Influencers får skivkontrakt

Har vi vår nästa stora Disney-duo här eller?
Johan Valencia från @pappapappadotter och Linn ”Tiingenlinn” Andersson har fått skivkontrakt med Universal Music, och jag tänker att de nog kommer gå i riktigt av det översta klippet här, där de sjunger ”En helt ny värld” på ett dop.
Eller är det som någon skriver, mello nästa?

Gratulationerna från kollegor och följare strömmar sin vana trogen in! 
Men kul ändå, först Sandra Beijer med sina ”Tjejdikter” och nu Johan och Linn.
Är det här det nya?
Influencers som doppar tårna i musikbranschen?

Tra la la laaaaaa!
Kanske är det faktumet att solen nuddade mitt ansikte i går som får mig att tycka att det är lite trevligt ändå?

41 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Barngalaxen, på instagram, har hälsat dem välkomna till just barngalaxen. Så jag antar att de ska sjunga barnsånger. Linns röst är för ljus och nasal för att falla mig i smaken tyvärr.

      Jättekul att det endast är dem själva som kommenterat bilden och tillkännagivandet på barngalaxens instagram https://www.instagram.com/barngalaxen/

        Fast det kontot brukar ju typ aldrig få några kommentarer eller har speciellt mycket följare, så var kanske inte helt otippat att det inte skulle bli så mycket aktivitet där

          Förstår bara inte behovet av att kommentera bilder av sig själv.

    Det är Barngalaxen. Johan har en bra jättebra röst men Tingelinns röst är verkligen ingen höjdare -men smaken är som baken…….Det är positivt att de hittar andra sätt att försörja sig på utöver att exploatera sina barn som förhoppningsvis får lite privatliv och integritet nu (om de hålls utanför det här.) Det är på tiden att de skaffar sig en inkomst som inte består av att expolatera sina barn då ingen av dessa föräldrar har ett jobb som inte består enbart av att skapa content av sina barn.

    Ska cello vara med som instrument måntro?

    Kan inte riktigt släppa det inlägget som lades ut här från Linn. Att sedan en barnkanal vill samarbeta. Det gör mig ledsen. 😞

      Håller med – de har nog ingen koll på vem de har anlitat till denna barnkanal. En person som grovt kränker en annan person och dessutom namnger denna inför över 117 000 följare är definitivt inte en bra förebild för barn – eller någon annan överhuvudtaget. Mobbning i alla dess former är vidrigt och Linn har ju heller inte ens behagat att be om ursäkt till tjejen hon mobbade inför alla sina följare heller……Hon borde publicera en ursäkt lika offentligt som hon publicerade kränkningen och mobbningen! Man kan ju undra hur den stackars tjejen mår idag som blivit mobbad inför öppen ridå medan Linn glatt skålar och firar skivkontrakt och låtsas som ingenting…..

    Jag tycker att både Linns vänner och familj gjort henne en stor otjänst när de hurrat för hennes sångröst. Det låter verkligen inte bra. Man blir ju delulu om man får höra hela tiden att man är bra på något. Jag trodde också att jag kunde sjunga en gång i tiden, visserligen var jag tonåring då….

      Hur vet man om man kan sjunga😂 jag tycker inte om att sjunga inför folk men vi blev tvingade på musiken i 9an då vi skulle spela gitarr och sjunga för vår lärare i enrum. Det var typ första gången han ens hörde mig sjunga (jag mimade när vi sjöng hela klassen ihop, har alltid hatat att göra nåt där man kan höra mig😅). Han sa då i alla fall att jag kunde sjunga och sa att jag typ var en 9 på en skala 1-10. Så nästintill jättebra I guess. Men är det verkligen bara andra som kan höra om man kan sjunga? För jag sjunger när jag är ensam och trycker det låter bra men det påstår ju de (en del) som går på idolaudition också, att de sjunger bra😅

    Hon borde kunna dubba piff eller puff.

    OT. Instagramfråga. Jag vet att det syns vem som ser stories men om det är ett vanligt inlägg med blandade bilder och videor. Kan man se vem som tittar på ens videor/rörliga bilder?

      Jag kan inte. Bara antal visningar och likes.

    Måste vara kul för alla kämpande musiker därute att se amatörer glida förbi på en räkmacka. Bara för att de antingen exponerar sina barn från morgon till kväll eller för att de vuxit upp med pengar och mediakontakter.

    Pappapappadotter kontot är det grövsta vi har i Sverige vad gäller exponering av utsatta barn. Alla som följer dem är medskyldiga.

    Sandra är en nepo baby som får allting serverat. Hon har absolut talang också men det är inte den som gett henne skivkontrakt.

      Tror inte så många musiker är avundsjuka på att de ska sjunga barnkärra

        Barnlåtar*

      Så klar kommer ju inte dom riktiga sångarna/musikerna bli missgynnade av dom här nykomlingarna. Tror du någon vettig människa kommer boka dom här, istället för någon som är professionell?

    Haha alltså om man skulle leva och beskriva sitt liv så som influencers gör…
    ”vi har i hemlighet haft möten med Universal music”

    ”Klockan är bara kvart i nio, men idag har jag ätit frukost i hemlighet, lämnat barn på förskola, haft ett teamsmöte med en kollega i Norge och druckit två koppar kaffe utan att någon vet. Och det ingen vet är att jag även ska äta en god lunch, i smyg.”

    ’Vad hade ni velat höra oss sjunga’ ingenting helst!

    Han är ju ljusår bättre än henne…. vem utöver treåringar kommer vilja lyssna?
    Deras barn kommer ju garanterat vara inblandade på något sätt.

      *än hon.

        Nej

    ”Följ med på resan’” fy vad jag avskyr det uttrycket. Allt är en jävla resa nuförtiden

      Ja!!!! Delad första plats med ”styrkekram” och ”🫶🏻🫶🏻🫶🏻”

        Glöm inte mammahjärtat.

          Eller ”är på riktigt besatt av”…

    Han har ju ändå en bra röst, men Linns röst är ju bara jobbig att lyssna på 😳

    Tyckte att diskussionen i hennes tråd på fb där de skriver att hon har noll känsla för hur man stylar sina outfits med skor blev så tydligt när jag såg bilderna i inlägget ovan samtidigt

      Jaaa, jösses, vad har hon på sig liksom?

    Hur i hela friden kan hon få skivkontrakt?!?!? Så många duktiga där ute som kämpar men hon? Det skär i öronen när hon ”sjunger”. Så trött….

      På samma sätt som att modeller idag scoutas efter antalet följare på instagram.

        Följare som de köpt majoriteten av genom diverse suspekta tävlingar som för övrigt också borde granskas.

        Jag har verkligen levt under en sten länge vad gäller modevärlden, är det så det går till nu förtiden?

        På min tid blev tjejer upptäckta på stan, på flygplatsen, you name it. Spelade ingen roll om det var i São Paulo, Hamburg eller någon liten håla nånstans. Det gjorde det lite intressant att läsa om modellernas bakgrund – hade de växt upp på en gård med hästar i Idaho, under svåra förhållanden i Östeuropa eller vad det nu kunde vara. Visst behövde du se ut på ett sätt som få gör naturligt; Väldigt lång, mycket smal med ”rätt proportioner”, vackra drag – men om du hade det så spelade det ingen roll var du kom ifrån.

          Det som gäller nu är att ”sticka ut”. Det handlar inte om vacker.

    Killen/Mannen hade en bra sångröst men oj vad tjejens röst var ”vass”.
    Som ”Anonym 09:28” skrev här ovan: Det skär i öronen när hon ”sjunger”…

    Sorry men han ser läskig ut. Sliskig, å han ska sjunga barnsånger. Skulle aldrig låta några barn titta eller lyssna på det.
    Förstår inte att folk följer dessa människor. Fick gå in å blocka dem för att en kompis tagga mig i deras tävlingar.

    Vilka taskiga kommentarer om hennes röst. Jag tycker hon sjunger fint. Rösten passar nog utmärkt för barnsånger!

    Här osar avundsjukan som vanligt! 😂

      Inte det minsta avundsjuk 😅 gillar inte att sjunga överhuvudtaget. Men tycker ändå inte hon har någon bra röst, han har det däremot 😀

      Alla får ju tycka olika? Jag har inte riktigt någon åsikt medan du kanske gillar och någon annan ogillar hennes röst.
      Handlar inte alltid om avundsjuka.
      Jag har kul att sjunga här hemma med bara mig men skulle fan aldrig vilja sjunga bland folk 😂

    Tycker Linn har en fin röst, var lite väl negativa kommentarer här tycker jag.

    Jag hörde en sång ur Tjejdikter på P1…och det var ingen höjdare. Alltså man längtar tillbaka till när sångare var sångare och ombakade kända personer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.