Jelena Meacham tar paus från sociala medier för att fokusera på sitt mående

Jag kommer stänga av instagram och sociala medier ett tag. Vet inte hur länge. Jag mår inte bra.

Jag försöker fly verkligheten genom min instagram just nu. Då jag känner mig ensam uppdaterar jag mer frekvent, då jag är ledsen spelar jag på humor. Och jag får alltid er bekräftelse som ett plåster på de oläkta sår jag har.

Jag mår inte bra och jag måste ta tag i mitt mående och verkliga livet. Jag har varit inne i en livskris efter att jag separerade och jag har övertygat mig själv om att saker är bra nu. Det är inte bra. Jag måste försvinna ett tag. Jag måste lära mig att möta mina känslor och jag måste lära mig hantera att vara ensam utan att FLY.

Ni är bäst 🤎 Tack för att ni finns. Jag kommer tillbaka sen då det känns rätt. //B Jelena Meacham

Influencern Jelena Meacham meddelar på Instagram att hon kommer ta en paus från sina sociala medier för att fokusera på sitt mående. På att laga trasiga Jelena.
Hon skriver att hon använder Instagram till att fly verkligheten och att hon alltid får bekräftelse från följarna, en bekräftelse som är som ett plåster på de oläkta sår som hon har.
Att hon måste lära sig att möta sin känslor och att hantera att vara ensam utan att FLY från det.

Hon skriver att hon kommer komma tillbaka när det känns rätt, och i kommentarsfältet är följarna precis is så stöttande som Jelena beskriver i sitt inlägg. 

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Styrkekramar är viktigt i svåra tider.

  Hoppas att hon snart mår bättre. <3

  Du känner inte att du var delaktig?
  Skamligt att du skriver om detta, fyfan

  Vet inte vem personen är men psykisk ohälsa ska man alltid ta på allvar. Hoppas det hjälper andra som mår dåligt sök hjälp. Att söka hjälp I tid innan man börjar må ännu sämre är viktigt. Tyvärr mår unga väldigt dåligt.

  Klokt. Likes från främlingar är inte vad vi behöver för att må bra.

  Tar det som ett sundhetstecken att jag har precis noll aning om vem detta är!

  Vad jobbar hon med annars? Sin app?

   I klädbutik

  Vem är det här?
  Jag undrar hur många ”influensers” folk i genomsnitt följer och varför de följer dem?
  Dessutom undrar jag hur ofta man orkar kommentera de man följer och hur mycket tid man lägger på att scrolla bland dessa meningslösa inlägg på matbilder,naglar,rumpor,träning,kropp,kläder osv

   Från början höll hon väl på med träning och matscheman

    Jag undrade i flera sekunder vem Mats Cheman är 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

   Ja, man gör sig själv en tjänst att då och då gå igenom vad man följer för konton och bara följa sådana personer som man vill stöttat/producerar innehåll man gillar. Då åker rätt många konton ut.

  Bra beslut av henne!

  Men – är man en influencer med bara drygt 40 000 följare? Är det ens nåt hon får en inkomst från?

   40k kan absolut vara tillräckligt för en ordentlig inkomst.

   Hon har en app med kalorisnåla recept man prenumererar på och sen gjorde hon nån dejtingapp. Hon jobbar numera även i klädbutik

  Tror majoriteten av oss skulle må snäppet bättre om inte social medier fanns

  Väldigt tråkigt att hon pausar instagram helt, då jag tror det till stor det beror på att just du (Bloggbevakning) la ut ett helt omotiverat elakt inlägg om henne nyligen som gav henne massa hat.. Hon har verkligen kämpat på senaste med sjukdomar och operationer men hennes inlägg har hjälpt mig, och säkert många andra, att fortsätta kämpa och hålla sig glada ändå.

  Finns inte många singelinfluencers att följa som visar upp verkligheten, hon var också fantastisk på att svara på meddelanden och connectade verkligen med sina följare.. usch, tråkigt. Men hoppas hon mår bättre snart och kommer tillbaka, för min uppfattning var ändå att peppen på instagram också hjälpte henne. När man stänger av sociala medier helt kan man också känna sig väldigt ensam och jag hoppas hon bara kommer bli starkare 💖

   Så kan man absolut tolka det. Eller så fick mitt inlägg henne att fundera över varför hon egentligen lägger ut sådana bilder och texter som hon gjorde och som jag kritiserade?

  Who?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *