Två frågor

Kan vi inte enas om att vi ska sluta döma andra och kommentera andras utseenden för deras kroppar och hur man ser ut, liten som stor, kort som lång, mörk som ljus.

Två frågor…. 
Eller egentligen denna enda faktiskt:
Hon skriver att vi borde enas om att sluta döma och kommentera människors utseende, men hur går det ihop med den här utsagon från henne? Eller är det enbart npf-diagnoser och människor som spelar cello som döms i hennes inlägg? Kommer man undan Linns kritik så länge man står i underkläder eller bikini?
Jag tror bara det här – återigen – är en ursäkt för att  posta liknande bilder där hon sen bara kan luta sig tillbaka för att skörda komplimangodlingens sådda åker.
Hon är varken den första eller den sista att dra det kortet. 😁😁

Och ja, jag vill fortfarande veta vad som är fel med cello. 🤔

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon vill lägga ut den för att få bekräftelse inget annat. Hade hon levt enligt de ord hon säger hade hon inte haft behovet att lägga ut bilden från första början. Underklädesbilder har inget annat syfte. Tänk dig VD Erik stordalen i tangakalsonger ”för att han tyckte bilden var fin”. Nej tack precis

      Petter såklart 😂 kul combo av Petter och selin 😂

      Eller Magda Gad. Osv. Det beror onekligen på vad ens ”grej” är.

      Exakt. Det hade varit uppfriskande om hon (och alla andra bekräftelsesökande människor) kunde erkänna det och bara skriva: ”Jag la ut den här bilden för att jag ville ha bekräftelse”. Då hade jag åtminstone känt någon form av respekt för personen.

        Även sk kroppsaktivister lägger upp bilder i bikini elr underkläder för att få bekräftelse. När är det ok att göra det? När du är gravt överviktig eller smal?

          Det är väl alltid okej, men räkna med att folk tycker det är patetiskt.

          Det handlar inte om att det inte är ok. Det handlar om att folk har skevt bekräftelsebehov oavsett storlek.

      Exakt så. Det läggs ut bilder där allt är tillrättalagt & filtrerat, för att få bekräftelse, allt annat än ren bs. Ironiskt nog, klagar sen en del, dels på att de tex.får stalkers eller annat konstigt folk efter sig, alternativt får för få positiva kommentarer på något de lagt ut (och minsann lagt ner massooor med jobb på) och går till den låga nivån där de tigger eller köper likes..Tro fasen att många av de här människorna, som får syre av detta beteende, blir deprimerade eller mår dåligt när de går ut i den riktiga världen..

      Fast vill man inte på något sätt ha bekräftelse i alla bilder man lägger ut? Kan ju va en snygg outfit, snygg frisyr, snyggt boende, semesterresor eller vad som helst. Varför ska man döma kvinnokroppen på ett annat sätt? Hon är ju inte naken

        Dels är det lätta skottpengar ”kan vi inte sluta kommentera kvinnokroppar och enas om att alla är lika mycket värda” illustrerat med ”här en bild på mig naken som den konservativa urmodern i en neglige där jag tittar underdånigt åt sidan med ett milt leende med spets trosor.” Och dels är det sjukt fånigt, förlåt 😊 sök bekräftelse för nåt annat helst…

        Och så är det ju olika vad man tycker är snyggt. Jag tycker bilden är fin.

          Är du gay eller varför tycker du kvinnor i underkläder är fint? Och speciellt nåt man borde lägga ut på sociala medier? Undrar på riktigt.

        Men med så många underklädes/ bikinibilder hon lagt ut så vet vi hur hon ser ut i det så det är inget nytt hon kommer med. Tänker bara på att det finns ju trots allt de som använder hennes bilder i ett dåligt syfte, men det kanske är det hon vill.

      Förlåt men sånt här är HJÄRNDÖTT! När tjejer ska försöka sig på nått feministiskt dravel när de i själva verket går rakt i fällan.
      Lägg upp vilka bilder du vill, skaffa Onlyfans om du vill, men bli inte förvånad om någon kommenterar det. Har man andra kvalitéer att komma med som man hellre blir hyllad för så lägger man inte upp sexiga-underkläder-bilder, men har man bara det så är det det kortet man måste lägga. För inte fan är det nån som följer Linn för att hon är en sån exemplarisk miljökämpe, en sån smart innovatör, en sån driven entreprenör, en sån nytänkande konstnär, en sån ofattbart talangful skådis, en sån briljant textförfattare, en sån modig äventyrare, en sån osjälvisk människorättskämpe osv osv

        Eller ”nu kommer ni att döma mig för att jag är trebarnsmamma och lägger ut en bild i underkläder”. Nej, jag dömer dig för att du är så korkad att du tror att det är nåt stärkande i att visa dig i underkläder/sexualiserade poser etc för tusentals följare. Och för att du är en otrevlig människa som gärna hänger ut och dömer andra men sen gnäller om nån gör samma sak mot dig.

          Ser inga problem i att vara förälder å lägga upp bilder i underkläder, ser inte ner på det alls. Jag följer flera snygga och eller vackra modeller/skådisar som ofta är avklädda i olika sammanhang men de står för det, de vet om att de spelar det kortet å hovar in miljoner på det å hoppar inte på fans/följare/journalister som pratar om hur de ser ut-tvärtom blir de nog rätt nöjda att de fortf är relevanta och kan fortsätta tjäna miljoners på det. Miljoners som går till deras härliga liv å barns utbildning.

    Varför skulle det vara fel med cello? Fint och starkt instrument, men definitivt inte det enklaste.

    Så ledsamt att hon fortfarande får samarbetspartners efter att ha visat vad ho går för. Så ledsamt att hon skrev som hon skrev. Hoppas tjejen hon lämnade ut får stöd. Märkligt är även att en barnkanal skrivit kontrakt med Tiingelinn. Jag blev blockad när jag ställde den frågan till kanalen.

    Bra att du tar upp detta! Tack Camilla!

      Jag hoppas att tjejen är så pass stark och trygg i sig själv att hon inte behöver något stöd för att en gammal klasskompis (som uppenbarligen inte kommit så långt i livet) tyckte att man var töntig som spelade cello.

      Camilla kan ju fråga Barngalaxen/Universal hur de tänker kring det! Är Linn en bra förebild för deras varumärke som riktar sig till barn?

    Ja ja ja, vi fattar. Du vill posta gamla hederliga Slitz-bilder på dig själv för att det är det enda du har att erbjuda när det kommer till ”fina bilder”. Vilken talang du är, bravo!

      Hon är nog också desperat efter en ny kille. Det verkar inte gå så bra på marknaden för henne. Antar att killar skrämd av att hon har tre barn med tre killar och det äldsta barnet inte fyllt 7 än.
      Med andra ord, hon brukar lägga ut liknande bilder när hon är på jakt.

        Ja, vilken normal snubbe skulle ge sig in i något sådant utan att tänka sig för?
        Det hade jag gjort om det var omvända roller..

          Jag är rädd att fel män söker sig till en person som har tre unga döttrar. Speciellt när hon verkar ha noll svårt att introducera dom tidigt för killen hon träffar och lämna dom ensam med döttrarna typ direkt. Men Linn är ju för naiv för att förstå detta..

            Håller med – väldigt oansvarigt att introducera nya män i barnens liv så snabbt och så ofta. Precis lika oansvarigt som att försörja sig på att exponera sina barn på sociala medier…..

    Men att nöja sig med att hålla den fina bilden för sig själv går ju bara inte….Men visst, för att ha fött 3 barn så har hon onekligen en vacker kropp. Men varför man måste lägga ut bilden förblir ett mysterium för mig. Och att gardera sig mot ”att döma” osv…suck! Men att gå med håven vill man…
    Dessutom är hon ju inte den som skall kasta sten i glashus…
    Men det är väl bara när man ”dömer” en influencer man är en hatare. Andra kan få sig en släng med sleven.

    Glad man vet man duger precis som är och inte behöver fake komplimanger på nätet.

    Kvinnosläktet är bra märkligt. Sen snackar man om patriarkatet. Det där är ett typ exempel på en bild av en kvinna som enbart är till för andra kvinnor.

      Pick me!!

        Sug min pick me.

        Tror du? Jag tänker mer att det handlar om den kvinnliga hierarkin ”såhär skötsam, vältränad och stilig är jag efter x barn, plus att jag har rätt politiskt tonläge- är jag inte fantastisk.” Jag tror inte det där är en bild för det manliga ögat.

          Men patriarkatet och den kvinnliga hierarkin är ju inte två saker som är helt isolerade från varandra heller.

            I vissa avseenden håller jag helt med dig.

            Precis, som om bara män vore påverkade av att vi lever i ett patriarkat

      Suck ja, blir så trött på Linn och alla andra influensers som visar upp sig svankandes och putandes med allt som går att puta med. Jag kan inte fatta hur man vill förnedra sig själv genom att förminska sig själv till ett objekt. Två justa tuttar, snygg röv, putande läppar förpackade i billiga underkläder och dåligt smink. Trodde vi kommit förbi den eran.

        Tycker ändå inte bilden är ett exempel på just det? Det där är mer ”soft girl i motljus.”

          Är det verkligen det som definierar oss kvinnor, en normkropp?

          Soft girl som i en som inte vill arbeta? Kan vara.

          🤣🤣🤣🤣

        Ja har man inte nåt innanför pannbenet så får man tjäna pengar på annat vis. Sorgligt alltihopa.

      Vad är hönan och vad är ägget?

        Jag tror det finns parallella spår.

          Det tror inte jag. Jag tror de påverkas av varandra.

            Såklart att det också stämmer. Men det finns också parallella spår.

        I hönsgården.

    Varför lägger man ut bilder på sig själv i underkläder, om det inte är i ett sammanhang? Hon är inte ensam att göra det,

      För bekräftelse givetvis, och signalera sin kn*llbarhet vilket tycks vara det enda allt går ut på nuförtiden. Arma kvinnfolk.

    Tror hon försöker fiska samarbete med Intermissimi för de är taggade i flera av hennes underklädesbilder som hon alltid postar så fort hon är singel. Antingen det eller så är det smygreklam som hon också är expert på (Elite hotell, lunchrestauranger etc) precis som hennes bästisar Pappapappadotter gör. Lika barn leka bäst eller hur man nu säger……

    Det vore intressant om Bloggbevakning kontaktar hennes samarbetspartners och frågar dem vad de tycker om att deras ambassadör och ansikte utåt för deras produkter utsätter andra människor för grov kränkning, förtal och mobbning? Är det något de kan stå bakom?
    Hur mår tjejen som blev mobbad och uthängd inför Linns över 117 000 följare med NAMN idag? Har Linn ens bett om ursäkt?

      Tror inte det klassas som grov kränkning och förtal. Mobbning och rövigt beteende absolut. Säger en hel del om henne och hennes männisnosyn. Absolut värt en ursäkt till tjejen.

      Är inne på hennes FB tråd ibland och dom är duktiga på att kontakta företag som hon har samarbete med och frågasätrer varför dom vill jobba tillsammans med en mobbare. Hon la ut en story och sa att hon skulle polisanmäla detta men den raderades snabbt. Pinsam

        Ifrågasätter-*

    Förlåt men sån patetiskt och blåst människa. Lägger enbart ut detta för att hitta daddy nr 4. Leker Stureplansbrud varannan vecka och tjänar bara pengar på sina barn. Vilken förebild. Mom of the year.

      Och vi ska som sagt inte glömma att hon är en mobbare men henne får man absolut inte kritisera. Vad lever hon i för värld?

        Vadå mobbare? Är fler som skrivit att hon är det, men jag har missat vad det handlar om

          Såg nu att det fanns en länk till tidigare inlägg

    Hon ser också ut att ha superkorta armar 🙂

    Avskyr henne på ett sätt men fint set. Nån som vet vart ifrån? Kommer säkert en klick länk snart men vägrar klicka på skiten så hon får pengar.

    Fulaste trosorna jag sett. Ser ut som en binda.

      Vad använder du för bindor? De vill jag också ha 😅

        Testa en binda efter förlossningen så har du svaret! 😛

      Du har rätt!
      Det påminner om en kalsong där ”hela paketet” är instoppat…

      Zooma inte in. 🙈

        Jag zoomade in men fattar inte vad du menar😅

          Läpparna… Alla gubbslem jublar

    Det man inte har i huvudet försöker folk kompensera med kroppen som vi brukar säga

    Å ena sidan höjer man inte ens på ögonbrynen åt liknande bilder längre, men samtidigt kan jag inte låta bli att undra hur vi hamnade här? Jag skulle aldrig, och då menar jag aldrig, lägga ut en sådan bild oavsett hur stor/liten följarskala jag har. Jag lägger inte ens ut bikinibilder och det gör ingen av mina vänner heller. Att det blivit så normaliserat bland influencers är helt fruktansvärt.

    Jag gick i gymnasiet 2006 och på den tiden var bilder som den här något man knappt en skickade till sin pojkvän. Om de hade spridits vidare dessutom hade det klassats som ”nakenbilder”.

    Jag är verkligen glad över att inte vara tonåring i dessa tider.

      Tycker det är tillräckligt pinsamt med såna där bilder där tjejer plutar med läpparna på ett sånt där influencervis. Varför vill du göra så när de som ser det är kompisar och familj? Titta på mig, vad sexig jag är! Och sen ska alla kompisar kommentera vad het man ser ut…?!

    Är det fler än jag som blev orimligt ledsen över Hans Wahlgren? (L)
    I Wahlgrens värld har han verkligen varit en riktig drömmorfar och relationen de alla hade till honom var så fin.

    Vila i frid Hasse (L)

      Blev också ledsen, han verkade vara en så härlig och rolig person 🙏

      Nej, fick en chock faktiskt.

      Jag! Jag kände honom inte. Bara som den jag sett på tv. Jag upplevde honom precis som en pappa Jag skulle ha velat ha och som en morfar till mina barn jag önskat. Närvarande. Rolig. Varm. Det blev väl nån blandning av saknaden av den pappa jag inte har/haft och deltagande i anhörigas sorg. Sorgligt och jag hoppas att familjen kan hantera den storm av media som kommer nu och jag hoppas media kan visa lite hyfs och respekt.

    Vad taskiga folk är. Om hon vill vara lättklädd får hon väl vara det? Det drabbar ju inte andra, mer än att man kan behöva skrolla, om man inte vill se.

    Det är absolut intressant att diskutera normalisering av att lägga ut naket/lättklätt/sexigt på sig själv, men det behöver man ju inte dra in någon specifik för.

      Ja, det är ju gratis att följa henne och innehållet kan inte passa alla. Duger det inte så följ någon annan eller posta något bättre själv på ditt eget konto. Enkelt

      Det är snarare Linn som är taskig mot sin gamla klasskamrat som hon mängde ut och gjorde narr av inför sina hundratusentals följare……? Inte har hon haft vett att be om ursäkt heller.

      Men har du sett hur Linn mobbar en tjej för att spelade cello och hade en extremt svår uppväxt? Men samtidigt ska man inte dömma henne för att detta? Är du dum?

        Då är det väl rimligare att kritisera henne för det beteendet, istället för att hacka på vilka bilder hon lägger ut?

          Men det handlar ju om dubbelmoralen? Hon vill inte bli kritiserad för det hon gör men mobbar en person för det hon väljer att göra! Är du Linn eller är du lika blåst som henne?

      Det handlar inte om det, utan att hon kastar sten i glashus. Hon får dömma men inte bli dömd.

    Går hon omkring sådär när hon umgås med sina vänner? Medtanke på att hon har namngivit fotografen.

    Hon har inte alla strängar hemma på sin cello!

      Nej en cello har fler strängar.

    Förlåt men hon kan lika gärna börja med only om hon tycker om att lägga ut såna här bilder man ser ju underlivs konturerna i trosorna hahha…..

      Inte vackert, inte hängp*ng men nästan.

      Och kåta Bosse, Lasse och Jörgen tokälskar det och är snart skinnflådda därnere. Blä.

    Inte kommentera andras kroppar å utseenden skriver hon…

    Bläddrar bland hennes kommentarer under liknande bilder hon postat å det är massor
    ”Vad fin du är”
    ”Vad vacker du är”
    ”Vilken fin kropp du har”
    ”vacker”
    ”Du är så vacker”
    ”wow 🔥 ”
    ”Snygg”
    Som hon besvarar med ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ och taaaack fina du

    Conclusion- man får gärna kommentera utseende om det får henne att känna sig sexig å fin. Hoppas detta är uttänkt och strategiskt och inte bevis på att hon inte förstår hur urbota korkat detta är

      Hon är tyvärr hjärndöd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.