Linn ”Tiingelinn” Andersson – höjden av hyckleri

Förlåt, men den här texten är omöjlig att ta på allvar när den kommer från Unga mammor-deltagaren och influencern Linn ”Tiingelinn” Andersson. Jag minns fortfarande tydligt det inlägg på Instagram där Linn skrev extremt kränkande om en tjej från sin hemstad och till och med avslöjade hennes namn. Det inlägget hittar du här.
Att göra något sådant mot en privatperson, som inte på något sätt är offentlig, är helt oacceptabelt. (Det är givetvis inte okej annars heller, men ni fattar)
Om man kan bete sig så som Linn gjort, bör man hålla tyst istället för att predika om moral.
Det verkar inte ens ha hänt något specifikt mellan Linn och den här tjejen. Linn verkar ha skrivit och postat sitt kränkande inlägg helt spontant, utan provokation. Att hon raderade inlägget när hon insåg att hon hade gjort bort sig förändrar ingenting.

Linns senaste inlägg är ren och skär skitsnack, och jag är övertygad om att hon själv är medveten om detta.
Att det är därför hon försöker distansera sig från det egna agerandet med långa texter om alla människors lika värde.
Alla kan göra bort sig, så även den gode Bloggbevakning, men att blanda in och utsätta en annan människa för det här, så som Linn helt oprovocerat gjort är….. [fyll i valfritt ord].
Och kom ihåg – man kan kritisera utan att sänka sig till Linns nivå.

Ni är många som efterfrågat ett inlägg om detta, så tack till alla er!

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och detta ständiga exploaterande av ungarna. Stackars barn!

   Håller – helt fruktansvärt! Exakt samma som hennes bästisar Pappappadotter gör! De lever enbart på att exponera döttrarna på sina kanaler. Deras flöde består nästan uteslutande på bilder av dem eller reklam för en massa prylar de tvingas göra för att papporna ska slippa jobba….

    Det hade varit annorlunda om man tog efter Frankrike där man måste ansöka om att få ha barn med i inlägg man tjänar pengar på annars får man böter eller fängelse

     På vilka kriterier görs bedömningen om vilka som får/inte får exponera sina barn på sina sociala medier?
     Och tar barnen mindre skada av att exponeras om staten har gett sitt medgivande?
     Är genuint nyfiken på hur regelverket ser ut, hur detta hindrar att barn tar skada av exponeringen ☺️

      I just det här så räknas det som barnarbete och då måste man ansöka för att få ha med barnen. Barnen ska då också få en del av pengarna som inlägget ger

       Köper inte riktigt argumentet, blir barnen mindre utsatta för att de får pengar för någonting som de inte har valt själva?

        Det förhindrar föräldrar att tjäna pengar på sina barn. det är ett steg på vägen. Många influensers tjänar pengar på sina barn. det hade sett annorlunda ut för influensers om de inte fick tjäna pengar på barnen.

     Tror inte det hade gjort någon skillnad, barn kan ju forfarande användas för att driva in följare till ett konto, även om själva reklaminslagen är barnfria.

    Varför vill 2 40åriga media bögar i Sthlm va vän med en fjortis 25åring från Örebro? Det säger mest om dom

    Där är det fan ännu värre, andras barn som de gör det emot!
    Att soc inte säger ifrån

     Vad ska soc göra tänker du?

     Det är dock inte ”andras barn”, det är deras barn. Även om jag kan tycka att exploateringen är osmaklig.

    Såg ni reklamen för caprisun? När papporna låg på sängen i sovrummet och kom ut hand i hand i varsin carprisun T-shirt? 😳

   Det jag tycker är ännu sjukare är dock de som har konton där de exponerar andras barn. Alltså inte ens sina egna utan utomstående barn. Dessa verkar ju dock aldrig bli ifrågasatta.

   Jag får ofta upp Tomas & Malin i mitt flöde för att jag följer mycket typ träningskonton. Det är alltså ett par i 35-årsåldern som har hela sitt konto uppbyggt på att de gör ”roliga” grejer med andra småbarn. Typ träningsutmaningar eller ”Barn X får bestämma allt som Malin ska göra en hel dag” osv.

   Får så konstiga vibbar…

   Håller med..hon verkar leva så verklighetsfrämmande som det går att leva.
   Ställer ut ungarna och sig själv i dockkläder och svävar som på rosa moln.
   Hade hon inte varit med i tv och hade hon inte lyckats få så många läsare så hade hon som de flesta unga mammor i den åldern fått gå till soc eller blivit sjukskriven av utbrändhet.
   Hennes Instagram är ett hot mot nyblivna (eller kommande) unga människor för verkligheten för 18 åringar som blir med barn, och sen skaffar sig fler i rask takt ser INTE ut sådär.
   De flesta har en helt annan verklighet med en vardag som knappt går att få ihop.
   Så ska de se bilder på dessa ”dockor” och hennes egna perfekta utseende med svallande lockar och smink.
   När verkligheten är att man vissa dagar knappt hinner på av sig morgonrocken för det är för mycket bestyr med ungarna.
   Sen BORDE det vara så att när dagen kommer OM ungarna ska till förskola t ex så skulle platser i första hand vars till för dem som ARBETAR utanför hemmet, i andra hand för de som ARBETAR i hemmet och då menar jag INTE s k bloggerskor.
   Det kan låta hemskt men kan de hålla på Hela dagarna att pynta och klä upp barnen som små dockor och fota dem, då kan man fortsätta med det tills barnen börjar skolan för som i hennes fall är det ju de som gett henne hennes inkomst.
   Snälla unga mammor, blivande unga mammor…tro inte att Instagram eller bloggar är den verklighet ni kommer att mötas av för så kommer det inte att bli.
   Ni kommer ha så många frågor, så många bekymmer och så mycket oro.
   Prata med era mödrar eller nån annan äldre kvinna i er närhet om ni har frågor.
   Lägg bort mobilen / Instagram under åtminstone barnets första år.
   DÅ kommer ni att inse vad VERKLIGHETEN är.
   Tänk förresten scenariot om Internet helt plötsligt bara skulle försvinna?
   Vad skulle hända?
   Jo, hela världen skulle få problem och främst de som bara lever genom sociala medier.
   För DE vet oftast inget annat.

    Mitt svar var till inlägget från Tant Röd

  Hon ger ju inte sina barn en möjlighet att välja något alls heller. Hon har klätt samtliga i prinsesskläder sen dom föddes, leker bara med dockor och allt ska vara rosa och glitter.

  Att ha en dotter som vill klä sig som batman eller älskade traktorer hade inte passat hennes image.

   Den äldsta verkar gilla Pokémon och har vid något enstaka tillfälle setts i detta, men kanske inte får synas tillräckligt i mammas medier då det frångår stilen.

   Mellersta barnet verkar ha mer ”normala” barnkläder hos sin far. Mer anpassade efter lek än att vara fin.

  Hon har max tre hjärnceller, det fattar alla.

  Suck, sånt dravel! Hur kan man ta en sån människa på orden som svamlar så mycket?
  Undrar vilka som följer henne?

  Skriva att man är helt blåst utan att skriva att man är helt blåst.

  Har man en gång gjort ett fel ska man aldrig yttra sig igen om någonting! Ingenting kommer att förlåtas eller glömmas någonsin, bara så ni vet.

   Det går alldeles utmärkt. Förutsatt att man bett om ursäkt för sin tidigare dumhet (kanske ett för milt uttryck i det här fallet..), och visar att man är medveten om att man gjort bort sig och nu har mognat. Så är det inte i detta fallet vågar jag påstå. Det här är damage control och dravel.

   Hon har ju aldrig bett om ursäkt, så vad är det som ska förlåtas?

   Nej alla är vi ju människor men de flesta av oss håller inte på och mästrar och berättar för andra hur det ska göra. Har gjort mycket jag inte är stolt över men man lär varje dag och försöker göra lite bättre. Och det är ju det enda man kan göra, försöka att från just nu. Men kan inte säga att jag är 100% fri från fördom eller nåt och det är nog inte hon heller.

   Frågan är väl bara hur man kan ta steget från att skriva ett inlägg där man sparkar in öppna dörrar genom att säga att alla är lika mycket värda till att faktiskt göra något som förstärker detta och stärker dem som inte känner sig värdefulla eller helt enkelt normalisera det som sticker ut men egentligen inte påverkar någon (tex håriga armhålor), hur för man vidare det tänket till nästa generation, rent konkret?

    ”alla är vi ju människor men de flesta av oss håller inte på och mästrar och berättar för andra hur det ska göra.”

    Är väl det detta kommentarsfält går ut på😅 både i vanliga inlägg och i öppet spår

   Liksom det ständiga tjatet om vilken karriär hon har gjort trots tre barn… De är ju dom hon utnyttjar i sin ”karriär”. Dessutom har hon dem bara på halvtid. Inte ens under sommaren kan hon ha dem.på.heltid så att de får lov. Rymmer till Stockholm varannan vecka för att ”jobba”. Det hon gör att exploaterar sina barn, kopierar diy:s o recept av andra. Det är härligt att se att barnen får vara sig själva hos sina pappor.

    Jag blir mest irriterad över hennes tjatande att hon är så fantastiskt för att hon blev mamma när hon var så ung. Som om det vore en bedrift? Alla som har fysiska möjligheter, och dessutom låter bli att skydda sig, blir gravid. Varför tycker hon att det är så himla duktigt?

     Tänker bara på han Emil.. ”för jag är mamma!” 🤣

    Men vadå, hon har ju delad vårdnad. Hon kan ju inte bara helt plötsligt få för sig att hon vill ha barnen på heltid 🤔

     Hon är ju mamma, det kommer att skammas oavsett vad hon gör. DUKTIGA PAPPOR har hennes barn iaf 😂 som folk inte har en jävla aning om. Vad långt vi har kommit.

     Men att de är hos mamman dagtid istället på förskolan borde de flesta pappor tycka är ok. Men antar att dessa pappor föredrar förskolan framför att tjejerna får mer tid med sin mamma. En rätt rimlig tanke.

  I Frankrike har man infört en lag där man måste ansöka om att ha med barn i sociala medier inlägg man tjänar pengar på. skulle kanske vara något i Sverige för dessa flunsor

   På vilka kriterier görs bedömningen om vilka som får/inte får exponera sina barn på sina sociala medier?
   Och tar barnen mindre skada av att exponeras om staten har gett sitt medgivande?
   Är genuint nyfiken på hur regelverket ser ut, hur detta hindrar att barn tar skada av exponeringen ☺️

  Jättebra att detta lyfts! Mobbning i alla dess former är fullständigt oacceptabelt och att Linn inte har haft vett nog att be personen i fråga om ursäkt lika publikt som hon mobbade henne säger väl allt om hur Linn är som person…!

  Hade en bekant som klädde sin dotter i rysch och spets, alltid rosetter i håret, behandlades som en porslinsdocka, hon växte upp och blev punkare alltid klädd i svart, ja ni fattar…

   Sen finns det barn som älskar att klä sig rosa och klänning men det ska vara frivilligt!

   Haha roligaste är när det händer i typ stela traditionella familjer i typ Djursholm och liknande. Växt upp bland såna där ett barn blir typ gothare och mamman slår bakåt för hela hennes värld inte längre är rosaskimrande 😂

   Mina föräldrar klädde mig i allt från rosa klänningar till färgglada dinosaurie t-shirts och byxor med bilar på. Jag blev punkare och klädde mig alltid i svart.

   Så nej, jag fattar inte riktigt poängen.

  Alltså kan inte komma över hur fruktansvärt elakt att hänga ut den tjejen. Tydligt när man hittar den personens egna blogg att hon gått igenom fruktansvärt mkt och att hon mått väldigt dåligt. Usch!
  Att Linn ens tänker tanken att det skulle vara en idé att lägga ut det säger så oerhört mycket om henne som person. Skulle aldrig aldrig aldrig följa. Hemskt beteende!

   Fast tycker man kan låta henne vara, varför ta reda på vem hon är och leta upp hennes blogg osv.

  Våldtäkter som hjärtefråga… hur då skulle jag vilja veta?

  Vänta nu, hon skriver att stereotypiska tjejer vanligtvis inte är kapabla att driva företag men att hon är ett undantag? 🤣 hon borde verkligen be någon läsa hennes texter för grammatik kan hon inte

   Jag undrar också vad hon menar är stereotypiska tjejer, hur de klär sig och vad de är kapabla till enligt henne.

  Älskar när tjejer skryter med hur mycket de hinner trots att de är mammor när de inte ens har barnen på heltid…

   Det, plus att de ju är på skola/förskola halva dagarna också. Som om det inte finns någon annan trebarnsmamma som jobbar och gör karriär!? Förlåt men att använda sina barn i reklam och kalla det för att ”driva företag”…

    Det, plus att hennes tre barn är hennes inkomstkälla…

  Linn känns väldigt provocerande för oss som faktiskt har blivit utsatta för våld i nära relation, våldtäkt eller är maskrosbarn

  Göra karriär som mamma, t.o.m. med tre barn….hon gör ju ”karriär” på bekostnad av hennes barn 🤦‍♀️

  Det vore förövrigt intressant att få reda på om hon och papporna betalar skatt på alla pressbud de får (om de nu ska beskattas).

  Och att jag ens orkar bry mig och kommentera om detta är ju förövrigt ett tecken på att jag ska spendera mindre tid med att scrolla på Instagram och hitta på något annat roligt med mitt liv 😂

   De ska beskattas. Både pressbud och resor/evenemang.

    Då kan du granska Patr*c*asrum med för dit skickas det produkter för tio tusentals kronor på månadsbasis (barnvagnar, möbler osv.) och dessutom är hon och sambon hos kronofogden men betalar inte ens barnomsorgen. Sen säljer P och sambon J alla saker dom får gratis (och inte besattar) på Vinted och marketplace, nästan alltid nytt med prislapparna kvar.

   Pappapappadotter är också experter på att göra smygreklam. Det är säkert en ren tillfällighet att både dem och Linn ständig gör smygreklam för ett visst Elite hotell…
   Varför inte bara reklammarkera enligt konstens alla regler? Det är ju deras ”yrke”.

   Jag skrev o frågade papporna vad deras resor egentligen kostar dom ville inte svara för det kunde sticka i ögonen på folk, då frågade jag vad det kostar i skatt mm med tanke på hur mkt dom reser då blev jag blockad så jag har faktiskt skrivit till skattemyndigheten för jag är genuint nyfiken vad dessa dyra resor med barn ibland o långt bort kostar.

    Fast nej, du är inte nyfiken, du är sugen på att sätta dit dem. Det är en viss skillnad.

     Tror jag inte på.

  Så sjukt läskig tjej. Hade hon inte haft barn hade jag inte lyft på ögonbrynen men här har vi ett skolboksexempel på ageranden som kommer bita henne i röven framöver.

   Att hon är där hon är idag, är endast tack vare hennes barn! Tyvärr.. fanns inte dessa tre exploaterade barn så hade nog Linn inte varit i samma sits som nu

  Det är ingen brist på självförtroendet hos den donnan😵‍💫bara att hoppas barnens pappor ser till att flickorna får en bättre människosyn och ödmjukhet , för DET saknar narcissistist Linn totalt. Fattar inte hur hon kan ha så många trångsynta blåögda följare.

  Att man kan göra karriär som mamma? Vad menar hon?
  Ja hon har ett jobb, som typ 97%av Sveriges kvinnor pga hur vårt samhälle är uppbyggt sen 70-talet med bidrag å förskola osv. Är det helt otroligt att hon gör det som är förväntat av henne å precis det som varenda kotte i Sverige gör? Är hon såhär dum lr hade hon så låga krav på sig själv att hon trodde hon skulle va arbetslös å lyfta bidrag efter gymnasiet?

   Verkligen! Det är som att göra en höna av en fjäder. Allt för att visa sig duktig och försöka haka på girlpower-mantrat. Hon och Johanna bladh borde starta en klubb. Där kan dom sitta i ring o lovorda sig själva dagarna i ända.

  Förminska kvinnor och höja sig själv till skyarna med ett inlägg… 🙂

  Oj, som kan visa att man kan göra karriär med tre barn? Jag har haft professorer på universitetet med 4-5 barn. Har själv 3 barn och gör karriär, jobbar med EU politiska frågor som utvecklar Sverige. I vilken bubbla lever hon? Tror hon att hon är något slags unikum? Vilken skam mot alla kvinnor där ute som gör karriär som har utbildat sig, som har familjer osv. Eller mot alla kvinnor som på riktigt inom juridiken och politiken gör skillnad för kvinnor som utsätts för våld osv.

   Jag var nyligen på en tillställning där Anne L’Huillier höll tal. Hon poängterade bland annat att man inte behöver välja mellan att vara framgångsrik forskare eller förälder. Hon sa att hon riktade sig speciellt mot kvinnor och att det idag går att göra båda osv.
   Låter så töntigt i skrift och jag förklarar dåligt, men det var väldigt fint!

   Men bra av Linn att hon både kan ha klänning OCH Insagram!

    Jag råkar vara kvinna och forskare och det låter ofta så men verkligheten ser tyvärr annorlunda ut. Men jag hoppas att det ändras, går sakta framåt.

   Att va egen utan anställda å jobba som influencer är ju dessutom bland det mest flexibla å ”enkla” man kan göra som mamma. Tydligt att hon aldrig haft riktigt jobb å är väldigt uppe i sig själv

   Ja och oavsett vad man gör så har man ju all rätt att göra det och hålla huvudet högt, någon som verkligen gör skillnad på golvet som undersköterska tex, precis lika bra det, oavsett om man har barn eller ej. Alla gör inte karriär heller utan kanske fokuserar lite extra på människorna i sin närhet eller engagerar sig ideellt, precis lika bra oavsett antal barn. Man behöver liksom inte framhäva sig, så länge man gör sitt bästa (vilket ibland även innebär att ta ett steg tillbaka för sin egen skull) och man kan visa på andra kvinnor med olika egenskaper för att inspirera barnen, man behöver inte vara den bästa förebilden själv heller.

    Det vore intressant att veta hur hon får allt att gå runt? Amortering på bostadsrätten, leasingbil o airbnb-bostad… Kan hon verkligen dra in så mycket pengar på det lilla jobb hon gör?

  Niccis senaste story 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hon har verkligen spårat

   Vissa influencers har bara kroppen att förlita sig på haha

   Gud vad pinsamt….

  Jag tycker nog att ”följarfrågan” var lite löjlig också. Varför skulle hon lägga ut bilder på håriga ben bara för att hon tycker att kvinnors värde och rättigheter är viktigt?

   Frågan var väl kanske inte sådär supervälställd nu… men tror inte hon menar att hon borde lägga ut mer bilder på håriga ben. Mer att det BARA är vackra och piffade bilder. Nu skulle det väl inte funka för logaritmerna osv men tex en bild på en bra bok hon läst i ämnet tex, tipsa om någon annan som jobbar med ämnet etc. Fattar att detta inte är syftet med hennes sociala medier men man behöver ju inte diskutera samhällsfrågor alls om man inte är särskilt intresserad och ens målgrupp heller inte är det.

   Och sen är det klart att det skickar signaler om man anser sig vara så urbota ful utan fullt smink, styling och varje oönskat hårstrå borttaget på varenda bild, alltid. Blir liksom lite konstigt att säga att man tycker att alla duger när man inte ens själv tycker att man duger. Obs, självklart inte bara henne och nej jag skulle heller inte gå ut HUR som helst men är ju skillnad på lite mer vanlig, sunkig och 100% fixad.

  Hon förstår tydligen inte alls hur hon gör bort sig. Många följer henne för att få sig ett gott skratt. Och pappapappadotter med vän gör allt för att hon ska tro att hon är duktig och bäst. De blåser verkligen upp hennes självgodhet.

  Tack för att du uppmärksammar. Där finns mycket att gräva kring.

  Så trist att Universal musik fortsätter samarbetet med henne. Gervide har du kollat med dem?

   Dom mailade jag m fl o ifrågasatte det samarbetet alla blev vi blockade.

    Är det erat jobb att straffa henne?

    Ärligt talat, kritik absolut… hålla på att kontakta människors uppdragsgivare – nja……

     Det är intressant att veta om Universal tycker att en person som mobbat en flicka och hängt ut henne med namn inför över 110 000 följare är en bra representant för deras varumärke? En person som inte heller behagat att be om ursäkt? Skivkontraktet gäller dessutom Barngalaxen som riktar sig speciellt till barn. Är det en bra representant för deras varumärke och en bra förebild till barnen de riktar sig mot?

   Men de verkar ju vilja jobba med henne. Ja hon gjorde fel, men herregud, ni kan ju inte kräva att företaget ska ge henne ”sparken”.

    Gervide, kan du inte kolla upp vad de tycker?

  Tack för att du uppmärksammar denna fullständigt galna människa. Hon tål inte en kommentar som hon inte vet hur hon ska svara på eller som inte passar in i ”hennes värld”, då blockerar hon vederbörande. Hon borde stoppas från det hon tycker är hennes ”yrke” och som hon ska göra karriär i, herre gu vilken tokstolle.

   Jo tack.
   Jag blev blockad när hon gjorde reklam för denna där apparaten man rakar/gnider bort hårstrån på benet med. Jag skrev bara att jag hade fått en annan produkt som inte ens hade samma färg, form mm som den hon gjorde reklam för.

   Jag blev blockad när jag skrev att mellanflickan var lik sin pappa…

  Hon har ju sitt företag PÅ GRUND AV sina tre barn, inte TROTS att hon har tre barn. Utan sina barn på sociala medier har hon inget!

   Tack vare menar du väl?

  Väldigt märkliga hjärtefrågor! Att hon inte skäms.

  Följer ej, men hon verkar ju hyfsat osympatisk. Att vara polare med skumma pappapappadotter gör ju inte det hela bättre..

  Snälla Linn, hon är galen , verkar inte fatta hur pinsam hon är… o vilka hjärtefrågor .. hon vet inte vad hon pratar om…
  Hennes BARN är inkomsten🫣

  Har aldrig sett henne skriva eller prata om de där ”hjärtefrågorna” hon anser vara viktiga. Dessutom har hon och hennes följare totalt missförståt frågeställningen i inlägget hon fick till sig. Personen menar givetvis inte att Linn måste sluta raka benen eller lägga upp en bild på sig själv i bikini och med håriga ben utan att det kan många gånger bli problematiskt ned den typ av content hon har, inläggen och vise versa. Därmed inte sagt att det skulle vara automatiskt fel

  Hur kunde 3 killar falla för henne, barn med alla och höll inte med nån. Hon var sökert sockersöt till en början sen visade hon andra sidor. Vadå för skivkontrakt??

  Jag är visst blockad.. har kollat på hennes sida en gång. Aldrig kommenterat. Vad har man då gjort för fel? Tycker hon verkar helt galen..

   Ett tag blockade hon alla som gillade ett inlägg om henne på bloggbevakning och som gillade för henne ej fördelaktiga kommentarer som gjordes vid det inlägget.

  Av ren nyfikenhet brukar jag kika in på Tiingelinns konto på insta. Det är ju helt omöjligt att man bara kan få positiva kommentarer på allt man lägger ut så gissar att det rensas rätt rejält bland de konstruktiva/negativa. Om du väljer att vara en offentlig person som tycker och tänker om diverse sakfrågor borde man också kunna stå upp för dom när man bli kritiserad eller att någon uttrycker en avvikande åsikt. Inte bara blockera eller tycka att den som uttrycker den avvikande åsikten är dum. Just den saken gäller inte bara Tiingelinn utan där finns det fler som rör upp himmel och jord.
  Att använda sina barn som några accessoarer på sociala medier får mig att må illa. Låt barnen vara barn!!!
  Imponerande också hur hon lyckades sopa det hemska inlägget om den gamla klasskamraten under mattan. Fast iofs om man blockar alla som har något att säga eller fråga som inte faller i smaken är det svårt att bli ifrågasatt.
  Livet i Mossan (Mosås) går vidare och jag fortsätter vara nyfiken….

   Hon är mästare på att blocka alla vars åsikter inte faller henne i smaken eller som inte höjer henne till skyarna. Hennes lista över blockade konto måste vara lika lång som Anna Books snart……

   Jag blev blockad när jag skrev att mellanbarnet var söt och lik sin pappa…helt sjukt att man kan bli blockad för det

  Vet inte vem som är värst på att exponera sina barn?! 3res eller tingelinn.
  Tycker det är vansinnigt att man får tjäna pengar på att exponera sina småbarn utan att garantera deras samtycke.

   Eller Mimmikapell

  Mer världsfrånvänd människa får man nog leta efter faktiskt.

  Jag ifrågasatte Linn och det faktum att hon inte verkar förstå hur farligt det är att hon exploaterar sina barn… blev tyvärr blockad och nu kan jag inte följa cirkusen längre😭

   Här kan du gå in o läsa men du kan inte kommentera men man ser all hennes galenskap.
   https://instanavigation.com/

   Jag frågade papporna vad dom betalar i skatt mm för alla deras resor, vad det kostar dom men det tyckte dom var oförskämt att fråga så då blev jag blockad, skrev till skattemyndigheten ist.

    Sök hjälp!

     Låter som vederbörande är här inne😂😂

      Nä, det är troligen Kurt-Maria.

     Jaså, du tycker att man ska smita från skatten.

  Hon brinner alltså för våldtäkter?

  Samma tjat i vartannat inlägg om hur fantastisk hon är som klarar av att jobba och ha barn. Prova att skaffa ett riktigt jobb istället (där dina barn inte exponeras 24/7) och sen kan du komma tillbaka och skryta om hur unik och duktig du är som klarar av det

  Förväntade ni er mer av en person som kallar sig tingellin?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *