Att ha sommarplåge-potential

Efter Mellohaveriet knallade Samir och Viktor in i trallfabriken och spelade in en ny låt. En ”ny” låt som låter exakt likadant som alla andra låtar som någonsin kommer komma från den här duon.
Magnus Betnér skämtade en gång om Per Gessle och hur Gessles nya låter exakt som Gessles gamla, med lite ”shalalala” och grejer.

Jag tror Samir & Viktor är den nya Gessle. Spela valfria låtar av duon för någon som inte hört dem tidigare och det kommer vara en omöjlighet att veta vilken som är äldst respektive nyast. Man kan hoppa till alla, men that’s about it.

Vad tror ni?
Sommarplåga-potential? Alla låtar som man kan sjunga med i, oavsett hur packad man är, har sommarplåga-potential enligt mig. 🥳

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh, ännu mer skönsång från dessa sångfåglar. Som jag längtat!

    Vad hände med årets sommarplåga ”Det är SM i bangolf 2012”

      Jag vågar inte ens lyssna klart på senaste avsnittet, för vill inte få den på hjärnan!

    Helt klart sommarplåga….

    Jag vet inte… efter en viss ålder blir det bara pinsamt.

      Inte om du frågar Markoolio 😅

    ”Man ska äga hela jävla Sverige och skita i allt”. Är det Moderaternas kampanjlåt till nästa valrörelse? 😂

      Ja det är moderaterna i ett nötskal. Eller: allt går åt helvete men det skiter vi i.

        Nej ”Allt går åt h men det skiter vi i” var ju det låtförslag som skrevs åt socialdemokraterna inför förra valrörelsen. Även om en oberoende granskare fann att texten återspeglade de partipolitiska värdegrunderna på ett uppriktigt sätt, då ”makten före allt” är sossarnas interna motto, var det en mediatränad PR-person på sossekontoret satte stopp för det med motiveringen ”för ärlig”, vilket skulle strida mot fundamentet i den socialdemokratiska presspolicyn. 🤡

          Alltså ni är för gulliga som tror att något parti kommer klara att städa upp den nutida röran som kallas Sverige. Det kommer gå åt helvete oavsett vem som har makten då samtliga parter saknar både förmåga såväl som insikt…

            Du är för gullig som gör massa antaganden om vad vi både tycker och tror utifrån kommentarer som inte över huvud taget nämner något om detta.

        Mm för allt var så bra under sossarnas tid…

    Ingenting som dessa villgärnamenkanintekillar någonsin gör, kommer att bli en sommarplåga i mitt liv.

      Kanske om du väljer att ta det bokstavligt.

        Nej det kan inte bli en plåga heller, för deras oljud finns inte i mitt liv.

    Skillnaden är att Per Gessle har en helt annan talang som inte dessa sångfåglar har. Tror inte de kommer att få fyra listettor på Billbordlistan!

    På tal om att det låter exakt som allt annat de gjort.

    https://www.instagram.com/reel/C5_q6PGu4Vl/?igsh=MWJqaHViYmtpZ2phYg==

    Är verkligen ingen Gessle fan, långt därifrån , men tror inte han är helt nöjd med att bli jämförd med Samir & Viktor..Gessle kan ju nånstans ändå sitt hantverk måste man ju säga, och har framförallt skrivit en hel del låtar till andra artister. Samir & Viktor har väl..inte skrivit någon, utan gapsjunger med sin falsksång enbart fram andras alster, om att de skall ”festa hela natten” och ”bada nakna” iofs ingen större skillnad mot ”Vi går och fiskar”.. (är smått chockad att jag faktiskt kommer ihåg textraderna, ha, ha, vem har jag blivit..)

      Det utgår alltså ifrån ett skämt av Magnus Betner.

        Jo, det uppfattade jag. Tror ändå inte Gessle är nöjd med det, han verkar inte riktigt ha den typen av humor..

          Jag tror inte att Gessle ens vet om att Bloggbevakning finns. Han har nog roligare och intressantare saker att ägna sig åt, till skillnad från oss losers som hänger här. 😊

    De och myggorna är sommarens plåga

    Fast… är det inte så med alla artister, att de har sitt sound och ”sina låtar”. Jag gillar Winnerbäck och Kent. Hördes direkt att nya skivan var producerad av Jocke Berg och Martin Sköld för det hördes tydliga Kent-inslag.

    Nu är inte jag något fan av Samir och Victor men att deras låtar är väldigt ”Samir och Victor”… ja, inte så konstigt väl?!

      Ok jag kanske missförstod nu när jag läste om. Så sorry.

      Kent ❤️

    ”Spela valfria låtar av duon för någon som inte hört dem tidigare och det kommer vara en omöjlighet att veta vilken som är äldst respektive nyast.”

    Varför skulle någon som aldrig hört dom tidigare kunna veta i vilken ordning låtarna kommit? 🤔 ska man veta det för låtar och band man aldrig hört förut?

      För att man kanske hade förväntat sig en musikalisk utveckling?

    Per gessle har gjort så oerhört vacker musik. Helt otrolig. 🤎

    Johanna Bladhs stories om hur något jobbigt hänt, ska hon separera eller?

    Kan inte vänta till öppet spår. Camilla, jag respekterar dig men SLUTA lägg ut om DIF på din insta. Har tillrättavisat dig där innan i dm om din okunniga åsikt om polisen vs supportrar, och det tog du bra, men SLUTA lägg ut om DIF, sluta dela inlägg, sluta lägg ut bilder på dig på arenan. Det hör inte hemma i dina forum, om du känner dig som en av oss, SLUTA.

      Men bara sätt dig ner.
      Vore jag Camilla så skulle jag se till att ha ett DIF -bilder varje dag bara för att.

      Tillrättavisa… storhetsvansinne?

      Vad du låter pinknödig då.

      Men vem fan tror du att du är?!

      /DIF-fan

      Haha från en som inte hänger med, kan någon snälla berätta vad det är frågan om??

      Vad har hänt och vad gör Camilla för fel? Såg en bild på henne i DIF-keps??? Vad har jag missat? 😂

      Sluta gatekeepa supporterkulturen (som för övrigt är ganska patetisk med vuxna människor som blir alldeles vilda av att se personer sparka på en liten boll och förlorar allt vett när motståndarlaget vinner).

      Heja Brynäs 🖤💛❤️ (😂 Camilla för fan har du missat klubbens supportrar policy ? Attan, tillrättavisad, igen!)

      Det är väl hennes Instagram så hon får väl lägga upp vad hon vill? Publicera gärna mer om den finaste föreningen som finns! 💛❤️💙

    Samir & Viktor är den nya Gessle hahaha det var en fin komplimang till S&V men NEJ helt skevt att ens jämföra dem. Gessle är en musiker i världsklass, ett musikaliskt geni som skrivit stora hit-låtar med olika stil och sound. Tror säkert att S&V:s nya låt kan bli något av en sommarplåga dock.

    Att säga att Gessle bara gör sommarplågor är ju ett grovt fel. Visst att han släpper många låtar och alla är inte sjukt bra, men han har ju ändå skrivit varenda Roxette-hit, Gyllene Tider-hit och alla sina egna hits som varenda människa kan utantill.

      Jag skulle vilja kalla Gessles verk för en låt-skatt.

      Tror du får kolla upp sommarplåga.

    Skam den som ger sig! 😁

    Här ska dansas och sjungas till låten. Käck och medryckande. 👏👍♥️

    Tror ni låten kan hi-jackas av någon radikal grupp? Alltså inte ett etablerat politiskt parti. Eller är Samir och Viktor immuna med sin oskyldiga, glada framtoning? Är ärligt nyfiken och hoppas att låten klarar sig från detta.

    Längtar! Bara tanken på sommar gör mig glad i kroppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.