Isabella Löwengrips strategiska PR-portfölj

Isabella Löwengrip har en cykel av strategier som hon använder för att vrida och vända sina följare och media för att passa hennes syften och för att kunna maximera intäkter och minimera skador när hon begått misstag.

Hon skapar en lögn och bygger genom det en tillgång för att skapa PR och hon har under många år samlat på sig en portfölj av dessa som nu börjar bli aningens full, vilket underlättar för henne eftersom hon kan variera att användande av den.
För att göra det enkelt så tänkte jag bryta ner den i fyra steg – så som jag analyserat den:

Steg 1:
Skapa en enorm mediastorm.  Som ett exempel kan vi ta situationen med hennes X där hon målar upp sig själv som ett offer genom att dels hävda sig själv som ovetandes (bevisad lögn) och dels måla upp honom som en vedervärdig människa genom att skriva om saker som ”har hänt” men som sedan också bevisats vara rena lögner.
Att det är lögner har dock ingen betydelse långsiktigt, för det löser hon i steg två.
Genom mediastormen får hon extremt ökade besökssiffror, mängder av sympati och massiv PR.

Steg två:
Invänta responsen och i de flesta fallen är det bästa att låtsas som ingenting.
När hon väl spelat ut sina kort i steg ett så hävdar hon “ingen kommentar” för att framstå som den “större” människan och i de flesta fall har båda parter ingen vinning på att ”gå all out” i media vilket innebär att är hon bara tyst så kommer storyn att dö ut, men bilden som hon byggde upp i steg ett med lögner är fortfarande levande i läsarnas medvetande.

Så förutsatt att ingen är beredd att förlora väldigt mycket så kan hon bara vara tyst, låta saken dö ut temporärt och därmed själv komma undan. Motståndaren kommer ali de flesta fall aldrig vara beredd att offra tillräckligt av sitt eget anseende i media för att visa att hon gör något klandervärt. Risken sett till uppsidan är aldrig tillräckligt stor för den som är utsatt. Skulle det däremot vara så att situationen blir problematisk, då kan hon istället för att vara helt tyst använda exempelvis barnen och hur situationen drabbar dem eller hur svårt det är att vara ensamstående mamma och entreprenör, en ny pojkvän (vilket X själv medvetet ställde upp på för att tysta nyheten om att hon ljugit om sin besöksstatistik) eller berätta om något annat som slår i media för att tysta situationen. (En hotlapp på bilen till exempel)
Det viktiga är att det måste hållas inom en viss gräns där hon genom att hantera sina PR-tillgångar kan vinna tillbaka folks sympatier.

Steg tre:
Skapa medhåll genom att inspirera om framtidsvisioner.
Alla vill hänga med och stötta när någon visar en tydlig riktning och vision. Så det som sker är att man kombinerar rollen som ”drabbad men ändå stark och kämpar” med en ny vision. ”Jag har blivit utsatt för detta men det skakar jag av mig och nu ska vi ta över världen, häng med! Nu åker jag på pressevent i NYC, förstår ni hur coolt det är? Jag vet att jag är utsatt för hot av maffian (påhittat) men jag gör detta ändå! Blir ni inte inspirerade?!”. Detta är en loop som återkommer gång på gång på gång.

Därefter gör man det häftiga inspirerande men sen börjar trafiken dö ut lite när saker och ting återgår till vardagen. Då måste hon ha in PR och rubriker men när det inte finns något underliggande i verksamheterna för att skapa det från så kommer den där PR-portföljen behjälpligt in i bilden. Det är dags att använda innehållet i den.

Steg fyra.
Aktivera PR-tillgången.
Det finns olika typer av PR-tillgångar. Positiva och negativa. En positiv sådan kan vara att man har börjat med något nytt, coolt eller ovanligt – exempelvis att man äger kryptovalutor (bevisad lögn men det spelar ingen roll för det viktiga är PR).

Detta genererar rubriker och man kan återanvända storyn i bloggen och intervjuer om och om igen.
Att man stöttar kvinnorörelsen i mellanöstern är en annan sådan. Merparten lögn (det blev aldrig någonting i Mellanöstern) men det är en bra och positiv PR-tillgång.
Det finns också negativa PR-tillgångar vilket är vad hon försöker göra X till.
Han är den hon kan använda om hon har problem på andra fronter eftersom media aldrig verkar ifrågasätta de påståenden hon slänger ur sig. (Expressen artikel är ett lysande exempel på det)
När hon behöver rikta fokus på annat håll kan hon ta den helt felaktiga bilden hon nu byggt av X som den manipulativa expojkvännen som visade sig vara delaktig i en maffia och utsatte henne för livsfara. Hon kan hitta på vad hon vill och skriva det i sin blogg för där har hon full kontroll. Hon vet också att X (och även Odd) helt saknar plattformar att bemöta detta på sån hon får stå oemotsagd.
Hon kommer skriva så pass starkt att fokus riktas bort från det hon tycker är jobbigt men tillräckligt vagt för att ingen mediaplattform värd namnet kommer publicera ett eventuellt svar från den som drabbas. Ett bra exempel på detta är hennes exman Odd som hon gärna kastar under bussen genom att insinuera att han gjort något hemskt. Hon har skrivit allt från att han använt henne som verbal slagpåse till att han försökt tvinga henne att äta ADHD-medicin.  
Likt de andra falska påståendena hon skrev om X så kommer det vara fokus på att läsaren själv ska fylla i frågetecknen och ”förstå” vad för hemska saker hon är utsatt för. Därmed får hon åter sympatier, är ett offer och folk blir imponerande hur hon kan vara så stark – när hon egentligen bara hittat på sina svårigheter.
Även hennes fd. vänner, affärspartners och föräldrar har använts på detta vis. Hennes pappa har kallats psykopat och hängts ut, samtidigt som hon helt plötsligt kallat sig själv för ett maskrosbarn, för att sedan vända helt och “återförenas” med sin pappa vid lämpligt tillfälle.

Därefter får hon nya rubriker och ny PR och cirkeln kan loopas om och om igen för att gynna hennes syften.
Ingenting är heligt i denna cykel av manipulation och ingen människa exkluderas – inte hennes föräldrar, inte barnens pappa och inte hennes barn.
De används gång på gång för att vinna sympatier och hennes föräldraskap är ingenting annat än ytterligare en tillgång i PR-portföljen att spela ut när nöden så kräver.
När det behövs reaktioner, trafik eller distraktion nästa gång så kommer X plockas fram. Berättelser om hur hon reste sig likt en Phoenix, ur askan i elden, och gick vidare – som den starka, framgångsrika kvinna som hon är. Hur hon mot alla odds lyckades skydda sina barn mot det yttre hotet utan att de märkte någonting av det och hur hon och Odd – mot alla odds(!) – återigen fick en nära relation med varandra. Ni vet, “inget ont som inte för någonting gott med sig”.

Och så snurrar det på.
Jag är redan åksjuk.

322 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”28 åringen i Blondinbellas närhet nu tillbaka i Sverige ” ( Aftonbladet )
    Han säger att den info om kriminella utanför BB:s hus är felaktig och att säkerhetsvakten medgett detta nu. Men inte BB.

      Haha..han har varit tillbaka i Sverige ett BRA tag nu. 🙂

      Enligt Bella skulle han aldrig ha möjlighet att komma tillbaka till Sverige. Överdrifter som vanligt…

        OH HERREGUD, såhär i efterhand……. den människan alltså. så manipulativ och falsk.

          Men alltså Camcam stopp Stopp! För det första – det är Du som är manipulativ och använder dig av strategier för att få upp din statistik – Du tar till Bella så fort den sjunkit och kastar så mycket skit du kan på Bella, vinklar och skriver rena lögner.

          Du skriver ”bevisade lögner” ”bevisad lögn” ? – är du så naiv, för att X sagt det men VAD är bevisad lögn? – X har ju bekräftat att han förlorat stora belopp av lånade pengar, 30 mille, och det visste inte Isabella om och var inte iblandad i – detta fick hon veta när en person kom till hennes hem – detta har X sagt, går att läsa i kvällstidningarna – Så var är lögnen, var är bevisade lögnen? – Bella sa inte att det var en kriminell person som var där och sökte X och hon sa inte att X är inblandad i maffian vilket DU CC skriver. Dessutom har ju X sagt att han ofta fått hot och att det ofta förekommer kidnappningshot så kanske det man det som en hotbild, inte så konstigt. Att de sett bilar utanför eller inte är inget som motbevisats. Så vad är det för lögner Bella gjort som motbevisats ? – Nej ingen men lögn av Dig Camcam.

          Andra bloggare skriver lika mycket och mer om sina barn, föräldrar och partners och sorger. Och DU använder Bella i din pr och dina strategier, du använder Bella om och om igen och tjatar om samma saker för att gynna dina syften – att få upp din statistik och att sänka Bella. DU manipulerar läsarna och Du har inga gränser. Dessutom stoppar du oss som skriver ungefär som jag gör nu, det säger en del… falska, lömska, otäcka människa. Du är inte ett dugg bättre.

            Fan vad trött jag blir på naiva nissar som ovanstående här ??

            Bla bla bla

            Välkommen tillbaka! Peppad på Löwengrips julfest ikväll? 😉

              ”Dig” ”Du” börjar med stort bokstav mitt i en mening, detta måste vara skrivet av en äldre person… Pingis? is that you?

                Nej, äldre personer vet att ’du’ aldrig skrivs med stor bokstav.

                Det betyder att man betonar ordet Du och Dig.. det vet alla med lite hjärna. Riktigt bra skrivet 13:30 så rätt och så sant. De flesta måste väl se hur CC vinklar, förvränger och hittar på. Påstår att Bella sagt saker när det är Camcam som skriver och hittar på det, så manipulativt. Camcam mjölkar detta, om och om igen så att hon får upp statistiken. Hon använde Bella för sina syften och för son egen vinning skull. Mycket av det Camcam skriver i inlägget är inte alls sant och väldigt mycket är vinklat. Expressen t ex så fel du har Camcam – Expressen ifrågasatt Bella väldigt och ställde henne mot väggen med frågor – som om de litade mer på H och som om de läst härinne och alla mail de fick härifrån. – Så där har du helt fel Camcam. Även expressen vinklar ju lite och skriver på sätt som vissa missförstår, H hade ju också missförstått och vinklat t ex. Tror att många förstår sina syften Camcam och varför du mjölkar och tjatar om samma saker. Att du ens kan med dig själv. Men du har en del fans, blåsta, som du lyckats övertyga, manipulerat och hjärntvättat. Du vet det där med att tjata om samma sak, tjata hål i huvudet så blir det en sanning för vissa. Du ska knappast skamma andra för manipulationer och strategier. Vad vore du utan Bella?

                  Aha, så allt man ’betonar’ ska skrivas med stor begynnelsebokstav?

                  Aldrig Hört om denna skrivregel. Intressant, Verkligen intressant, tycker jag. Tänker dock att det blir en Aning svårläst? Eller, vad tycker Du? Känns Lite Calle Schulman det hela, på nåt sätt, men, Säger du att det Är riktigt så får Vi ju bara tro på det!

                    Var faktiskt Sjukt Bra, för din kommentar blev så levande! Så tummen Upp för stor bokstav ??

                  Är det en ny skrivregel eller? Den har jag då aldrig hört talas om tidigare!
                  De största spekulationerna och felaktigheterna i det här fallet hittar du på FB.

                  Emma, tror du skrev lite fel där.
                  Jag tänker att det antingen är:
                  ”Den har Jag då aldrig hört talas om tidigare!”
                  eller
                  ”Den har jag då Aldrig hört talas om tidigare!”

                Om du menar och tror att ’Du’ är en lite finare och artigare form är ’du’ så är det inte så. Du skrivs alltid med liten bokstav (utom när det startar en mening som här).

                Ni kan skrivas med stort N om det används till en person som man då niar.

                Pingis är väl född minst 10 år efter du-reformen. Att 70-talister niar folk är extremt ovanligt, utan det brukar mest vara millenials som jobbar på 7/11 som gör det och tror de ’pratar fint’.

                  Totalt missförstådd ’artighet’.

                  Har fått lära mig att Du är något mer formellt än du i skriftform, men inte så formellt som Ni.

                  Men det var iofs väldigt länge sen jag gick i skolan och det har säkert ändrats sen dess.

                    Så har det aldrig varit.
                    Det finns bara ’du’ till en person du duar, ’ni’ om du vänder dig till flera personer, eller möjligen ’Ni’ till en person som nias – fast det är 50 år sedan man slutade med det…

            Borde inte din chef stoppa er i personalen till att skriva i affekt? Vi förstår ju alla här att du antagligen arbetar för Bella?

            Hehe, jag för min del tycker det är MYCKET ROLIGARE att Camcam tjänar pengar på Blondinbellas lögner och manipulationer än lögnhalsen själv, hennes pinsamma pengakåta entourage, tidningarna och hennes BFF Martina Bonnier som verkar vara en väldigt blåst kvinna som stöttar den här mediala cirkusen.

            Är du praktikant hos Bella? För du låter inte gammal nog att få lön, eller så är det här nivån på de anställda i de Löwengripska bolagen. Logiskt tänkande som en 11-åring. Kanske chefen och hennes närmaste som står för de mer förfinade strategiska uppläggen?

              Så roliga ni är här när någon skriver ordentligt ock skriver sanningen och reder ut det rätta – då är det praktikant, Bella eller Simon och ni kommer med hån och härskartekniker.. det säger en del.Sjukt. Barnungar och idioter som manipuleras och hjärntvättas här och som känner sig tuffa när de hånar och kastar skit och skriver Hej Simon. SÅ. JÄVLA. SJUKT. Att skriva Du och Dig betyder att man betonar BETONAR. Camcam du mjölkar detta, dina strategier är att dra upp Bella och ljuga, vinkla och smutskasta henne så får du upp din statistik, så manipulativ. Men att du ljuger och påstår att Bella sagt saker som det är DU som sagt och hittar på – Så Jävla Lågt, Skäms! Det är mycket du vinklar här i texten, mycket som inte stämmer och det om expressen stämmer ej – de ifrågasatte Bella och ställe henne mot väggen med frågor, som om de litade mer på H och som om de läst härinne och läst mailen härifrån. Att du orkar med dig själv… men du tjänar på dessa lögner och vinklingar, komiken i att du anklagar och shamar Bella när du själv har strategier och syften med att dra upp Bella och vinkla, ljuga om och smutskasta henne. Tror många förstår dina syften. Och övertaget du har genom att t o m smutskasta henne och hennes anställda om man kommentera till hennes fördel eller bara skriver sanningen… finner inga ord… du har det bra du.. men undrar egentligen hur du mår. Vad vore du utan Bella?

                God Jul! Hoppas du får en vilsam tid så att blodtrycket går ner lite.

                Inte särskilt smart och begåvat inlägg.
                Tydligen någon som har för lite och göra på kontoret och passar på att avreagerar sig på CamCam och hennes blogg.

                  Så sjukt löjligt. Alltså era härskartekniker om att det är Bellas anställda som skriver så fort någon inte kastar skit på Bella, så fort någon skriver till Camcams nackdel. Så sjukt löjligt men det är bra för Camcam att kunna manipulera på det sättet, vilket övertag hon har pga det också. Hoppas verkligen hon får skit för allt, att allt slår tillbaka på henne, hoppas någon stämmer skiten ur henne och hennes chefredaktör. Vänner och mannen har väl flytt.. eller flyr snart. Hon fick sparken på vissa andra arbetsplatser och portaler.. det säger en del. Hoppas B och A tar upp all skit som CC sysslar med, att de förstår hennes sätt och syften och alla lögner och vinklingar. Då skulle de vinna många lyssnare också men de kanske inte vågar det.

                God Jul och Gott Nytt År! Passa på och villa upp dig under de kommande helgdagarna.

                Är du Bellas stalker m? Mitt råd till dig är att söka hjälp. Du är lite för besatt av både Camcam och Bella.

                  Tydligen en anställd hos IL som har för lite att göra.

                M kan du visa på fakta från svenska akademin eftersom det är de som gör vårat skriv regler i Sverige, var du har fått det ifrån att det ska vara stor bokstav när man betonar ord? Eller är detta din egen skrivregel?

                  Hur betonar du ord Tova? Tror faktiskt att de flesta betonar genom att skriva med versaler, antingen hela ordet – ja det ser man ofta – eller första bokstaven med versal. Versal betyder stor bokstav för er som inte vet det.

                    Nej, jag har aldrig sett någon betona ord med versaler. Bara för att du hittar på något som du tycker är bra, betyder inte det att det är så man ska skriva enligt svenska skriv regler. Det förstår du också om du tänker efter. Jag har sett några människor skriva aldrig med två l, men det innebär inte att det är rätt.

                Ock ock ock, tur just Du finns och(ock?) skriver ordentligt!

                Nu blev jag galet nyfiken. Hur vet du hur exakt intervjun med BB gick till? Är drt vilda gissningar eller var du där?

            Bla bla bla Bla bla bla Bla bla bla Bla bla bla

              ?

            Vem har bett dig kasta skit på CamCam?

              Men gud Emma haha.. Vem har bett alla kasta skit på Bella? Camcam kanske också borde granskas lite.

            Bella hittar på massa, CW hittar på massa. Samma sak.

            C.W. hittar på, Bella hittar på. Vad är skillnaden?

            Men ge dig!

    “Jag blev själv övertygad av hennes team om att hotbilden var äkta inledningsvis, till den grad att jag lämnade Sverige och gjorde en rad andra irrationella handlingar. Men när situationen höll på att utvecklas till extrema följder erkände säkerhetsvakten att det inte fanns någon substans bakom hotbilden. I den stress som skapades då agerar man inte rationellt och det har jag förståelse för, även om det var extremt smärtsamt att läsa allt felaktigt hon gick ut med”

      Men gud. Hon har ju förstört hans liv. En offentlig ursäkt hoppas jag verkligen kommer vara hennes första insats för att ställa saker till rätta.

        Trodde inte man kunde gå så långt i sitt fejkande. Hon är ju sjuk.

          Inte? Hängde du inte med på den tiden när hon bröt med sin pappa?

            Men om nu hennes pappa blev så felaktigt ”uthängd”, varför vill han då umgås med henne nu?
            Jag tror visst det kan ligga saker i det hon säger och hur hon upplever det.
            Även om andra parten kanske upplevt det på ett annat sätt.

              Ja kanske för att man typ ofta älskar sitt barn otroligt mycket och förlåter typ nästan allt hen gör. Frågan är ju varför Bella tar upp kontakten med hennes ”hemska” pappa igen?

                Precis. Och han skrev redan då när det hände att han alltid kommer älska och alltid förlåta.

                Som anonym säger, en ganska vanlig reaktion som förälder.

              Nu har jag inte följt Bella genom åren men hon är knappast den enda tonåringen i Sverige som bråkat med sina föräldrar. Det brukar lösa sig för de flesta.

                Offentligt?

                Hon hängde ut honom som psykopat. Antydde psykisk misshandel. Något om pengar. Ja listan är lång.

                Inte ett litet tonårsbråk. Dessutom var det i samband när hon gifte sig med Odd så hon var inte en tonåring längre utan vuxen.

              Du har inte barn själv va?

                Vad har det med saken att göra?
                Typiskt nedlåtande kommentar när vissa tror att t ex alla med barn gör på exakt samma sätt i olika situationer.
                Jag tror inte att allt är 100% Bellas fel bara, att om ALLT hon säger är lögner och inte stämmer så tror jag inte att de personerna skulle vilja fortsätta vara i hennes närhet, blodsband eller ej.
                Skulle jag uttryckt mig så som hon gjorde om sin pappa inför hela Sverige skulle då mina föräldrar inte bara släppt allt och gått vidare om de var helt ”oskyldiga” i bråket.

              Uppenbarligen så har du inga egna barn. Då hade du fattat varför.

                ??‍♀️

            Hej! Nej, hon har aldirg tilltalat mig så jag har inte läst hennes blogg när ”alla” gjorde det. Läste i nån månad för ca två år sen o blev lite äcklad när jag märkte hur falsk hon är. Men det här är ju sjukt.

        Hon? Är säkerhetsvakten en tjej? ?
        Det var väl HAN som skapade detta?

        Nää. Hon har faktiskt inte förstört hans liv. Anledningen till att han hamnade i den här situationen är faktiskt enbart hans egen.

          Amen on that one ?? folk har tydligen svårt att förstå.

        Hur har Bella förstört hans liv?? Så det är hon som gjort det inte han själv då som dragit på sig så stora skulder och satt sig i den skiten?- Ja men visst klart att det är Bellas fel och hon som förstört hans liv. Ja hennes känslor kvittar ju. Eh…
        Då blev väl hon också skrämd om att det fanns en hotbild, och det stämde ju då att han lämnade Sverige – alltså ljög ju inte Bella. De sa ju aldrig att de fått några konkreta hot MEN att de varit rädda för en hotbild kan man förstå särskilt efter X själv sagt att han tidigare fått ta emot hot och att det ofta förekommer kidnappningshot i liknande situationer – och nu var det stora belopp det handlade om. X verkar ju också ha missuppfattat vad som stått i expressen – Bella sa inte att det var en kriminell person vid hennes dörr.. men att de sett bilar utanför som eventuellt tillhört dömda – så X vinklade ju det och menar på att han inte är inblandad med kriminella och utmålats fel men vad är fel, var är felet? Mer Cam som vinklat och förvrängt också, och det tjänar ju cam på.. tyvärr.

          Jo, hon sade att det varit kriminella I HENNES BOSTAD. Och hon har sagt det upprepade gånger.

          Jag har länkar intervjuerna flera gånger.

          ”entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip hade blivit uppsökt av kriminella personer i hennes och barnens bostad. Enligt Löwengrip sökte de hennes expojkvän.”

            Men kriminella betyder ju inte maffian? För mig är det i alla fall stor skillnad på någon som gjort något kriminellt, frihetsberövat någon och att vara ’medlem i nån typ av maffia’.

              Läs nu vad 14:02 skrev igen och sluta att komma med irrelevanta invändningar till mig.

              Börjar seriöst tröttna på det där beteendet. Sluta bygg mig halmgubbar.

                Sluta kommentera om du inte orkar att folk säger emot dig?

                  Du går gärna säga emot mig.

                  Men sluta bygga mig halmgubbar och försöka hålla mig ansvarig för något jag aldrig sagt eller blanda in att något helt annat som inte hör till det jag sagt.

            Men för fan The real Hmm kan du lägga av någon gång med dina jävla vinklingar och ljug! Du är ju fan inte klok människa! Det du hänvisar till som är inom citat har ju en tidning skrivit och vinklat! NEJ Bella sa och skrev INTE att hon blivit uppsökt av kriminella, hon sa att det varit en person där som sökt H…och att de sett bilar i området som tillhört dömda – Det betyder INTE att Bella sagt att kriminella sökt Bella i hennes bostad. Det där är vinklat av en tidning och det vet du – citera Bellas blogg istället! Alltså du är så äckligt manipulativ sjuka människa. Vad driver dig?!

              Hej hej lilla du!

              I den intervjun så finns där med ljudklipp och där Bella själv pratar.

              Ha en fin kväll!

                PS Bellas blogg ger jag inte mycket för. Den redigeras ofta i efterhand samt hela inlägg plockas bort. ?

                Nej Bella sa inte så som tidningen skriver exakt, och det vet du. Det finns ljudklipp på H också. Så manipulativ du är, riktigt otäck människa. Stackars dem som har dig i sitt real life irl, stackars personer som du ogillar i verkliga livet men den enda i ditt liv är kanske Bella hon verkar uppta mkt av din tid, av ditt liv. Du kanske förföljer henne också irl och är utanför hennes hus och kontor och har span och håller koll. Fy satan så obehagligt.

        Hon kommer aldrig att komma med en offentlig ursäkt.

      Förresten så tycker jag att X framstår som väldigt ödmjuk i allt detta. Särskilt med tanke på att han troligtvis har en massa dirt på IL.

        Jag håller med, en eloge för att han inte sjunker lika lågt som IL.

          Han är ju fortfarande kär. Man blir ju blind, dum och stum när man är kär…

            Ja han verkar tro att Isabella är ett offer i hela och att hon blev manipulerad av sitt team precis som han…

              Han verkar glömma att Bella har sin egen vilja (ingen som kan tvinga henne till något, hennes egna ord) och att hon kan tänka lite själv. Fast det sistnämnda vet jag iofs inte längre.

              Tänk om det är så?

                Om. Varför går hon inte ut med det nu? Och sparkar hela högen?

                  Det kan ju vara så att livvakten gjorde en felbedömning av hotet? Skittrist men inte tillräckligt för att hon ska sparka honom. Säg att han gjort 25 bra grejer men den här gången blev det fel, an honest mistake typ. Man kan ju fatta att folk panikar med tanke på summan han är skyldig.

                  Ok. Misstag. Varför går hon inte ut med DET i pressen?

                  Och jag skulle sparka ändå. Ett så allvarligt fel borde han inte göra i sitt jobb. Tjänstefel.

                  Men ge dig nu The real Hmm! Allvarligt fel? – att man befarar ett hot och är rädd för eventuell hotsituation och kidnappningar? Det är inget tjänstefel – tjänstefel vore att inte sköta sitt jobb och inte se och inse att det kan finnas hotbilder och att agera utifrån säkerhet och på det bästa ur säkerhetspunkt. Lägg bara ner nu med ditt att leta fel och skamma! Du vet ju inte vad du ska klaga på – nu borde hon sparka livvakten och gå ut med ursäkt för att hon varit rätt för hot..alltså lägg ner! Fatta att H sagt att det ofta förekommer hot och kidnappningshot! Och Bella eller livvakt har ALDRIG skrivit eller uttalat att de fått några konkreta hot och detta VET du The real Hmm. Du är ju sjuk!! Riktigt obehaglig är du.

                  ??

            Ja nog blir man dum o blind som kär.Det finns även ödmjuka personer som inte behöver sjunka så lågt som blondinen
            Hon har lämnat ut så mycket om hans privatliv till skillnad från X och det tyder på en långt mer sympatisk personlighet.

              Kom igen 🙂 Han var rätt duktig på att hänga ut henne också, problemet var väl mer han mest hade lappar i bakfickan…

        Hade inte Isabella hängt ut honom direkt kanske de kunnat bli ihop igen? Nu när hotbilden inte visade sig vara äkta, det var ju därför hon var tvungen att bryta med honom? Känns dock som om hon bränt sina broar där.

          Jag tror han är desperat och skulle lätt bli tillsammans med henne igen.

          Men vadå ”visa de sig inte vara äkta” ?!! ALLTSÅ snälla… vad vet du om det, HUR vet du det? Det kan man såklart aldrig veta – man kan inte veta om det finns hotbild eller hur stor den är om man inte fått konkret hot vilket de aldrig påstått MEN man kan BEFARA det och vara RÄDD FÖR DET – särskilt eftersom det rörde sig om så mycket pengar och eftersom X sagt att han tidigare fått hot och att kidnappningshot är vanligt i situationer som dessa – dessutom är Bella känd, ganska rik och har små barn. Så tycker du det är konstigt om de var rädda och såg en hotbild? Nej inte va.

          Tror aldrig hon skulle bli tillsammans med honom igen. Inte med någon som gått i personlig konkurs och ska leva en stor del eller hela sitt liv på existensminimum. Och Bella gör ju alltid kreditupplysning på sina eventuella manliga kompanjoner, så med en skuld på 30 mille betvivlar jag att någon kärlek kommer uppstå 😉 Vilket iofs är helt rätt. Hans beteende är en varningssignal och inget jag hade velat beblanda mig med. Dessutom hade jag inte haft tillit till någon så blind för pengar, fart och flärd om jag själv var rik. Är det äkta kärlek eller vill han bara åt mina tillgångar? osv.

          Nej, han älskar fortfarande henne! Det har han skrivit i stories på ig.

      Det här låter helt rimligt och helt galet på samma gång ? oavsett om det är il eller x som ligger närmast sanningen, är situationen nästintill verklighetsfrånvänd. Jag tror dock mer på x version just nu.

        Vad är det som skiljer sig i versioner menar du? Har de inte sagt ungefär samma, förutom att det vinklas om kriminella och maffia och vinklas och påstås att Bella sagt att han är kriminell och att en person var kriminell som var där hemma men nej det har hon inte heller sagt. Huruvida vilka bilar som varit dar kan ju rimligtvis inte H veta. Så mycket som förvrängts och vinklats, deras versioner skiljer sig inte han har bekräftat det som Bella sagt. Förutom att han menar att det inte fanns en hotbild men det verkar det ju ha gjort enligt vad han själv sagt tidigare- att han fått hot och kidnappningshot är vanligt. Han hade nog inte flytt om han inte själv såg en hotbild.

      Och så är han fortfarande kär i henne.

    Men varför skriver du inte om Bianca o Alices podd o det de sa om Bella? Den här cykeln känner vi ju redan till sen länge.

      Vad sa de kortfattat? Vill veta om det är värt att lyssna.

        Vilket avsnitt?

          Det senaste i Alice o Biancas podd, heter nått med är allt pr..

        Bianca sa helt enkelt att hon tror på Hampus till hundra procent, att Isabella ljugit genom hela sin karriär, att varje inlägg är utstuderat, att bianca själv inte arbetar på det sättet, att hon förstört Hampus liv och att hon inte alls har med hans ekonomi att göra och att det inte är hennes grej att prata i media om och att bara för att man säger nånting och gör det överallt blir det inte automatiskt sanning. Hon nämnde även Isabellas fejkade statistik och hur lätt det är att fejka den o Alice nämnde något om att lura företag genom fejkad statistik.

          Världen längsta mening. ? sorry

          GO BIANCA!!! Äkta människor ser igenom falskhet ganska enkelt. Det räcker med en snabb titt på Bella för att konstatera att hon är en den där tragiska människan som vill vara snyggast, rikast och störst, till varje pris.

          Hon har verkligen den sortens energi (min åsikt).

          Haha ja, och Bianca ville ju knappt säga nått först för hon sa att hon har så mycket att säga men ändå inte borde göra det, och så säger hon allt det, som ändå säger mycket.

          Ser nu att podden är nerkortad och att de ändrat namn på den! Är typ chockad. Lyssnade på den för ett par timmar Sedan bara och den var mycket längre och hade annan titel. Så länge varade den ärligheten. Hon fattade väl att det skulle bli rätt mycket prat efter hennes uttalanden. Synd.

            De har tagit bort Isabella delen helt.

              Men vah, varför då undrar man??? Kastade bella lite pengar på dem nu och sa att hon skulle promota Biancas palett?

                Helt sjukt att de plockat bort det. Hon var så ärlig, öppen o säker o plötsligt är allt borttaget. Önskar typ jag spelade in det.

                  Rebecca Stella som promotar Bella, är bästa vän med Vanessa, som är Biancas manager.

                  heeya: Hoppsan då.

                Asch, hon vill ju bara slippa stå för vad hon sa. Antagligen för att det inte var helt genomtänkt.

              Vilken tid i polisen var Bella-segmentet med? Ungefär eller exakt?!

                *podden

                Behöver veta fort ?

            Jag har två avsnitt 56 där ett heter ”idioter” och ett heter ”Är allt bara PR strategi”. Min laddas ner automatiskt så antar att jag har kvar det gamla också. Spännande!! Ska lyssna nu!

              Försök spela in den delen om det går på nått sätt? Det är inte mer än vad nån här uppe skrev men det är lite skönt att höra det av nån utanför bloggbevakning.

                Den är nu inspelat och skickat till Camilla 🙂

              Spela in och spara lol

            YES det är borta, lyssnade igenom nu och det finns inget om Bella. Så nu vet vi varför inga Influencers kritiserar BB. De blir tystade.

              Det är nog inte hennes ex som har kontakter med kriminella utan Bella själv.
              Hon skickade väl de där hotfulla som är dömda för människorov i en bil så de kunde stå ett tag utanför Biancas lägenhet.

                Isabella kanske upptäckte att H inte var så rik som hon trodde och ville komma ur förhållandet, slog två flugor i en smäll och körde sin största PR-kupp ever!

                  Hon kunde bara sagt att de har valt att gå skilda vägar och det av privata skäl.

                  Nej nej, hon ska istället utnyttja situationen, vidrig som hon är.

                    Men alltså.. hon var ju tvungen att gå ut med att de brutit offentligt för att slippa få personer efter sig som eventuellt skulle pressa henne på pengar, och för att slippa få hem folk till sitt hus som letade efter H. Det måste väl andå folk förstå, kan folk vara så tröga verkligen eller spelar ni dumma?

                ???

              Är du säker på att det är borta då? Vilken app använder du? Jag har ingen poddapp längre och kommer faktiskt inte ihåg vilken jag hade förut, men märkte att poddarna la sig som filer i downloads-mappen. Kolla där om avsnitten finns och om de har påverkats!?

          Hittar inte den poden vilken avsnitt är den ?

          Men VA? Sa Bianca det HAHA är hon dum i huvudet? Så hon tror på Camcam nu efter att Camcam skrivit snällt om henne och marknadsfört både hennes sminkmärke och podcastshow. Jeesus är hon dum men klart samtidigt smart så att hon ska slippa få skit och slippa bli granskad av Camcam. Alltså Bianca hur blåst.. har gillat henne dock men där sjönk hon. Pinsamt. Precis som om inte hon har strategier, finns det någon som smörar så i sina försök att sälja och göra reklam – vilket Bianca tjänar massor på, miljoner.. alla hennes små älsklingar som handlar och köper det hon gör reklam för. Spyr.

            Jag gillar Bianca men absolut att hon inte borde uttalat sig om människor hon inte känner- hon har ju ingen aning om vad som hänt.

              Exakt, gillar henne också men där sjönk hon. Vad vet hon liksom. H har ju dessutom bekäftat allt Bella sagt så vad har Bella ljugit om och vadå tror på H till hundra procent? En del har blivit vinklat däremot av H, CC och folk som skvallrar och skriver skit. Bella har inte skrivit att H var kr..nell eller att någon var det som sökte honom, det är vinklat av andra. Bianca har inte koll och borde nog inte yttra sig utan att ha full koll. Men hon litar tydligen på cc nu kanske av ett syfte, kanske för egen vinning skull så hon ska slippa få skit och bli granskad. Dessutom har hon ju själv strategier och finns det någon som ljuger, överdriver och vinklar som Bianca haha. Tröttsamt när kommentarer man skriver som är till Bellas fördel inte går igenom.. Suck.

            ”HAHA är hon dum i huvudet?”

            Nej, det är du som uppenbart är det.

              ??‍♀️??‍♀️

          Men vad menar Bianca att hon tror på Hampus till hundra procent? Vad har han sagt som inte Bella sagt? Han har ju bekräftat det som Bella sagt – att han hade stora skulder och att Bella inte kände till detta och inte var inblandad, och att det är vanligt med kidnappningshot. Bella sa inget om att H var kriminell eller den som sökte honom. Det där är ju vinklat av H, av CC och andra som skriver en massa här. Han har ju bekräftat allt så vad är det Isabella skulle ljugit om? Bianca haha som om hon har koll hehe.. Som om inte Bianca har strategier och ljugit – finns det någon som ljuger och överdriver så mycket som Bianca. Bianca känner sig väl manad att tycka och tro som Camcam nu för att själv slippa få skit, slippa bli granskad och slippa få sin business förstörd.

          Vem av Bianca och Bella hade köpt flest följare? – Ja just det Bianca. Och även Alice. Isabella har inte manipulerat och fejkat statistik, det där är ju något som vissa tror och fått uppfattningen av vad CC skrivit om ”fejkad” statsistik men NEJ hon har inte fejkat den, möjligtvis överdrivit den i perioder när hon parata om sin statistik – men statistik varierar och Bella har inte fejkat, inte manipulerat den och inte ljugit. Då fejkar och manipulerar Cc lika mkt isf genom att snacka och skriva sidvisningar ist för unika, och B och A har inte alltid näst största eller ens tionde största podd. Bella har fortfarande den största bloggen sett till unika läsare vad det verkar och det är inget fejk. Alla vinklar.. inte kasta sten i glashus.

            Haha..du hittar fortfarande löpande statistik från min blogg på SIS-index. =)

              Haha? Och du vinklar aldrig menar du? Inget syfte med att prata om sidvisningar? Nej men visst eller hur. Ja du har hög statistik och på grund av vad? Med hjälp av vem? Inte pga att du som person är intressant eller älskad iaf 😉 Du har Bella att tacka för en hel del 🙂

      För att hon kanske inte hunnit lyssna på en podd som legat ute några timmar bara?

      Alice undrade typ ”vad fan händer med IL?!” och citerade kvällspressen, varpå Bianca bara sa nåt i stil med att ”bara för att man går ut och pratar öppet i media så behöver det inte vara sant, så mycket kan jag säga”. Och lite småprat om att IL själv sagt att allt hon gör är enligt en strategi och Bianca varken gillar eller ogillar henne, men hon ser inte henne som en förebild heller. Så inget supersmaskigt direkt.

        Du borde nog lyssna om. Hon sa riktigt bra grejer.

          Bra kanske, fortfarande inga smaskiga news. Allt visste vi redan – förutom att B tydligt visade att hon inte är ett fan till IL.

          Har hon uttalat sig nåt om henne å phillippe? Antar att de e slut?

      Har de tagit ner den eller är det bara jag som inte hittar?

        Ja de har plockat bort allt som Bianca sa om Isabella. O bytt namn på avsnittet. Synd.

          Bella kanske hotade dem med något? Kan se framför mig hur ”teamet” sprang runt i kontoret i ren panik. Damage control, damage control, damage control, som en sekt.

            Finns även nån kommentar om det bianca sa på hennes blogg, så nog har några få hört det. Men ändå riktigt dåligt att de tog ner det.

              Hon kan väl inte stå för det bara. Ett ganska märkligt uttalande för övrigt.

            Bella (och/eller Pungis) verkar ju ha mäktiga vänner i kvällspressen, som Martina Bonnier, som antagligen satsat även ekonomiskt. Expressen och Aftonbladet promotar ju Isabella helt skamlöst.

              Nja fast expressen har inte skrivit endast ros om Bella – de har skrivit väldigt mycket ifrågasättande och negativt och till Bellas nackdel också, fått det att låta som att hon ljugit om saker. Så att de promotar Isabella helt skamlöst stämmer inte, däremot så har de ju publicerat vissa positiva uttalande om henne från andra men som sagt även mycket negativt och de har vinklat mycket till hennes nackdel.

            Eller så insåg hon att det inte gynnar hennes varumärke att snacka skit om andra influencers. Hennes image är ju att vara lite tokrolig och korkad, inte seriös och kritisk mot andra tjejer

            Ja men eller hur. Bella åkte hem till Bianca och hotade med pistolattrap och hotade att kidnappa hundarna ja så var det säkert. Och.. SUCK. Vad skulle Bella hota dem med? Skriva skit om dem å sin blogg? Öh. Tror knappst Bella lyssar på deras podd, dessutom var det inte så himla allvarligt som någon påstår i en kommentar längre upp där de överdrivit grovt vad B sa. Hopas B och A förstår hu denna blogg, c och de som skriver här fungerar, hur mycket det ljugs, vinklas och vrids och överdrivs. Helt jävla sjukt här.

              Bella hade ätit begagnade blöjor för biancas följarskara och ”makt” i branschen.

                Det gör redan Magdalena Graafs hund.

    Det jag undrar över är vad för slags hållhake hon har på gammelmedia, varför håller de henne om ryggen? Det är ju ett ordentligt scoop att skriva om men det ekar tyst i kvällstidningarna? Eller är det snarare så att du ses som om oseriös källa? Varför det isåfall?

      Det är en jäkligt liten ankdamm och de som skriver om nöjesnyheter ingår i samma krets eller hoppas komma med.
      Jag tror även att en bidragande orsak är att hon är vän/”vän” med prinsessan Sofia och gärna skriver om det. Gammalmedia är extremt försiktiga med vad de skriver om kungafamiljen och om personer i familjens närhet. Ett snedsteg och inbjudningar till kungafamiljens fester riskerar att utebli för gott.

        Det är märkligt, fast det där med ”vän” till kungafamiljen köper jag inte. De har varit på samma events några gånger. Vän till kungafamiljen… Låter som att vi snackar om Lussan Gottlieb.

      Vad ska dem skriva om?

        De*

          Tack 🙂 (uppriktigt tack alltså)

            Enkel regel till framtiden kommer här!
            Vid osäkerhet kring de/dem, så kan man byta ut det mot vi/oss istället och på så sätt få fram hur många bokstäver man skall använda, t. ex:
            ”Vad skall vi skriva om?” blir ”de”.
            ”Någon gick fram till oss” blir då ”dem”.

            Bästa grammatiska regeln jag kan, använder den jämt! ?

              han = de
              honom = dem

              Vad ska han skriva om? = Vad ska de skriva om?
              Ska vi skriva om honom? = Ska vi skriva om dem?

                ”Han” och ”honom” funkar inte lika bra för alla att testa med som ”vi” och ”oss”, eftersom det är vanligt att folk använder ”han” som objektsform och säger till exempel ”Jag såg han på stan” 🙂

                  Vanligt, men också fel!

    Orkade inte läsa, såg bara rakt igenom din egen PR cykel, besökssiffrorna börjar sakta men säkert sjunka, då stoppar vi in lite vinklade halvsanningar om IL så är du tillbaka på banan igen 😉

    Många av dina läsare är kvinnor som gillar att läsa skvaller vare sig det är Bloggbevakning eller Hänt i veckan å är det samma stil på ”nyhetsbevakningen” Hahaha, så genomskinligt och så lättlurade människor väljer att vara

      Men du läser här för att du är liiiite finare än alla andra.

        Haha, jag ärkännet glatt att jag gillar skvaller och jag blir så jäkla nyfiken på vad som kommer upp i den här bloggen om IL. Direkt när jag såg artikeln om X så gick jag in här.
        Min misstanke stämde, ett väl utarbetat inlägg ligger uppe, med tanke på strategin så har det troligtvis skrivits tidigare för att nu ändras efter att artikeln kom upp.

          ???

    Snygg analys! Bella lär väl skratta åt den ”dem tror att de har figured it out, men jag är smartare än så”. För jag tror verkligen att hon har en grandios självbild och ser sig själv som smartare, vackrare och mer framgångsrik än de flesta av oss. Och då kan vi ju bara verka bittra och avundsjuka. Så skapar hon sitt narrativ.

      Fast Bianca ingrosso tycker precis som vi här och är hundra ggr mer framgångsrik o allt annat du nämnde än Bella tror att hon är. Så det roliga är att hon kan inbilla sig att hon ”lurar” någon när folk i själva verket skrattar åt hur störd hon är.

        Är rädd att Bianca Ingrosso är mer av ett undantag än regel vad gäller andra kändisars syn på Isabella. Hoppas att jag har fel!

          Tänker att hon tilltalar den målgrupp BB gärna skulle vilja ha men är för otrendig för så det här var ju riktigt intressant!

          Ja, speciellt när Margaux nämndr Isabella som sin förebild i sin senaste intervju med Veckorevyn… Intervjun gjorde i och för sig för nån månad sen, men ändå

            Margås HAR isabella som sin största förebild. Hon pratar om sitt ”team”, sitt kontor alla grejer hon får förfrågningar om precis som ljugbella. Margås är fan värre för hon ser iaf normal ut och många är lurade av hennes persona. Men inuti är hon rutten som gammal fisk… tror ni det är skillnad på dom? Bägge har visat sig gå över lik för framgång

              Har aldrig gillat henne men visste inte att hon var som Blondinbella. På vilket sätt?

                Finns fler bloggare som har Bella som förebild och tar efter henne. Finns andra som är mycket värre med lögner, överdriv och strategier men det är folk för blinda här för att förstå, vissa tror tyvärr att Bella är den enda bloggaren med strategier men sanningen är att Bella är den enda som varit ärlig med det, och det finns andra som ljuger om det mesta, inte Bella.

                  Så sant!

                Kan specca på vilket sätt:
                Hon har ”glömt” ta på sig förlovningsringen – vem glömmer att göra det efter 2 dagar som förlovad? Klassiker BB som dessutom tappade bort sin.
                Hon älskar att blogga om sina tårtbitar – uppenbart ända sedan BB introducerade skiten. (Samma med forni – dom är hysteriskt desperata för BB).
                Hon skriver ofta om lyxen att bli sminkad, att få en stylist, att drömmen är en egen sminkös – klassisk BB-resa.
                Jacob ska gå in i hennes bolag som HR chef HAHA – Odd/BB testade oxo detta.
                Det är hennes team hit och hennes team dit – även det myntat o missbrukat av BB.
                Gillar att trycka på att hon är vän med BB.

                På så vis är BB lyckad. Hon är ändå en visionär i branschen och leder alla småbloggarna. Hon är fixad. Alltid perfekt klädd sminkad o fönad. Fantastiskt hem. Morsa. ”bygger bolag”. BB tar uttryck från framgångsrika näringslivsprofiler och blogifierar dessa. En av de som tar starkast intryck är mar-gåsen…

        Alltså förlåt, men en grej med Bianca är att hon är från en kändisfamilj, synts på TV och sjukt snygg. Svår att konkurera mot.

    Hörde Bianca ingrosso prata om Bella i sin podd och hon sa att hon inte tror på Bella alls och att allt är ett stort pr trick, att hon alltid ljugit och att man ser igenom det. Himla bra att det inte bara är ryggdunkar i den världen utan att nån är ärlig.

      Älsk på Bianca.

      Säger vad hon tycker och räds inte nån mytoman på höga hästar ??

        Jag diggar Bianca hur mycket som helst men här tyckte jag att hon gjorde bort sig. Hon tog ju också bort inlägget så bra att hon fattade det själv.

    Oj oj vad Bella spelar på sin ”sorg” nu. Hon bakar in den i varje inlägg, målar upp klyscha efter klyscha. Jag tror att hon tror att hon skriver en roman, tror det är strategin, folk vill hela tiden läsa nästa kapitel s.a.s.

    Hon formar verkligen sin blogg som en roman, tydliga karaktärer, listar upp hennes (för tillfället) bästa vänner med namn och skapar en liten skara karaktärer, och så massa dramatik på allt.

      Det är väl inte ens hon som skriver?

      Hon har nog hört Bianca Ingrossos ord om henne i sin podd ?

      Sorg? De gick väl ut om att de var tillsammans, för att dra fokus från att hon ljugit om sina bloggbesök. Jag tror ärligt talat att det inte fanns några djupare känslor från IB. Men visst det låter sorgesamt och bra.

      Ja, följetongsromanen är en gammal konstform. På 1800-talet var det vanligt att författare levererade sina romaner just som kapitel till magasin för att läsarna skulle köpa lösnummer och se vad som händer i nästa kapitel.
      Sherlock Holmes, Oliver Twist och Greven av Monte Cristo kom alla ut som följetongsromaner och först senare i bokform.
      Det är nog i den traditionen Bella jobbar. Hon binder upp läsarna till sina kanaler för att alla ska kolla vad som händer härnäst i hennes ständigt pågående såpa.

        Tänker på Glamour. Det rullar år efter år, man kan titta 10 år efter att man såg senaste avsnittet och på nåt vis så hänger man med fortfarande 🙂 Same story over and over.

    Kan du inte dra ner lite på användandet av ändelsen ”-ska” på alla namn/ord du hittar? Det stör verkligen läsningen. ”Den Blondinbellska PR-portföljen” är en supermärklig konstruktion, varför inte bara ”Blondinbellas PR-portfölj”? Tycker det är i varje inlägg typ ”Löwengripska”, ”influenciska”, ”camcamiska” osv. Inte roligt, bara störigt.

      Jag gillar det

      det är ju lite av ett signum: retar gallfeber på en del, tilltalar en del men sätter sig som berget hos de flesta 😉

    Se där ja, tänk att du har rätt IGEN CamCam ??

    Nu är det högtryck på kontoret hos Bella, nästa lögn måste produceras illa kvickt.

    Säkerhetsvakten säger nog upp sig snart om han inte redan gjirt det. Fullt förståeligt. Han trodde han skulle skydda Bella men vad göra när hon behöver skyddas från sig själv ????????????

      Det har varit tyst om Magnus ett bra tag nu hos Isabella. Förut var ju barnen ute och sa godnatt osv men nu, knäpptyst.

        Kanske inte så konstigt efter att folk började skriva att de skule ha ett förhållande, ligger och är kära och att vakten vile skrämma bort H för att ha Bella för sig själv. Fy så pinsamt och jobbigt för dem med sådana skriverier och påståenden. Men Bella har skrivit nyligen att hon har skydd runt sig.

    Hur är Isabella funtad egentligen? Där är det väl något som inte står rätt till!

    Tycker dock folk som fortfarande köper hennes sk känsloinlägg måste vara otroligt korkade! Ingen normal människa drar på sådär mycket om det var på riktigt ”Men jag hoppades jag kunde sova bort sorgen” och bla bla. Jisses.
    Hon kan ju iaf försöka låta trovärdig, men antar det är svårt när man kör strategi dygnet runt + ser ner på följarna

      Ja menar förstås Head of sorgbearbetning el vem f-n det nu är som skriver dessa creepy inlägg

        senaste inlägget:
        ”Mina ögon avslöjar mitt mående. *sorgsna ögon*”

        kom igeeen xD

          Oh herregud, hon börjar faktiskt bli lite rolig nu. Detta är ren magi. Snart spelar hon upp ”I WILL SURVIVE” i bilen på väg till jobbet.

            Lovar att det kommer hända om några dagar på Bellas instastory! Hennes team är ju flitiga läsare här ?

            ”ALL BY MYSELF”

              Hahahahaha

          Haha har hon skrivit så? Mina ögon avslöjar mitt mående? Hon skrev prick exakt så efter uppbrottet från odd. Varför jag vet det är för att jag relaterade det till något annat och minns det än idag…

      Korkade är bara förnamnet på dem.

      Håller med, de måste vara oerhört korkade och lättmanipulerade. Som en hund som fortfarande är lojal mot en matte som plågar, slår och svälter den. Bb hånar och skrattar av er dumma följare som sitter här och försvarar henne och är skitnöjd med sig själv för att hon lyckas manipulera er så totalt.

        Vad ni fånar er, de flesta som inte köper det här ”IL är XXX, XXX och XXX (hemsk)” är inga lojala fans alls, man går bara inte på det här helt ensidiga shameandet utan tar lite fler perspektiv.

    Isabella är i större behov av en kvalificerad psykolog än en säkerhetsvakt!

      Haha, yes ??

      Ja det behöver hon verkligen. Bella är en mentalt funktionshindrad tjej som ta mig fan behöver hjälp med allt 24/7 för kunna fungera som människa. Skulle Bellas hemteam plötsligt försvinna skulle hon troligen inte kunna öppna och komma utanför sin egen kodlarmade ytterdörr

    Vilken pod är det ? Försöker hitta dör bianca pratar om Isabella

      Den är borttagen… eller delen där Bianca pratar om BB är borttagen o avsnittets titel har ändrats från ”är allt pr” till nägot annat…

    Läser det nästan som en slags ”cycle of abuse”: skapa drama ur inget och bete sig dåligt, lägga locket på och låtsas som inget, skylla på någon annan, gullegull, visa upp sin bästa sida, känslosam och förstående, gå vidare, nu kommer det aldrig bli så igen, skapa drama ur inget…

    Och med det menar jag inte att Isabella är ond eller misshandlar någon. Utan jag läser det som ett dysfunktionellt beteendemönster, som också kan finnas hos offer. Jag är varken team haj eller team bella utan team dysfunktionellt förhållande, som nu för allas skull förhoppningsvis är över.

    Herregud vilken soppa! Att en ung människa handlar irrationellt på detta sätt i denna situation kan man förstå… Men den så kallade säkerhetsvakten!!! Det verkar som att han i detta fall tänkt mer med en annan kroppsdel än hjärnan…

      Han lär visst ha ett förlutet hos SÄPO! Undrar just varför han slutade där?

        Nej. Magnus har aldrig arbetat inom Säkerhetspolisen.
        Han skulle nog vilja ha möjlighet att använda Säpo som referens men han har ”bara” erfarenhet från den civila bevakningsbranschen.

          En blir ju orolig om Säpo inte har några krav på intelligens hos de anställda. Och självbehärskning. Magnus hos Säpo: helsidesintervju i Expressen om det senaste spaningsobjektet.

          ok.

    Men herregud…..

    bästa vore ju om folk slutade handla hennes skitprodukter och slutar läsa varenda bokstav från henne.

      Hon har dock en förmåga att måla upp saker (på andras bekostnad) som gör att man vill fortsätta läsa och se vad fan som händer. Som en reality serie fast i blogg-form.

      Tur dock att Bloggbevakning finns så man slipper klicka sig in i Bellas blogg. Alla updates samlas här ändå 🙂

        Nej gör det inte, inte helt sant det som står här heller och inte allt.

      Samt slutade besöka hennes hemsida och instagram.

    Följt sen av en total förnekelse. Vänner som varit bästa försvinner helt för att aldrig (!) nämnas igen. Odd som framställts som ett sånt as som nu är ett sånt stöd. H som varit ett fritt ligg till själsfrände till as till sorg på bara en kort tid. Ena dagen köttbullar och mjukisbyxor och size me med drömmar om familjeresor till bamsecharter andra dagen vegan och pt varje dag och egen jet.
    Tänker att det måste ta slut på fantasin ngn gång?

    Och vem kan ge Maria, Angelika, odd och h ett bokkontrakt?

      Hahaha fatta vilket Dream team! Om de skulle gå samman och skriva en bok!

    I vilket avsnitt pratar bianca & Alice om blondinbella ?

    Tycker ni är så obehagligt otrevliga gällande Isabella. Och mycket märkligt att lita blint på H, han har ju inte direkt visat sig vara en trovärdig figur heller.

      Hon är ju störd, inte konstigt att folk skriver så här om henne

    Tänkt på en sak att tidningarna alltid skriver om Bella på nöjessidorna. Sveriges mäktigaste affärskvinna?

      Haha precis

      Sverige mäktigaste affärskvinna, vilket jävla skämt!!!?

      Jag vet! Även kungafamiljen…mäktigaste statschefen liksom…

      De skriver aldrig om hennes ”imperium” heller. Inget om hur företagen går.

      Både Expressen och Aftonbladet åkte till New York härom veckan på pressträffen. Båda skrev reportage, men bara om hennes privata situation. Icke ett ord vad jag minns om det som lanserades.

        Tänker högt nu…men om man nu ska lansera på den amerikanska marknaden – ska man då inte hellre ta in amerikanska tidningar till pressträffen som riktar sig till amerikanska läsare? Vad har A och E att skriva som svenskarna inte redan vet…

        Och – vad hände med den där ”förberedande” intervjun som Bella var på i London? Knäppt tyst.

    Tänk er att kungafamiljen är vän med Isabella , vilken skandal .

      Fast det tycker de nog inte själva 🙂

      Vad säger hennes vän centerpartisten Annie Lööf om den här soppan? En politiker i ledanställning i sitt parti som är vän med denna Isabella Löwengrip!

        Annie Lööf och Isabella Löwengrip är så lika. Verkar ha samma konsekvenstänk ..

          Ja det går ju bra för centern?

        Känns tyvärr som att Annie är en kopia av Isabella. Snygg och framgångsrik på utsidan, men bakom kulisserna så är det mest bekräftelsemani som driver framåt. Hade förhoppningar på henne som en stark kvinnlig ledare men vete tusan alltså…

      Öh. ”Skandal”? Utveckla gärna.

      Kungafamiljen?
      Snarare Prinsessan Paradise va?

    Jag tar ingens parti men hur kan du veta att hotbilden var fejk? I mitt tycke är Pojkvännen inte en pålitlig källa, han har lika mycket att vinna på detta som Isabella.

      Hennes säkerhetsvakt borde väl om någon ha en uppfattning det är fejk eller inte? Han lär ju ha förnekat att det skulle ha funnits någon hotbild.

        Men har säkerhetsvakten gått ut och sagt detta, eller är det Pojkvännen som sagt att han har sagt det?

        Fast nej Emma det har han nog inte förnekat men de sa aldrig att H eller Bella fått några konkreta hot och gällande bilar så kan de ju nte vetet exakt varför de var där och vem de var ute efter men de kan bli oroliga och misstänksamma. Lita inte fult ut på H för fan, märks att han inte är het skärpt i detta och inte en helt pålitlig källa. Alltså det borde ni fatta, och det tror jag egentligen att ni gör också men ni vill så gärna kasta skit på Bella och sänka henne för det har ni blivit hjärntvättade till här och det driver er av någon konstig anledning… riktigt sjukt. Har inte Bianca fattat detta sjuka drev mot Bella här, hur det letas fel och att hon ska sänkas, att det är fel på allt precis allt bella gör och säger… tragiskt.

    Något som jag har tänk på är att det känns som att alla hennes sociala medier just nu består av samarbeten. För att finansiera fler Classic Flaps?

      Precis, hon är ingen power-entreprenör som hon tror, hon är som vilken influenser som helst. T.o.m. Forni har ett TEAM.

      och Hajen som säger att bella kommer bygga unicorn med NTH är ett stort skämt. Både han och hon är funtade.

      Just nu. Exakt. Och det är återigen det här CAM missar. Fan du borde verkligen öva ditt analysbänken. Istället för att skriva en uppsats om ljugbellas teater som alla nu redan känner till – no news – hade det varit betydligt proffsigare att följa vilka och volymer av samarbeten efter hela hotsituationen. Jag har en känsla att hon lovat företaget ex antal följare och detta var hennes sätt att vrida up besökssiffrorna och då väljer hon att kabla ut alla samarbeten hon bara kan.

    Tycker det låter på h att isabella känns oskyldig och att det är hennes team som är de riktiga bovarna. Jaa kärleken är blind säger man ju.

      Isabella är precis lika skyldiga till det här kaoset som hennes team är.

      Jag tror att han vill att det ska vara så. Vanligt tänk när man är och varit kär. Någon annans fel.

        Fast det ligger väl nånting i det även om man inte ska skylla på vakten. Men- det är ju trots allt inte IL själv som analyserar sin säkerhetsrisk.

          Absolut. Men hon valde hur hon skulle förmedla det i pressen.

      Han är nog väl medveten om hennes inblandning men som alltid kastas mellanpersonerna under bussen.

      Stackarn är ju fortfarande jättekär i henne, klart han inte vill inse hur hemsk hon faktisk är.

      Nja….. Jag tolkar det som att H mycket väl vet hur det ligger till men att han väljer att vara ödmjuk och inte kasta en massa skit på IL. Han ”tjänar” inget på att bete sig illa.

        Eller att han är köpt. Eller manipulerad. Eller att han fått något i utbyte; kanske kommer hon gå ut med en ursäkt eller dementera allt sen? Och i utbyte mot det släpper han inte all den skit han har på henne.

    Fenix väl?

    CAM CAM!
    Skriv om Biancas uttalande om Isabella Löwengrip i podden som nu är bortklippt!!!

    Jag tycker att även om jag skulle veta att min partner placerar andras pengar är det en väldig skillnad mot att veta att hen lånar och förlorar, lånar och förlorar och ljuger om det.
    Vissa gånger känns det bara som ordmärkning.

    Jag vet t ex en som gjort hemska saker mot sin partner men ALDRIG skulle erkänna det, även om bevis finns och hen fortsätter manipulera folk och ljuger om allt. Jag tycker H själv satt sig i den situationen. Förstår inte varför hon ska stå till svara för hans handlingar. Vill man inte att saker ska komma ut kanske man ska tänka över sitt agerande. Sedan tycker jag inte att hon gör rätt i allt och förstår inte hennes behov av att skriva om det hela tiden då hon andra gånger ska vara så hemlig, men det blir ett typiskt ”medmissbrukarbeteende” att skydda folk hit och dit, som inte tycker att de gjort fel, för det verkar han ju inte tycka.

    Sedan verkar många fortfarande ha svårt om det går bättre för kvinnan i relationen; om man t ex ser på hur O försökte få fart på alla möjliga sorters karriärer (utan att lyckas vidare bra) men tyckte att Isabella skulle nöja sig.

      Det där hade jag också varit arg över. Och det hade varit tillräckligt för att ha något att skriva om. Efter ett tag. När den västa ilskan lagt sig.

      Men resten…

    Alla de här känsloinläggen som B producerar nu gör hon för att väcka H´s sympatier eftersom han sitter på smaskig info ang henne. Tror hon vill att han ska ta kontakt och krypa/fjäska lite så att hon kan linda honom runt lillfingret och få honom att lova att inte berätta om B´s alla osanningar. Sen BAAM BAAM BAAM så rådumpar hon honom offentligt igen och kör vidare i sitt super woman race.

      Exakt min tanke

      Exakt min tanke också. När H började sjunga ut om spelet bakom kulisserna, i samma veva började Bellas ”sorg” och ”brustna hjärta” omnämnas stup i kvarten. Här ska manipuleras och släckas bränder minsann!

    Blä vilken människa. Falskt så att det blir äckligt. Hur kan man leva med sig själv? Hur kan man se sitt plyte i spegeln efter man ljugit sig blå om saker som dessutom sänker andra så in i bomben. Hoppas verkligen alla hennes företag går åt h-te hon förtjänar ingenting. Usch. Världen är full av människor med framgång som inte beter sig som första klassens clown.

    Man har ändå saknat det här dramat på sistone?

    Vad ska Isabella och hennes team hitta på härnäst?

      Smolk i bägaren på Löwengrips julfest i kväll ! https://www.isabellalowengrip.se/2018/12/18/julfest-ikvall/

        Varför länkar du med en click bait? Skriv istället vad som står!

        Det står:

        18 december 2018 – 11:45 / Okategoriserade[1]
        Sista årets budgetmöte avklarat, mål för Löwengrip 2019 blir 120 miljoner. En enorm summa men vi vill ju växa 50% om året. Snart väntar ett lunchmöte med en duktig entreprenör inom AI, sedan ska jag träffa Sheila en snabbis och kramas lite. Vi båda hade en halvtimmas lucka mitt på dagen. Efter det väntar tandläkarbesök (har skjutit på det i månader), fler möten och ikväll har hela bolagsgruppen julfest. Jag tror att några av kollegorna har en överraskning på gång, det har tisslat och tasslat så mycket. Jag ska hålla jultal med Pingis och som vanligt är det lika nervöst. Att prata inför folk eller live i tv är hur enkelt som helst när jag är i min jobbroll men när jag ska prata inför folk privat blir jag nervös. Mitt mest nervösa ögonblick var när jag skulle hålla tal på Sheilas och Rasmus bröllop, även på Michaela och Daniels. Uh! Men det kanske är lite sunt att känna nervositet då. Det betyder ju att jag inte går på autopilot.
        INFOGAD BILD PÅ IL https://cached-images.btdmtech.se/ts-b/s5/?p=/028/2018/12/img_5911.jpg
        Mina ögon avslöjar mitt mående.
        Vi hörs senare! Stor kram

          Just den raden om ”mina ögon…”.

          Använde hon inte den vid uppbrottet från Odd också? Någon som minns?

            Kommer också ihåg att hon använde den efter skilsmässan med Odd!

          Men igår spelade hon in en story där hon slängde med håret och såg precis ut som vanligt med sitt tillgjorda leende och normala ögon som tittar lite sådär flörtigt in i kameran. Hon tycker själv att hon är dösnygg och läcker när hon gör sådär, själv tycker jag bara att det är pinsamt.

          120 miljoner 2019. Hmm.
          Andra halvåret 2018 gav 25 miljoner i omsättning. Första halvåret 2018 gav 55 miljoner eftersom man sålde ut den gamla serien och sålde in den nya.
          Alltså ska helåret 2019 omsätta fem gånger mer än andra halvåret 2018. Med samma varor som man försökt sälja i år sedan nya Löwengrip lanserades.
          Detta visar att den nya serien inte fungerar. Varor lämnar inte butikerna om man inte sänker priset. Konsumenten tycker helt enkelt inte att varorna är värda sitt pris efter prishöjningen. Att det skulle röra sig om nya och förbättrade produkter verkar inte vara någon som tror.

    Men alltså hans kommentar om att han behöver ett så bra jobb som möjligt och en så bra lägenheten som möjligt tycker jag visar hur långt ifrån verkligheten han är.
    Du får ta det jobb du får och bo hemma hos mamma tills du löst din situation.

      Jo, tänkte också på det. Men önska får man ju, och det var ju svaret på hur han kunde bli hjälpt.

      Varför behöver han en sa bra lagenhet som mojligt for att betala av sin skuld? han är lika pantad som Isabella.

        Han kanske menar förhållandet läge/ hyra?
        Eller kanske tom låna en gratis.

        Finns många möjliga tolkningar här. 🙂

          Ja och alla hans lösningar innebär att han ska kämpa så lite som möjligt själv. Därför han satt sig i denna situationen också. Snabba pengar var viktigare än att knega i många timmar som andra framgångsrika människor fått göra.

            Det tror jag du har rätt i. Jag har generellt mycket svårt för folk som gamblar med pengar på vilket sätt det än gjorts. Visar på en personlighet jag inte gillar.

            Det var mer en fundering på formuleringen ”en så bra lägenhet som möjligt”.

            Det behöver inte betyda lyxig utan en som gör att han får mer pengar kvar att röra sig med.

    Jag har två avsnitt från i dag? Lyssnade på det första med IL tidigt i dag och nu är det ett till, men det första ligger kvar?

      Struntar fullständigt i vad IL svamlar om.

      Spela in och skicka till camcam :))))

      Spela in!!

      Spara och spela in! ?✌?

      Snälla! Kan någon skriva vad som sas om Bella.

    Som trott: hon kommer undan med allt, som vanligt!!

      Kommer undan? På riktigt? Ett helv..tes drev utan dess like, folk som ljuger om henne och hittar på än det ena än det andra. Varenda ord hon säger ska diskuteras, analyseras och skammas. Hennes utseende ska hånas, hennes roll som mamma, vad hon än gör och säger så är det fel, det ska letas fel och allt är det fel på. Expressen ställde henne mot väggen med frågor, de ifrågasatte henne verkligen. Här ”granskas” hon dagligen och hånas, här står än den ena lögnen efter den andra och hon påstås sagt/skrivit saker som hon inte har. Hon används här och i andras poddar för att andra ska få uppmärksamhet, tjäna pengar och få bättre statistik. SÅ.. hur kommer hon undan?

        Hahaha du alltså! Stackars Bella hon är offret! Ta dig en pepparkaka.

    Jag är nyfiken på din källa Camilla- som sa att det med Isabella och X var rätt?
    Ljög din källa för dig, eller hade hen uppfattat fel?

      Det har jag också frågat tidigare.

        Och du fick inget svar?
        Använder Camilla strategi steg 2; låtsas som ingenting? ?

    Ja det går ju bra för centern?

    Uppenbart att han fortfarande är kär i henne. Stackars kille!

    H säger att han älskar henne så mycket, är olyckligt kär osv. Ändå var det HAN som ville ha öppet förhållande ???

      Enligt henne ja…i efterhand…:-)

        Hehe ja. Visst är det vääldigt märkligt

        Också enligt henne ville han ha barn. Och ha ett öppet förhållande. ?

        Alltid svårt att få hennes påstånden att logiskt gå ihop. ?

    Haha.. spot on! Typiskt att man inte byggt ett sånt ekohjul själv..

    Men det har väl alltid varit hennes grej att ljuga och förstora saker, all the way back så att säga.. från första bloggen till idag och kommer väl knappast att varvas av framöver heller.. tyvärr.

    Narcissist in i minsta detalj. Spelar ingen roll vilka tår, fötter eller huvuden hon klampar på så länge det gynnar henne. Och människorna samt läsarna runt henne tackar o tar emot av allt de får utan att blinka ”för det är ju Blondinbella”…

    Och med tanke på all kärlek jag riskerar att få från andra kommentarer hänvisar jag till nedan skrivet stycke..

    Wikipedia:
    Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning vars kännetecken är överdriven självhävdelse, bristande självkännedom, överdriven självkänsla, överskattad självbild, ett stort behov av att befinna sig i centrum, och brist på empati.

    PS. Keep on BloggBevaka all the shit. Det behövs. Skygglapparna måste luckras upp.

    Alltså haha så komiskt att du stoppar oss som skriver det rätta, sanningen och till Bellas fördel. Du är smart du, har det bra du.. lite fegt dock. Om folk visste..

      Exakt HUR stoppar jag dig? Dina kommentarer går uppenbarligen igenom?

        Nej de flesta går inte igenom, de stoppas. Sjukt störigt men kanske bra för dig.

          Ta en snabb koll efter dina kommentarer. Även om de fastnat så har de släppts på. 😉

    Glöm inte steg 0 – hintar hemlighetsfullt om att något stort har hänt och låter spekulationerna härja fritt innan hon släpper bomben.

      Och vilka andra bloggare gör inte så? Bianca t ex och det finns fler.

    Från hennes blogg:
    ”Jag har inget emot att vakna ensam på Julafton eller gå och lägga mig själv på kvällen”

    Hej stalker och kriminella familjer och allvarliga hot… ? Tvingar hon ”teamet” att vara där och ”skydda henne” på Julafton eller får de vara med sina familjer ? ?

      Haha!! Hon som skulle vara så försiktig nu.

      Man vet inte. Kan ju dyka upp spöken också så att hon inte kan sova själv…

    Du projicerar uppenbarligen en del av ditt ditt eget lumpna beteende på Isabella ”Löwengrip” – först ljuga ihop ett inlägg och när det avslöjas helt fräckt hitta på att du blivit ”hotad”.

      Va?

        Vad i hela fridens namn har Ingrid fått det ifrån?

      ???????????????????

    Det är ju något seriöst allvarligt fel på Isabella. Tror hon är en 100% narcissist, med en grandios självbild och ett helt förstört kännslomässigt inre. Hon har på riktigt inga skrupler alls, till och med hennes egna barn används för hennes syften.
    Hoppas hon faller hårt snart och de som kan bidra med det är hennes läsare på sociala medier och konsumenterna till hennes produkter, genom att bojkotta. Innan dess kommer Bellas cirkus att förtsätta, som tur är brukar sanningen till slut komma fram. Tror inte hennes eftermäle blir nådigt

      Förr eller senare kommer Isabella att få skörda det hon har sått genom årens lopp, återstår att se hur länge det dröjer innan sanningen kommer i kapp Isabella.
      Hur var det nu med den diagnosen och konsultationen innan hon bestämde sig för att hon vilje skiljas från Odd? Följde hon de ordinationer hon fick då?

    Allvarligt, har man ”rent mjöl i påsen” och någon ringer och säger att ens säkerhet är hotad, vem flyr landet då?
    min reaktion skulle ju vara – varför är jag hotad om jag inte gjort något fel?, kontakta polisen, ta in på hotell eller liknande om jag är rädd att vara hemma.

      Håller fullständigt med dig Katten.

      Om min före detta partners livvakt säger det så skulle jag också bli livrädd, tar ju förgivet att en person i den ställningen ska tala sanning.

      Bra reflektion Katten, tänker exakt detsamma. Så många blåsta och lättlurade här. Blir mörkrädd.

      Helt ärlig tror jag väl inte han är i och för sig.

    Tycker CamCams resonemang i inlägget känns rimligt. Det resonerar med mina egna observationer. Om det är sant eller ej blir väl svårt att bevisa. Men som sagt känns rimligt. Och sorgligt.

      När väl sanningen kommer i dager så lär inte omgivningen vara särskilt nådig.

    Bloggen består ju bara av samarbeten nu, det ena efter det andra. Däremellan fejkade pepparkaksbak. Hur mycket har den inte förändrats bara på något år?? Inget innehåll alls nu.

    Dyrt hus att betala?

      Mycket ledig tid för att agera reklammodell för än det ena än det andra.
      Att denna power business kvinna inte behöver vara så mkt på kontoret visar hennes inflytande där.

      Hyran för huset kommer väl att dras av som en avdragsgill kostnad för bolaget så det blir kanske inte så dyrt för Bellisen i längden. Alla samarbeten som fotas där, events och möten. Det är mer ett showroom än ett hem ??.

    Varför är IL så tyst om Gabrielle? Misslyckad satsning som ska självdö?

      Tänk när hon bad om kommentarer om bilden de skapat av Gabrielle. Vill att följarna skall göra ett oavlönat arbete för de har väl inte råd att anlita proffs.

    Kan inte The Real Hmm få en färg till kommenta som CamCam, det är ändå de man scrollar efter….

      Haha. Jag kan göra mig röd om du vill.

      Men bäst att låta bli för der kommer reta gallfeber på andra. ?

    Så småningom blir Isabella ett ämne man forskar om på universitetet, man kanske kommer på en ny diagnos, Löwengrips syndrom – det är när man ljuger så mycket så att man får felaktig makt och man skiter i konsekvenserna av det. typ så..

    Skojar bara men helt klart lider hon av mytomani och maktfullkomlighet.

    Tycker X är lite väl ödmjuk till hur Isabella dragit hans namn i smutsen.

    Såg liven när Isabella satt på flygplatsen och sa att X kommer göra allt för att krossa henne.
    Men det verkar inte så till synes!

    Kanske har hon en hållhake på honom..

    Om folk slutade att besöka hennes kanaler och köpa hennes produkter så skulle det snart gå ut för med Löwengripska imperiet.

    På julafton kommer hon med pantbrevet också:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.