My Martens menar att människor i hennes närhet försöker förstöra hennes relation

Redan från första dagen så var det folk som la sig i. Folk i våran närhet som inte ville se oss tillsammans. Hade någon av oss lyssnat på ”alla andra” så hade vi aldrig gett varandra en ärlig chans. pga av föredetta vänner till mig som aktiv försökt att förstöra (även idag??‍♀️)// My Martens

Jag förstår inte, varför skulle människor man haft i sitt liv aktivt försöka förstöra ens relation?
Min erfarenhet säger mig att människor i grund och botten ärt själviska – särskilt när det kommer till före detta relationer, så att någon aktivt skulle lägga tid på sådant känns bara främmande för mig.
Eller håller vuxna människor på så här?
Är detta en reality-version av Dallas vi får bevittna där intriger, vendettor, relationskaos och kniviga ryggar är vardagsmat?

Jag orkar knappt hålla liv i mina egna relationer vissa dagar, att lägga energi på någon annans känns högst osannolikt, hur försmådd jag än skulle känna mig.
Hur ser ni på saken?
Har ni lite extra, undanstoppad energi någonstans i gömmorna att plocka fram för att att sabotera en fd väns relation när andan faller på?

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag skulle aldrig någonsin förstöra en relation för en annan människa hur mycket den personen än har skadat mig – jag har fått en relation förstörd av den jag trodde var min bästa vän och den smärtan vill jag aldrig ge någon annan.

      Jag hade en vän som försökte slå split mellan mig och min man för sbart 8 år sedan. Hon gjorde det mesta för att skapa tvivel hos mig. Till slut fick jag nog och bröt med henne. Lever fortfarande med min älskade och vi fick både hus och barn ihop så det var det lätt värt. Byeee!

        Jag hade en kompis som träffade en kille som jag visste var värsta playern och som skröt om sina erövringar och var lite flörtig med andra på fyllan när hon inte var med. Jag var kk med hans kompis så jag såg en del som jag berättade för henne sen. Hon blev ledsen och bröt med mig. Dom är gifta och har barn nu och jag är jätteglad för hennes skull men vår vänskap är över för att jag ville vara rak och ärlig med henne.

          Min tjejkompis försökte förtvivlat berätta hur hennes väninnas man flörtat och tafsat(!!) på henne. Flickvännen anklagade henne för att ljuga och för att vara avundsjuk och bröt med henne. De tu är fortfarande ihop och jag vet även att han fortfarande är otrogen.

            Oj, insåg nu att min kommentar möjligtvis såg ut som en fortsättning på ovanstående, det är det inte. Sorry

          Din antydan till min kommentar är inte nödvändig. Hade det handlat om att min vän försökte berätta för mig att han var ett svin så hade jag givetvis lyssnat. Nu var det motsatsen. Hon framställde honom som en Gud och örsökte få mig att tvivla på MIG själv, att jag inte var värd honom. Inget annat. Tack ska du ha.

            Jag uppfattade inte svaret som kritik mot ditt inlägg, det var ju i princip motsatt situation och det tycker jag framgår av båda era inlägg.

              Jag uppfattade det som det då den gjordes precis under min med en ton av hur det är att vara kompisen.

          Vilken styra av dig! Bra jobbat. Älskar ärliga människor.

        Jag bröt med henne men det var flera år senare.

      OT men Camilla kan du inte skriva ett inlägg om Cissi Wallins inlägg där hon skriver i väldigt negativa ordalag om de som inte anmält FV. Hon ska inte arbeta mer i Stockholms medievärld utan vill öppna en kvinnojour ihop med människor med ”riktigt patos och ryggrad” till skillnad från de kvinnor som inte anmält.

        Jag har alltid respekterat CW. Fram tills nu. Hennes senaste utspel är så tragiskt desperat och hon verkar inte fatta att hon skammar offer. Det är vidrigt gjort av henne.

          Fast hur skulle ni känna er i samma sits? Om ni blivit våldtagna. Och så många vet men inte backar upp. Och man ska dras inför rätta och med största sannolikhet själv bli dömd? När brottet man begått är att berätta, med namn vem som våldtog en? Jag skulle också känna mig väldigt ensam. När man funnits där för de andra. I så många år. Jag förstår att hon känner son hon gör. Det är verkligen inte konstigt.

            Ptja… Man kanske står där rakryggad i rätten och tar konsekvenserna av sitt eget agerande. Hon visste vad hon gav sig in på, att hon kunde bli anklagad för förtal. Hon kan inte nu, när säcken ska knytas, börja skamma andra kvinnor för att dom inte ger sig in i hennes fight.
            Hon drar hela tiden fram gravid-kortet och mamma-kortet för att… jag vet inte varför faktiskt. För att slippa ta ansvar? För extra sympatier? För att slippa bli kritiserad och granskad? För att få en mildare eventuell dom?
            All heder till kvinnor som vill ta kampen, men ta den rakryggad från början till slut då och stå för det ni tycker är rätt.

              Det är FV du menar borde ’ stå där rakryggad i rätten och tar konsekvenserna av sitt eget agerande’, va?

          Offer som gärna vill att nån sätter dit FV bara de själva inte sliter på sina kontakter i medieankdammen och kan fortsätta vara anonyma.

            Nej Cissi har sagt i polisförhör att de andra tjejerna, inga namn, inte tyckte att de hade något att anmäla.

            Och nu påstår hon att de blev hotade att inte anmäla av advokaten. En lögn eftersom hon sa i samma polisförhör att advokaten kontaktade dem för att berätta att det de bloggade om mediamannen som våldtar kunde utgöra förtal. Det hade inget med anmälan att göra och var inget hot.

            Att Cissi hittar på så mycket är obehagligt. Lögnerna radar upp sig.

              Det du skriver stämmer inte. Jag har följt Cissi sen långt innan metoo och hon har sakligt alltid hållit sig till samma historia. Snälla sprid inte dessa lögner då de bara leder till att människor misstror offer ÄNNU MER. Vi måste sluta lägga skulden på offren och istället lyssna på människor som menar att dom varit med om brott. De flesta våldtäktsmän går och kommer att gå fria.

              Och du som skrev att Cissi visste vad hon gav sig in på … det är ett våldtäktsoffer du pratar om, ingenting av det hon måste gå igenom hade hon behövt om HAN inte våldtagit henne.

              Att gå igenom en våldtäkt och det som kommer med den är ingenting jag ens skulle önska min värsta fiende, kan vi snälla tänka oss för innan vi yttrar oss för andra att läsa? Jag har själv aldrig blivit våldtagen men utsatt för många försök, samt att i stort sett alla i min konpiskrets samt min egen mamma blivit utsatta. Ingen av deras förövare har fått sona för dina brott, antagligen skäms dom inte ens.

    Så många gånger som My skriver att andra sprider rykten, förstör för henne etc. Ingen rök utan eld för mig. För mig är My inte så oskyldig som hon vill få sig själv att framstå. Så det kan vara alltifrån genuin oro från nära, till att någon vill förstöra och allt däremellan.

    Men som sagt, ingen rök utan eld.

      Är inne på samma bana. Misstänker att kanske en eller två vänner sagt något av välvilja och inte alls ”försökt förstöra relationen”, alternativt har de haft befogade invändningar. Om det däremot är så att de aktivt försökt förstöra hennes relation av oklara anledningar så är det lika bra hon får se deras sanna sida nu och bryta med dem. Låter väldigt wt i sådana fall

    Orka bry sig och ännu mer komma med oombedda råd.

    Men suck… My, finns det någon löjligare människa ? Allt för att få uppmärksamhet och sympatier. Allt för att få läsare, så hjälp henne inte med det. Så mycket påhitt, snyft, ljug, härma andra och smutskasta andra. Orkar inte ens läsa hennes blogg, inte läst den på flera månader. Väldigt vad hon mjölkar deras relation och förlovningen – den gjordes väl för över ett år sedan men det läggs upp bilder på förlovningsringar och folk gratulerar till förlovning ett år efter haha jösses.. men det var ju ringar i ett samarbete.

      Du tycker verkligen illa om henne.

        Ja känns nästan personligt…

      Ja det finns flera sådana bloggar. Särskilt en som tycker hon är över vanliga människor och blir mer och mer kall och skryter varenda dag i bloggen. Och prat om pengar är det som gäller. Hon är så ego och har fått någon typ av storhetsvansinne. Andra medmänniskor skiter hon i och pga så läser jag inte bloggen mer.

        Initialer på den personen?

      Jag slutade oxå följa henne för några månader sedan… den blev bara samma hela tiden… pratet om hennes förflutna som maskrosbarn, med konkurs etc dom kommer jämna… alla bakslag efter utmattningen (funderat på att kanske ta det lugnt innan ett nytt projekt?!). Osv

        Jag har släktingar som levde/lever som My. Otroligt utmattande att ha att göra med, samt är ständigt panka, någon/alla försöker lura dem, är inte ”goda nog”, behöver bara hjälp med en liiiten grej till….

    Min psykologilärare citerade: ”Att blåsa ut andras ljus får inte ditt eget att lysa starkare.”. Men dessvärre fungerar många människor så när de inte mår bra i sig själva…

      Bra citat.

      Tror dock att det ibland bara är rent elaka människor också. Jag slutar aldrig att förvånas och bli bedrövad över vuxna människor och vad de kan göra mot någon som varit deras vän. Och det verkar inte vara något som alla växer ifrån. Något av det värsta jag sett var folk som var över 75 som gjorde så mot andra i samma ålder. Någon som de kännt i + 40 år. ☹️

        Menar du att du tror att någon som varit Mys vän försöker förstöra hennes förhållande? Really? Varför, vad skulle en f.d. vän vinna på det? Däremot så vinner ju My en del på att insinuera det, både för att hon vill smutskasta och för att få sympatier och fler läsare genom drama och snyft. My verkar använda sig av det där blåsa ut andras ljus för att få sitt eget att lysa starkare, inte första gången…

          Anonym 20:10: Postade du din fråga rätt nu? Var den verkligen till mig?

      Fast det får det ju..egentligen..om deras ljus är utblåst och mitt lyser så är ju deras mörkt och mitt lyser

        Om du har två ljus bredvid varandra så blir ju inte den ena lågan större bara för att du blåser ut den andra… Ljuset i sig blir större ju fler ljus som är tända.

          I relativa termer jo

    Jag tänker såhär; Du driver en blogg som du tjänar pengar på – fine. Men folk här inne går bananas och kontaktar folk till höger och vänster – och det är väl oftast vuxna människor som läser denna blogg? Så det här med att förstöra relationer är väl vissa människor här inne expert på?

      Kan du nämna ett konkret exempel när någon härinne kontaktat någon för att förstöra en relation?

        Du får gärna utveckla 🙂

          Du skrev att vissa härinne är experter på att förstöra relationer. Kan du ge ett konkret exempel när någon läsare har förstört en relation?

            Sorry mitt svar var till en annan ?

              Hade inte väntat mig att du skulle komma med ett exempel ändå ??‍♀️

    Klart folk gör det. Gissar på att majoriteten av dina läsare är sådana baserat på olika kommentatorsfält, älskar att svartmåla, skvallra och vara allmänt elaka.

      Ja vi är säkert 95% härinne som är redo att mobba random d-kändis i giftastankar.

    Förstöra, nej det skulle jag aldrig försöka. Men om ens familj och vänner ogillar ens partner är det ofta en varningsklocka.

      En sådan varningsklocka har inte ringt hos min far sedan han träffade sin partner (numera fru), för typ 9 år sedan som är väldigt illa omtyckt.

      Inte alltid. Ibland kan även sin familj ha fel!

      Jag ogillade nästan hela mitt ex familj och det var nog ömsesidigt och det var Inget fel på vare sig mig eller dom vi klickade bara inte. Men vi höll ihop i 10 år, man kan inte älska alla men ändå bete sig civiliverat. ?

        Självklart finns det undantag och så bra att det funkar för dig. Men om både familj och vänner, helt oberoende av varandra, känner att nåt är fel är det nog inget gott tecken. Känner en sån tjej som tror att alla andra bara är dumma i huvudet och är ute efter att förstöra för att de inte kommer överens med hennes partner som bara är destruktiv och som hon gör slut med två gånger per år. Utomstående har en nyktrare syn på personen. Hoppas ni förstår vilka typer av förhållanden jag pratar om, menar alltså inte att det är fel bara för att man inte klickar med sin partners familj.

    Stör mig dock på att hon i förlovningsinlägget kallar honom för ”min indian”. Eeeeh man kan kalla sin partner vad man vill, men offentligt? Trodde vi slutat använda dessa sabla begrepp.

      Vad är det för fel på indianer?

        Det är inget fel på oss. Namnet är det dock fel på. Googla så får du hur mycket information som helst om begreppet ”indianer”, samt vad man hellre bör använda för begrepp. Säga vad man vill om USA, men där använder man en helt annan, bättre, terminologi för att tala om oss i den amerikanska ursprungsbefolkningen.

          Jag bor i USA, och det finns en klinik 5min från mig som heter ”Indian Health Center” som är till för Native Americans. Så tyvärr är inte det begreppet borta helt och hållet.

    Stör mig dock på att hon i förlovningsinlägget kallar honom för ”min indian”. Eeeeh man kan kalla sin partner vad man vill, men offentligt? Trodde vi slutat använda dessa sabla begrepp.

    Ingen som funderat över om det finns något samband, eller pik, till My när en före detta vän till henne sjöng om Indianer på krogen???

      Jo…. det var nog så.

      Men Neej varför skulle det vara en pik till My, ge dig! Nej det var ingen pik till dig My, det handlade om en annan person som skickat meddelande gällande indianer/amerikanske ursprungsbefolkningen vilket MG svarade på och sjöng till, det var till hennes instagram – det var inte till My eller till allmänheten. Det var personen som fick det skickat till sig som sen lade upp det till allmänhetens beskådan. Så Nej det var ingen pik till My.

      Missade du verkligen hela grejen med varför hon sjöng så???

      Ta av dig foliehatten om du tror att det hade med My att göra! ?

        Eller så kan man ha multipla anledningar…

    Är i akut behov av en vinterjacka. Tips på en varm och fin?

      Didriksson har varma och fina. Finns i sport affärer.

      Boomerang – Alexandra ?

      Everest, finns på Stadium

    Och jag vet inte ens vem My är …
    Men mitt liv gick tydligen vidare.

    Har någon jackor från cedrico, rockandblue eller hollies? Vad tycker ni om dem?

      Hollies jackor är grymma! Har köpt många därifrån. Min favorit har jag haft flera år. Lika fin fortfarande

      Jag har denna, fast helsvart. Enda vinterjackan någonsin som jag inte fryser i så har haft den i jag vet inte hur många år. Viker upp kragen över halva ansiktet när det blåser riktigt kallt. Ser nog hyfsat dumt ut men fryser gör man inte! ?
      https://m.prisjakt.nu/product/948400

      Jag har en från rockandblue, försvånansvärt varm och gillar den massor 🙂

      Jag har en från Cederico jag köpte i år. Riktigt varm, dock ganska tung med tanke på all dun – men det är bra kvalite på den och kommer med riktig päls (om det nu är en dealbreaker). Kanske något i den dyrare prisklassen men jag investerade i en ordentlig jacka som skall hålla många år.

    Ibland tänker och tror jag att folk vill skapa draman som inte finns, eventuellt för uppmärksamhet, men är det sant som hon säger så är det väldigt tråkigt och lågt av hennes omgivning..

    Det beror ju på hur man definierar att (försöka) förstöra? Jag har absolut avrått en nära vän att inte fortsätta en relation med en kille pga att han hade (har) tvivelaktigt beteende. Hon blev ju givetvis inte nöjd över detta, men jag vidhåller att det är en väns skyldighet att på ett schysst och balanserat sätt våga ta upp saker som skaver. Även om det riskerar att förstöra Instagramlyckan.

      Exakt så! Mest troligen det som hänt, och inte att någon har försökt att ”förstöra” för My.

      Men hon vill ju ha drama runt omkring sig, så mår hon bättre av att tro det så ?‍♀️

    Och jag vet inte ens vem My är …
    Men mitt liv gick tydligen vidare ändå.

      Du har skrivit det två gånger nu ?

        Det har gått vidare men hackar lite bara.

    My är den största dramaqueenen som finns!
    Eller ja Anna B är typ lika eller värre.
    Jag tror My fabulerar vääääääldigt mycket

      Exakt min tanke! Något måste de ju göra för att inte glömmas bort.

    Fast visst händer det folk lägger sig i och kommer med kommentarer.. ibland har jag lyssnat när jag inte borde, och ibland har jag inte lyssnat fast jag nog borde. Avundsjuka, omtänksamhet.

    Men hon är ju inte sann. Hur kan man leva i en sådan låtsasverklighet. Vad hände med podd, vd jobb, 30-års fest mm. Den människan gör mig bara matt. Slutat läsa hennes blogg

      Låter lite som Catten af Tälje (Catrin Hedlund).

    Om det är föredetta vänner som fortfarande försöker förstöra så förstår jag inte varför de inte bara går vidare. De kan vara glada att de inte är vän med My nå mer och My glad att hon inte är vän med de människorna nå mer.
    Vuxna människor och hålla på (från alla håll och kanter). Booken, Maggan, My etc. förstår inte hur de orkar. Borde vara åldersgräns på sociala medier ibland uppåt i åldern också ?

      Tror inte några fd vänner försöker förstöra, varför skulle de. Möjligtvis vänner till J som ogillar My eller vice versa, det kan man isf förstå på sätt och vis, brukar väl vara så, är det så konstigt egentligen. Men jag tror det är olika kommentarer My läst och så menar hon och vill insinuera att det är f.d vänner som ”försöker förstöra” mellan dem – för drama och för att få uppmärksamhet, sympatier och fler läsare, och för att smutskasta andra. Varför skulle Maggan bry sig om My och Jonas? Och varför har My så många före detta vänner och ovänner? Jag tror ju dock inte att My blivit ihop med J om han inte haft bostad i Stockholm, Täby. Inget fel på J och de är kanske kära men jag tror att boende i Sthlm lockade My mest.

    Tycker bloggen varit dötrist sista dagarna, handlar om helt ointressanta människor. Vem fan är My?!

      Haha håller verkligen med!

        Här ligger inte en hund begraven. Men det är nog en hund som är orsaken …

          Eh?!

            Har du missat att Camilla precis fått hem en liten valp?

      My brukar återkomma med jämna mellanrum, men mer i perioder.
      Själv tycker jag att det är skönt att inte bara behöva läsa om IL. Men hade gärna läst mer om Janni, Blick, Linn Herbertsson, Kenza, etc.

        Och jag vill läsa mer om matplatsen, house of philia mfl.

          +1 matplatsen är jag så förundrad av. Kan inte sluta läsa ,all denna konsumtion, flygresor och hotellnätter sponsrade och ofta inte utmärkta. Hennes jobbiga arbetsdagar bestående av att hämta paket på posten,fixa hår och naglar, kanske baka en kaka och se en film???. Glöm inte att vila en stund på dagen också…

            Ja är inte hennes konsumtion och resor helt vansinniga…
            Vad tycker ni andra?

    Är det bara jag som tänkt att boende i Stockholm Täby var det som lockade henne mest, hon verkade flytta in där innan de ens var ihop? Kan det vara så att hon hört el läst några med samma tanke och då menar/tror hon att det är fd vänner och folk hon känner när det i själva verket är andra och läsare som skrivit det. Kan ju också vara personer som skrivit/berättat saker om Jonas och då menar My att det är personer som försöker förstöra mellan dem. Hon gillar att vinkla, snyfta, insinuera, smutskasta och ställa till drama så hon får uppmärksamhet, läsare och sympatier. De kanske är kära och inget fel på Jonas, inget illa mot honom men jag tror faktiskt inte att hon blivit ihop med honom om han inte haft bostad i Sthlm.

    Men hallå! Modd?

    Allt m henne är en härva av lögner. Sedan glömmer hon den ena lögnen nästan innan nästa levereras. Alla vet det, så hon kan ju sluta dra ner andra i sina påhitt.

    Svar ”varför skulle nån vilja förstöra?” ja.. Min s. k vänner har gjort sitt yttersta i alla förhållanden jag haft.. Sk “fremeny“.. Därför litar jag aldrig på en levande människa igen.. Förutom mamma. Andra är så.. Ounsamma..Vill se mig olycklig.. Hur hemskt de än låter..

      Jag tänker att det finns två alternativ här, antingen är dina vänner i själva verket dina värsta ovänner eller så faller du för tvivelaktiga killar och då har du kanske rentav mycket att tacka dem för ?

    Javet inte jag..
    hade en vän som är tsm med ett riktigt as till man. Psykisk misshandel, hot,otrohet. Han har även hotat mig och försökt få mig att tro att jag är helt galen. Jag har gjort så mycket för henne, kompisar sen 15 års åldern. Verkligen min bästa vän. Jag klarade inte av honom och har faktiskt aktivt försökt få dem att göra slut genom att prata med henne.

    Hon vill inge träffa mig eller prata med mig längre. Antar att han ogillar mig väldigt mycket. Jag håller koll på henne på avstånd (alltså inget creepy men är orolig nu när hon helt bryts ner) hon umgås inte med några vänner längre. Har helt slutat med sina fritidsintressen.. suck en stor sorg för mig. Hade önskat jag kunde gjort något så de gick isär.

      Jobbigt. Pröva att skriva till henne? Skriv ner ett par saker som hon tidigare gjorde med glädje och försök få henne att förstå hur mycket hon har ”gett upp” med det förhållandet.

        Jag har försökt det med. Även att hälsa på henne på hennes jobb. Men tror ni inte han hänger runt där också i tid och otid fast han inte arbetar där. Han har verkligen ett grepp om henne.

        När hon väl kommer ut ur förhållandet eller bara vill ha hjälp att lämna så tror jag, eller hoppas i alla fall, att hon vet att jag står där med öppna armar.

      Exakt!! Skillnad på att kanske vara avundsjuk på någons förhållande och vilja leta fel, och att ogilla ett förhållande pga omtanke. Synd att de som är fast i såna förhållanden antingen vägrar se det eller bara inte kan bryta sig loss. Sen står de där utan några vänner kvar när de har isolerat sig från alla som ville ”förstöra”.

        Jo det är sant. Jag kommer dock alltid stå där när hon kan komma ur förhållandet. Är som min egen syster. Jag ser hur han manipulerar henne och vägrar tro på att detta är hennes nya ”jag” som hon trivs med.

        I mys fall vet jag inte, men väldigt få människor vill sabotera ett förhållande av ren jävulskap.

    Fornis önskelista: en fucking hårklämma för 300 kronor, en lampa för 7000, kappa för 5000 och ett par tofflor för 3000.

    Inte så snygga saker. Varför måste allt vara så dyrt?

      Men Forni är så passé. Låtsas vara överklass i hopp om att alla ska ha glömt hur patetiska hon och hennes gäng var förut.

    Mina kommentarer publiceras inte…

      Joho? 🙂

        Inte de om ämnet….

    Helt ärligt jag har sätt så mycket människor, som är ”vuxna” komma och gå och va bittra över relationer. Jag slutar aldrig förvånads. Och de borde inte ni heller. För folk kommer alltid va som dom är. Jag har sett 40+ slås med artonåringar för att dom legat med deras mån fast mannen bordet fått stryk för han utnyttjar unga tjejer men allt är tydligen relativt när de kommer till kritan.

    Apropå diskussionen om kissies plastpattar:

    En liten halvknasig fråga:

    Jag är emot normaliseringen av plastikkirugi och tycker att hela utvecklingen är sorglig.

    Men. Plot twist. Jag har dragningar åt det autosexuella hållet och tänder även på större bröst, framför allt med styva bröstvårtor, som gärna får synas genom toppar osv. Ja, jag blir kåt av mina egna bröst och min egen fitta helt enkelt, dock är de små. (Jag kan bli kåt på andra också såklart, både kvinnor och män men främst kvinnor (och deras bröst) rent visuellt.)

    Jag tycker om min kropp och har aldrig velat förändra den. Jag har tränat en hel del och mest sett den som ett redskap och inte riktigt lagt några större värderingar i dess utformning.

    På senare tid har dock min dragning till stora bröst med styva bröstvårtor blivit starkare och jag har börjat fantisera om att ha ett par sådana bröst. Inte för att visa upp mig för någon sexpartner, inte för att känna mig bekväm på stranden, inte för att jag ska duga inför mig själv – utan för att jag ska ligga hemma och onanera och ta på dessa. Jag tänder så på denna tanke! Tänk att åka till en klinik med ett par bröst och komma hem med ett par andra, större, fastare och bara vänta på att de ska läka.

    Jag klär mig städat när jag är ute men hemma drar jag ibland på mig rejäl push up i små korta urringade klänningar och tar på mig själv. Hade jag varit själv på en öde ö hade jag velat fixa dem ändå.

    Om jag skulle fixa mina bröst, kan man säga att jag faktiskt gör det för min egen skull isf? Frågan är om det är värt att operera sig för onani? Jag blir dock så kåt på tanken!

    Någon som är i en liknande sits?

    Sorry om jag chockerar er, jag är lite knasig och kan skratta åt det och hela grejen själv.

      Det är nog Flashback du söker eller någon sexsajt med forum. Känns som om du snarare tänder på att skriva detta inlägg som andra ska läsa.

        Nej, jag undrar på riktigt!

      Jag förstår vad du menar och kan känna igen mig lite. Problemet är att bröstimplantat och operationer knappast är riskfria. Det finns så mycket som kan gå fel både akut och i framtiden. Det är dessutom svårare att upptäcka bröstcancer i ett tidigt skede. Och detta skulle då vara värt det för att hotta upp sin onani/sitt sexliv? Sen kan du aldrig ”ta av” dina megapattar när du inte är kåt heller. Tror det är bäst att hålla sig till att fantisera. Du kan köpa stora silikoninlägg som du stoppar i bhn istället.

        Så intressant med någon som känner igen sig!

        Ja, Jag vet och du har helt rätt. För mycket som står på spel. Jag har ingen lust att berätta om en ev operation för folk i min närhet heller, som familjen ex för det handlar verkligen bara om onani. Min kille skulle väl tycka att jag förstörde mig själv också. Men fan vad jag vill ändå!

        Tack för responsen!

        Det ovan är jag, N, alltså!

    Alla är feminster och girlpower tills de är deras egna män som inte kan hålla kuken i styr.

      Vad menar du?

      Även då är vi feminister.

    Min vän blev tillsammans med en kille som använde sig av härskartekniker mot henne och var allmänt svinig. Jag försökte tala henne till rätta men hon tog väldigt illa vid sig och drog sig undan från mig. Jag ville aldrig förstöra för henne, jag tyckte helt enkelt bara att hon var värd så mycket bättre.

    https://www.flashback.org/sp66150212

    Och det går bra för Anna Book…

      Jisses jävlar -det blir bara värre och värre. Jädrans vilken lyckad familj ⭐️

    Verkligen romantiskt att ta med sig en fotograf när de ska byta ringar för att visa i bloggen, men allt för att få gratis ringar tydligen. Tveksam till om hon blivit nedringd med erbjudande till samarbeten för förlovningsringar. My snarare sänker än lyfter ett varumärke.

    Jag tror inte jag varit med om att någon jag känner försökt förstöra någon av mina relationer. Jag umgås liksom inte med sånt folk.

    Jag vet att en ytligt bekant dock försökte få min sambo att lämna mig och satsa på denne istället. Det var dock så himla orimligt att det blev jättekonstigt. Dels hade vi just träffats för första gången och skulle hyra hus på dennes gård. Det togs också upp när jag gick och lade mig för att sova en våning upp i samma hus. Och dels hade det inte funnits någon chans för ngt mellan dem även om jag var ute ur bilden.
    Sambon blev tokförbannad för min skull, personen grinade och vi kände väl inte direkt för att bo där.
    Det var helskumt.

    Jag har en vän också vars man sa att jag och en annan av hennes vänner, som var den enda jag kände, var de enda som inte försökt ragga på honom när hon inte varit med. WTF liksom?

    Men är det ofta folk ”förstör” etc runt en hade jag nog funderat på vad jag gjorde för att antingen dra till mig för sjukt folk eller om jag missförstår saker. Tycker det känns som det är orimligt mkt drama runt vissa människor livet igenom. Jag tror inte alltid det bara är slumpen/otur etc.

    Finns gott om folk som väljer att lägga sin energi på andra och intresserar sig mer för vad andra håller på med. Men, har man sina gränser och inte låter någon blanda sig i, så kommer detta sluta förr eller senare. Eller så slutar man bry sig.

    Det har funnits personer som informerat J om hans flickväns förflutna, något som han han också konfronterade henne med men uppenbarligen bestämde sig för att han kunde leva med.
    My försöker ligga steget före , livrädd för att ” saker ska flyta upp till ytan” skulle dom göra det kan hon kontra med att det är förtal och i syfte att förstöra deras relation.
    My är en drama-queen som tar sig själv på alldeles för stort allvar.
    För några år sedan ringde hon runt till olika tv-produktioner och tjatade hål i huvudet på ansvariga om att få vara med, bla fångarna på fortet och Lets Dance
    Utan större framgång …..

      Men vad är det dom inte outar med My ? Vad har Graaf gjort el inte gjort ? Ngt stämmer inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.