”.
    Ett tag trodde jag att hon kommer att flytta dit med sonen, men nu såg man en bild av maken där också. Så kanske, kanske han får bestämma något litet i alla fall. Hoppas det.

      Så klart hon skriver om det som finns i hennes liv. Lägenheten är nyköpt, så det är ju inte konstigt att hon skriver jättemycket om den. Att hon har en man som kommer att flytta med, det vet nog dom flesta.

        Missade du helt vad inlägget handlar om? Hon skriver JAG JAG JAG ska inreda etc, som om mannen inte får får vara med och forma deras nya hem. Håller med om att det låter trist och ego.

    Det är, med några undantag, samma stuk på alla hennes klänningar; snävt (ofta ärmlöst) liv och vid kjol. Typ 50-tal.

      Ja det är ju det hon gillar?

    Tant tant TAAAANT !

    Usch nä för va klädd så på en gala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.