Är det nu det börjar?

Snart, snart, snart är det dags för Miss Taylor Swift att komma till Sverige och jag antar att det kommer vara lite av en Eras-Tour-frenzy fram till dess. 
Caia Cosmetics har redan börjat med vad de kallar för ”The Eras Tour Starter Kit”.

Prepping for Taylor Swift’s Eras Tour in Stockholm! 💗🎤 Are you guys going? Let us know which essentials you’ll have with you at the concert! 🦋🎶 // Caia Cosmetics

Med tanke på att det förmodligen kommer vara fortsatt väskförbud på konserterna så säger jag ”the essentials that I can carry ON my body somehow.
Silvertejp möjligen?
And to maa Swifies!
Har ni lyssnat på nya albumet??💗💗

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vilken av alla 19 versioner av albumet rekommenderar ni?

        Åh! Varenda en av de där 19 versionerna förtjänade verkligen Billboardettan! 🥰

    Fattar verkligen inte hypen med Taylor Swift. Låter dom alla andra tycker jag.

      Och det känns som att det är så allt eller inget. Antingen så är man total swiftie som köpt biljett till alla tre konserter eller så fattar man inte grejen. Har aldrig hört någon som tycker att hon är ok, har någon bra låt men inte mer än så 😅

        (Hon kanske är musikens koriander….?🤔)

          Nej, det är Håkan Hellström

        Haha jag! Tycker hon är rätt cringe ibland men ändå älskvärd och hon har ju haft en del bra låtar genom åren. Ändå lite kul att se folk engagera sig så mkt i nåt. Ska gå på en av spelningarna och har skaffat en outfit som passar hyfsat på temat men som man kan använda även vid andra tillfällen. Har fått ta hjälp av min kompis jag ska gå med, försökt lära mig lite mer texter men kommer nog inte kunna ens hälften av låtarna. Tänkte nynna med och ta in stämningen bara!

        Okej, här har du en sån person! Är ingen total Swiftie, men inte heller så jag inte fattar grejen alls. Tycker hon är helt okej, inte min favoritartist men har genom åren boppat till flera av hennes låtar.

        Jag tycker att hon är helt ok, har någon bra låt. Trallvänligt liksom, men inte mer än så. Låter som de flesta andra popartister. Så jag skulle definitivt säga att jag ”inte fattar grejen” – Jag fattar alltså inte grejen med att just HON har blivit en sån grej.

        Men det känns lite som att någon bestämde sig för det och så hakar folk på just för att det är en grej? Typ lite som att någon bestämde att man ska hata Nickelback. Ingen kan riktigt förklara varför, man bara ska ha den åsikten.

          Och jag har aldrig fattat åsikten att en artist skulle vara överskattad bara för att man själv inte gillar den. Typ ”x antal miljoner älskar den här musiken men jag förstår inte grejen så dom måste ha fel”.

            Jag har väl inte sagt att någon har fel, det finns inget objektivt rätt eller fel i musik. Jag har sagt att JAG inte fattar grejen.

          Jag tycker inte hon är en självklar popartist. Hennes låtar (vissa undantag) har väldigt fina texter och är mer visor och poesi 🙂

            Det har ju ingenting med kvaliteten på texterna att göra – Massor av poplåtar har fina, poetiska texter.

        Jag tycker hon är ok och har någon bra låt!

        Jag tycker hon är helt ok. Kan tralla med i någon låt på radion men inte så att jag har henne i mina spotify listor.

        Jag är inget superfan men jag tycker inte att hon är överskattad eller dålig. Brukar lyssna på hennes peppiga låtar när jag tränar. 🙂 Jag kollade på hennes Eras Tour på Disney+ och kände väl igen kanske var tredje låt. 🙂

      Håller med så överskattad 😄

      Håller med. Förstår inte heller vad det är som är så bra med henne. Tycker verkligen att hon låter som en i mängden. 🤔

        Vanlig radiopop för mig bara. Hör inte skillnad på henne och andra kvinnliga artister typ. Men kul för henne att det går bra, antar jag 🙂

      Hon har mycket mer känslor i sina låtar än många andra mainstream artister

        I mina öron är det inte mer känslor än i vilken annan poplåt som helst. Men det känns nästan som med Harry Potter, att man liksom måste ”växa upp” i takt med böckerna/musiken för att förstå grejen.

        Önskar nästan att jag var en swiftie. Känns som en kul gemenskap 😊

      Hon skriver sin egen musik tillskillnad från många andra. Jag tycker att texterna är bra men tycker aldrig att de bästa låtarna blir hits så det är ju inte dem som spelas på radio enligt mig.

      Gillar verkligen Snow on the beach med Taylor och Lana. Men så älskar jag Lana också!

        Där har du en poäng. Alldeles för få artister som skriver sina låtar själva, det blir oftast något speciellt när de är skrivna av artisten själv. Är ingen Swiftie fan själv, men så har jag inte heller lyssnat in mig på henne, bara hört radioskval i bakgrunden och det är helt enkelt inte min cup of tea. Fastnar ofta för röster först & främst och tycker inte hon har någon speciell röst eller uttryck.

        Ny lägstanivå när man imponeras av att en musiker skriver egna låtar

      Jag hatar Taylor Swift känns som jag är den enda haha

        Driver du eller? Enormt många som hatar Taylor Swift. Vilket jag inte förstår, alltså inte gilla en artist för det inte är ens typ av musik, absolut. Att kanske ogilla en artist pga att den beter sig illa på något vis, absolut. Att hata någon som man har noll relation till själv och inte har gjort något totalt horribelt, väldigt märkligt beteende från vuxna.

      Inte jag heller.

    Intressant. Vet någon här hur det funkar med varumärkessnyltning i ett fall som detta? Jag minns så lite av immaterialrätten men visst lär det krävas godkännande från TS för att Caia ska få släppa merch så här?

      Jag tolkade det inte som att caia släpper merch.

      Nu tror jag inte (?) Caia släpper något speciellt inför detta, så är ju inte riktigt aktuellt oavsett. Men det räknas inte som varumärkessnyltning att andra företag har väldigt generella grejer som är en del av ett annat varumärkes estetik. Liksom cowboyhatt, armband och vissa typ av färger/toner i sminkning och kläder är bara en del av estetiken, inte varumärket per se. Hade Caia däremot släppt merch med Taylors namn, bild, eller albumkonst och dyl. så skulle det _kunna_ vara aktuellt med varumärkessnyltning. För det är det specifika varumärket.

        Taylor Swift, The Eras Tour och 1989 är varumärkeskyddade. Vore intressant om Camilla kan få tag på nån företrädare för Taylor Swift för kommentar. brandprotection@tasrightsmgmt.com användes då dom tog ner Etsy grejer.

          Du kan väl prova maila själv. Tror inte att Camilla är så välkänd att de svarar henne snabbare än dig.

          Varför? Är ju inte ens någon som begått något i detta fall, så totalt ointressant. Maila själv om du är nyfiken.

          Vad menar du att de har gjort i det här fallet?

            Caia har använt ett varumärkesskyddat namn ”The Eras Tour” i sin marknadsföring i ett vinstdrivande syfte. Tror jag absolut inte är tillåtet, om de inte har ett samarbete vill säga. Men det har jag svårt att tänka mig.

              Du får väl anmäla det då.

                Det lär inte behövas. Alla stora varumärken har bevakning på sina varumärkesskyddade ord och begrepp så Taylor Swifts team lär se detta och själva avgöra om de vill agera eller inte. Jag bryr mig inte utan svarade på en fråga utifrån att jag jobbar med marknadsföring och har viss kunskap i ämnet.

                  Ja det var det jag tänkte på Maria! Användandet av The eras tour. Kul att fler än jag tycker det är intressant!

                    😅

                  Verkar inte som att du har så stor kunskap. Att göra ett starter pack meme inför ett event är inte någon form av intrång. Precis som att det inte är ett varumärkesintrång att göra tex ”must haves i necessären på coachella”. Eller på vilka grunder skulle det vara det?

                  Kanske är det Bianca och CAIA önskar så får de mer publicitet, kanske är uttänkt så.

              Alltså de får ju nämna det. Det är inte varumärkesintrång att bara nämna ”The Eras Tour” på det här sättet som att ”get ready for event ABC with our products XX and YY”. På samma sätt som företag gör inför andra varumärkesskyddade events (musikfestivaler exempelvis). Skulle de däremot släppa någon produkt med ”The Eras Tour” på eller annat som indikerar Taylor Swift så skulle det vara ett problem.

          Etsygrejer som tas ner är ju produkter som direkt har Taylor Swifts bild, namn eller linkelse på, eller albumkonst, musiktexter, turnénamn osv. Det var ju inte t.ex. en random cowboyhatt från ett eget märke med en sociala medier post som föreslår att man kan ha denna på sig när man går på the Eras Tour. Det senare är fullt tillåtet.

      Det är väl bara en starter pack-meme?

      😂😅🤣🤪🙈🤦🏻‍♀️

      Det är lite svårt att bevisa att Caia kommer att sälja mer för att de nämner TS i sin egen markansdföring. Däremot är det ju helt tydligt att Caias reklambudget är helt obefintlig, så man får ju göra det bästa av situationen. Biancas inspel på engelska där hon inte kunde uttala conditioner togs ner efter någon dag. Kan förstå det med tanke på de intervjuer i Forbes nätbilaga som Vanessa fixat åt henne där hon framställs som en global biiizzzniiis woman, den senaste i dec 2023. Allt för att bli utsedd till forbes europe list 30 under 30.
      Det verkar gå trögt för Verdane att sälja sin andel.

        Men snälla, du tror att en affär i den prisklassen ska avslutas snabbt?

          Men snäääääla vet du hur länge de hållt på? Bah?
          Du får ursäkta nivån men du vet inte vad du pratar om. Det är inte så att de snöt ur sig propspektet igår.
          Ägarna, pratar då inte om Bianca utan Verdane har dessutom rekat marknaden tidigare.

        Ja de brer på i intervjuer med utländska magasin också, i ett stod det att Bianca har Nordens största talkshow men det är väl bara enligt Vanessa och Bianca själva.

    Kan verkligen inte förstå att en så personlighetsbefriad människa som Taylor Swift har fått så mkt fans? Hon sjunger jättebra, men hennes låtar är…ok. Noll personlighet som sagt.

      Intressant också hur Taylor Swift aldrig kan göra fel enligt hennes fans. Hon flyger fruktansvärt mycket och väldigt korta onödiga sträckor men hennes swifities (sekten) försvarar henne med näbbar och klor

        Och swifties blir så ilskna direkt någon inte ääääääälskar Taylor.

          Och haha var inte jag som kallade någon ilsken nedan, men det kanske säger något ändå 😅🌸

          Jaså, har hon samma ”sekt” som Bianca kanske, låter nästan som det 😉 Många Swifties bland Biancas fans kanske så smart då att marknadsföra detta kit och försöka få fans att köpa cowboyhattar med CAIA på så får de bra reklam på konserten och spridning sen med bilder i media. Fick bra reklam här med detta inlägg också. Alltså den där CAIA-micken de använder hela tiden, på kontoret och andra ställen sååå löjligt haha orkar inte se den mer och inte Biancas pusspose hela tiden. Mycket festande nu, alkohol och yta som gäller.

          Förstår inte riktigt denna hysteri kring Taylor Swift, ett jäkla tjat om henne på TV4:as Efter fem, tröttsamt.

            Det har varit en hel del insunationer och spekulerande på den här bloggen kring att Bianca skulle vara alkholist eller knarkare. Bara lägg ner det. Tror hon knappt dricker alkohol och missbruk av alkohol syns efter en tid. Jag tycker hon ser hälsosam ut och hon är vacker i sitt sätt att vara och bemöta andra människor på. Smink och mode är hennes intresse och arbete så det är inte konstigt att hon prioriterar det.

      Jag vet inget om hennes personlighet men hennes texter är otroligt fina. Det är mycket känsla i dem, man märker att hon skrivit dem själv.

    På nittiotalet så var jag en del av BSB-hypen, går fortfarande på konserter när de kommer så jag förstår fenomenet, men jag tycker inte Taylor är särskilt bra. Ha kul ni som peppar och väljer kläder, hoppas konserten är så bra som ni önskar. Det är roligt att ha något som man kan gå upp i och se så sjukt mycket fram emot.

    Så onödigt att diskutera huruvida en artist är bra eller ej. ”Jag fattar verkligen inte grejen!!” Nä, kanske inte. Det finns många band och artister jag absolut inte fattar grejen med. Jag gillar några låtar av Taylor, typ 4 st, men inte så pass att jag ska gå på konserten, men det ska 200 000 andra.

      Varför så ilsken?

        Ilsken? Var väl inget ilsket i ts kommentar 😂

      Men då är det ju alltid onödigt att diskutera allt som har med tycke och smak att göra? trist ju!

      Det du säger är ju att man får diskutera det så länge man tycker att det är bra 😜

    Såg detta: https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/OobPX3/taylor-swift-i-stockhom-fansen-vantas-branna-500-miljoner-kronor

    Men det måste väl ändå bero på att Margareta Grääs ska till Stockholm alla tre dagar och lär shoppa mellan konserterna?

      Nu kanske jag är efter men visst var det inte så att hon inte fick tag i biljetter väl???

        Tyckte hon sa att hon skulle på alla tre spelningar.

          Samma spelning, tre dagar i rad. Kan inte fatta hur man orkar. Som att se samma 4 timmars film tre kvällar i rad.

            Är väl inte konstigare än att man lyssnar på samma låt/låtar flera gånger i rad eller på en dag. Tycker inte det är jämförtbart med att se samma film flera gånger i rad ☺️

            Det är inte säkert att låtlistan ser likadan ut samtliga tre dagar. T.ex springsteen bytte ut en del låtar under sina spelningar på ullevi. Även beyonce ändrade sitt upplägg, bl.a blev den tredje konserten en timme kortare eftersom hon startade en timme sent. Så är man ett riktigt fan kan det absolut bara värt att gå på ”samma” spelning tre dagar i rad.

            Och med tanke på priset på biljetterna så är det en dyr repris 😜

              Glöm inte alls 50+are som ska kolla på Bruce Springsteen när han kommer till Sverige år ut och år in.

              Är väl typ lite same same but different?

                Ja men nu var det väl TS det handlade om och inte alla andra konserter runt om i världen.

      😂

        Och denna var ämnad åt Anonym 10:02, angående M.Grääs shoppade. Helt insane att det förväntas säljas såpass mkt merch och annat. Speciellt med tanke på i vilka tider vi lever. En del tar säkert lån… Troligen urtypen för de som är med i lyxfällan.

          Det mesta går till hotell, mat, resor. Men tydligen säljer även cowboyhattar i damstorlek och kroppsglitter, så något för Caia alltså.

    Åh har varit en Swiftie innan termen ens fanns tror jag, så långt tillbaka som 2007 😀 Har fått tag på biljett till fredagens konsert men känner mig lite ensam. Skulle vilja ha någon att peppa med som också ska gå på konserten. Hur hittar man dessa människor? 😀

      Kolla på Heja Livet, där läggs sånt ibland ut 🙂 (om du är tjej vill säga, för det är ju ett tjej-forum).

      Gå med i gruppen Taylor Swift Sweden, där finns din crowd 🙂

      Är i samma situation. Lyssnat på Taylor Swift fram och tillbaka sen 2008/2009 och har biljett för ståplats till fredagen spelning men som det ser ut nu kommer jag gå själv. Så känner mig också lite vilsen, var länge sen jag var på konsert dessutom haha 🙂

      Har du ståbiljett? Vi ska gå på fredagen också 🤗

      Jag brukar gå på konsert själv relativt ofta och jag lovar: det är det enklaste som finns!! Du har en jättestor gemensam nämnare med exakt alla som är där och folk är på jättebra humör! Plus att det garanterat alltid är någon annan där som är själv. Man måste bara våga! ”Hej är du också här själv??” ”Hej, är det första gången du ser [X]live?” ”Vet du när [X] går på? Har aldrig varit på hens konsert innan – åh kul, hur många gånger har du sett hen” etc etc

      Går hur bra som helst att gå på konsert själv. Man är ju där för att lyssna på musiken, inte snacka med sällskapet 😊

        Godnatt, självklart kan man vilja prata och kramas mellan låtarna!

          😅😅

          Kramas?

    Finns bara en Taylor Swift låt jag gillar, Anti-hero och då bara i Tommy Johanssons version.
    I övrigt är det inte min smak men alla gillar olika.

    Vad är grejen med de där armbanden? Sett dessa överallt i samband med eras tour men är det någon speciell anledning?

      Vänskaps armband som fansen byter med varandra.

      The friendship bracelet trend among Swifties is inspired by lyrics from a song on Swift’s 2022 album ”Midnights.”

      ”So make the friendship bracelets, take the moment and taste it,” Swift sang in her nostalgic anthem ”You’re On Your Own, Kid.”

        Aha okej. Då förstår jag

        Nej nej, helt fel. Jag har varit swiftie sen 2008 och dom där armbanden och trenden att byta med varandra startades av fansen själva långt innan hon sjöng dom det. Kanske typ samtidigt som Secret Sessions startade.

    Hmm, känner mig bakom flötet men vet ingen låt av Taylor Swift. Dottern har spelat några låtar på Spotify men inget som jag minns hur det låter eller skulle känna igen. Men lyssnar mest på alternativ rock så.

    Har paus i trädgårds-fix så ska lägga mej i lite trots att jag inte tillför någon relevant information.

    Hela den här grejen har passerat mej rätt rejält, är bara senaste månaden som jag förstått att det är någon global hysteri kring henne.

    Personligen väljer jag att bakvecklas istället för att utvecklas och fortsätter spela Bob Dylan och andra sammanånna låtar jag lyssnat på de senaste 20 åren.

      Hörde någon som sa att man gillar ny musik fram tills man är 25, efter det ”tar man inte in” någon mer ny musik i sitt liv. Stämmer riktigt bra på mig i alla fall.

        Stämmer absolut inte men ok. Snarare en inställning man väljer 🙂

          Snark 😆 ta inte allt så jäkla bokstavligt här inne alltid

    Om det är väskförbud får man väl ha sakerna under hatten 😁

      Jag undrar om man ens får ta med hatten.

      Marmeladmacka!

        Ååå givetvis en marmeladmacka! 😀

    Det man verkligen behöver preppa inför en konsert är hur man klär sig för både köande ute och konserten inne, vad man tar med sig och hur, att äta och dricka ordentligt innan och att hålla koll på var toaletterna finns. Samt att vara beredd på att det kan ta timmar att ta sig hem för tunnelbanan är fullkomligt packad och taxibilarna upptagna. Till min senaste konsert borde jag ha köpt en tunnelbanebiljett i förväg för det gick inte att betala med kort i spärrarna och det blev onödigt extra köande till automaten, köpa en flaska vatten efteråt när jag hade möjlighet (fanns inte på tunnelbanan) och att välja ett hotell dit tunnelbanan gick. (Men vi fick tag på taxi så det löste sig) Depeche Mode! Nästa konsert blir Pet Shop Boys.

      Inte i Stockholm va?

        Nej det var i Bilbao

          Var så nära att förklara hur tunnelbanan i Stockholm funkar innan jag insåg att det kanske inte var där du var 😅

      Efter stora konserter så brukar de öppna spärrarna. Så det brukar inte vara ett problem.

        Tyvärr inte där jag var. De satte in ett extratåg (hoppas fler) men det var verkligen sjuka köer utanför.

    Och just där blev Caias målgrupp klar för alla som undrat.

      Taylor Swift har ju fans i alla åldrar 🙂

      Hennes största fanbase är millennials

    Hur blev Taylor Swift så stor?
    Minns att hon var rätt omtyckt när jag gick på högstadiet (typ 07-10) sen hörde man inget av eller om henne på flera år och sedan älskar alla plötsligt henne? Vad har jag missat? 😅

      Hon har varit stor hela tiden, du har bara missat det helt enkelt.

        Nja inte stor i bemärkelsen spelats på radio

      Har samma bild. Och hon var inte direkt cool att lyssna på första omgången. Vad hände liksom?!

        Jaa exakt, det var nästan ”töntigt” att lyssna på henne då vad jag minns. Men vi har nog bara bott under en sten helt enkelt 😆

          Verkar så 😊

          Det var så mycket skönare att vara swiftie när det var töntigt, då slapp man denna hysteri..

        Då körde hon väl mest country?

          Hon har inte kört country sen typ 2010. Red tycker jag är en pop-skiva + Max Martin.

    Hennes tidigare musik har inte riktigt tilltalat mig ( av det jag hört ), men hennes nya album är fantastiskt! Jag är tillfälligt besatt och lyssnar inte på något annat just nu.

    Älskar hennes nya skiva och Folklore. Har lyssnat sen 2014 så i 10 år ändå. Har biljetter till söndagen, är så pepp. Hälsningar snart 40-åring kvinna.

    ÄLSKAR Lavender haze, men ”musik för vita brudar utan personlighet” beskriver det bäst 🎯

    Har aldrig hört en enda låt av henne…😬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.