Indy Beauty om Johanna Bladhs raderade reklaminlägg

Johanna Bladh har hamnat i hetluften den senaste tiden efter att ha publicerat reklaminlägg för skönhetsmärket Indy Beauty, inlägg som kritiserats hårt av följarna. 
Det första inlägget postades i hennes flöde, och reklamen handlade om att man inte ska skämmas för att man kämpar med dålig ekonomi, samtidigt som hon försökte kränga skönhetsprodukter, och det andra handlar om psykisk ohälsa, men också förpackad som ett reklaminlägg för Indy Beauty. Jag tror detta inlägg försvann från hennes story efter de sedvanliga tjugofyra timmarna, men jag är intre hundra på om det försvann eller faktiskt togs ner.

Jag tog kontakt med Indy Beauty för att fråga lite om hur deras rutiner för reklaminlägg ser ut och om de godkänner inläggen innan publicering. 
Det skulle visa sig att Indy Beauty godkänt båda Johanna Bladhs inlägg före publicering, men också att företaget medverkade till att inlägg 1 togs ner efter kritiken. Man menar att man i efterhand såg hur det kunde uppfattas fel så Johanna tog bort det.

Så ja, tycka vad man vill om Johanna Bladhs reklaminlägg för Indy Beauty, men om företaget godkänner hennes ideér – som har lite att önska stundtals – så bör ju kritiken riktas ditåt.
Även organisationen ”Suicide Zero” som samarbetar med Indy Beauty verkar heller inte ha några betänkligheter vad gäller detta utan är bara glada över ”att deras livsviktiga budskap når målgrupper som de kanske inte alltid kan nå effektivt på egen hand”.

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt men TanByKlara skriver om att klimatet är i kris, ett par timmar efter att hon flög till ÖLAND?

      Sorry för kommatecknet

        Kommatecknet gör texten bättre uppdelad! Snyggt. 🙂

      Ja och Malin Berghagen som har skrikit om att rädda moderjord de senaste 20 åren flyger till Grekland två gånger denna sommar. Det stavas HYCKLARE och att rädda jorden gäller alla andra utan dom själva

        Men sluta. Att flyga till Gotland är inte problemet. Titta på statistik över utsläpp så ser du att det inte är vad vi privatpersoner gör på vår semester som är problemet utan stoa företag som tjänar massor på sitt oansvariga beteende. Eller hur de riktigt rika flyger.. https://www.tiktok.com/@nflonfox/video/7335242409342799135

          Men nu är det också så att undvika onödiga flyg är det enskilt största man som privatperson kan göra när det kommer till att få ned sitt individuella avtryck.
          Med färre resenärer blir det också färre avgångar vilket i sin tur ökar innovationstakten för gröna bränslen för flyg.
          Absolut att industri är största boven men det betyder inte att vi alla kan luta oss tillbaka och köra på som tidigare. Orsak och verkan osv osv. Sjunker vår efterfrågan sjunker massproduktion och således även utsläpp.

            Att kalla folk som värnar miljön för hycklare för att de åker till Grekland gör absolut ingenting för miljön. Svartvitt tänk på det sättet gör snarare mer skada.

            Men att få ner sitt individuella avtryck är inte det som kommer göra störst skillnad utan att se till att de stora utsläppen minskar. Vad är poängen att skamma enskilda individer som faktiskt engagerar sig? Löjligt beteende.

          Om alla privatpersoner skulle tänka som du Anonym 8:17 så skulle världen se annorlunda ut, även miljön. Du är bra naiv om du tror att inte vårt flygande, konsumerande, körande m.m påverkar miljön, hoppas verkligen att alla inte tänker som du!
          Ingen kan göra allt, men alla kan göra lite!!!

          Att komma ihåg gällande dessa Stora företag, den hemska industrin, är också att majoriteten av oss individer är konsumenter av det som produceras..

          Sen stod det inte Gotland utan ÖLAND!
          SOM DET GÅR EN BRO TILL!

        Så man kan inte värna miljön och flyga till Grekland? 😂 Skärp dig. Utsläppen Greklandsresan medför är liksom inte hela världen.

          Man ska inte stå o gapa om miljön hit o dit o sen sätta sig på ett flyg..

      Kolla Tramsfrans inlägg! Så jävla bra!

        Håll ut! Inlägg kommer kl 09. Eller vill ni ha det nu? 😁

    Johanna Bladh är så tröttsam. Vilka följer henne och varför? Tycker väl att majoriteten av flunsorna är ganska aningslösa men Johanna Bladh känns liksom beyond. Som att hon aldrig tänker? Eller lever hon i en så skyddad liten bubbla att hon aldrig kan se utanför den och sig själv? Gång på gång klampar hon i klaveret för att hon vill verka så jäkla woke när hon egentligen inte alls är det och det skiner så tydligt igenom. 🙄

      Beyond = bakom flötet

    Indy Beauty borde ha stoppat det här, men kritiken hör fortfarande lika mycket hemma hos Johanna.

    Hon vet vad hon gör. Hon har skapat en följarskara av unga tjejer genom att upprepa feministiska floskler om att älska sig själv. Att sedan kränga skönhetsprodukter till samma skara är, i snälla ordval, vidrigt omoraliskt.

    Jag är mest nyfiken på vad det är för dramatiska händelser som inträffat i hennes liv.

      Hon har blivit singel.

        Vet du eller gissar du? Jag tycker det verkar så på hennes inlägg men vet inte.

          Jag vet detta.

        Johanna? Tvivlar

      Alla tillfällen hon inte fått ammar offentligt.
      Alla tillfällen hennes normsmala kropp inte fått utrymme.
      Osv osv osv

        Vad hände med Vanessa Ammar förresten, någon som vet? Hon som fejkade sin ssk-utbildning och förstörde människors ansikten på sina ”skönhetskliniker” runtom Sverige. Det skrevs om henne här också.

          Åh, kollade upp. Hon verkar jobba i Libanon, Dubai och Spanien. Mycket spetsiga käklinjer som verkar gälla mest.

        Jag gillar inte Johanna Bladh, men hennes kropp är väl inte normalsmal?

          Skojar du nu..? Du kan väl inte mena att du tycker att hon är över medelviktig?

            Snarare under medel.

            Hon är väl lite knubbig? Följer henne inte så noga, men har sett några bilder på henne.

              Hon kommer bli jätteglad för den kommentaren för hon kämpar allt hon kan för att vara knubbig trots smal och storlek XS i kläder!

              Hon är noll % knubbig. Om du tycker att lite lösare hud på magen gör henne ”lite knubbig” bör du verkligen se över dina egna skeva ideal.

              Snacka om att vara skev

              Du trollar nog 😂 strl xs/36 är smalt.
              Johanna har väll lite lös hud och vill gärna försöka trolla fram valkar.

    Kan man inte bara mute:a Johanna Bladh? Sluta ge henne uppmärksamhet. Hon tillför verkligen ingenting. Hennes tjat om ”girl power” känns som hämtade direkt från Frida och Veckorevyn år 1998.

      Vad i alliansare betyder mute:a?

        Mute = stänga av, på engelska. Vad menar du med ”alliansare”? 😉

    Kommer aldrig köpa något från någon som samarbetar med Johanna Bladh!

    Att företag ens anlitar henne förvånar mig. Att hon har gjort sig till ett språkrör för kvinnor, mammor osv får mig att kräkas. Hon om någon har väl trampat ner andra tjejer, så det är ju bara falskt allting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.