Maja Nilsson Lindelöfs operation

Maja Nilsson Lindelöf uppmanar kvinnor att ta varningssignalerna från kroppen på allvar. 
Hon vilar nämligen ut efter en operation på livmodern, efter att gon under en tid känt att allt inte var som det skulle.
Och det var det inte, utan läkarna hittade vad Maja kallar för ”several conditions” som de opererade på.
Hon skriver att hon mår bra, och att hon är hemma och vilar, men skickar en sista påminnelse att om någon känns fel, boka ett läkarbesök!

Stort krya på dig, Maja! 😊

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Orelaterat till inlägget men ändå sociala medier. Men vad får man jaga nu? Såg att Paows ex är ute med gevär i någon svensk skog och tänker att det inte är jaktsäsong? Eller finns det vissa typ fåglar eller smådjur man får skjuta året runt?

      Smygjakt på rådjursbock under maj månad i Sverige.

      https://jakttider.jagarnasriksforbund.se/

      Här kan du se jakttider för olika djur.

      Bäver.

        Sorgligt. De är så fina. jag såg nyligen en död bäver upphängd utanför ett hus.

      Bävling. Säg inget och låt honom fortsätta leta…

    Gon?

    Ja, jag vet, jag är inte ”rolig på fest”. Språkpoliser är allt annat än välkomna här. Bloggen är gratis att läsa, om det inte passar ska jag scrolla vidare. Jag ska starta en egen blogg och dra härifrån etc etc etc.

    Meeeen det är inte helt orimligt att tycka att om man har som levebröd att granska när andra glömmer att reklammarkera så kanske man själv inte ska glömma att skanna igenom sin text på stavfel?

      Det är bara andra som ska ta sina ”jobb” seriöst och inte slarva. När andra slarvar är det oproffsigt. Men inte här.

        Fjantig jämförelse.

        Till och med ni surpuppor måste väl förstå att det är en inte oväsentlig skillnad mellan att 1. bryta mot lagen i syfte att vilseleda konsumenter för att kunna tjäna mer pengar på produkterna man marknadsför, och 2. att inte korrekturläsa en text ordentligt innan man publicerar.

        Det senare är ni förstås fria att ha hur mycket åsikter ni vill om, men att ens ta upp de två i samma mening är ju skrattretande.

          Jämförelsen handlar om att sköta sitt jobb, inget annat.

      Jag håller helt med. En av anledningarna till att jag absolut inte kommer köpa eller läsa boken.

        Inte jag heller om texten byter rad efter varje mening, som i varje inlägg på bloggen. Omöjligt att läsa 😣

          Många verkar tro att formatering på texter mest är till som en kul grej.

          Omg, jag har aldrig tänkt på det men nu kan jag inte unsee it. Aldrig mer än en mening per rad :O

      Personligen tänker jag att hellre flitigt uppdaterat och att inläggen är aktuella när de kommer ut. Kvantitet före kvalitet. Så länge det är läsbart och man fattar spelar det mindre roll. Förstår att alla kanske inte tänker så men kan ärligt talat säga att jag själv inte stör mig det minsta på slarvfel i det här sammanhanget.

        Fast vadå, hur lång tid tar det att korrläsa ett inlägg? Med tanke på att bloggen kritiserar flunsor för att inte lägga två strån i kors för att göra ett seriöst och professionellt jobb så vore det väl på sin plats.

        Finns bra verktyg för att korrläsa om man själv inte kan eller orkar.

          Jo men det har du väl rätt i. Nu vet jag ju iofs inte alls hur många timmar som läggs på den här bloggen och sådär men ja, verktyg kanske vore bra.

        Men det är ju inte minutrapportering som pågår här, det som publiceras blir inte inaktuellt för att man tar 3 minuter att korrläsa.

          Nej precis. Någons troslåda och hur en annan ammar i sin klänning. Kan nog vänta en minut eller två 😅

      ”Opererade på”. Svengelska – ”operated on”.

    På tal om bröst och kvinnlig hälsa. Jag har senaste 2 månaderna fått så himla mycket pormaskar på ena bröstet. Aldrig haft förut. Det är liksom skrovligt och de är svarta (som på näsan). Googlar och det verkar vara apelsinhud och tecken på bröstcancer? Är det det som är apelsinhud? Vad ska jag göra? Jag har bröstimplantat sen 10 år tillbaka också, vet inte om det beror på det att jag fått pormaskar? Har absolut ingen aning om var jag kollar upp detta :/

      Här är verkligen inte rätt ställe.

        🤣🤣

        Tänkte mest om nån annan varit med om samma. Kanske är en grej efter 30 att man får pormaskar på pattarna 😂

          Äe 30+ har ej fått det

      Ring vårdcentralen och boka akuttid, det finns varje vardag och bokas via telefon oftast vid 7 tiden på morgonen. Ta hand om dig!

        Min vårdcentral har inte så, man måste gå dit och tala om varför man är där sen vänta på plats 2-4 timmar haha. Så segt!

          Om du menar allvar, då hör du av dig till typ Bröstcentrum. Eller ring 1177 och fråga dom vart du ska vända dig.

          Är nog mer värt att vänta där i någon timme än att ta råd från anonyma på en blogg ändå.

          Men SNÄLLA. Mer akut än så kan du väl inte förvänta dig att få tid. Jesus

      1177

      Du kontaktar givetvis din hälsocentral, så att en läkare kan titta på ditt bröst och bedöma om hen behöver skriva remiss för vidare utredning.

      Boka tid hos vc asap

      Finns något som heter VÅRDCENTRAL, där har jag hört att man kan få hjälp med sina hälsobekymmer. Det finns till och med LÄKARE där! Wow! Vilken grej!

        Känns det bättre nu?

        Vilken jävla tur för dig så att du har en VÅRDCENTRAL där man kan få hjälp med problem av en LÄKARE! Har tyvärr inte haft den turen.

      Vårdcentralen kan vara ett bra ställe att börja på.

    Väldigt mkt OT här nu men huuuur mycket reklam kan Josefine Ivarsson pumpa ut? Är nytt samarbete i princip varenda dag, känns ju väldigt förtroendeingivande 🫠

    Skulle boka en tid hos gynekologen genom vården då men tydligen går det ej om man inte ha något stort problem så de rekommenderade mig privat vilket kostar en del.

      Men va? Vad konstigt! Liten stad?

        Tycker ockdå det är konstigt! Lite efter storstäderna så inte jätteliten

      Hm skumt. Vad är ditt problem? Jag förstår att de inte gör undersökningar ”bara för att”, dvs om man inte har några besvär. Men däremot borde ju alla besvär, stora som små, tas emot.

        Haft regelbunden mens i åratal, 5-7 dagar. Tog ut min spiral i mars förra året och helt plötsligt ingen mens, om mensen väl kommer är det ett 1-2 dagar knappt och så mycket mensvärk?!
        Men de tyckte inte att det var ett problem utan vanligt… Kanske är orolig i onödan?

          Det tycker jag man borde få hjälp med. Klart cykeln kan ändras med ålder mm men smärtan borde de försöka åtgärda. Men vet hur det är, man får verkligen kämpa, kvinnoproblem tas inte på allvar.

            Är ”bara” 27 men som du säger cykeln kan ändras. Det är irriterande att man ska behöva kämpa för att få hjälp

              Stå på dig och sök hjälp igen!

      Nu vet ju inte jag exakt hur det här gått till, kanske har du bara ringt till en mottagning du velat gå till? Vissa mottagningar kräver remiss från vårdcentral eller akut medan andra accepterar att man själv bokar tid, eventuellt kombinerat med en så kallad egenremiss, det kan du alltså fråga. Men det är ju heller inget fel att börja på din vårdcentral, eller hur? Det finns tyvärr en utbredd missuppfattning av att vården där skulle vara sämre men tvärtom är specialister i allmänmedicin mycket duktiga på att avgöra vem som behöver skickas vidare och inte.

      Många privata kliniker har också avtal med regionen och tar, förutom sina just privata patienter, emot vårdsökande enligt gängse, offentlig vårdtaxa om du skulle föredra det.

      Jag vill uppmana dig att söka vård. Det du berättar kan bero på många saker men jag tycker absolut att man bör kolla upp det. Du är ju också orolig och undrar, bara det i sig är skäl nog att söka för dina gynekologiska besvär.

      M v h läkare

        Får ringa igen och försöka få fram en tid för oron äter ju verkligen på en tillsist.

    Tycker ockdå det är konstigt! Lite efter storstäderna så inte jätteliten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.