Magdalena Graaf är extra(!) tydlig

Magdalena Graaf har postat ett inlägg om livet som valp-matte, och där hon gör en poäng av att hela tiden förekomma alla eventuella negativa kommentarer om det hon skriver. 
Tydlighet är A och O och om man läser Magdalenas inlägg till slutet så tror jag inte det är helt många som faktiskt har något att komma med då. Magdalena skriver det med glimten i ögat, men samtidigt så vet jag ju hur många kritiska kommentarer hon hade fått om hon inte gjort det så jag förstår henne….
I kommentarsfältet lider man med Magdalena som känner sig nödgad att skriva så här, men peppar henne med att hon verkar vara världens bästa matte och valpmatte till vovvarna.

 

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    GAHH! Om människor som lägger energi på att klaga/tillrättavisa och gnälla på människor som faktiskt gör sitt bästa, ändrade fokus på att hjälpa djur, barn och människor som har det dåligt på riktigt, så hade världen vart en bättre plats.
    Jag har ett stort tik tok konto för min hund och allt ska klagas på. Blev även kallad tjock av flera när min mage veckade sig när jag satt ned på en video. 🙂
    Har börjat göra som Maggan. Lade upp en film där min hund tigger glass med ckokladbitar i och skrev: ”Han fick såklart smaka lite,( för att slippa kommentarer om att jag är elak) men jag tog bort chokladbitarna (för att slippa: HOPPAS INTE DU GER HUNDEN CHOKLAD!!!” Uäh

      Haha va vem är elak som inte bjuder en hund på glass? Skulle snarare tycka hunden var bortskämd som fick glass 😂
      hemskt att de kommenterar din kropp

      Skulle aldrig förtydliga mej. Det är vuxna människor som läser bloggen. Blocka mobbar kommentarer så blir klimatet bättre och sundare.

    Hon säger själv att hon får ont i magen varje morgon hon ska läsa kommentarerna på bloggen. Hur mkt kan hon dra in på den eg eftersom hon verkar tycka det är värt detta? Någon som vet om det är slut med den nya, han har tagit bort alla foton på M på sitt insta.

      Fast hon ska väl inte behöva anpassa sig efter sjuka människor som inte lämnar henne ifred?

        Tycker hon också har ett ansvar och behöver rensa ut mobbarna.

      Du har alltså stalkat och snokat hos honom och drar då slutsatsen att de gjort slut?

      Läs Maggans blogg så har du svaret rakt upp och ner där. Men nej, de har inte gjort slut så du kan lägga skadeglädjen på hyllan ett tag till.

        Bra sagt, tack för de orden!

        Det är bara en tidsfråga innan det tar slut…

          Men fuck off!

        Men hon har väl heller inte dementerat? Bara sagt att han ska hjälpa henne med hunden när hon måste iväg?

    Ja, jag förstår inte varför du är förvånad. Det är ju så det blir när man uppmuntrar läsare att kritisera precis allt de kan komma på.

    Laila Högfeldts senaste story om ” vad som är fint på tjejer” 🤯. alltså exakt detta jag är trött på. Hetsen kring allt fokus runt kroppen, ”det är fint” bla bla

    Det fr man ju göra här inne när man kommenterar också. Annars finns det alltid någon som kan fultolka det man skriver.

    Magdalena är ju stalkad.

    Så här står det: Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se.
    Eftersom jag sover dåligt är jag inne på bloggar på nätterna och läser. Tycker det är få ”hemska” kommentarer på MGs blogg.
    Vet inte vem som pockar bort dessa isåfall.

      Det är nog totalt sett på internet. Hon blir ofredad dygnet runt.

    Killarna sover i Louies rum?
    Den Louie hon var ihop med förut? Varför har han ett rum hos henne?
    Oj oj oj, jag kommer inte kunna sova inatt…

      Hennes son heter väl Louie?

        Japp! Puh, du har rätt. Kollade på Wiki men där stod bara tre barn med, ingen Louie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.