Anna Books attack på Magdalena Graaf – loppis gate del 2

Jag vet sanningen. Nöjer mig med det.
Kan trösta dig och Maggan, som jag gjort många ggr i det här ärendet.
Med att hon har aldrig någonsin haft något som jag velat ha! Men jag hjälpte hennes barn och ex.man och det finns det då fan inget förbud emot. Känner så många som blivit falskt anklagade utav Maggan och ingen vill stöta sig med henne.
[…]

Har haft nog med egen gammal skit att sälja eller ge bort. Så varför inbilla sig att jag skulle behövt hennes skit!?!
Hon vill inte se sanningen och har skapat sin egna, baserat på lösrykta saker som hände under hennes smärtsamma skilsmässa. DET förstår jag och respekterar då och ännu till 100%// Anna Book

Anna Book diskuterar det olämpliga i att diskutera familjens lägenhetsförehavanden, om huruvida det är svärfaderns lägenhet de bott i och som nu sålts eller hur det egentligen ligger till.
När Anna får en kommentar om att hon inte borde yttra sig i frågan med tanke på att hon sålde av Magdalena Graafs saker på loppis efter att hon och Magnus Hedman gått skilda vägar ser hon rött och går till kraftig attack mot Maggan.
Hon menar att Maggan fabricerat ihop alltsammans och rätt och slätt ljuger – rakt upp och ner.

Det är ord och inga visor från Fru Toledano Book.
Tror ni vi kan förvänta oss en respons från Maggan eller kommer det komma uppätna bajsblöjor och förrymda hundar i vägen för det?

   

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    SkämskuddAR ?

    Med tanke på hur lite kommentarer hon släpper igenom kommer bloggen snart försvinna, hon ordb****r långa tråkiga texter och bilderna ligger på snedden och är omöjliga att titta på.

    På vissa bilder hon inte kan redigera ser hon normal ut, men närbilder som hon fixat har hon större ögon än en giraff och ansiktet är helt förvrängt.

    Men jag tycker det är roligt att läsa hennes dravel av någon anledning…

      Sorgligt med människor som har då dåligt självförtroende i hennes ålder!

      Är det Maggans blogg du pratar om?

        Nej Anna Books!

    Hur orkar hon ens skriva dessa långa noveller till svar?? Så galet.

      Arbetslös… ?

      Långa bortförklaringar eller försvarstal med många upprepningar tyder ofta på skuld och lögner. Jämför man med brottslingar i förhör så har de ofta långa och krokiga förklaringar till varför t.ex bilen är full av fem likadana tv-apparater i kartong. Har man införskaffat fem tv-apparater på ärlig väg så tar det ingen tid att bevisa det.

      När en lögnare inser att sagorna inte övertygat så ändrar dom oftast sin historia eller så tystnar dom och hoppas att problemet försvinner. Jag tycker mig se beteendet ofta hos ”influencers”.

      Just Anna har ju blivit anklagad för stöld och uteblivna betalningar av flera personer, jag skulle gärna se henne förklara resten av anklagelserna. Vad säger pappan i familjen Toledano om att både fru och två av tre barn begår brott?

        Vad har de andra, förutom sonen, begått för brott?

          Ena dottern är dömd för snatteri. Hela familjen har blivit polisanmälda ett flertal gånger av grannar för trakasserier och hot, det ledde dock ingen vart rent rättsligt och familjen motanmälde med samma brottsrubriceringen. Ingen boende i det huset kommer sakna familjen.

            Berätta mer ???

              Kolla Anns Books tråd på Flashback. Inlägg 19178. Där ligger sonens tre domar!

            Kan det vara därför dom flyttar`?

    Men gud bellas son torkar vindrutorna från bilen!!!! ? på instastory. hoppas att han inte kommer må för dåligt över det när han blir äldre ? #misär #maskrosbarn

      ?

        Så jäkla kasst kommentera på människors barn? Dra nån gräns vid 16 at the very least?

          det hon menar är att Bella gjorde ett inlägg om att hennes barndom var hemsk för att hon behövde torka fönstren på vintern. Slappna av lite! Det va kul

            Sorry, jag håller inte med dig. Det är fortfarande en 4 (?) åring hen väljer att kommentera på. Vuxna människor borde kunna fatta att man inte gör så, oavsett vad man tycker om hens mamma.

              Men lägg ner. Läs igen så det du att kommentaren inte på något sätt var elakt menat mot barnet.

                Vem bryr sig om vad hen menar när det är fullt synligt vad hen skriver? ”Men jag menade ju bara att driva med mamman”. Jaha? Det ursäktar väl absolut ingenting, barnet är fortfarande 4-5. Han du driver med alltså. Fast du inte ”menar” det.

              Men herregud alltså jag brukar vara väldigt PK men seriöst. Driver med Bella och inte henne son

                Lägg ner. Du använder ett litet barn för att få driva med hans mamma. Jag är själv inte särskilt PK alls men det är INTE okej. För nåt barn.

                  Efter att ha varit borta från Sverige i 20 år så undrar jag vad som hänt eftersom många blir kränkta och verkar sakna humor. Ingen har väl gjort narr av ett barn? Fattar ingenting?

                  Vet inte var du varit men under mina 10 år utomlands har jag inte hittat ett enda samhälle där det är socialt accepterat att trakassera barn om man inte gillar deras föräldrar. Inte heller online.

              Men det är ok av mamman att lägga ut 4åringen på eb blogg med ”miljoner” läsare, där tom tanken är att de ska kommentera?

                Ta ansvar för dina egna kommentarer i stället.

      Jaaa stackars barn hur kan man ha det så hemskt??? ?? När inte mamma ens vet vad en dammvippa är och så ska lilla barnet sopa RUTAN på BILEN i SNÖSTORMEN näe vad är det här för maskrostendenser?!?!

      Hahaha din kommentarer lyfte min förmiddag ?✨

        Ännu en 18+ som inte drar sig för att raljera över barn som inte börjat skolan än…undrar varför det är så svårt komma tillrätta med mobbing…

          Vuxna idioter som kommer överföra sitt beteende till sina avkommor. Man ger ju upp hoppet om mänskligheten. Driva med en mamma genom att använda hennes son… skäms

            Mamman Bella gör parodi på sig själv utan att hon själv inser det. Ingen här hånar något barn hur än gärna du vill få det till det.

      Tänker mer att du måste andas och ta dagen som den kommer. Carpe diem

      Min tanke är en helt annan ….

      Ett hus för 30 mille (eller om det nu är ca 25 ?) som INTE har ett garage eller ens en carport ??

        Hur vet du det? Har du varit där och snokat?

          Japp ??️‍♀️ ( 🙄 )

            Kunde man tänka sig. Lite skrämmande, obehagligt.

              ?

                @ 15:31
                Ironi och logik är inte dina starka sidor va? ?

              Kan inte lätt att vara dig ?

        Wow! Om huset inte har garage, så skulle jag nog prioritera det över ett pollbygge. Helt galet att ett så pass dyrt hus inte har ett dubbel-/trippelgarage.

          Kanske därför hon fick ner priset. Kanske att det ska byggas en carport el garage också.
          Vet många som aldrig har sin bil i garaget utan bilen står alltid ute, för att garage är fyllt med annat t ex.

      Bella Bella Bella i varje inlägg. Där snackar vi drev.

        Försök inte urholka definitionen av ett drev.

    Vuxna människor! ?

      Tveksamt ?

    Dessa två föredettingar kan väl bara slappna av. Suck! ingen bryr sig!

    Begriper inte varför folk inte kan ta sina konflikter privat. Om de som bråkar offentligt på riktigt förstod hur oerhört löjliga de framstår hade de aldrig gjort det.

      Folk? Bloggare är väll ett släkte för sig. Allt för klick och att synas och höras det finns knappt några gränser. ?

    Annas vän My skriver i sin blogg att någon vill ”förstöra” mellan Jonas och My. Menar hon Maggan?

      Ja, det är jag helt övertygad om. My har hintat om detta flera gånger. Och jag tror på My. Maggan vill ingen ha som ovän.

        Maggan verkar inte ha alla hästar hemma.

          Men du tycker att My och Book verkar ha det? ?

        Hej Anna B. Suck!

        Varför är alla så rädda för att få Maggan som ovän?

          Det verkar betydligt värre och jobbigare att ha My och Book som ovänner. De två drar sig ju inte för att sprida skit och smutskasta andra offentligt. Det ser man inte att Maggan gör i alla fall.

          Hon är verkar vara nån slags alfahona i bloggvärlden??

      Men sluta, My(tomanen) hittar på en massa, har väl inte undgått någon. Hon vill ha drama för uppmärksamhet och snyft för sympatier. Allt för fler läsare, pengar och sympatier. Varför skulle Maggan bry sig om henne eller Jonas? Myggan och Booken är likadana i att snyfta, ljuga och söka drama och uppmärksamhet, så lika i sitt sätt att skälla och gå i taket för minsta lilla, och påstå att de utsätts för drev, mobbing o allt vad det är, dessa långa försvar och lögner. Och de mjölkar ut allt vad de kan, tjatar och gnäller. Stackars Maggan säger jag som får utstå allt detta, massa anklagelser och skit pga dem två. Låt Magdalena va, hon har nog nog med allt sitt.

        Du är nog rätt nära sanningen.
        Men två ljugisar ihop, hur funkar det i praktiken? En stilla undran bara.

      VILLE förstöra, förut, när dom träffades.

    Anna Book skriver längre kommentarer än inlägg på bloggen. Jäklar vad hon gick igång i det kommentarsfältet! Och hon säger att hennes son har ljugit om att det är farfar som äger lägenheten som de ska flytta från nu, och att sonen även har ljugit om att de får låna olika semesterlägenheter av farfar i Spanien. Casagate 🙂

      Mi casa es su casa / Su casa es mi casa…

        ?

        Segunda casa

      Även om hennes son inte har särskilt rent mjöl i sin egen påse är han fortfarande hennes barn och jag tänker att det måste vara oerhört kränkande för ett barn att mamman påstår att man farit med osanning. Det värsta är att hon skriver hon ut det på Internet också. Trots att det är hon som ljuger och han som talat sanning! Fy fasen alltså, inte konstigt att han har problem med att hålla sig på rätt sida om lagen.

        Folk på Flashback har kollat upp ägarförhållanden och Roberto äger typ 4 procent och farfar resten, det är offentliga handlingar. Rätt korkat av Boken att ljuga om något som är lätt att ta reda på. Sen ligger Anna fortfarande med skulder hos Kronofogden så hon får svårt att få stå med som låntagare på ett nytt hus. Det har publicerat e-mail från Kronofogden där att redovisas. Sen kan man tycka att det är hemskt att folk kollar upp men det blir lätt så när någon som ljuger ofta påstår saker.

        Hon drar ju ner hans trovärdighet – inte så bra när han är brottsmisstänkt.

          Han är dömd brottsling

            Är Roberto???

      Varför skulle pojken ljuga om det. Ge henne ingen uppmärksamhet! Läs inte hennes blogg!

      Vill hon låtsas som att de har pengar eller?

    Läste på Flashback angående Anna Book och stölder nyss
    https://www.flashback.org/sp66146583

      Åh fy!

      Åh jäääävlar! Nu kommer det dra ihåg kring Anna igen. Det var väl inte längesen hon skrev så hyllande om A på sin Instagram, kanske tom efter detta åtal och dom då?

      fr 2015

        Nej, från idag.

          såg det nu många års skvaller på flashback

        Va? Hur fick du det till att det är från 2015?

        Nej användarkontot är registrerat 2015, inlägget skrevs för drygt en timme sedan.

        Nej. Domen ang jackstölden är från i år, känner några av de inblandade.

          Berätta mer!

      Tyvärr fick man ju inte veta mer om var de flyttat och hur de bor idag? Samt hur det är med boendet i Spanien egentligen?! ?

        Mest för att dom inte har flyttat någonstans än. Dom har sålt men inte hittat något nytt.

      Det var intressant inlägg på flashback. Vilken soppa!

        Ja, även intressant på Flashback om systrarna Graf. vilken soppa!

          Anonym 17:00:
          Eller hur!! I systrarnas tråd på FB står det att de var ovänner p g a att den ena systern hade legat med den andres man. Och det stämmer ju att de återfick kontakten när Isak dog. Hm, undrar hur mycket sanning det ligger i det…?

            De hade ju inte tid att träffas. Inget konstigt alls.

            Det gick rykten om det bara Nettan. Tror inte någon på fb vet om säkert vilka systern legat med liksom. Ta det med en nypa salt, allt som folk skriver på fb är inte sant, långt ifrån. De var ovänner eller träffades inte pga annat, det handlade bland annat om en blåsning som gjorde Magdalena upprörd, sen tror jag att den ena inte kom överrens med den andres man och därför som de inte träffades på ett tag. Men att de började umgås igen när Isak dog stämmer ju.

            Jag tror att Magnus H skrev om det i sin bok

      *att det som sägs i inlägget angående domen stämmer.

        Står ju målnummer i inlägget och jag har dubbelkontrollerat med tingsrätten och hovrätten och det stämmer.

          Finns domen upplagd någonstans?

            Lexbase, det kostar 89 kr.

            Eller bara maila tr/HovR och begära ut – gratis

      Hur kan man kolla upp den?

        Finns flera olika databaser. De allra flesta kostar pengar, men vissa kan man få tillgång till genom t.ex. studier/forskning/arbete.

          Annars: kontakta tingsätten och begär ut. Brukar kunna fås på mail.

        Enklaste googlesökning så finns domen, bara att ladda ned.

    Känns lite grann som att ju längre försvarstal hon skriver, desto mer sanning ligger det i ryktet. Orkar inte med vuxna som beter sig på det här sättet.

    Attans , Som hon hyllat sonen och nu en dom till på honom..Tungt!! Vad kommer härnäst..

      Inlägget är från 2015 dock.
      Hoppas verkligen att han skärpt till sig sedan dess.
      Ha en fin dag

        Nej, inlägget är från i dag.

          Jag som förstod fel. Är inte så van med flashback och på något vänster kollade jag på den lilla lilla texten till höger istället för den i stora feta text där det står idag… Ber om ursäkt och känner mig inte jätte smart…

        Vaddå inlägget är från 2015? Det är ju gjort idag? Du har koll du.

          Det var jag som kollade fel. Läste bara det från sidan där det står 2015. Ber om ursäkt

            våga skriva fel liksom…?. Gjorde detsamma.

        Från idag. Men den som skrivit inlägget registrerade sig på Flashback 2015.

          Dom: 2018-10-05

            Var det då Anna ’hade paus’?

              ”Pausen” inleddes 2018-07-30 enl. Bloggbevakning. Den senaste ”incidenten” inträffade enl. domen nästan på dagen för ett år sedan: 2017-12-17. Vet inte när åtal kan ha väckts, men rättegången bör ha inletts åtminstone ett par månader innan domen föll.

                Till och med PÅ dagen.

    OT.
    Jag är lite överviktig (166 cm, ungefär 77-79 kg). Jag är alltså inte enorm, men inte smal heller. Jag är inte nöjd med min kropp, men hatar att träna på gym och ägnar hellre tid ute i naturen. Men jag har fastnat, och har så mycket runtom mig att jag varken har motivation eller lust att ta tag i det. Bland annat C-uppsats och praktik på gång, och jag får helt enkelt inte ihop det. Familjen är på mig hela tiden, att jag ska äta mer nyttigt, börja röra på mig, ta sig friheten att kommentera när jag pendlar mot en lägre vikt att jag ser så mycket finare ut osv. Jag förstår deras omtanke, men känner mig så sjukt obekväm varje gång de tar sig friheten att kommentera det. Speciellt min mormor eller min mamma i närvaro av andra släktingar. Vet egentligen inte varför jag skriver detta, men är det någon som är eller har varit i samma sits? Har börjat säga ifrån på senaste och tydligt visat att jag inte uppskattar att prata om det, och då behandlar de mig som om jag vägde 150 kg och ska trilla ner död närsomhelst på grund av min vikt. De förstår inte att jag blir obekväm, och klandrar mig då istället för att inte bry mig om min vikt.

      Hade dessa kommentarer kommit ifrån vänner eller bekanta hade jag nog gett rådet att be dem fara och flyga… Men jag gissar att detta är personer som du ändå tycker om och kommer ha i din närhet. Därför tänker jag såhär: bit ifrån riktigt ORDENTLIGT nästa gång en kommentar kommer, och våga visa att du blir ledsen/tar illa vid dig. För dig är det inte okej att de beter sig som de gör, så våga visa det och förklara det. Håll sedan fast vid det stenhårt och vik inte en tum ifall fler kommentarer eller pikar kommer. Ditt liv är ditt och de har ingenting med din vikt att göra.

      Det är fel och olämpligt av dina anhöriga att koommentera din kropp. Min mamma och mormor gjorde likadant när jag var liten. De kallade mig ofta mullig eller ”mullinutten” och det ledde sedan till år av ätstörningar (från 11 år till 20 år) . När jag blev smal kommenterade de hur fin jag blivit. De gjorde fruktansvärt ont och fick mig att känna mig som om jag inte var värd något om jag inte var smal. Du är absolut inte mycket överviktig och din övervikt säger INGENTING om din hälsa. Inte ett jäkla dyft. Även om du hade haft dålig hälsa, hade det varit din ensak. Att tjata på någon att gå ner i vikt, är missriktad omtanke. Äkta omtanke får en inte att känna sig dålig, ful eller värdelös. Jag tycker du gör helt rätt som säger ifrån.

      JAG! Jag vet hur det är och jag beklagar! Det är hemskt sorgligt. Får jag fråga hur gammal du är och om du bor med dessa elaka personer?
      Jag var lite rund som barn (alltså på riktigt, försöker inte försköna, utan hade lite extra hull men var absolut inte fet utan lekte utomhus och red) och sedan jag var ungefär 7 år så har min mamma varit på mig. När jag var 7 tittade hon länge på mig en morgon när jag klädde på mig och sa ”Du börjar bli tjock. Det är dags för dig att lära dig banta nu.”. Mina smala syskon fick äta godis och ta hur mycket de ville av maten, medan jag fick små portioner, Lätta och minimjölk. Jag var ofta hungrig och började givetvis smygäta. Mina vänner var sedan ätstörda i tonåren och jag hängde givetvis på, ville ju göra mamma glad. Så med pro-ana metoder blev jag till slut smal. Jag var det i några år, men sedan flyttade jag, började plugga och tappade min besatthet för mat och träning. Gick långsamt upp i vikt. De senaste 10 åren har min mamma fortsatt trakassera mig om vikten. När jag kommer på besök (bor i Umeå och föräldrarna bor i Varberg så det är inte superofta p.g.a. avstånd) så är det första hon säger typ ”Heeej vad kul… Oj, har du gått i vikt? Eller har du gått ner? Nej, så klart inte…”. Hon har flera gånger frågat vad det är för FEL på mig som är så fet m.m. Det är otroligt ledsamt.
      Jag har tyvärr inga superbra råd att ge dig. Men jag tycker själv ( är lite konflikträdd) att det känns skönt att säga ifrån lite lugnt iaf. Ett par gånger har jag sagt ”Mamma, jag besöker er för att vi ska ha det trevligt ihop. Varför ska jag åka så många mil och lägga 2000 kr på tågbiljetter om du förolämpar mig? Jag får själv sköta min vikt precis som jag själv betalar hyra och städar och väljer pojkvän, då jag är 30 år gammal.”. Ibland himlar hon bara med ögonen men jag kan iaf känna mig lite stolt och nöjd att jag har satt gränser verbalt. 🙂 Så kanske prova det? Säg att din vikt är DIN ensak och att du varken uppskattar eller behöver deras råd/kommentarer. Och att du gärna vill att ni har det trevligt när ni ses, inte otrevligt med sådana förolämpningar.

        Mila – jag är 22 år och bor med min mamma (mina föräldrar är skilda). Min bror bor inte hemma pga studier, och jag flyttar hemifrån snart! ☺️ Grejen är att mina föräldrar och släktingar är UNDERBARA, förutom när det kommer till tjat om vikt. Utan mina föräldrar hade jag inte kunnat köpa lägenhet och plugga utomlands. Jag älskar min familj över allt annat. Men jag är så trött på tjatet om min vikt. Jag känner som dig, det är min ensak och inget jag vill ska diskuteras vilt inför släktingar. Tack för tips! Jag har verkligen börjat sätta gränser, och sagt att jag själv väljer hur och när (och om) jag ska ta tag i det. De förstår inte hur jag inte kan förstå att det de säger är av ”ren och skär omtanke”. Jag tror det beror mycket på att det först nu i vår och senare generationer som man faktiskt insett vilket fokus på vikt det varit och är, och står upp mot sina föräldrar när de påpekar vikt osv.

          Vad skönt du får flytta snart. 🙂 Jag kämpar med att släppa fokus på vikten. Det är verkligen hälsan som ska komma först. Jag har fått värk i ryggen på sistone (anatomi, ej p.g.a. vikten..) och försöker tänka på att promenader och liknande kommer minska smärta, sedan är det struntsamma om det ger viktminskning eller ej.
          Bra de i övrigt är härliga att ha runt dig ju! Min mamma har tyvärr starka narcissistiska tendenser så argument eller liknande biter inte på henne… Men kanske kan din familj/släkt förstå om du börjar markera lugnt och fint att det är onödigt och elakt av dem att prata om din kroppsform på det viset.
          Mina föräldrar är från Balkan och när jag var liten och vi besökte hemlandet så var det helt sjukt fokus på vikt! Så fort en kvinna gick ut så viskades det om hon gått upp eller ner i vikt. Riktigt vidrigt! Jag är glad att vi födda på 80-90talet börjar säga ifrån och bry oss mer om hälsa, intelligens och att vi är individer.

      Hej Anonym. Det handlar inte om omtanke från deras sida, det handlar bara om ditt utseende. Som du skriver så väger du ju knappast 150 kg, du har bara några få kg för mycket, så det är knappast din hälsa det handlar om. Det handlar om att du inte gör dom tillfredsställa med hur du ser ut. Låter sjukt va? Det är för att det är sjukt. Och många kan nog känna igen sig, jag bland annat. Mina egna föräldrar har kollat snett på mig (födde barn för 3 månader sedan) men nu när jag är ”tillbaka” till min gamla kropp så hyllar dom mig. Blä.

      Be dina släktingar att ta sina ruttna kommentarer, stoppa dem i ett brev och posta dit pepparn växer. Vilka sabla rikspuckon.
      Du behöver INTE gå ner i vikt, men de behöver däremot gå kurs i hur man uppför sig. Hälsa dem det från mig!

      Tack för alla peppande svar! Som sagt, jag trivs inte i min nuvarande kropp men mår ännu sämre med deras kommentarer ständigt efter mig. Jag tänker inte gå ner i vikt för deras skull, och känner mig så otroligt obekväm när de anser att det är lägligt att kommentera min kropp. Speciellt efter att jag hade varit utomlands i ett halvår och gått ner pga kost (annat utbud där), och min kropp var det första de kommenterade när de träffade mig. Som en himla hälsningsfras?

      Jag är 167 cm lång och väger 81 kg så gissar på att vi är i samma sits. ?
      Min mamma är lik din i beteende också.
      Kommenterar alltid vikten, den är allt som betyder något.
      Säger åt min lillasyster att äta mer för att hon är ju så smal (hon fick smal-genen ?) och ger mig tips om bantningspiller.

      Jag skulle jättegärna träna på gym, har till och med köpt inneskor att träna i. ?
      Men jag har kronisk tarmsjukdom som gör mig trött så jag hinner bara precis med mina djur när jag jobbat klart och har försökt med olika dieter som gjort att min mage ballat ur totalt så då blir man inte mer sugen på att prova igen.
      Har dagar när jag känner mig supersnygg och ”kurvig” , sen andra dagar då jag känner mig som 200 kg. ??‍♀️

        Låter verkligen som vi är i samma sits, ”tyvärr”! ? Jag förstår att det de ser det som ren omtanke, men på senaste har jag verkligen funderat på varför jag känner mig så omotiverad och nere hela tiden. Så länge jag kan minnas har jag jämfört mig med andra, inte gärna visat mig i bikini och dragit in magen på kort. Min mormor kan prata om hur fin och slank jag är ena studien för att i den andra tycka att jag ska ta en extra bulle (gammalt tänk, propsa på fika och protestera när man inte tar), min mamma pratar mycket vikt och hon är själv lite ”mullig” men jag VILL inte prata om det. Jag vet redan vad jag väger och deras åsikter om det, jag behöver inte höra det ständigt.

        Har en kusin som ärvt både smal och snygg-genen. Hennes syster däremot är och har varit rejält mullig. Min bror är vältränad och snygg. Gissa vilka som fått pikar under hela uppväxten?

          Håller med dig att man bara blir nedstämd och inte alls motiverad av deras kommentarer och pikar. Du skulle kanske hänvisa dem till nya boken ”Slutbantat”? 😉 Skrivet av en läkare (forskare) som är specialist på övervikt. Han var på nyhetsmorgon och pratade om hur det är en väldigt liten del av vår vikt vi faktiskt kan styra över på ett bra sätt. Övervikt beror ofta på faktorer vi ej kunnat hjälpa, såsom trauman i barndomen, fattigdom, vad som hände när vi var foster i magen m.m. De kan ta sin ”disciplin” och köra upp i gumpen.. 😉

        Min mor har under hela min uppväxt tjatat på att jag ska äta mer ( jag var normal vilktig och är det fortfarande) . Jag är 45 år (165 cm 55kg ) och min mor tjatar fortfarande på min vikt , att jag ska äta mer, att man måste hull att ta av om jag skulle bli sjuk. Så jobbit med detta eviga tjat om min vikt. Så ni unga som har en mor som tjatar om er vikt lycka till att få er än mor att sluta tjata . Jag har aldrig lyckats få min att sluta.

      Om du vill gå ner i vikt så ska du göra det för din skull, inte för andras skull. Träning är inte den viktigaste delen vid viktnedgång, kosten är A och O. Träning är givetvis väldigt bra, men kosten är den största delen vid viktminskning.

      Hur lägger man då om kosten? Om jag utgår från hur jag gjorde när jag gick ner i vikt (159 cm, drygt 82 kg till en slutvikt på 54-55 kg) så kan jag ge dig följande tips. Det är såklart individuellt vad som fungerar för en. Vissa tycker ju att LCHF fungerar bra, jag gillade inte LCHF, men det var pga min mage inte tålde stora fettmängden. Annars var det inte fel på kosten i sig. 5:2 är ganska enkelt att hålla på med, ganska stor frihet. Jag personligen föredrog dock gammal vanlig kaloriräkning. Åt ca 1200 kcal per dag. Åt sällan bröd. Bytte ut ris/pasta mot bara sallad eller shiratakinudlar (nästan kalorifria nudlar). Åt godis/chips/fika max nån gång i månaden istället för nästan varje dag.

      Tog ungefär ett år för mig att tappa vikten. Hållit vikten någorlunda, har dock hunnit få två barn så vikten har ju pendlat en del.

      Kaloriräkning fungerade för mig, kanske inte fungerar för alla. Jag gjorde detta pga jag hade ont i knän och höfter, hade dålig kondition och kläder var svåra att hitta då jag är så pass kort.

      Kom ihåg att du ska bara göra detta om du själv vill.

    Bam! Bam! Bam! skriker Anna Book och sparkar med benet ; )

    Någon som ver vad Anna skrev på instagram i oktober när domen föll?

      Den dagen var det en selfie med orden typ vilken dag jag haft så pepp just nu.
      #youaintseennothingyet
      #someoneisgoingtowin
      #reklamförbobbyshårpiller

      Om du syftar på den 15 oktober.

    Anna Book Anna Book hur orkar hon med att skriva dessa långa haranger av försvarskommentarer. Som hon går i taket för minsta lila grej, stabilt. Så lik en annan bloggare. Drev skriver Anna. Drev? För att hon fått En kommentar i ämnet.. men eftersom Anna gör en stor grej av det så blir det ju snack om det, hon hade tjänat mer på att ligga låt och inte gå till full attack. Dessutom har hon väl tidigare sagt att hon tog Maggans saker som ”skulle slängas” och det var inget otalt med Maggan? Det sa ju Maggan också att det inte var. Book får det att låta som om Maggan skrivit högljutt om detta på sin blogg men nej det är jag ganska säker på att hon inte har annat än att hon svarade på en kommentar som frågade om det. Att Maggan är bitter över detta 9 år sedan lät lite konstigt verkar snarare vara Book som är bitter. Maggan gapar inte högt om andra, hon kastar inte skit på andra i sin blogg utan håller tyst, men stackars Maggan får ta emot skit för att andra uppmärksamhetskåta ska få läsare och uppmärksamhet. Synd att ni gav det till dem här nu. Låt stackars Maggan va och slippa skit nu hon verkar ha det jobbigt och fullt upp.

      Inte för att du skriver särskilt mycket mindre än Anna, men men

      Hej Maggan?

        Nej jag är inte Maggan, hur får du det till det? Brukar bara läsa MGs blogg så därför tror jag inte att hon skrivit om detta men jag såg att hon svarat på en kommentar en gång. Och jag hörde Anna i någon podd och även Maggan då de fick frågor om detta. Däremot så är nog både Myggan och Book härinne och har skrivit kommentarer, det syns. Varför i h-te skulle MG bry sig om Jonas, känner hon ens honom. Nej det där tror jag inte ett ögonblick på med My tror och insinuerar alltid att det MG som skrivit allt som är det minsta negativt, hon tror alltid det är fd vänner och ovänner när någon har koll och ifrågasätter, hon förstår inte att en del läsare har koll och ifrågasätter?

      Nä Maggan är bara otrevlig mot sina läsare,

    Undrar om det är svärfars lägenhet i Solna?

    Hur orkar vi bry oss om dessa ointressanta föredettingar? *skäms som fan*

    Anna Book och hennes familj alltså 😀 HAHAHAHAHA

    För inte så länge sen på Bookens insta live , Så kastade hon mycket skit på Magdalena, Hon den bra mamman hon var skulle aldrig låta 17 årige sonen få resa utomlands själv och klamydia testet var för hemsk .Om hennes familj hade ett tv program så skulle det vara helt annorlunda för dom gör allt som en familj ….

      Hahaha!
      Hon kommer aldrig förstå talesättet ”Kasta sten i glashus”.
      Den där familjen alltså… *skakar på huvudet*

      Någon skrev att Anna inte kunde stå med på ett huslån då hon har skulder hos kronofogden. Dessvärre har även maken R också skulder hos fogden.
      De får köpa hus inom ramen för vad de fått ut för lägenheten minus skulder, mäklararvode mm.
      De har kikat på hus ute i Färentuna (Ekerö) bl.a.

        Hur vet folk sånt här.. Haha. Lite läskigt.

      Fin sin AB har?

        Fin son ska det vara ?

    Anna verkar vara på krigstigen för jämnan, för något år sen trodde man hon gått under jord, är det allt som hänt runt henne, med sonen, biggest loser, tandfixet, som fått henne att vakna, Anna det klär dig inte att va så aggressiv, håll du dig bakom kulisserna istället, o nynna på A,B,C du är och förblir den absoluta BIGGEST LOSERN

      Det stora felet hon gjort är ju att inte gå under jord ? ju mer det stormar runt våldtäkter och annat gapar hon ännu högre och lägger ut ännu fler inlägg om sina tänder. Det smarta hade varit att vara tyst och inte sitta och skrika, svära och grina i livar. För några veckor sedan satt hon och grät i sin live över hur jobbigt det var att laga mat åt alla. Hon kunde ju inte bara göra makaroner och korv för hon är ingen sån mamma (!) Och pasta lägger sig som en klump i magen. Buuu och snyft. Dagen efter på insta… en bild på Carbonara a’la anna. Jaha liksom….

    Någonting är fel med Anna B. Hon är labil, blir hysterisk för minsta lilla.
    På TV däremot, är hon galet smörig.
    Hon blev så provocerad när någon frågade om hon kunde få hjälp med bilderna som ligger ner.
    Men det var minsann inte hennes ansvar bla bla bla

    vuxna människor som håller på så? Skrattar

    Har inte hängt med i svängarna gällande Book alls, men är helt chockad nu. Trodde hon var reko mysmorsa som typ Pernilla Wahlgren ?

      Haha. Jag tycker faktiskt hon är mysig men måste fejkläsa/speedläsa/skumma hennes inlägg och kommentarer för så mycket tålamod har jag inte ? inte heller har jag sånt stort intresse för detaljer. Men mysig och snäll verkar hon verkligen vara bortsett från offentliga bråk i sociala medier dåå.. Och nej, jag skojar inte.

    Hahhaha skrattat så mycket åt hur jag läste hennes hashtag. Jag läste Motha-förkärlek tänkte aha är det motsatsen till motherfucker hahahaah

    Alltså när SKA ANNA BOOK GE SIG? HENNES TID ÄR FÖRBI.

    Book beter sig som ett 12-årigt omoget småglin. Patetiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.