Det finns alltså någon som kan utmana Katrin Zytomierskas matlagning, i alla fall om du frågar Stina på ”Kändisar kommenterar”.
Benjamin, Bianca och Oliver måste ju slita sitt hår av att behöva bevittna det här? Vad tror paret att krossade tomater på burk är? En FÄRDIG pastasås?
Driver de? Snälla, säg att de driver. 🫣

Jag tror att de driver! Finns väl ingen människa som tror på fullaste allvar att tomater på burk är en sås.
Samtidigt – schysst med extra publicitet tycker carbonara-paret.
Såg någonstans att Oliver kommenterat.
Du har för hög tilltro till människors intelligens.
Har väl inget med intelligens att göra, kanske gillar man helt enkelt burktomaterna som de är.
Exakt!
Och så går det ju snabbt också.
Kokar man inte pastan är ju rätten klar på nolltid, samt rejält al dente.
Jag vet inte, där går nog gränsen för mig. Men alltid bra att spara tid såklart.
Olivers kommentar syftade till Expressens recensent som också gjorde samma misstag som detta par.
Nej klippet låg på expressen
Jag blev en gång bjuden på tacos hos en kompis. Jag såg henne göra ”salsan”, rörde ihop krossade tomater direkt från burken, pressade i en vitlök och hällde på lite chilipulver. Smakade bara metall 😣
Styrkekram
Saknades nog lite salt och socker, men i övrigt är det inget konstigt att göra just salsa med burktomater.
olivolja?
Nej det är inget konstigt att använda burktomater till salsa om man kokar den. Burktomater ska aldrig ätas utan tillagning. Ska man ha en färsk salsa så använder man färska tomater. Eller ska och ska, enligt vad jag tycker är gott såklart 😀
Nyckeln här är just ”koka”, förutom kryddningen. Dessa gjorde väl varken eller?
Min svärfar…skulle laga middag till oss…kyckling med krossade tomater…inga kryddor på något…
Okej…
Då… vet vi…. Det lät…. Lite…… smaklöst…………
Det där var det sjukaste jag sett sen mina egna matkunskaper när jag var 18 och precis flyttat hemifrån
Men även om de nu trodde det var färdiga tomatsåser så brukar man väl ändå koka upp såsen och sen hälla på pastan. Bara det är ju ett konstigt sätt att laga en god pasta – ta en färdigsås och hälla den kall direkt på pastan.
Koka upp och framförallt smaka av! Även färdiga såser mår bra av lite kärlek liksom.
Brukar inte jag göra, såsen blir ju varm när man häller den på pastan i kastrullen.
Ärligt?
Jag skulle ju inte göra sådär, men, hur gör man egentligen? Lagar sällan pasta.
Krossade tomater är en bas, ingen sås. Används till en mängd olika maträtter, inte bara i pastasåser. Menar du att du inte har använt krossade tomater nån gång?
Det är så vanligt för mig att använda burktomater, inte bara till pasta, att jag blir nyfiken. Vad är vanliga vardagsrätter för dig?
Finns väl hur många rätter som helst utan tomater. Sen om man inte ens gillar tomat är det väl inte så konstigt att man inte använder burktomater.
Brukar inte göra tomatsåser direkt utan har krossade tomater i när jag gör tex köttfärs/lasagne osv.
Men vill man ha en tomatsås så i alla fall koka upp den och ha i lök och kanske vitlök och kryddor tex salt, peppar, basilika osv.
Om man ska göra en god tomatsås så tar man en burk krossade tomater, man har i lök o vitlök, man kryddar, man har i lite örter om man gillar det, lite olivolja.
Sen ska detta puttra i typ 45 minuter.
Då kan vi prata om god pastasås.
Använder krossade tomater en gång om året till köttfärssås 😆 Att man lever ens! 😱
Men du kokar väl ihop tomaterna med resterande ingredienser av din köttfärssås? Varmt tomatsås då alltså.
Detta par äcklar mig på ett sätt. Ryser bara jag set dom. 😖
Samma här. Jag cringear bara jag ser dom
Plus en! Ända sen dom beskrev sitt sexliv
Så otroligt mediakåta
Meira och Oskar börjar bli lika illa
Var tvungen att sluta följa dem, störde mig sååå mycket 😬
Jag menade carbonara-paret alltså.
Äter de alltså ”råa” krossade tomater. Fy vad vidrigt. Det är överlag nåt konstigt med dem, kan inte sätta fingret på vad det är, men nåt konstigt är det.
Haha jag brukar dricka up de krossade tomatresterna jag inte använder direkt ifrån burken!
God och näringsrik rätt. Pasta med kalla passerade tomater. Mums!
Haha jag vet inte vad som är tokigast i denna soppa. Att carbonaraparet, (där Arvid har varit med i Sverige mästerkock) häller råa kalla tomater på pastan. Eller att Oliver Ingrosso går ut på Instagram och behöver kommentera detta. Så konstigt 😂😂
Är väl verkligen inte konstigt att han gör ett uttalande då det är hans produkt och expressen är ju en ganska stor tidning. Hade nog också kommenterat om de skrev/visade upp en av mina produkter som de använde felaktigt.
Fast jag tycker att det är konstigt
Varför är det konstigt? Är ju en helt ny satsning och är väl inte konstigt att folk ska få en fel bild av produkten och kanske låter bli att testa den.
Jätte konstigt att han påpekar att det INTE är en färdig pastasås. 😅
?
Tycker nog att det är lite konstigt. Blir också konstigt att säga att en matvara används ”felaktigt” såvida det inte är hälsovådligt? Man äter väl saker på det sätt man gillar? Har säker också mat jag äter på ett annorlunda sätt än gemene man. Dock inte burktomater, förstår inte hur man kan äta det överhuvudtaget😖
Gissar på produktplacering, dvs. betalt reklamsamarbete. Sketchen får spridning och Oliver boostar med sin kommentar.
Vi får hoppas att det är så.
Jag är beredd att bli idiotförklarad för jag vet att det är eller i alla fall har varit en del här som tycker om att göra det, men jag har aldrig köpt krossade tomater och liknande. Om jag tänker att jag skulle köpa det idag skulle min sista tanke vara att vända ner det kallt i pasta. Hur vanligt är det? Är det vanligare än jag kan föreställa mig?
Så då kommer den nu: Har du aldrig lagat en pastasås gjord på krossade tomater..? Inte heller bolognese? Tomatsoppa? Lasagne? Haha.. hmm:)
Nja, det är nog inte jättevanligt att hälla en burk krossade tomater på pastan sådär bara nej, men desto väldigt mycket vanligare att laga mat på krossade tomater ibland.
Det är väl inget konstigt med det. Om man tar krossade tomater och kryddar på lite, salt peppar, oregano, basilika, värmer på och vips så har man en god sås (om man nu får kalla det sås då 😂).
Glömde skriva att jag värmer på/kokar upp såsen också, äter den inte kall till pastan 😊
Ja men det är ju just det dom inte gör väl? Dom kryddar inte och dom värmer inte. Det du beskriver är ju en vanligt tomatsås.
Jo jätte konstigt att hälla krossade tomter direkt från burken och blanda med pastan. 🤪
Säkert gott det också!
Så om man gör helt motsatt jämfört med vad de gör så har man en god sås.
Din kommentar är ju humor i sig 😂
Koka soppa på en spik!
Haha, det har du rätt i, hjälp 🤣🤣
Det ska ju småkoka en bra stund. Det är ju då den får sin goda smak.
Oj ännu ett inlägg om Ingrossos matprodukter… it almost seems as if you wanna help them…
Är väl inte jättekonstigt att hälla krossade tomater på pasta, inte heller konstigt att inte värma upp dem före, sedan så är det väl inte heller jättekonstigt om vissa tror att det är färdiga tomatsåser med tanke på det dyra priset. Konstigt och lite anmärkningsvärt dock att Oliver går ut på instagram och stöddigt dumförklarar någon/några på expressen. Och så mamma PW som kommer till undsättning också i vanlig ordning, av henne får barnen god hjälp också.
Kall?
Vadå kall? Att hälla på kalla krossade eller passerade tomater på pasta? Nä inte om man häller det över pastan i kastrullen, som de ju gjorde vilket man kan se i klippet – då blir liksom ”tomatsåsen” varm också. De häller den inte kall direkt på tallriken ju vilket man skulle kunna tro om man läser kommentarer här. Tycker nog att priserna på dessa tomater är mer anmärkningsvärt, och deras reklambilder på solbadare och pastapåsar på klippor 😉
Du kan verkligen ingenting om matlagning. Det är skillnad på mat och hur man tillagar mat, du beskriver typ att man kan hälla havregryn i en skål och hälla mjölk och kalla det gröt. Man måste koka havregrynen för att det ska bli gröt och man måste koka tomaterna på burk för att det ska bli sås.
Det verkar vara så Oliver jobbar. Att vara lite stöddig.
Jag tyckte det var mer pinsamt att Oliver ens kommenterade och blev kränkt. Det spelar väl ingen roll om hur de väljer att äta pastan och krossade tomaterna, det är ju liksom inte stjärnkockar som gjorde det.
Jag hade helt missat det om det inte vore för att Oliver kommenterade det. Känns mest som att Oliver inte kan ta kritik och definitivt inte från ”vanligt” folk. Som att han blandar ihop sitt varumärke med sig själv precis som Bianca och tar det för personligt.
Han kan ju inte heller ta om hans gäster inte tycker att hans mat smakar gott, det kan bara han avgöra
Ryser av detta paret. Men vart är Olivers kommentar?
Han har lagt upp en story med text om detta.
var
Har själv inte sett Ingrossos produkter (bor inte i Sverige) men trodde de hade gett ut pasta och sås, inte krossade tomater 🤔😅
Så skulle säkert kunnat hänt mig om jag slarvigt kollat på burken innan!
Klarar inte av detta par. Så otroligt uppmärksamhetskåta.
Man kan göra en jättegod tomatsås med krossade tomater som bas och sen tomatpuré, chili, vitlök, olivolja och kryddor 😋
Vem kunde tro det?
Ja, det är väl så ungefär man brukar använda krossade tomater….eller vadå? Stor diskussion om man ens kan äta krossade tomater eller om man ens kan göra en sås på dem, haha. Lite roligt blir det..
Annars, tack för recept;)