Även Petra Tungården har skaffat hundvalp

Tror ni hon blev inspirerad av mig? Tror ni? Tror ni? (OBS! Skämt!)

Förlåt, för min frånvaro men jag har varit i min lilla valpbubbla. Trodde aldrig att jag skulle känna sådan kärlek till det här lilla lurviga fyrbenta busfröet. Men jag är kär. Det är en villkorslös kärlek, det är som att tiden står still. Har knappt rört min telefon sedan Puck gjorde entré i lägenheten i fredags. Hon är det sötaste jag sett, det är som att varenda bekymmer i hela världen rinner av en när man ser hennes bråkiga uppsyn.
[…]

Puck har rätt mycket skinn på näsan och flyger runt och busar som att det inte fanns någon morgondag, för att i nästa totaldäcka på ens bröst med sina stora gyllene ludna öron som flyter ut likt Dumbo’s på ens bröst. Igår var hon med på restaurang och skötte sig exemplariskt. Vi har verkligen fått en social vovve som verkar älska att mingla och kramas med främlingar – precis som jag, haha.

//Från Petra Tungårdens blogg

Har ni sett en sån liten krabat?
En liten ”Puck”!
Gud så söt!
Jag vill bara pussa henne på nosen och sen pussa henne lite till. <3

Pucken – möt Semlan!
Ni kan bli kompisar! 🙂

https://www.instagram.com/p/BrfS5YShhYr/?utm_source=ig_web_copy_link

Min lilla ligistvalp vaknade precis här jämte mig i soffan så vi måste gå ut fort som attans nu innan hon kissar på sig så hörs sen! Hepp!

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh så söt Petras valp är. Många som skaffar valpar så kanske inte inspirerad av just dig 😉

      Vill verkligen tycka att hundar är söta men det går inte. Efter att min lillebror blev biten i ansiktet och över kroppen av grannens hund för över 15 år sedan är jag livrädd för hundar 🙁 Katter däremot <33

        Hundar är oerhört fina djur och den bästa vännen man kan ha. Sedan om olyckor sker likt fallet med din lillebror så beror det på hur ägaren har uppfostrat hunden.

          Mja… känns lika lönt att döma alla hundar som det är att döma alla hundägare efter en incident. Finns alltid flera faktorer som spelar in och är man ärligt mån om att veta vilka dessa kan tänkas vara så är svaret mer komplext än det mest lättköpta.

            Fast om du har en hund som har olika personlighetsdrag och du är en ägare som inte visar hunden vad som är rätt och fel och inte hjälpt den komma över vissa rädslor eller saker den anser är obehagligt så kan du inte förvänta dig att hunden förstår sina gränser.

            Min gamla hund var världens snällaste men på äldre dar var han senil och såg dåligt men alla barn ville alltid klappa honom men då sade jag nej eftersom jag visste om att hans höga ålder gjorde honom obekväm vid främlingar som tog på honom. Hade jag sagt ja hade han bitit ifrån.

              Vad händer med Jonna Jinton?

                Jonna är säkert hemskt orolig över sin släkting Erik Jinton som nu står åtalad för att ha avfyrat ett antal fyrverkeripjäser mot Gottskärs hotell som sedan brann ner till grunden pga det natten innan nyårsafton 2017.

          Till viss del ja, men det beror på situation också. När jag var liten hade jag en sheltie, hon var världens snällaste men hon gillade inte barn yngre än typ 5 år. Men eftersom hon var liten och söt ville alla barn klappa henne men vi sa alltid nej. De lyssnade inte och hon bet flera av dem. Då får man skylla sig själv. Hundar som hoppar på och ska bitas är en annan sak.

        #inteallahundar

        Blev själv biten som barn, var lite rädd för stora hundar men inte längre

        :/ jag blev också biten i ansiktet när jag var 6 år, över hela kinden. Frän munnen till ögat. Tur den inte träffade halsen.detta efter att ägaren sagt att jag fått klappa plus att jag var jätteförsiktig. Blev såklart livrädd för hundar efter det men nu går det lite bättre om hunden inte kommer nära ansiktet eller springer mot mig. Då känns det typ som jag ska dö.
        Annars tycker jag också hundar är.. Söta..ärligt :p

        Jag är också jätterädd för hundar. Blev biten av rottweiler när jag var 13. Inget allvarligt bett, men otroligt obehagligt att känna den starka käften slå igen runt handen. Burrrr… Gosar hellre med katter. Men alla djur är söta på bild. 🙂

        Vilken otur! Det beror ofta på ägaren. Snälla ägare snälla hundar.

      Galet vilket söt valp!
      Men det är svårt att fokusera på ”valpbilden” när det enda man ser är Petras stela och onaturliga leende.

        Ja vart tog mimiken vägen. Är det en grimas kanske?

        Hon ser verkligen helkonstig ut. Inte bara i rörligt format utan även på bild. Var sätter man botoxet för att det ska bli så illa?

      Stod ju även att hon skämta 🙂

      Hahahaha ”Många som skaffar valpar så kanske inte inspirerad av just dig”, dagens garv. Det kanske är val CamCam hoppas och vill få det att se ut som (förstår fortfarande inte varför hon ska envisas om att få varje inlägg att handla om henne själv? Hennes låga följarantal på insta får väl tala för sig.)

    Var köper man snyggast och varmast vinterjackor??! Kan ni tipsa mig snälla!!

      Secand hand!

        På riktigt! Det kryllar av riktigt bra vinterjackor på second hand.

        Vilka affärer är bäst? Och vilka har mest när det gäller varma snygga jackor?!?

        Jag köpte min Fjällräven expedition-jacka för halva priset på eBay och helt ärligt så ser den typ helt ny ut.

          Menade tradera soz

      Jag köpte en helt ny, skitsnygg jacka på blocket! 300 spänn 😀

        Jag har köpt ett gäng vinterjackor på Tradera genom åren. De har varit i väldigt bra skick/nyskick och inte kostat så mycket. Win-win liksom.

      Didriksons eller Peak Performance??

      ParaJumper⭐️

    Tråkigt att hon väljer att skaffa en av de mest sönderavlade hundar som finns, förstår inte hur människor kan anse sig älska hundar och samtidigt utsätta dem för detta.

      Tänkte samma sak. Folk MÅSTE bli bättre på att läsa på innn de köper hund. Dels hjärtproblemen med den här rasen Petra köpt men också den otroligt smärtsamma åkomman Syrengomyeli som är en följd av deras framavlat små söta huvuden och därmed kranier. Många cavalierer lever med ständiga smärtor eftersom skallen är för liten för hjärnan. Kräks på att man kan köpa en sån hund. Det finns så många andra raser och blandraser som är fina och lever friska liv.

        Fast en seriös uppfödare av t.ex cavalier tar både hjärtkoll och testar sina tikar och hannar regelbundet. Speciellt om de ska gå i avel.

          Jo jag är väl insatt. Men de höjde ganska nyligen gränsen för avel till 3 år pga att hjärtproblemen kan uppträda tom så sent som då. De flesta andra raser gör sina hälsotester vid 18 mån första gången (ögonlysning, patellakoll, höftröntgen). Det är ingen frisk ras.

          Jag har ingen respekt för människor som köper cavalier, fransk bulldog, boxer, mops eller engelsk bulldog. Många raser har idag problem, men dessa raser har uteslutande nästan bara sjuka/halvsjuka exemplar. Människor är så jävla puckade, hela ledet. Allt ifrån domare som premierar sjuka ideal, uppfödare med skygglappar ner till köpare med dålig kunskap.

            … och att tillägga. Vem får lida? Djuren.

            Men gulliga är de ju, många likes och det finns mycket pengar att tjäna på dem.

            Du kommer med väldigt goda argument men att kalla folk jäkla puckade brukar leda till att man inte lyssnar eller tar till sig, bara ett tips!

            Du behöver inte respektera mig då jag inte respekterar folk som kallar andra för puckade. Men att dra alla över en kam är så lågt, har själv en cavalier, en superfrisk, pigg och glad tik utan hjärtfel, 14 år gammal och hon har aldrig varit sjuk ??
            Även kollad både patella och ögon ua…

            LN, du verkar ha koll. Jag vill skaffa hund i framtiden och är sugen på en westie eftersom den rasen verkar passa mig i aktivitetsnivå osv. Men har den några sjukdomar eller avlingsproblem jag bör väga in? Har försökt läsa på men tycker alla i hundforum etc. säger helt motsatta saker.

              Ni har helt rätt i ordvalet men jag har jobbat inom djursjukvården och man blir trött på att folk inte lyssnar och köper hundar enbart efter utseende och att de sett en populär ras på sociala medier som verkligen inte mår bra. Många av de sönderavlade raserna består av individer med grav ångest. Tänk dig själv att leva varje dag med andningsförmågan som genom ett sugrör.. SKK gör absolut ingenting åt saken som förändrar.

              Anna. Jag har bekanta som haft westie, cancer och eksem är vanligt i rasen. De är ofta känsliga i huden, så risk för atopi och allergier finns. Då blir det dyrt, men man ska å andra sidan alltid ha buffert för om hunden blir sjuk. Men är du noggrann med val av uppfödare och hör dig för bland andra westieägare så hittar du säkert en frisk ras. Gå med i någon Facebookgrupp och fråga runt/fråga hundägare med westie som du träffar. Lita mer på köpare än på utställningsfolk och uppfödare. Hoppas du finner en fin vovve. 🙂

                *så hittar du säkert ett friskt exemplar då rasen inte har lika stora problem som andra raser. Det finns friska individer.

                Tack för svar!

            Cavalier och boxer är lika sjuka som tex schäfer med led- och ryggproblem, dobermann med led- och hjärtproblem, och amstaff/labrador/golden med ledproblem.
            Många av raserna idag har olika problem i olika grad tyvärr, cavalier och boxer är inte värre än andra raser.
            Dock fralla, mops och bulldog håller jag med är dåliga raser då dem ALLTID har andningsproblem.

              Oj, ”ALLTID” andningsproblem tycker jag verkligen är att ta i. Tycker dock att man möter väldigt varierande exemplar, jag har en fralla som andas alldeles utmärkt, men så skulle hon nog beskrivas som ”ful” enligt rasstandard också.

                Hellre ful än sjuk.

                Inte att ta i, de har alltid andningsproblem även om ägarna förnekar det.

              Läs på om Cavalier så förstår du varför denna ras är bland de värsta man kan skaffa.

            Även problem när det föds upp hundar som blir avlivade pga att de avviker. Tex ridgebacks m virvlar i ridgen, dalmsatiner m blaffor ist för prickar etc. Trist

              Fast det med Ridgebacks är en myt eller sen gammalt. Ingen seriös uppfödare avlivar valpar utan ridge, däremot säljs de billigare. Om valparna avlivas så är det pga dermoid sinus vilket också är typ den enda rasbundna sjukdomen rasen har.

                Ja å vissa dalmatiners är döva pga att de är vita. Dom avlivas. Inte ok

      #adoptdontshop <3

    Valpar måste ju tycka det är svinkult att vara på restaurang ?

      Roligare än att vara ensam hemma kan jag tro

      Har också undrat om lilla valpen inte blir stressad av allt flängande? Redan de första dagarna har den varit runt på flera olika platser. Men vad vet jag? Är ingen hundexpert.

      Nån som kan berätta kanske?

        De ska ju socialiseras tidigt för att bli så tåliga, öppna individer som möjligt så det arbetet är jätteviktigt! Men efter 4 dagar är kanske lite väl, men så vet vi ju inte hur länge de var där och hur lugnt det var osv 🙂 Lät dock som att de hade en bra erfarenhet där så det gick nog ingen nöd på Puck!

        Första 2-3 dagarna när man får hem valpen bör man satsa på att lära känna varandra. Från 8 till 16 veckors ålder måste den specialiseras, alltså utsättas för typ ALLT. Det valpen får uppleva då sätter spår för livet 🙂

          Haha specialiseras… Socialiseras, såklart!

            Specialisering på Stureplansrestauranger är väl dock inte ett helt felaktigt sätt att beskriva det på hehe

        Jag blev faktiskt irriterad när jag läste det här. Det är levande varelser, inte en söt assocear. Jag tycker att första veckan borde vara superlugn, möjligtvis att man kan bjuda hem nån , men för den lilla valpen är det en jätteomställning att lämna syskonen och uppfödaren. Vi har gjort så att första dygnen är det bara familjen. Aldrig att jag skulle rekommendera att ta med den på restaurang så tidigt!

        Dessutom ska den ju ha en spruta till och man bör vara lite extra försiktig innan den är fullt vaccinerad. Sedan ska den visserligen socialiseras som valp, men här låter det verkligen som det gått till överdrift! Jag har också haft med valpar på restaurang, men då har det gått flera veckor till, absolut inte på en gång. Låt valpen bli trygg i sin hemmiljö först, resten hinns med senare!!

      Ja speciellt dagen efter de kommer till sitt nya hem med främmande människor. Men att Petra skulle åtsidosätta sina behov att mingla på Stureplan framför en hundvalps känns lika troligt som att Margaux kommer betala skatt för sin sponsresa till Maldiverna.

    Söt bild på Selma. 🙂

    Någon: *skaffar hund*
    Camilla: JAG HAR OCKSÅ EN HUUUUND

      En chans att få visa sin instagram, försök till att fiska lite fler följare gissar jag 😉

      Rättelse:
      Någon: *skaffar hund*
      Alla andra stolta hundägare*: JAG HAR OCKSÅ EN HUUUUND

      *Varje ursäkt att få prata om sitt lilla pälsbarn utnyttjas frikostigt (ja, jag är också en av dem??‍♀️).

        Haha exakt, det är fullt normalt. Söt valp förresten.

    OT vad håller CW på med? Hennes senaste utspel är vidrigt.

      Vilket utspel?

        Hon skammar andra offer, som inte vill göra anmälningar, kan ju finnas en anledning.. Hon pratar om att inte jobba i Stockholms medievärld mer. Ständiga utspel från henne ju.

        Hon skammar kvinnor som inte vill göra anmälningar. Alla dessa utspel, ständiga utspel…

      Exakt vad syftar du till nu?

      På hennes insta ser iaf jag inget vidrigt. Eller jo, men det är inte Cissi som står för det vidriga.

        Kollade bara lite snabbt men tyckte det stod att hon skulle stämma SVT. Inte helt klart varför men kanske UG programmet igen.

        Du tycker inte det är vidrigt att ge sig på andra offer till FV för att de inte vill ge sig in i anmälan? Det är varje kvinnas eget val om de vill dra upp sina övergrepp. Det ÄR vidrigt att försöka tvinga dem.

          Exakt hur formulerar hon det?

          Så nu har jag läst och gissat mig till vad du syftar till.

          Hon vill inte att de ska anmäla. Hon vill att de ska vittna till hennes fördel.

          Sedan så vet inte du eller jag vad som mer har sagt mellan fyra ögon så jag tänker att vi inte borde döma Cissi. För allt vad vi ver har de peppat Cissi att öppet berätta med köfte om uppbackning för att inte riskera förtal men lät sedan bli när det kom till kritan.

          För förstår jag saken rätt gäller inte de andra kvinnorna regelrätt våldtäckt utan mer händer på fel ställen (illa nog) och verbala övergrepp.

          Tycker nog vi ska akta oss innan vi stämplar vem för vidrig. Hela bilden kan nig vara bra att ha först.

            Hon skriver i sin text att hon är förbannad över det. Finns ingen ursäkt, Cissi gör fel. Hon har ingen rätt att bli förbannad eller försöka få dem att göra något de inte vill. Hade hon försökt det med mig hade hon fått en rak höger. Alla har rätt till att göra vad de själva vill och orkar

              Hur vet du det? Hur vet du att hon inte har rätt att vara arg?

              Jag ver inte att hon har det, rätt att vara arg, så hur vet du vad som sagts mellan fyra ögon?

                PS Hade du lovat mig något men sedan smitit undan och låtit mig få ta hela skiten med fara för både min hälsa och min familj, så hade du fått en rak höger från mig.

                (Observar att jag inte vet att ovan är det som skett. Jag ser det bara som en möjlighet.)

                  Spelar ingen roll vad de pratat om eller vad de lovat innan. När det gäller övergrepp har varje person rätt att själv välja när, om och hur man vill prata om det. Du skulle alltså slå någon som ångrar sig om att prata om ett övergrepp mot dem? Du låter som en härlig person. Fyfan

                  Japp. Om du lät mig åka i fängelse pga av dig och dina svikna löften.

                  Och sedan var det du som började med att svänga med din högernäven.

                  PS Om du nu ska slakta Cissi så kan du ju vara ärlig med att prata om vad det är den andre personen varit med om. Alltså inte en våldtäkt utan ett taffs eller att blivit kallad för hora.

                  Och ja, om du inte skulle efter löfte kunna berätta att du fått en ovälkommen hand eller blivit kallad för hora, det som gav mig moder att gå ut offentligt, ditt varma löfte om att ha min rygg, ja då skulle jag vara förbannad och tycka att det är du som är ” en härlig person” för att inte ställa upp för någon du känner som kanske tom med är din vän när der är jag som riskerar fängelse.

                  Så fyfan right back at you ?

                  Svar i modd ?

                  Kort sammanfattning på svaret som sitter i modd.

                  Fyfan right back at you ?

                  Jag tror så här, man kan lätt föreställa sig att CW känner sig ensam och kanske lite sviken. Men hon har ju inte rätt tvinga på nån annan att göra nåt den inte känner sig bekväm med. Jag hoppas hon släpper det där.

        Tror det är inlägget där hon lägger ut en konversation med en kvinna som inte vill anmäla och i texten berättar att hon mailat kvinnor som inte vill anmäla. Samt att hon skriver att hon kan tvinga dem att vittna.

        Inte så snällt. Man ska få anmäla eller komma ut med en sån grej om man själv vill. Inte bli nermailad, omskriven (fast utan namn) på insta, samt uthängd med sms konversation. Helt fel och blir dubbelbestraffning. Först att man skäms för övergreppet sen att man ska skämmas för att man genom att inte anmäla inte stöttar cw i sin kamp.

        Alla har vi våra egna krig och om man inte vill gå med i Cissis ska man inte behöva.

        Exakt alla mina längre kommentarer fastnar i modd. Lär väl komma snart.

      Det Cissi har varit och fortfarande är med om är vidrigt!!! Hoppas hon stämmer skiten ur SVT och att Fredrik Virtanen brinner i helvetet.
      Jag står alltid på hennes sida i denna situation.

        Fattade inte alls texten om SVT. Skulle hon stämma dem å nån annans vägnar? Jätterörigt.

      Jag håller med dig! Cissi har tappat det totalt. Tur det finns många andra bra feminister så ryktet inte förstörs helt 🙂

    Så söta vovvar!!! <3

    /V

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

    Valpen ser ut som hennes snubbe.

      Sådan herre sådan hund 🙂

      Exakt min tanke när jag såg bilden

    Mona planerar en resa till Kanariöarna med sina läsare, ”jag har fått en förfrågan om jag kan tänka mig att åka till Kanarieöarna runt den 4 maj med ett gäng läsare (exakt datum inte jättespikat). En Feelgood-resa i en vecka. Vi pratar massage, för de som vill, yoga, för de som vill, träning för de som vill … eller inte … besöka Europas enda kaffeplantage (tro’t eller ej men det är superintressant!) åka på katamaranutflykt … besöka en vingård och prova vin.”

    Intressant att se om det blir av. Hennes tantfans tycks ju vara ganska köpstark grupp, men undrar om 12 000 kr/vecka i ett dubbelrum är för mycket.

      Kul med bloggare som anordnar resor. 12.000 är ungefär vad det brukar kosta för sådana resor en vecka med del i dubbelrum och inkluderat måltider och vissa aktiviteter.

        ”Flyg och boende (del i dubbelrum) med frukost och alla utflykter, massage, träning, skulle landa på ca 12.000 per skalle.”

          Ja det är vad det brukar kosta, sett likvärdiga resor för samma pris med vissa grejer och viss mat inkluderat. Så det låter normalt. Var själv på en gruppresa en vecka med del i dubbelrum, frukost, vissa middagar och vissa aktiviteter – kostnad 12.000 Var också till kanarieöarna.

      När ska dessa bloggare uppdatera sig att vi snart lever på 2019? Trodde man hade fått med sig de debatten om flyg eller inte? Antagligen finns det många stenar att gömma sig under även på de finare stråken. Flyg om du måste men låt bli om du bara gör det för ditt eget stora nöje skull. Lev mer på mindre och kliv ner på jorden så länge den finns. Finns säkert en hel hög med tanter som också vill förverkliga sig själv tillsammans med M och kanske hör de till den generation som aldrig kommer att fatta konsekvenserna av sitt leverne förrän barn och barnbarn drabbas. Heja M, du har verkligen missat verkligheten;)

        Men någon flygresa för nöjes skull måste väl alla har rätt att göra iaf, en resa per år borde väl vara okej iaf?

          Va?

          Nej.

        Visst du kan leva efter de reglerna om du vill, jag avstår

      Hänger väl på JT som gjort liknande svindyra resor tidigare och i flera år utan sponsmärkning. Udda att Universum ska ha ”hälsoresa” då hon är den sista man förknippar med motion, sunda vanor mm mm.

      I samarbete med Zoégas? Hon har ju jobbat med dem tidigare. Hon åker gratis, alla andra betalar.

    Valpar är ju himla gulliga, men sjukt jobbiga. Bäst är det när man kan gosa med någon annans, men slipper allt ansvar. Som med syskonbarn! 😛

    Nån mer än jag som funderar på huuuur Daneil Wellington har råd med all reklam? Haha man har ju sett det hos a l l a ! Stora som små, alla kategorier! De verkar ju inte betala dåligt heller eftersom alla samarbetar med dem! Känns som att de borde lägga mer pengar på reklam än va de har i intäkter ?

      Har också tänkt på det.. det måste bli dyrt med all marknadsföring genom alla dessa influencers, Bianca och Margaux senast i raden vad jag sett. Men det kanske lönar sig. Ganska snygga klockor och armband tycker jag.

        Vi kanske borde lista alla influensers som har ett DW-samarbete atm och se hur många vi kommer upp i? 😀

          Det är typ alla, man behöver inte vara jättestor för att få DW-samarbete. Har sett folk som har runt 20 000 följare på Insta som har ett samarbete.

          De stora just nu är Bianca och Margaux, Maggan Graaf nyligen och jag tror Laila Bagge nyligen också men Ideal of Sweden har ju samma också så kan blanda ihop hehe. Men har sett både dw och iof hos de flesta, även hos mindre. Ännu mer av Ideal of sweden nästan va. Galet. Kan det löna sig, jag menar är väl ofta samma följare många har också.

        Tror Jenner sytrarna tar lite mer än Bianca dock ?

      De senaste två åren har ju deras resultat legat på runt 900 miljoner kronor/år så de har råd att annonsera.

      Undrar också hur de hade råd med Kendall Jenner…

        2 miljoner är inte så mycket när man går 900 miljoner i vinst

      Jag tror inte att de betalar de små bloggarna några stora summor..

      Du får nog rätt många bloggsamarbeten för en helsideannons i Elle…

      Fikastunder.se Borde byta namn till DW bloggen

    Är hon glad på bilden?

      Är det Petra på bilden..?

      Ser lite plågad ut, kanske har valpen bitits eller nåt?

        Precis vad jag tänkte! Vad är det för konstig min och varför är ansiktet helt stelt?

          Plastic fantastic…

      Ser lite ut som att valpen nyss har fått diarré i hennes knä om man ska döma efter hennes min. 😮

    Vad hände med Petras podcast, la hon bara ned den utan att säga något i hennes sociala kanaler?

    Foki är upprörd över att hennes inlägg om att ge pengar till välgörenhet inte fick 1000 hjärtan. Detta upprör läsare enligt kommentarer

      Herregud. ????

      Hon får väl låta en spökskrivare arbeta gratis igen så kanske kvaliteten på inläggen blir bättre. 🙂

    Åh Semlan! Vilken ljuvlig liten krabat <3 Njut av valptiden, den går alldeles för fort! 🙂

    Varför har Nellie ändrat sig om Danmark nu då?? Det har ju varit bestämt i ett halvår och varenda vecka jag ju inlägg om hur det kommer bli efter nyår lagts upp. Detta vore ju rekord om hon gjort sig osams med dom där nere redan innan hon ens kommit dit? ?
    Eller blev det helt enkelt för jobbigt för henne som är van att bli servad på hemmaplan att få sköta sig helt själv tro

      Vadå, skulle hon flytta till Danmark?

        För att hon skulle göra en storsatsning och ingå i ett team tror jag

      Folk ändrar sig dagligen om saker… Du behöver en hobby!

        Jo det har man ju lärt sig, Bella ändrar ju sig från dag till dag tex ???

    Ot hajen svarar på frågor på instagram

      Oh herregud, snacka om allt var uppgjort sen tidigare och att de snart blir tillsammans igen

        Ja det var en blödig haj

          Ja, det lär vara därför hon skriver mitt i alla inlägg som handlar om allt annat än detta, tillägger hon hur hon saknar honom och hur jobbigt det är. Uppgjort tror jag inte, varför skulle han gå med på detta.. Han förlorar hela sitt namn på det. Får inte starta bolag, sitta i styrelser, ingen mer trading, osv. Ansökt om personlig konkurs inför hela Sveriges ögon. Men att de hittar tillbaka, att de har kontakt, tveklöst.. Men samtidigt har jag sjukt svårt att se Isabella på allvar vara tillsammans med någon som är låginkomsttagare. X kommer behöva leva på existens minimum då hans inkomster måste gå till skulder förutom det han behöver för att klara sig. Att få ett jobb nu för honom är ju omöjligt dessutom. Arbetsgivare googlar namn, har man inte redan hört om X får man upp det då. Nja. Tror hon vill ha någon som mer matchar hennes livsstil. Som X har kämpat så oerhört med att kunna göra så till den milda grad att han sitter i denna sits.

        Kanske hans tystnad blivit köpt? Han är i ett läge där han nog är rätt desperat efter det mesta som kan komma in i pengatvätt. Vilket även märktes på frågan om ”hur man kan hjälpa honom” och han svarar att han behöver ett ”bra” jobb och lägenhet. Vad menar han med bra jobb, tänker jag? Men kan man inte bidra med ett fancy luftslottsjobb inom finanssektorn eller lägenhet så ”sätter bara fantasin gränser” tydligen…

          Inte pengatvätt!! Pengaväg****

    Åh! Äntligen fattar jag varför Petras snubbe känns så bekant:
    http://wwwc.aftonbladet.se/noje/0108/23/rederiet/bovar/tony-48820-0.html

    Åh, älskar alla hundar! Och folk som inte vuxit upp med hund (eller annat djur) kommer aldrig förstå det bandet man skapar tillsammans.

    Från att jag var 9 år TJATADE jag på min pappa om att få en hund, hur bra allting kommer bli med en hund (ensam barn och bara vuxit upp med pappa). När jag fyllde 13 fick jag äntligen en hund och lyckan var obeskrivlig!!! Hon blev verkligen min BÄSTA VÄN!

    Idag är jag 26 år och i somras fick hon tyvärr avlivas. Jag har aldrig gråtit så mycket och jag gråter än idag när jag tänker på henne, gråter tom nu… fy fan… hundar är verkligen världens bästa och blir verkligen en del av en själv. Vill inget hellre än att skaffa hund igen men jag vågar fan inte det. ”Hon har lämnat nu” ekar för högt i mitt huvud.

    Meeeeen jag unnar alla valplyckan och är så avundsjuk på alla som har hund.
    (Skönt att skriva av sig :))

      Haha detta låter som exakt min historia med? Hade hund högst upp på önskelistan sen jag var liten, både på födelsedag och julklappslistan. Fick typ när jag var nio med. Ojojoj vad jag grät när jag kom ut ur rummet och fick se överraskningen! Att ha hund är skitjobbigt stundtals men det bästa som finns ❤️ Han fick avlivas i somras men bodde hos min mamma när jag flyttade hemifrån. Jag och min sambo ska bli med valp till sommaren 2019 och jag längtar. Ett liv utan hund är fan ovärt

      Stor kram till dig. Jag har ett otroligt starkt band till min katt. Hon har blivit kroniskt sjuk nu och jag vet inte hur lång tid vi har kvar. Fan… Hur överlever man när de försvinner? 🙁

    Petra är verkligen ett skräckexempel vad gäller nervgift i ansiktet. Finns ingenting kvar. Inga leende ögon, ingen leende mun. Bara.. stelt.

    Märkligt att skaffa hund som Petra gör, hon hinner ju för fan knappt med sitt privatliv och jobbliv fast hon stressar i speedad turbofart jämt och ständigt. Men enligt henne själv så botoxar hon sig BARA för gnisslade tänder och käke jo tjena hallå liksom

      Just därför kan det vara en bra ide 🙂

      Jag skaffade hund när jag var höll på att stressa sönder mig. Det ändrade mitt liv totalt! Njuter av långa promenader och god på soffan nu, på ett helt annat sätt.

    Camcam, Bianca o Alice pratar i sin podd om Isabellas ”lämna landet kriminella är utanför mitt hus”. Bianca säger:

    ”Jag är uppväxt typ i ett liknande scenario och jag vet att bara för att man är offentlig och väljer att prata om det ÖÖÖVERALLT så betyder inte det att det är sanningen.” Älskar att till och med influencers inte tror på henne längre. De läste även upp nån artikel där bloggbevakning nämns.

      hon säger även att ”hade han gjort allting som hon säger att han gjort så hade han gått under jorden”. Bianca säger ”jag tror hundra procent på det han säger”. Hon nämner även att isabella gör fel som pratar om sin pojkväns situation. Alltså herregud, isabella är så körd.

        Hon säger även att isabella hållt på hitta på saker väldigt länge för att locka läsare.. alltså förlåt men det här är riktigt bra, ditt hårda jobb har nått ut 😉

          Hörde det oxå!! Hopps verkligen Camilla täcker det dom sa.

      Snubblade över detta och kom att tänka på Bella:
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Persona_(psykologi)

    Influencers pratar skit om varandra vilken lycka.

      Handlar inte om det utan att folk här på BB utmålas som ”galna” för att de inte köper ett skit som människan säger. Tidningarna tonar ju även ner allt , så att det nått till den influenser som är störst i Sverige just nu är bra, då är inte allt som skrivs här ”smörja”.

    Sååååå söt! Och namnet är så gulligt ?

    ”Igår var hon med på restaurang och skötte sig exemplariskt. Vi har verkligen fått en social vovve som verkar älska att mingla och kramas med främlingar”

    Alltså, är det bara jag eller?
    Skötte sig exemplariskt och – mingla och kramas med främlingar tycker jag inte riktigt går ihop… ?
    Jag har själv haft hund tidigare men skulle verkligen inte kalla det för exemplariskt, allra minst på ett ställe med mycket människor, som en restaurang.

    På vilka restauranger så är hundar tillåtna förresten? Har aldrig hört talas om det. Men så bor jag i och för sig inte i storstan. 😉

      Antar att det är med människor som vill ha kontakt med puck 🙂

      Ser faktiskt mer och mer att hundar får tas med in i affärer och kaféer/restauranger. Inte på de flesta ställen såklart, men ändock mer än förr. Bor dock i en storstad haha.

        Ja, det förstås. Tänkte inte på dragningskraften hos en valp. 😉

    Gullig! Gillar hennes val av ras. Är så trött på valpköpare som skaffar krävande hundraser. Har just nu en english foxhound (dotterns jakthund) valp hemma och OMG vilken intensiv ras. Har stor hundvana men har de senaste åren haft vinthundar och är i skrivande stund så nöjd över mitt beslut. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.