En triggervarning för töntighet

Trigger Warning för ett ganska töntigt inlägg om egentligen ingenting, men jag hade ett aha-moment när jag fick ihop det här lilla influencer/kändispusslet. 
Lotta ”Vimmelmamman”” Grey har postat ett inlägg om sin och exmakens goda relation till varandra på Instagram:

Han renoverar mitt nya hem, vi firar jul tillsammans, i somras var vi i Spanien med Lennox och igår var det fördrink i mitt gamla hus med hans flickvän @kinhermansson, som jag känner sedan tidigare.

Är Lotta Greys exman Threst tillsammans med Kin som hon känner sedan tidigare, samma Kin som tidigare var gift med Dr Alban, och som är eller var (?) bästa kompis med My Martens?
Är cirkeln sluten?
Tack, jag hittar ut själv…

25 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det verkar vara samma Kin som Anna Book och My M tävlade om bästis-festis-vänskap-övernattningar med fluffade kuddar och överdådiga frukostar osv.

      Oh ja, och båda sörjde så hårt så hårt när Kins mamma gick bort. Typ tävlade om vem som tog det hårdast. Anna och Kin verkar fortfarande umgås, men My och ”systra-Mi”- Kin verkar ha tappat kontakten. Orimligt nyfiken på vad som hände där…

      Han var inte så glad när hennes bok släpptes.

      Han framstår som väldigt ego och onice i den.

    Jag tycker inte det är töntigt att man kan vara vän/umgås med sitt ex som man han barn ihop med.
    Precis som hon skriver kan det ta ett tag att komma dit, men när man gjort det tycker jag man har mycket att vinna på att kunna göra saker ihop för barnens skull.

      Det väl inte det som hon menar var töntigt

    Förstår öht inte vad som skulle vara töntigt?

      Är väl själva inlägget, att cirkeln är sluten som var töntigt.

    Lite OT men varför har My flyttat – igen? Är hon fortfarande gift med ’Indianen’ som hon kallar honom? Har hon lagt mer sin framgångsrika (obs, ironi) PT-verksamhet? Sååå många frågor…

      Alltså va? Inser hon inte själv att det är sjukt att flytta så många ggr?😅

        Många tjänar pengar på bostadsköp.

          Ja det kan vara därför My köper och säljer bostäder, för att göra en liten vinst varje gång. Skulle tro att det är därför, för att tjäna pengar.

            Hon har, i alla fall de senaste bostadsförsäljningarna, gått ner i pris och förlorat på varje affär. Någon fastighetsmagnat är hon direkt inte

    Tycker det var märkligt att Lotta i efterhand frågade Kin om det var ok att lägga ut offentligt om deras förhållande. Står i kommentarerna under inlägget. Lite sent om hon nu inte ville det…?

      Så dålig stil. Det har völ inte stått någonting om Kin sen skilsmässan?

        Ja, och Anna outade skilsmässan innan Dr Alban och Kin själva berättade offentligt att de skulle skiljas. Hon verkar ha otur med sina vänner när det gäller sånt

    Fantastiskt vad en del är generösa och sköna med sina ex och deras nya partner. Firar jul ihop, åker på semester och har sig. Gränslösa och mysiga liksom.
    Själv är jag inte alls sån.
    Absolut trevlig och korrekt, men inga varma duschar med ex och respektive.
    Tacksam för hjälp ut. helt vilse.

    Svart bälte i floskler passar bra här. Ot, men tycker Vimmelmamman verkar så snål på nåt sätt. Får alltid folk att hjälpa henne att göra saker som hon inte verkar orka göra själv. Har tydligen ärvt en massa pengar och bjöd sin mamma & syster på resa, men bokade nåt skit hotell som såg ut som ett hostel..Kompisar som får sätta upp garderober, flyttpacka istället för att anlita folk mot betalning osv. Klagar sen på att det är dyrt att göra en lagning av en tand, samtidigt som hon går och gör extensions, fransar & fillers typ varannan månad.

      100%, när hon var tillsammans med den där unga killen efter skilsmässan fick han gå hennes ärenden och fråga om samarbeten i olika butiker medans hon smög bakom nån hylla och väntade på svaret 😂

        Va, på riktigt?

      Alla pengar går till botox och fillers…

    jag tycker det är fantastiskt, att se att ett par som skilt sig kan ha så fdin relation, att en ny kvinna kommer in i den familjer, och att den personen också är fine med alla relationer. hatten av till alla 3 !
    det är inte alls självklar el lätt alla ggr.

    heja er!

      Och det är ju verkligen inte så man måste ha det.

    Ja, det är samma person.

    Jag är vän med mitt ex fast vi inte har några barn. Vi var ihop mellan att vi var 16-22 år. Har många roliga minnen ihop och han är en viktig person i mitt liv precis som mina andra barn- och ungdomsvänner. Han är snäll å rolig och helt enkelt en bra person som jag vill ha i mitt liv. Vi har båda nya partners men det funkar ändå bra att umgås. Vi ses ibland och fikar eller spelar TVspel. Är verkligen helt odramatiskt och enkelt oss emellan. Förstår att vi är lite ovanliga men jag är jätteglad för vår fina kompisrelation.

    Samma Kin? Aldrig stött på någon annan med samma namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.