Influencerns sommarprat tokhyllas!

Bildkälla: Mattias Ahlm SR


Influencern Vivi Wallin – som driver kontot @mammasanningar på Instagram –  tokhyllas nu för sitt sommarprat som släpptes för några timmar sedan.
I sommar i P1 så reflekterar Vivi över sina formativa år som barn, sin mammas sjukdom och sin pappas frånvaro. Hon delar även smärtsamma minnen av utnyttjande från en man som hon såg upp till som en fadersfigur på grund av avsaknaden av en närvarande pappa.
Hon avslöjar också att det var genom att dela sina erfarenheter på sociala medier på den egna plattformen ”Mammasanningar” som fann hon sin röst.

Så här skriver hon själv på sitt Instagramkonto när det fortfarande var några timmar kvar till sändning:

Idag sänds mitt sommarprat ♥️🫣 En livsberättelse om vägen från min uppväxt till platsen där jag befinner mig idag. Om att som barn behöva ta ett alldeles för stort ansvar. Om att dölja allt som är jobbigt. Och om att till sist inse att livet är för kort och framförallt för viktigt för att hallå tyst.

Det här är det läskigaste, men också det viktigaste jag har gjort. Jag hoppas att ni vill ta min hand och följa mig genom mitt liv♥️

Oj oj oj, vilka kommentarer som fullkomligt forsar in på hennes Instagram!
Man är rörd, berörd och tagen och många skriver att det här var det bästa sommarprat de någonsin lyssnat på.

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har inte lyssnat, men hennes följare hyllar väl allt hon gör till skyarna?

   Jag tycker att du ska lyssna, så hoppas jag att du fattar hur fel din kommentar landar.

  Oj, alla recensioner jag läst (dagstidningar osv) var inte av den åsikten alls.

   Hur ofta hyllar de ett bra sommarprat då? Inte ofta jag hållit med om recensioner på prat jag gillar

  Jag har lätt att förhålla mig nyktert till sommarpratarna. Blev dock väldigt berörd av detta. På många sätt. Rekommenderar alla att lyssna. Följer inte hennes konto och har aldrig gjort, men hon känns väldigt genuin som person, dessutom rolig och väldigt driven.

  Ju mer elände man kan slänga in i sitt sommarprat desto bättre verkar lyssnarna tycka att det är.

  (Eller är det tvärtom på ”ju” och ”desto”? Lär mig aldrig…)

   Du har rätt ordning 🙂

   Det blev helt rätt 😄

   Jag håller med, men ändrar lyssnarna till fansen. Lyssnarna verkar tröttna på allt elände efter ett tag. I det här fallet är ju inte recensionerna översvallande positiva och beskrivningen av hennes sommarprat är ju vansinnigt trist (jaja ytterligare en med en taskig uppväxt, vem har inte haft det?). Men hennes fans verkar älska det.

   Elände? Hon berättar om sin verklighet. Det behövs och så starkt av henne. Får ont i hela kroppen när jag tänker på utsatta barn.

    Ja, det var väl eländigt?

    Det är del av sommarredaktionens programförklaring, ja. Hon blev knappast tillfrågad av Bibi för att hålla ett glatt sommarprat.

  OT: hur vågar influencers fortsätta använda kommersiell musik i sina företagssamarbeten? Efter Katrins dom. Amanda Colldén gör väl inte ett enda samarbete utan att ha copyright-skyddad musik…

  Är det hon eller Designtorget som får ta notan vid en dom?

  Jag klarar verkligen inte av hennes konto och den typ av ”humor” och stulna sketcher hon lägger ut. Däremot gillade jag verkligen hennes sommarprat! Bra tempo, intressant ämne. Fin historia.

   Eller hur, tröttaste typ av content, så cringe. Men fint att hon berättar din story.

   Halva internet består väl av stulna sketcher

    Men det är inte bara sketcher hon kopierar, hon hade väl plagierat ett spel som var någon form av belöningssystem för barn med selektiv ätstörning?

     Nej hon sålde en tallrik som de hade gjort n grafisk formgivning på. Hur tror d en butik fungerar? Man hittar en produkt från en grossist, köper in och säljer vidare.

      Roligt hur många ska vara så dryga med sina svar. Duh, klart jag vet hur sådant fungerar. Men det fanns några som hade designat den och dom stal designen rakt av, är vad jag minns iallafall.

      Jag är världens blödigaste person som kan gråta av Sommar men detta berörde mig märkligt nog inte. Kanske för att det lät som en mix av saker andra sommarpratare sagt blandat med vad hon lärt sig av psykologen. Det var något som saknades.

  Svårt att se att hennes sommarprat är såpass ”hyllat” som hennes fäktar får det att framstå.
  Är det inte dags att ta av den tunga offerkoftan?

   *följare

   Vaddå får det att framstå? Följarna gillar det ju även om inte recensenterna gör det och recensenter har jag inte mycket för

   Oaktat hennes sommarprat; ”offerkofta” känns konstigt att skriva, när det gäller en person som delar upplevelser av övergrepp.

  Hade varit kul att lyssna på IL:s prat nu så här i efterhand.
  ”Hej då Sverige….” 😅😅😅

   Går att hitta i arkivet om du vill.

   Ja jag har tänkt på hennes inspelning. Tror ni hon skäms så här i efterhand?

    Nej, Isabella har sagt att hon aldrig funderar på vad andra tycker.
    Intressant, för jag tänker hela tiden på vad andra ska tycka om det jag gör.

  Många bra sommarprat i år än så länge tycker jag. Jag hade inte så höga förhoppningar men hennes sommarprat är definitivt värt att lyssna på!

  Helt ointresserad av henne pga hennes oinsiperade konto med enbart stulna sketcher. Snark…

  Ytterligare en känd person som berättar om övergrepp som barn. Har slutat lyssna på sommarpratarna då det bara är snyft och snörvelhistorier idag där sanningshalten hos vissa pratare helt klart kan ifrågasättas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *