Okej?

Den texten?
Till den här videon som skärmdumpen kommer ifrån? Okej? 🤦🏼‍♀️

Ingenting lämpar sig bättre för ”body checking” som magsjuka.

 

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha hon fick backlash pga sin engelska och så fortsätter hon skriva fel 😁😁😁

      Hon la upp en story angående detta och sa : jag tycker det är gulligt att jag inte visste vad det hette.
      Så egenkär.

      Vad menar man med begreppet ”body checking”som Camilla skriver? Någon som vet? Camilla?

    Vilken skev förebild hon är för unga personer.

      Unga? Är inte hon 30 år ?????

        Jo i december tror jag.

        hennes följare är kanske yngre än hon

        Många småtjejer som ser upp till henne

          Dessvärre.

        Hennes fans är ju typ 14.
        Själv ska hon väl bli 30 men beter sig som 12.

      Måste alla vara en fantastisk förebild?

        Vem har sagt det? ”Här ligger jag efter otaliga operationer och världens sämsta självkänsla.” #poising

          Det insinueras så fort en kvinna är offentlig.

            Har man 1,4 miljoner följare på instagram så klassas man nog som förebild, eller hur?

        Har man en o en halv miljon följare,varav många småtjejer,har man också ett ansvar…om B t.ex skulle röka på varenda bild skulle säkerligen många unga följare ta efter,för de vill vara som hon. Hon har makt.Det är trist att hon inte utnyttjar den makt hon har att påverka till något positivt.

        Absolut inte. Men vill du bli rik och själv inte är så klipsk då måste du hitta en målgrupp som antingen är lite efterbliven eller en grupp med väldigt unga personer som du kan imponera på.

      Verkligen. Är tacksam för att jag fick växa upp i en tid innan sociala medier. Det har förvridit hjärnan fullständigt på människor.

    – Here i am, showing off or something.

    Klart man måste filma magen och sillisarna vid matförgiftning. Det är sen gammalt!

      Sen kommer plutandet med läpparna och det konstiga kisandet med ögonen.

        Kisandet är pga alla fillers hon tryckt in.

      Exakt så jag ser ut när jag ätit nåt dåligt å måste hålla mig nära muggen.. 😬

    Men allvarligt alla hobbypsykologer?: Vad är det som driver henne till denna ständiga bekräftelseshow av att visa kroppen (avklädd med fokus på bröst) på hennes Instagram? Är ärligt nyfiken

      Min teori:
      Hon är grovt ätstörd och fixerad vid sin kropp. Just nu är hon trots allt ganska nöjd med kroppen och då måste hon visa upp den. Hon tror nog att hela hennes värde som människa ligger i hur hon ser ut.

        Tack för rimligt svar

      Lekmannagissning som hobbypsykolog, histrionisk personlighetsstörning…

        Hade aldrig hört om den varianten förr men efter att ha läst den målande beskrivningen kände jag att den kan stämma in på många män och kvinnor som söker sig till rampljuset.

        Ja det tror jag också.

        Verkar gå i familjen. Hennes lillebror tycks också lida av den personlighetsstörningen. Han är vulgär i sin nya dokumentär.

          Ps. Och väldigt trasig. Både Benjamin och Bianca verkar må så dåligt.

      Tyckte B såg förbannat tärd och mager ut i nya säsongen av WW ☠️. Och så hes röst 🙊. Inte fräsch.

    Nej hon skriver inte att hon är magsjuk. Hon skriver att hon är ”mat-balanserad”. Skönt!

      Hon skriver food poising. Kan det betyda något annat än food poisoning menar du?

    Jag vet att jag sparkar in öppna dörrar men jag är SÅ TRÖTT på denna kroppsfixering och smalhets!!! Det är som att det är 80 % av många influensers liv. Kolla på N*cc* tex.

    Känner mig helt matt efter att ha scrollat i Biancas flöde. Den utseendedokumentation som råder! Herregud. Och när hon och Lovisa är på resa: Filmar sig själva 24/7. Filmar Lovisa som filmar sig själv. Alla lika självgoda med ett nöjt leende. Och fansen bara applåderar. Va FAN händer????

      Det som händer kallas ka-ching antar jag
      (An imitation of the sound made by a cash register, used when someone’s action will result in mo’ money; see also cha-ching
      Enl Urban Dictionary)

    Och den som på något sätt tror att det är hennes följare som skrivit frågorna till hennes QA stories HAHAHAHA

      hahaha hela Sverige undrar över hennes bbl och denna ständiga kroppsfixering ändå är det heeeelt irrelevanta frågor om Lovisa och Vanessa, och frågor där de bara MÅSTE pressa fram att Bianca är en så lycklig tjeja!!!

    Värdig bild

    Jag förstår ju att alla är olika och att gränserna flyttas efter hand, men jag kan ändå inte låta bli att tänka på hur pinsamt och obekvämt jag skulle tycka att det var att lägga upp bilder på mig själv hela tiden. Att främlingar och typ min morfar kunde se mig i bikini, eller att tusentals människor skulle närstuderat mitt ansikte. Vilken press!

    Jag är nöjd över mitt utseende, men lägger aldrig ut selfies, för jag känner att det typ är förmätet och löjligt att tro att folk vill glo på mig. Och så finns det andra vars hela levebröd är det egna utseendet.

    Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt, men jag tänker ofta på att det måste vara en märklig värld att leva i, när den egna kroppen är content.

      Tänker att i just Biancas fall så har hon blivit granskad och fotad sedan hon föddes. Även om sociala medier inte såg ut som det gör idag när hon föddes, så har skvallertidningar haft bilder på henne och hennes familj så länge hon kan minnas. Även hennes mamma har växt upp med att bli fotad sedan hon föddes så även för henne har det varit ”helt normalt” att vara med i ”henna hos” reportage mm
      Så i Bancas fall tror jag att hon tror, att alla vill se henne i alla möjliga och omöjliga situationer.

      Jag är mer som du.

      Tänker samma sak.Självupptagenheten,detta ”kolla på mig,kolla på mig vad snygg jag är! Titta på min kropp o beundra mig,kolla på sexiga mig” Tycker det är fruktansvärt pinsamt,omoget. Men det är så i B:s värld,influencervärlden.Det handlar också om uppmärksamhet som ger pengar.

      Biancas pappa, Emilio skickar ju hjärtan när hans dotter är hur avklädd som helst. DET tycker jag är både stört och obehagligt.

      Vi har som människor några grundläggande drivkrafter och när de infrias så får de oss att må bra, nästan som ett litet rus. Det brukar kallas för hjärnans belöningssystem. En del går i gång på att hjälpa andra, brukar kallas inre drifkrafter medan andra går igång på saker som hög lön, yttre drivkrafter. Bianca är en typisk materiel person, hon gillar saker som gör att folk lägger märke till henne. Hon går igång på likes och kommentarer och hon gillar statusmarkörer och att ha pengar och visa upp sina pengar. Detta har Bianca gemensamt med de flesta influensers och det är anledningen till att de blir influensers.

    Känns inte som det här var något som behövde uppmärksammas direkt.
    Vi vet redan att BI är ätstörd och kroppsfixerad.
    Det är sorgligt och inget som behöver ältas och hånas. Hon kommer inte att ändra på sig bara för att folk sitter och ojar sig och kastar skit här inne.

      Hon visar 1000 tals bilder på sig själv och vi har åsikter. Det är så det fungerar. Vill hon inte ha åsikter så strösslar inte sociala medier med bilder.

        Man behöver inte pipa gullenuttiga hyllningar under hennes inlägg el vara Biancas största fan men jag tycker att Camilla kan tagga ner lite i att kritisera smala människors kroppar med såna här tramsinlägg som bara hetsar folk att sparka på någon som helt uppenbart inte mår bra (och då talar vi inte om magsjuka)
        Hur vore det om Camilla istället fyllde sin blogg med spydiga inlägg om de mulliga influerarna som skuttar runt och visar upp hur lyckliga de är med sina valkar i badkläder och genomskinliga underkläder. Nej just,det vore inte så skojsigt och PK.

          Håller inte med eftersom denna smala kropp är skapad helt onaturligt. Det är verkligen viktigt att riktat ljuset på sjuka ideal och motarbeta alla som marknadsför det inklusive sjuka influensers.

    Och jag trodde att jag var trasig.

    Body checking igen. Hon vet vad hon gör och bryr sig inte ett dugg, tro aldrig nåt annat. Vi kan anmäla och vädja oss blå. Bianca kommer aldrig ändra något. Kan sätta min ena njure på detta.

      Ser ändå något positivt med att reagera och påpeka hur skevt det är så att fler kanske vaknar upp. Inte för att jag tror att det förändrar något i det stora då influencan verkar vara här för att stanna men man kan ju påverka i det lilla tänker Jag vill inte leva i en värld där detta är det nya normala..

      Vad betyder body checking?

    Försökte även anmäla denna story på instagram som triggande mot ätstörningar. Chockerande att inget gjordes.

      Du måste skämta 🤦🏻‍♀️

      Men lägg av. Hon är jättefin.

        Du gör faktiskt din idol en direkt otjänst när du går ut och försvarar och göder hennes ego. Bianca är trasig och sjuk och hon är mer vilsen än hon visat upp tidigare.

          Hon är ingen idol för min del. Men jag tycker hon är fin, likaså med andra ”influencers” också.

          Bara för att ngn har gått ut och sagt att den har/haft bulimi så behöver en person inte vara i en aktiv period eller vara trasig.
          Så jävla töntigt att du och andra med dig påstår sig veta att hon mår si eller så. Herre gud, låt människan vara.
          Det hjälper knappast heller at folk här hånar, fördömer och skuldbelägger. Lika illa det.

            Att du reagerar så starkt om en person som du inte känner annat än genom hennes flöde säger mig att du beundrar henne.
            När jag säger att hon är trasig menar jag inte hennes ätstörning, det är enbart ett symptom på något annat.
            Flera av Wahlgrenarna har ett behov av att visa upp sig. Det beteendet i sig är inte onormalt utan den man är.
            Men titta på Biancas flöde, och titta på kommentarerna som hon låter ligga kvar. Jämför hennes flöde idag med hur det såg ut för några år sedan. Jämför även hennes flöde med andra influensers så kanske du ser vad jag menar. Om du verkligen bryr dig om Bianca så avfölj henne. Hon mår inte bra och om hon inte får hjälp kommer hon att krascha förr eller senare.

      Bra gjort. Hon lägger bara ut sådant för att provocera, bianca är inte dum. Provocerar och får visa upp nya smala kroppen.

      Jag har anmält flera inlägg och får samma hjärndöda svar tillbaka, funderar på hur jag ska ta det till nästa steg.

    OT. Alltid lika oroväckande när influensers ska uttala sig om sånt de inte är bevandrade inom, dvs politik, miljö eller annat. I detta fallet, Åsa Ingrosso, som delar en story där hon ber sina följare omvärdera sitt intag utav mediciner mot för höga kolesterolvärden. Hon verkar inte tänka på vilka konsekvenser det kan medföra. Känns helt galet att yttra sig sådär när man själv inte är en läkare eller forskare, eller inte ens kan redovisa till forskningsstudier, utan istället bara delar en video som hon tyckte såg bra ut. Med det sagt så är jag själv inte så bevandrad inom området. Men det jag ifrågasätter är att influensers slänger ur sig allvarliga påståenden utan att backa upp det. Finns ju personer som kanske slutar ta sin medicin nu och riskerar att dö i hjärt och kärl-sjukdomar istället. Vet inte om det kom som en överraskning för henne, men ALLA mediciner har biverkningar. Vissa mer allvarliga än andra såklart. Det är läkaren som gör en avvägning om benefit vs harm för individen.

      Tror det mesta kommer som en överreskning för denna iqbefriade människa.

    Magsjuk- hon är magsjuk. Jag är så trött på alla vuxna som tror att de ätit något oläpligt när de är magsjuka. Att ha ätit något olämpligt smittar också så det är på inga sätt bättre än magsjuka.

    Kan hon inte göra content av kräkandet? Typ posh-jackass?

      Hon har gissningsvis bättre koll på om HON ätit något olämpligt än vad du har.

      Fast man kan väl märka skillnad? Obs på att jag inte varit magsjuk sen jag var 7 år och haft matförgiftning en gång sen dess. Men var ju rätt tydligt matförgiftning då alla i sällskapet som åt samma sak blev dåliga ett par timmar efter intag, och de som inte åt den saken inte blev det. Magsjuka beter sig väl inte på det sättet?

        Nej men matförgiftningen är fortfarande en bakterie eller virus du fått i dig som kan smitta andra. Det är väl lika vidrigt? Håll dig gärna för dig själv minst 24h (vuxen) efter tillfrisknande. Hur du blev sjuk är helt oväsentlig information

    Hela hennes stories-flöde på Instagram är toppen av den konstlade hittepå-världen som dessa människor lever i. Story efter story och det blir bara mer löjeväckande och verklighetsfrånvänt för varje lite film hon delar med sig av. Alla runt omkring också, allt känns så plastigt och oäkta när jag lider igenom uppdateringarna.

      Sen tittade jag in hos Elsa Billgren och blev alldeles matt som vanligt 😂 Vet inte varför jag blir så matt av hennes ”jordnära” stories, men återigen känns allt så konstlat så där är väl svaret… Värsta känslan infann sig när hon filmar hur hon ska göra en försommarsallad genom att besök nån pittoresk gårdsbutik med jordiga morötter.

        Ja man måste handla i små gårdsbutiker, annars blir det för billigt.

    Benjamin verkar också ha nån form av ätstördhet, bulimi osv, vet att de nämnde det i Wahlgrens en gång. Men att han är så fylld av självhat kring sitt utseende visste jag inte, såg hans dokumentär igår som släpptes på Max och blev helt paff när han slog sig själv i ansiktet och fick utbrott när han såg sig i spegeln.

      Sjukt obehagligt när han slår sig själv, ja 😒

        Ja jag blev helt chockad? Liksom shit va hände nu och han var helt seriös.

    Längtar tills man ligger i solen med bikini. Ser så jäkla härligt ut!

      Jag tänker bara ”solskador” när jag ser nån som ligger och steker sig.

        Same. Älskade att sola förut och visst känner man sig finare som solbrun, men jag kan bara inte längre när jag lärt mig hur exremt dåligt det är för huden. All färg är solskador, även en lätt brun bränna. Men B har ju pengar att göra alla hudfrämjande behandlingar, så tråkigt nog kommer hennes hud ändå vara mindre skavankig än min, fast jag varit deppig martyr i skuggan varje sommar de senaste fem åren.

          Man kan inte bota hudcancer med botox, ansiktslyft och fillers…

            Nej, men jag tänkte snarare på IPL, PRP, Kleresca, kemisk peeling, dermapen, skinboosters och microneedling.

          Kolla på alla gamla opererade hollywoodtanter. Inte ser de unga ut.

      Har du inte kommit lite fel. Tror den kommentarer passar bättre på Biancas IG.

    Det är sorgligt. Hela vår värld och mänsklighet är sorglig. Jag tror bara inte att man förstår hur sorgligt och desperat det där beteendet framstår. Bianca är uppvuxen med att det är normalt att vara tillgänglig för allt och alla och vet nog inte sina gränser. Många offentliga personer tror ju i sin självupptagenhet att folk bara är avundsjuka på dem.

    Tänker att det vore mer rimligt om Bianca och Benjamin ville leva mer anonymt att de istället borde tagit avstånd och blivit avtända på hela konceptet kändisskap. Men bekräftelsebehovet och pengar är en förbannelse och droger svåra att motstå. Tror att de flesta människor egentligen beundrar självbehärskning och ödmjukhet mer…kända och rika människor som inte hänger sig åt egots lustar som förblir så anonyma de kan och inser att även de är dödliga och gör något meningsfullt av tiden som finns kvar.
    Materialism, lyx och ytlighet känns lika ute som ”real housewifes-stilen”… är det verkligen någon som avundas sånt där leverne??

      Kunde inte sagt det bättre själv.

      Tror att det här du beskriver sträcker sig betydligt längre än till kändisvärlden också. Ser det hos mig själv, jag beundrar självbehärskning och integritet precis som du säger – Ser på människor som håller sitt privatliv för sig själva och inte påverkas nämnvärt av vad andra tycker om dem och tänker att jag önskar att jag var så. Men bekräftelsebehovet vinner gång på gång. Delar med mig för mycket, försöker för mycket, måste vara omtyckt av alla och synas i alla sammanhang bara för att någon ska veta vad man heter eller säga att man är duktig. Hatar det.

    Såg hyllningen till Hans W på Max igår och där var klipp från flera år tillbaka. Biancas naturliga utseende är verkligen ett inne blott. Jag tänker ibland på när dessa opererade människor (inte bara BI utan även Kardashian-klanen och liknande) får barn, det måste verkligen kännas som en missgärning att säga att barnet är lik sin mor, med tanke på att modern i dessa fall är så missnöjd med sitt eget utseende så man måste operera sig till oigenkännlighet. Bara en reflektion från min sida.

      *Ett minne blott

      Japp, tänkte så när Heidi Montag opererade sig. Har för mig hennes mamma sa nåt om att det är svårt att se sitt barn bli en helt annan person. Man kan ju ofta se ”barnet” i en vuxen om man känt den sen barn. Men hör går det ju inte

      Jag kan inte sluta tänka på hur alla dessa opererade mammor ska tala om för sina barn hur fina de är och att de duger som de är…. Tragiskt!

    Fick hon food poising på farsans restaurang or something?

    Att publicera en bild på enbart sin torso i snörbikini känns som att lägga upp ett köttstycke på ett fat.

    När jag är matförgiftad sitter jag konstant på dass med sprutbajs, samtidigt som jag spyr i en hink.

      Inre Bianca inte. Och när hon fiser luktar det Chanel.

        Nej, Caias doftspray, Menthos.

      Inte Bianca inte. Och när hon fiser luktar det Chanel.

    Vi behöver fler som tänker och agerar som Familjen Skarsgård/Novotny.

    Bara tanken av att ligga i solen och steka när man är matförgiftad gör mig illamående. 😫

      Därför kan vi nog utesluta matförgiftning.

    Hela familjen är likadan. Bauer Olivers sambo vill synas hela tiden överallt. I media tv nätet tidningar. Olivers barn har visats upp sedan han föddes. Kan undra hur det är att växa upp ständigt bevakad. Påverkat åtminstone Bianca och Benjamin.

      Det är faktiskt skrämmande hur alla som blir endel av den familjen vare sig det är vänner, partners, kollegor osv, ALLA blir plötsligt helt mediakåta och ska försöka synas överallt på sin Insta osv. Känner de inte själva att det är lite ick, typ Pernilla med Bauer och Oliver med sin tjej?

        En helt annan fråga som jag undrat över- varför benämns alltid Pernillas man med efternamn?

    Magsjuka! Smittar o hon kan inte vara ute o röra sig bland folk.

    Matförgiftad – smittar inte. Och då kan hon röra sig fritt ..

    Tror jag iaf.

    Och vem fan fotar sig så när man är dålig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.