Isabella Löwengrip är fortfarande gift med en man hon aldrig kände djupare kärlek till

Efter att Isabella gift sig och fått två barn med honom så måste det här kännas riktigt härligt för Odd att läsa. 
Vissa saker borde man kanske hålla för sig själv, även om de är sanna?
Varför vrida om en satt kniv genom att basunera ut sådana här saker på bloggen?
Det känns ju BARA elakt…

236 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Handlar det om att hon saknar förmågan till insikt om hur plumpt det blir? Eller vill hon vrida om kniven i Odd? Märkligt beteende oavsett orsak.

      Jag tror mer på det tredje alternativet, att hon skriver så för att provocera. Och folk går i fällan åter igen.

        Fast oavsett borde det kännas trist för Odd.

          Han har väl en privat relation till henne? Så slipper han övertolka lösryckta blogginlägg. Så bra.

            Men hur kul är det, att vara ett verktyg i kommersiella syften?! Han älskade nog djupt, och kanske gör det ännu. Han verkar vara en mycket fin människa.

        Jag börjar bli osäker på om hon förstår hur det låter, eller hon kanske förstår att det inte låter bra iom att hon lärt sig att det provocerar, men att hon har svårt för empati och därför inte förstår hur det sårar? Att hon inte ser att de flesta inte skulle tyckt det var värt att skriva sin sanning sådär, bara för att få reaktioner i bloggen men hon kan inte se det så? Och hon är ju extremt beräknerlig för hon vet hur en mening i förbigående kom er bli en grej.

        Jag tror inte det går att förstå henne på samma sätt som ingen normalstörd riktigt kan sätta sig in i människors hjärna med funktionshinder/diagnoser

          Det låter faktiskt inte lika illa för alla. Du läser texten på ditt sätt.

            Absolut, det är mitt sätt att tolka texten. Men tror ändå de flesta (alltså inte alla) inte skulle skriva saker som kan såra/låter så pass mkt/hårda (pappan, Odd, H osv) utan att reflektera över hur det kan tolkas och om det är viktigare att skapa reaktioner/content än hur hon framställer de i sin närhet.

            Att skriva så offentligt är inte att respektera barnen från att slippa ta del av denna trams-blogg-såpa som hon har för att tjäna pengar

              Isabella är narcissist. Läs på om hur de fungerar när det gäller empati.

              Jag har länge haft känslan av att hon är psykopat. Läs på om hur kvinnliga psykopater fungerar. Deras beteende skiljer sig nämligen från mäns och innehåller nästan aldrig våld, utan ett av deras sätt att uppnå makt är att använda sex (nte bara fysiskt sex, utan även sex som i extremt aggressiv approach mot män för att manipulera dem tilö att få som de vill. Klockrent vad gäller både Hajen och Petter Stordalen. Det är uppenbart att hon och Stordalen hade en affär ihop. Sen stendog helt plötsligt deras ”vänskap” i höstas och Isabellas version av deras avslutade gemensamma affärsplaner och att det var HON som valde att skrota dem är ju bara bullshit.

              Stordalen såg tillslut igenom henne och håller tyst av rädsla från hämnd (som i att hon går ut sin blogg/i media och berättar om deras ”affär” – säkert med gråt-ut-knorren att han utnyttjade henne).

              Det skulle för övrigt inte förvåna mig om Stordalen betalade hennes hus. Hon har INTE pengar nog att köpa det huset.

              Stordalens varumärke i Norden och i synnerhet Norge skulle förstöras totalt om det kom fram att han bedragit sin dödssjuka fru Gunhild med en trettio år yngre bloggerska. Isabella har NOLL skrupler. Helt ärligt; jag tror hon utpressade Stordalen att köpa huset för att hålla tyst om deras korta romans. Stordalen är månmiljardär. Det huset vore kaffepengar för honom. Strax efter husköpet stendog deras intensiva kontakt.

              Även kärlekskranka Hajen mjölkade hon på pengar. Odd utnyttjade hon på det sättet att hon fick sjukt mkt publicitet under deras förhållande och tiden innan-/under-/efter bröllopet och födseln av deras barn (hur ”intresserad” hon är av barnen har blivit sorgsamt uppenbart efter skilsmässan – hon använder dem för att locka fram sympatier från läsarna och för att få in sponspengar för samarbeten med barnföretag) använde Odd som familjens nanny, han tog all ”markservice” och stöttade henne på alla sätt och vis på vägen uppåt. Jag tror äktenskapet tog slut av två anledningar. 1. Hon var ”klar” med honom. Hon tröttnar bevisligen på alla i sin närhet (det enda längre undantaget är Pingis, men dels så umgås de inte privat och dels så är det Pingis som sköter företagen på riktigt och inte Isabella, så Pingis är för viktig strategiskt i Isabellas liv för att avsluta kontakten med) – vänner, bekantskaäaper, familj och män. 2. Efter barnledigheten med två bafn sä ville även Odd satsa på skn kattiär igen. Där stendog hennes intresse. Han fyllde ingen funktion i hennes liv längre.

              Googla på female psychopaths på engelska. Och läs boken ”Kvinnliga psykopater – mästare i manipulatoon”. Den är som en manual till Isabella.

                Nej. Inte ens en expert skulle få för sig att ställa diagnoser på blogg alter- egon. Hobbypsykologer blir ju inte mer trovärdiga. Du känner henne inte, remember?

                  Det är så tröttsamt hur detta upprepas. För människor som plågas av narcissister dessutom kränkande. För hur bra känner jag någonsin människorna jag lever tillsammans med? Hur bra känner ens psykologerna dom? Folk känner ju inte ens sig själva, allra minst narcissister. När tillåts jag utgå från hypotesen att människor jag omgivs av har en narcissistisk störning? Hos Trump gjorde psykologer faktiskt ett undantag.

                    Om du faktiskt har en privat och nära relation till personen är jag beredd att ta dig lite på allvar. Men om du bara fantiserar om en bloggpersonlighet som du aldrig träffat kommer jag såklart aldrig göra det.

                      Hmm … nu har jag bara gått in på Blondinbellas blogg kanske tjugo gånger, men de som följer henne på alla kanaler i alla år plus nyheterna om henne och löst skvaller borde ha ett ganska brett underlag ändå. Sannolikheten att hon i sjäkva verket lever ett lyckligt familjeliv på Saltkråkan med Odd är väl ändå ganska liten?

                      Nej nej nej. Du har inte en ”privat och nära relation” till någon om du följer hens kanaler, läser kvällstidningar och lyssnar på skvaller. Det saknas helt underlag för att påstå det du gör.

                  https://youtu.be/K784y_gwXUo?t=120
                  Lyssna på vad experten säger om narcissism och narcissistisk personlighetsstörning (klippet startar vid 2 min in).
                  Klart man kan se narcissistiska drag hos Bella.

                    Nää. Ge er nu glada hobbypsykologer. Jättebra att ni läser på om olika personligheter men fundera mer över er själva och er omgivning och mindre på IL. Har nån en teori om varför hon är så intressant för er förresten? Vilken funktion fyller hon i era liv?

                      Dagens 2 minuter av freakshow.

                Utifrån din ”analys” skulle man ju kunna tro att det är något fel på dig också.

                Helt rätt!!!

                  Mer en fin skiss på en kriminalroman med fiktiva personligheter…

                Ja, nog är hennes synder många och långa.
                Så vad ska vi göra med Bella?
                Kanske tortyr, halshuggning och bränning?
                Eller räcker det med livstid på Kumla?

                  Tror hon fyller nån sorts allmän projiceringsfunktion på sociala medier. Vore rätt intressant faktiskt att veta vilka diagnoser alla har som ställer diagnoser på henne. Eller vad det är som gör folk så djupt berörda av hennes blogginlägg som egentligen är rätt lama.

                  Vilken rolig reality serie det skulle vara! Bella på Kumla ???

                Jag är vid det här laget benägen att hålla med om att något inte är som det ska med Isabella Löwengrip. Och nej, jag kan inte ställa en diagnos och nej, ingen annan kan säga att hon inte är störd. Vi kan bara berätta hur vi upplever henne och uppenbart är vi många som uppfattar henne som sjuk. Och egentligen, ur i alla fall ett socialt perspektiv, spelar det ju ingen roll om ett proffs skulle diagnosticera henne med en svår, psykisk störning eller inte. Det räcker så bra med alla avslöjade lögner, alla hennes havererade vänskaps- och kärleksförhållanden för att det bara ska skrika:

                Möter du av misstag denna människa? Spring så fort och så långt bort du kan!

                För övrigt är det faktiskt som Anne skriver – hon uppvisar otroligt många av kvinnliga psykopaters drag. En expert måste ställa diagnosen men det känns faktiskt väldigt otäckt att uppleva henne. Jag tycker synd om de som råkar börja tycka om henne.

                Och för att nu inte de vanliga, konstiga kommentarerna ska komma kan jag berätta följande:

                Nej, jag är inte ”avundsjuk” på Isabella Löwengrip. Jag har akademiska poäng nästan i samma storleksordning som hon har kronor på banken och ett välavlönat jobb där jag trivs och verkligen kan göra skillnad för människor. För mig är framgång intellektuella prestationer, bildning och utbildning. Vem som helst kan sälja medel mot svett under armarna; mycket få klarar de utbildningar jag har. Och nu tycker ni kanske att jag skryter väl mycket och verkar uppblåst. Det tycker jag själv också, men jag skriver det bara för att försöka få Isabella-fansen att förstå att vi som upplever henne som obehaglig inte har några dolda agendor. Vi har bara en åsikt och en upplevelse.

                  Carina du, och Anne, har uppenbart dolda agendor, eller ganska öppna agendor rättare sagt. Finns flera bloggare som uppvisar psykopaters drag. Och många narciccistiska. Skriva att folk är psykopater det får vi inte här men om Isabella går det bra, då får det ligga kvar men om andra raderas det. Att Anne fantiserar ihop att en norsk miljardär skulle ha köpt ett hus åt Bella och att hon utpressat är ju bara så stört löjligt och visar på att Anne är sjuk, paranoid. Att de avslutade samarbete (el inte påbörjade) var för att Bella avslutade det, för hon trodde inte tillräckligt på idén, men ett skäl är ju troligtvis också för att H inte ville att hon skulle samarbeta med PS pga svartsjuka kanske. Tror inte vi behöver springa om vi möter Isabella, hon verkar inte det minsta farlig.. havererade vänskaps- och kärleksförhållanden det har många andra.. Carna och Anne däremot bör man nog springa ifrån, Haldol är att föreslå för er båda.

                    Ja, utan att diagnosticera vare sig Anne eller Carina är det ändå märkligt att en så uppenbart fantasifull historia verkar tas åtminstone halvseriöst av så många? Man tycker ju att folk borde se igenom det. Men kanske är Anne vårt nästa stora kvinnliga deckarunder i stil med Camilla L så ingen skada skedd om det händer 🙂

                    Väldigt vad du ska vara inne i varenda tråd och tipsa om Haldol anonym? Vf just Haldol? Fattar inte…Såg det häromdagen i ett annat kommentarfält här inne, och dagen dessförrinnan det.

                    Om du läser igen ser du att jag skriver exakt just det att bara en expert kan ställa diagnosen psykopati. Däremot uppvisar Isabella Löwengrip faktiskt många drag som psykopater har.

                    Däremot verkar du tro att du kan diagnosticera andra? Jag kan inte tolka ditt uttalande om att jag skulle behöva Haldol annorlunda. Varför jag vet vad Haldol är kan du ju fundera över, förklaringen är i alla fall definitivt inte att jag behöver den medicinen. JAG är fullt psykiskt frisk och kan skilja mellan fantasi och verklighet. Kan du?

                      Vet inget om vare sig haldol eller psykopati men uppfattar det som lite konstigt när folk säger att ett närmast fiktivt alter ego (vilket jag antar att en bloggperson är) ”uppvisar drag” som den och den diagnosen har. Jag funderar över om ni projicerar eller kanske tror att ni har mycket större insyn i offentliga personers liv än ni faktiskt har.

                    Kan folk sluta skriva nedlåtande om Haldol!? Om du tycker det är fel att hobby diagnostisera kanske det kan vara en bra idé att sluta stigmatisera läkemedel som för vissa är en nödvändighet för att inte återinsjukna eller bli försämrad i sin psykossjukdom.

                      Tack för att du är den första som förklarar vad haldol är till för. Jag ser det under vart och vartannat inlägg men har hittills aldrig fattat vad det är.

                  Vem fan är du att döma andra?
                  Du baserar allt på vad som skrivs här! Prova lev ditt liv istället så kanske du upptäcker att livet inte är en raksträcka. INGEN människa är perfekt, ALLA människor gör fel / tar felaktiga beslut var eviga dag!
                  Ska vi döma alla för evigt? Kan man inte se det fina i någon som gör fel?

                Nån av er 95 (!) personer som lajkat den här texten, vore spännande veta vad ni tycker är bra med den? Känner ni att den verkar realistisk?

                Mycket bra o genomtänkt framfört Anne???

                  Nyfiken, hur tänker du? När du ser i skrift att tex att S dalen köpt ett hus på Lidingö så inte hans varumärke ska förstöras (?) i Norge, tänker du då ”ja, det här låter både rimligt och trovärdigt, så har det nog gått till” ?

          Jag tror att det är en av alla provokationer. Hon har ju berättat öppet om dem åtskilliga gånger, men ändå går så många igång på dem. De flesta är ju så uppenbara, som tex denna. Odd känner Bella och det vore helt otroligt om han inte vet att det bara är provokationer.

        Oavsett hur hon menar så kan man ju undra vad i helvete hon tänker med! Odd verkar vara en bra pappa till deras barn och precis som Camilla skriver så undrar jag hur Odd känner när han läser det där!

          Förmodligen känner han absolut ingenting iom att de efter barn och äktenskap känner varandra väldigt väl. Han behöver inte ta en mening ur sitt sammanhang och analysera den i ett par dygn för att veta vad de har och haft.

      Jag tror mer på att det handlar om att fiska sympatier, för att rikta bort fokuset från det X gått ut med. Det framställer honom som ett ännu större svin att han går ut med det han gjort när hon gråter sig till sömns varje kväll av hjärtesorg.

        Vad har x gått it med?

          Jag syftar på smsen han gått ut med och avslöjandet om hotlappen på bilen. Borde kanske skrivit H istället för X.

        Med tanke på att ett av inläggen är över ett år gammalt kan vi nog släppa den teorin.

          Vad är ett år gammalt menar du?

          Nej, båda är ju från igår?

      Precis som att Isabella inte förstår sig på ironi så tror jag även att hon inte förstår hur oerhört plumpt det låter.

      Hon ÄR ju elak och fruktansvärt egoistisk, hon ger fullständigt f*n i andra människor och deras känslor. Det har hon båda sagt (skrytit om…) och visat upprepade gånger.

      Jag tror det är ett försök att tysta X snarare än att såra Odd..

        ” huvudet på spiken” ?

      Varför skulle hon vilja vrida om kniven i Odd? – Nej knappast, de är ju vänner och verkar ha en bra relation nu och ska ju fira julafton ihop. Tror hon bara uttrycker sig lite plumpt och tur är väl det så att Cam och bellaholister här kan hitta fel, vända, vrida, skamma och håna. Tror Bella menar att hon kunde släppa in någon (efter Odd, som hon var gift med) och känna en djup kärlek igen, och att det var en passion hon tidigare inte upplevt – alla kärlekar är olika och känns på olika sätt.

      Känns MER elakt av Camcam att vinkla detta och basunera ut här… men det gör cc av ett syfte, strategi.

      Modd. Då jag tog Bella lite i försvar och inte smekte cc medhårs. Så klart.

      Hur kan hon vilja det i så fall… samtidigt som hon säger hur fint det är att hon kan fira jul hemma hos honom??

    Ja, varför måste hon skriva så, inte så snällt och onödig kommentar.

      Om man ska tänka efter, förälskad kan man inte vara hur länge som helst, det är fysiologiskt omöjligt. Från det att hon blev förälskad i Odd till det att deras första barn föddes så kan hon inte bara ha levt på förälskelsen, för den borde rimligtvis ha gått över i något annat. Det hon säger här är ju alltså egentligen att då hade hon inte kärlekskänslor till Odd länge. Och ändå väljer hon att skaffa ännu ett barn med honom.

      Jag kan verkligen inte förstå varför hon skriver sådana här saker, när hennes barn kan läsa det i framtiden. Vad får hon ut av det?

        Dom var ju tillsammans en kvart! ?

    Äsch, varför är det elakt? Det ör upp till dem att vara gifta eller ej.

      Tror inte du förstod ?

    Och ändå ville hon inte vara tillsammans med honom utan skrev mängder om deras speciella relation, ett slags KK-förhållande vi aldrig tidigare sådat och hur det förstås ”sved i våra ögon”. Stor komik på den donnan, alla motsägelser och lögner.
    Och sån enorm power-effektivitet att hon och Odd inte ens är skilda än 😀

    Och kom nu inte med den där ”Jaaaa men hon vågade väl inte vara ääärlig om sina riktiga känslor till H och därför fick vi den versionen”.
    Hon är inte ärlig om nåt, det är problemet.

      Och förstås är hon orolig över att H ska avslöja ett och annat till, så därför detta smöreri. Allt hon visar upp har en baktanke, som hon själv säger.

      Eh. Ingen annan som tycker det börjar bli för långsökt med alla analyser av IL baserat på mest ingenting? Känslor och åsikter förändras väl för alla, henne med. Konstigt vore ju annars.

        Är nog skrivet endast för att förlöjliga henne! Känner exakt samma för min nya.. inget konstigt

          Japp, jag har känt sådär för alla mina nya varje gång. Så är det att vara nykär.

            Hahaha men hon e ju inte nykär. Hon dumpade snubben offentligt typ 3 ggr. Lol

              Samma dag hon skrev texten? Verkligen?

                Men suck!

              Va vet du om det? Jag har också dumpat min ”nya” 3 gånger på 15 år.
              Det fanns orsak till det också men vi hittade tillbaka till varandra

                Passionerad love brukar väl se ut just så. Mycket break ups & hitta tillbaka osv. Inte ovanligt iaf.

                  Brukar oftast vara tecken på dysfunktionalitet, inte att kärleken är så speciell.

                    Det också men ibland funkar det inte smärtfritt när känslorna är för starka.

                      Hur gammal är du? 16?

                    Du har absolut ingen aning om varför det tog slut så knip käft eller fråga varför istället!

          Grejen är väl inte att känna mest för sin nya kärlek utan att skriva ut det sådär

            Såå farligt var det väl ändå inte.

            Tror inte hon menade som ni tolkade det! Jag har en mer passionerad kärlek med min ”nya”.

              Jo det har man ju i början

                Jag har det efter 15 år..

                  Men herregud.

                    Avundsjuk?

    Varför gifter man sig med någon man inte känner kärlek för? De gifte sig ju dessutom väldigt snabbt. Och sen skaffa två barn på det. Nu måste inte alla barn vara komna ur en djup kärlek och kan ju givetvis vara högt älskade ändå, men det är märkligt hur den här historien kring B och O hela tiden ändras och formas ur ett nytt perspektiv som passar för dagens agenda.

      Helt övertygad om att hon var kär i honom, det syntes. Men som sagt, dagens agenda är det som gäller nu.

      Tänk vad sjukt om hon gjorde Odd/hus/barn-grejen för att bli den folkliga personen i bloggen? Tror inte det alltså men får ofta känslan att hon skapar hela sitt liv för att få content till bloggen, att hon kallar det att spela en strategisk roll men att hon växt upp med Blondinbella så pass länge att hon växt in i rollen nu. Att från början hittade hon på allt men ju mer tiden gått inte bara ljuger hon utan även lever livet efter vad som passar bloggen och det hon inte kan göra irl ljuger hon om. En Truman show men att hon självt styrt och tappat kontrollen över nu för content är viktigast? Vem skulle hon va utan bloggen? Har hon ens ett liv som inte går att dra nytta av till bloggen och the story of her life?

      Är det det hon jobbar med när hon ”jobbar så mkt”? Att skriva historian (producera sitt liv) om blondinbella som hon ska leva för att få det liv hon vill ha på bloggen men som nu tagit över hennes liv helt? Observera att det såklart är vilda spekulationer men sånt kan oxå vara roligt och ärligt talat skulle inget förvåna mig längre

      Hon kanske insåg att han skulle bli en bra pappa till hennes barn. Bara sunt att välja en bra pappa istället för att endast styras av känslor i alla lägen.

      Hon har aldrig skrivit att hon inte älskade honom!
      Däremot har hon tidigare skrivit att den största anledningen till att de skiljdes var att hon inte släppte in honom till 100% . Något hon alltid har haft svårt att göra i alla relationer och även går i terapi för att lära sig. Nu har hon klarat av att göra det med H för första gången, men blecmv sviken av honom.

        Hon blev inte sviken av honom. Just det faktum att hennes trauma handlar om öppenhet i nära relationer gör att hon ser även små grejer (säger inte att situationen med H var en liten grej) som hon inte kan styra som att man svikit henne. Ingen människa kan behaga henne 24/7, man gör alltid något som ogillas av ens partner. Men vuxna människor som överkommit trauman (eller som aldrig varit traumatiserade) kan sätta sig och prata rakt om det. Bbs beteende visar mer att hon i svåra situationer fortfarande får panik över att hon släppt in någon istället för att hantera situationen. Hon behöver så klart fortsätta att gå i terapi för att komma ännu vidare i detta.

      Odd var enligt Blondinbella en populär kille i tonåren och hon svärmade för honom, men han nobbade henne tills han en dag blev intresserad av kändis-Bella. Han var tydlig med att han ville ha familj vilket hon gick med på. Perfekt jue.
      Hon fick den populära killen från tonåren och en jävla massa nya läsare till bloggen på samma gång. Ja, och sedan rullade det på.

    Så jäkla elakt tycker jag. Och hade hon varit ihop med x längre hade der blivit vardag där med och passionen hade svalnat. Nu blir han en spännande gud och hennes xmake tråkodd.

    Fy vad fult att säga så om sina barns pappa. Finns ju visserligen skithögar som är det men Odd verkar verkligen inte vara en av dem. Varför inte bara vara tyst istället. Men Odd vet väl vad han har att göra med. Hoppas han träffat nån som är lite snällare.

      Verkligen! Är faktiskt imponerad över hur Odd hanterat allt detta sedan de skildes. Hade jag fått utstå den skit han fått farandes åt sig så hade jag troligen kokat över och fläkt ut all skit jag kan tillbaka. Att han väljer att inte bemöta hennes svängar från riktigt fula insinuationer hon kastat fram till gullegull om gemensam jul/middagar/kvällshäng, oavsett om det är för barnens skull eller sin egen, gör honom fantamej hedersvärd.

        Tror Odd förstod ganska snabbt att det bästa sättet att skydda sig själv (och barnen) när det kommer till en sån person som Isabella, är att inte gå till motattack. Hon skrev ju rätt otrevligt om honom i bloggen bara för att han ville följa terapeutens råd gällande varannan vecka. En helt rimlig ståndpunkt, och inget att börja kasta skit för, även om man är oense.

      När de var gifta och levde tillsammans var det massvis med spekulationer om Odd verkligen var en snäll make. Att han kontrollerade och tom misshandlade Bella. Verkar som att alla glömt det.

      Vadå 12:22? Vad var det som var fult?! Vad har hon sagt som var fult om sina barns pappa? Inte skrev hon väl någonstans att Odd är en skithög eller liknande. Märkligt hur ni läser och tolkar. Kanske du som ska vara tyst istället.

    Och så dagens inlägg på det som känns helt onödigt och fruktansvärt otacksamt. Odd ville förmodligen vara snäll eftersom hon mått sååå dåligt och bjöd med henne på middag m barnen idag. Hon framställer det som om att hon följer med för Sallys skull för egentligen hade hon ju andra planer för kvällen dvs att hon inte tänkte ligga hemma och gråta direkt så som hon framställde att hon skulle tillbringa sin ledighet… Hon är helt otrolig denna Ljugengrip. Årets pris till det största egot och mest empatilösa kvinnan i Sverige går till gissa vem.

      Nja. Man måste inte tolka texten på samma sätt som du gör just nu.

      Jag tror mer att Odd gett upp hoppet och nu bara försöker göra det bästa för barnen

        Jag tror att de är väldigt goda vänner.

          Det har ju dock Bella skrivit mängder om att de inte har varit. Men ja hennes ord betyder ungefär 0, men vore konstigt om han tyckte denna truman-show vara smakfull. Då är han lika smaklös

            Nej, visst är det bra att känslor och åsikter förändras 🙂 just under och efter en separation har många svårt komma överens men rediga vuxna brukar komma över sånt som IL & O verkar ha gjort.

      Ljugengrip j* bra namn verkligen!

      Du verkar argsint av dig Fian och du vinklar väldigt oj oj. Varför? Vad var det som var onödigt och otacksamt??

    Får vibbar av en odiagnostiserad Asperger. Min pappa är likadan. Ett enormt behov av att skryta och tala om sin egen förträfflighet, likgiltig inför andras känslor men oerhört lättkränkt vid minsta kritik. Hoppas hon får hjälp.

      Fast asperger handlar inte om skryt. Det är snarare narscisism du beskriver.

      Men lägg ner med att ställa diagnoser på andra!

      Du har fått något om bakfoten. Inga av egenskaperna du beskriver är symtomatiska för asperger. Det är kanske narcissism eller helt vanlig asshole personlighet du menar.

      Jag har Aspergers och jag är inte likgiltig till andra människos känslor. Känns som folk utmålar folk med Aspergers som helt känslokalla.

        Vi som förstår diagnosen VET att ni är allt annat vännen❤️

        ❤️❤️❤️ Det finns alltid idioter som ska uttala sig så fruktansvärt illa. Man får tänka att dom inte vet bättre.

      Hon har själv berättat i podden Schulman show att hon har drag av asbergers så inte helt omöjligt

      Låter mer som män i allmänhet skulle jag säga…

    Provocera eller ej, noll respekt för sina barn dessutom att skriva så för ”miljontals” läsare. Hon är helt….

      Och inte blir det bättre av att det ska skrivas och kommenteras här.

        Ändå gör du det…

    Ja Odd kan ju välja att inte skriva under något annat än skilsmässopapper om hon skriver så, ifall han vill vara sån

      Precis. De har nog en bra vuxenrelation.

    Har läst eller hört henne själv säga någonstans att hon har Aspbergers syndrom, och ADHD …men minns inte när och var eller hur jag har hört det…men minns det i bakhuvudet.

    Det jag vet, läst om i min utbildning är att personer med Aspbergers syndrom inte känner empati, kan inte sätta sig in i andras känslor, kan inte heller läsa av andras ansiktsuttryck och miner.

      Att personer med Aspbergers inte kan känna empati är ju en myt. Absolut ingenting du ska sprida runt som fakta, speciellt inte om du går en utbildning med den inriktningen ?

        Ojdå, ber ödmjukast om ursäkt att jag uttryckte mig fel, de med Aspergers syndrom har svårt att tolka andra människors signaler bla.
        Kan säga ”fel” saker vid fel tillfälle, och allmänt bete sig lite klumpigt eller ”annorlunda”.

        Ni har så rätt, därmed betyder det ju kanske inte att det saknar känslan empati, men det är något som jag läst och kopplade ihop ”Det ena med det andra”, lite fel.

        Därmed går jag inte ut med felaktig info dagligdags ang tex Aspergers syndrom.

        Jag läser till Sjuksköterska på äldre dar, tredje terminen… men har arbetat inom omsorgen under många år.

        I läroplanen i Sjuksöterske utbildningen läser vi om bla Aspergers syndrom och personer med Aspergers syndrom har enligt läroplanen svårt att sätta sig in i andras känslor … vilket är snarlikt med avsaknad av empati.

        Förlåt att jag uttryckte mig fel!

        Är INTE här för att sprida någon felaktig fakta, hoppas du förstår det.

        Ber ÖDMJUKAST om ursäkt, och önskar dig och Er alla en riktigt fridfull Jul!

      Vad läser du för utbildning?

        Läser till Sjuksköterka och ”i läroplanen” sägs det att personer med Aspergers syndrom har svårt att sätta sig in i andras känslor bla.

        Ber ÖDMJUKAST om ursäkt om jag har uttryckt mig fel, avsaknad av empati kanske inte är samma sak, men jag tolkar det nästan som snarlikt.

          Förlåt men som psykiatrisjuksköterska och beteendeterapeut måste jag ändå gå in och kommentera här. Att personer med Asperger KAN ha svårt att sätta sig in i andras känslor handlar inte om avsaknad av empatisk förmåga utan att vissa personer med diagnosen kan behöva träna exempelvis mentaliseringsförmåga och att uttrycka empati i samspel med sin omgivning. Det är en stor skillnad. Vi måste vara försiktiga med att stigmatisera och sprida ”myter” kring NPF diagnoser såväl som psykos sjukdomar som det oftas slängd med på den här bloggen!

      Interesting, det förklarar en hel del.

      Min erfarenhet är att personer med asperger snarare är överempatiska. Bara för att man är dålig på att läsa av andra betyder det inte att man inte känner något.

      Personer med Aspberger känner empati, det är en myt att de inte skulle kunna känna alla känslor som neurotypiska (”normala”) personer gör. Däremot kan de ha svårt att läsa av andras känslor eller tolka sina egna. Ju tidigare diagnos desto bättre kan barn inom autism-spektrumet bli hjälpta och guidade.

        Tack för din kommentar! Det känns så avhumaniserande att läsa sånt som ovanstående varje gång Bellas känsloliv diskuteras.

        Glad att så många vet att det är såhär, trots att autism/ asperger så ofta verkar blandas ihop med att vara psykopat….

        Min lillebror har asperger och är den mest empatiska person jag känner. Däremot har man under hans uppväxt i lbland fått förklara för honom varför och hur vissa saker sårar andra människor, men nu när man resonerat kring det och och han förstått konceptet är han är han väldigt duktig på det också.

      Vi kan väl vara överens om att det heter Asperger, inte Aspberger.

        Jadå. Jag vet. Min telefon måste ändrat om det:)

          Vilken telefon skulle välja att rätta det så? ?

            En Samsung antagligen. Min är kapabel till vad som helst.

      Hon sade ”drag av” eller ”släng av” eller något i den stilen i Schulman show. Och man kan vara väldigt empatisk och känna andras känslor, men ändå ha svårt för att ta andras perspektiv. Och det är vanligt vid autism, även lindrigare form. Och, helt utan att dra några övriga diagnosväxlar på detta, detta drag har Isabella Löwengrip i alla fall i sin bloggpersona uppvisat gång efter annan.

        Men man kan inte diagnosticera en bloggpersonlighet.

          Exakt. Därför skrev jag också ”helt utan att dra några övriga diagnosväxlar”.

        Bella har ADHD med ”drag av Asperger” och därtill ”en släng av dyslexi”.

      Jag har vid olika tillfällen umgåtts med två olika personer som har Aspergers och måste säga att jag fått känslan av att de saknar empati – varför?? Vid ett tillfälle var jag rödgråten och min väns syster (vi är vuxna) med Asperger frågade varför jag såg ut att ha gråtit. Jag förklarade (min kille lämnat mig några dagar innan) och hennes kommentar var ”Jaha. Då bor du själv nu. Här du en halsduk jag kan låna senare?”. Jag var lite paff eftersom det kändes just oempatisk. samtidigt inser jag att det är orden jag analyserar och inte vet hur hon faktiskt kände inombords?

    Ett annat perspektiv på Mogis lägenhet:

    https://cornucopia.cornubot.se/2018/12/peak-bostadsbubbla-utannonserad-av-svd.html

    Jag säger bara: Teppanyaki-häll.

      Fetgilla på den.

      Riktigt bra blogg förövrigt!

      Personlig visning:

      https://www.youtube.com/watch?v=IiUaWkGwft4&feature=youtu.be

      Så töntigt att försöka verka kosmopolitisk genom att prata engelska halva tiden.

        Även mer töntigt än att prata engelska hela tiden är att hennes engelskt uttal är så fåååånigt! HUU! (Ja Mogi, jag har bott nästan 10 år på andra sidan Atlanten, så jag kan engelska!)
        Och att hon tjatar om samma sak hur länge som helst, så jobbigt! Jag kan inte förstå att någon orkar titta och lyssna på hennes vlog!
        Och alla dessa kommentarer som hon skriver själv hela tiden…

      Åhh teppanyakihällen! ?? Sån klassiker!

    Hur funkar det exakt med pantbrev? Tycker det låter märkligt att han ska signera.

    Och varför är de fortfarande gifta?

      Enligt äktenskapsbalken får en make inte pantsätta den gemensamma bostaden utan den andra makens samtycke. Dock är ju inte hennes hus deras gemensamma bostad och samtycke borde därför inte behövas. Men de har väl misstolkat bestämmelsen precis som de inte förstod att man måste fullfölja skilsmässan efter betänketidens slut. Det är därför de fortfarande gifta.

        Enl Lantmäteriet:
        ”Är fastigheten enskild egendom genom äktenskapsförord, kan du skicka med en kopia av äktenskapsförordet tillsammans med ansökan, men om fastigheten har varit gemensam bostad under äktenskapet är inte äktenskapsförordet tillräckligt. Då måste din make/maka lämna ett skriftligt medgivande.”
        Så det ska räcka med äktenskapsförordet som bilaga men om man behöver på något sätt intyg om att bostaden inte utgjort gemensam bostad under äktenskapet är oklart. Enklast då om maken lämnar sitt medgivande till ansökan om inteckning av fastigheten.

      Ska dock tillägga att det låter konstigt att han ska signera pantbreven då de idag sällan finns i fysisk form utan är elektroniska. Låter väldigt märkligt att hon springer runt med fysiska pantbrev…?

        Det är Bella som missuppfattat terminologin. Det är inteckningen (pantsättningen) av fastigheten som är det viktiga.
        Pantbrev är nu för tiden oftast en äldre form av säkerhet i fastigheten. Nackdelen med fysiska pantbrev är att de kan förkomma och då är det problem t ex vid ägarbyte eftersom dessa pantbrev först måste dödas om de inte kan överlämnas till den nya ägaren.

          Anton, du kan precis allt, vem är du ens? 🙂 klok och väldigt saklig i dina kommentarer

            Gissar på jurist? 🙂

            Eller läntmätare kanske?

          Men varför ska odd skriva på?

            Odd måste skriva på för att de fortfarande är gifta.

    Jag tycker det låter väldigt konstigt att han ska skriva på pantbrevet. Hon har väl köpt huset själv ? Pantbrev skall väl dom underteckna som står på lånen !!

      Ja, exakt!

      Se vad jag skrev ovan om makes godkännande av inteckning av fastigheten.

    Hur funkar det om de är gifta med nya huset? Odd äger hälften då?

      Undrar också. Usch tänk vad mkt han maåste stå ut med med den människan.

      Nästan två år och de lyckas inte skicka in papper för skilsmässa. Eller vah?

        Om han hade panik hade han nog ordnat med det, tror du inte?

        Stackars dig som tycker så illa om en annan människa!

      Ingen expert, men görs den till enskild egendom har han ingen rätt till den. Annars betraktas den som gifterättsgods och då ska han ha hälften.

      Men om hon nu skrivit på papper om att den är enskild egendom, vad har då odd med pantbreven att göra?

        Se vad jag skrivit ovan.

          Anton ditt tålamod alltså ?

            Bara för att man har en signatur med manligt namn så ska man tydligen prisas….

              Skärp dig för fan!
              Anton har flera gånger visat att han vet vad han skriver om. Detta är ingen könsfråga och att du försöker få det till det är enbart patetiskt.

              Sätt dig i skolbänken om du är avundsjuk på Antons kunskaper.

              Jag är själv kvinna och är så trött på kvinnor som du. Kommentarer som dina hjälper inte i vår kamp om en jämställd värld.

            Tålamod och tålamod. Anton skrev sitt svar efter att folk frågat, se tidsstämplarna.

      Då de har äktenskapsförord som säger att all egendom är enskild egendom så äger han inte någon del av hennes hus.

      Nej men han skulle väl få ärva om det hände något.

        Det beror på om hon skrivit testamente eller inte. Hon kan testamentera sin egendom till barnen om hon vill men finns inget testamente ärver han så länge de fortfarande är gifta.

    Vad tråkigt att hon var gift med Odd och skaffade barn med honom och aldrig kände mer än förälskelse. Inte den där djupa kärleken och förälskelsen.

    Därför undrar, varför har hon då dumpat Hampus?? Om de nu hade det så fantastiskt menar jag.

    Den vetskapen hade sårat mig om jag var Odd.

    Varför tar det sån tid att skiljas?

    Tror att hon är väldigt förvirrad. Hon la ju upp en bild på oss och deras första barn på IG för ca 2-3 veckor sedan, då hon var tvungen att resa utomlands med barnen. ??‍♀️ Fanns någon text till också, minns ej vad hon skrev dock.

      Ja det låter lite vimsigt 🙂 Vem mer än dig la hon upp en bild på?

        Det är hjärnkirurgi att att förstå att det blev ett stavfel och att det skulle stå Odd.

          Förlåt men jag fattar inte ditt inlägg i alla fall 🙂

      Hon la upp en bild och skrev att det var ett annat liv eller något liknande. Förstår inte vad det har med saken att göra ?

        Fast det var väldigt fint skrivet! Varför klanka ner på det??

    Odd verkar vara en man som har både integritet och tålamod. Bella som gillar målbilder kanske borde reflektera över hur hon själv skulle kunna lära sig av hans beteende. Men det är klart, det skulle inte ge många klick på bloggen…

    Usch blivit så mätt på allt som har med Blondinbella. Är det bara jag?

      Nä, blir också det nu. Som att ha ätit för mycket småäckligt godis.

        Och ändå så gottar ni i det ?

    All denna power och fortfarande inte kapabel att skilja sig? Var och varannan skiljer ju sig i dagens läge så fattar inte varför det skulle vara svårt för just I och O. Allt med IL är så himla märkligt!

      Men eller hur! Fattar inte varför de inte skilt sig än? Speciellt hon borde ju vara intresserad av att få papperna i ordning, hon som är sådan ”affärskvinna”. Luktar skumt tycker jag.
      Kan det finnas någon ekonomisk vinning med att de fortsätter vara gifta?

    Tror du att han läser hennes blogg? I hans ställe skulle jag låta bli av ren självbevarelsedrift eftersom det ofta gör mer ont än gott att skrubba upp gamla sår. Han har ju regelbunden kontakt med henne ändå för barnens skull, hennes blogg kan han ju faktiskt strunta i, eller?

    Det kan ju mycket väl vara så hon känner nu. Men hon ville fortfarande ha öppet förhållande (köper inte att det var hans idé, hon skrev ett flertal inlägg om hur bra det var och stackars oss andra som är hjärntvättade av tvåsamhetsnormen!), dumpade honom offentligt flera gånger och använde honom för att få upp besökarantalet och snälla kommentarer (ja, jag vet att han var med på det). Han är åtminstone den av hennes män som varit mest lik henne.

    Roligt med egen brygga, men hon nämner ju ingenting om att anlägga eget potatisland? Märkligt.

      Men då kan ju han åka på att betala. Är väl därför han ska skriva på, för att slippa det. Tror du tänkte lite fel nu..

        Detta var svar till JP under.

    Hade inte skrivit på. Så kunde hon sitta där med skägget i nyyyya brevlådan.

    Nä ingen julfrid här inte.

    Har upplevt att det som är just nu alltid framställs som det ”mest äkta” och ”sanna”/”rätta” för BB, om det så är att vara självständig singel som dricker champagne på krogen eller gift smånarnsmorsa som käkar fredagstacos i soffan. Har alltid tänkt att hon försöker övertyga sig själv att tro på saker hon kanske innerst inne inte tror på.

      Han ljuger ju mer än Bella ?

      Oavsett var Sven stolpe en ytterst obehaglig man.

    Odd verkar vara en fin människa och en bra pappa. Jag hoppas han hittar/har en ny kärlek som vill dela hans liv med barnen och långkok en fredagkväll.

    Jag är så trött på IL, jag tycker det lyser så starkt igen om att det inte går bra ekonomiskt och att ljuset har börjat brännas i båda ändarna. Hennes desperata försök att provocera är skrattretande.

      Vem vill dela liv med hnm och samtidigt få blondbellan på köpet iom barnen???

      Nä, det blir nog svårt.

        Hade inte tvekat en sekund! Hon bränner inte folk på bål så som ni gör

    ”Det känns ju BARA elakt…”, tror du verkligen att du är en bättre människa än BB?

      Tror ingen som skriver en massa dumheter om henne här är bättre än henne

      Skrev detsamma – MER elakt av Cam isf att vända och vrida det här och basunera ut det, på ett vinklat sätt, svider nog mer isf. Suck. Cam har strategier. Jag skrev mer men självklart modd.

        DU är uppenbarligen inte satt på modd eftersom den här kommentaren gick rakt igenom. Fundera över hur du uttrycker dig till tonerna av minimala fioler istället för att gnälla här över en moderering du uppenbarligen inte sitter i.

          Fast nästan varje kommentar man skriver till Bellas fördel och som inte är smekande till dig fastnar i modd. Handlar inte om hur man uttrycker sig, skrev inga fula el förbjudna ord. Andra kommentarer med fula ord och elakt innehåll kan man ju se, de fastnar inte i modd och raderas ej. Men det beror tydligen mot vem elakheterna är eller vem som smeks medhårs eller ej. Du hade dock släppt igenom efter några timmar i denna tråd såg jag, inte alltid.

            Hur tänker du att en sådan selektiv moderering går till? Hur är den tekniskt utformad? Kan systemet avgöra vem kritiken är riktad till?

    Finns nog många som skulle vilja få en träff med Odd om man säger så…

      Inte jag ?

      Fast tidigare var han ju illa ansedd och det gick tom rykten att han misshandlade Bella.
      Jag tycker han ser osympatisk ut. Kall och elak.

        Haha kommer ni ihåg när alla kommenterade att han aldrig log på bild?
        Jag tycker att han var osympatisk baserat på hans egen blogg.

          Ja, hand blogg. Skrev som en kratta och kallade väl bella för lilla gumman? Fy!

        Isabella skrev så att man tolkade det att han misshandlade henne. Många verkar glömt det………..

      Använd inte mongo som skällsord.

        Besudlad, förbrukad och falsk är väl också lite sådär.

        Hade raderats om det skrivits så om någon annan.

      Haha, säger mer om vem du är som använder dessa ord om andra människor! Sådana människor som du borde inte få tillgång till internet alls!

      Lätt, en naken sådan!

    Kanske inte så konstigt att hon går regelbundet hos en psykolog. Dessutom lär visst Löwengripska imperiet anställt den där livvakten/säkerhetsvakten Magnus från och med 2019.
    Isabella har alltid en baktanke med allt hon gör och som syns både på de sociala medierna men även i kvällspressen.

      Förstår inte hur allt går runt! Många löner som ska ut varje månad.

        Det är därför som hon stressar så med omsättningen i Löwengrip Invest.
        Det ska bli 18 miljoner i omsättning för året som slutar 30 juni 2019.
        Sen siktar hon på 2 mkr/månad i omsättning.
        Allt detta innebär mer och mer reklam, spons och samarbeten.
        Det har ju märkts under hela hösten. Och mer lär det bli under nästa år.
        Vi får väl se vad läsarna tycker om det 🙁

          Samt hur lanseringen i USA kommer att gå!

    Hon nämner sina egna produkter som best of the best men använder inte själv dessa produkter. Håret fixas inte hemma utan hos frisören och där finns inte hennes produkter samt gör hon massa ansiktsbehandlingar som inte inkluderar hennes egna produkter.
    Är så ”allergisk” mot att någon ska vara ansiktet utåt för sina egna produkter som hon inte använder på riktigt.
    Hennes acnebenägna hy som blivit mycket bättre samt glow är inte tack vare hennes egna produkter utan det är tack vare expert hjälp och produkter från andra märken.
    Kändisar som marknadsför produkter är inget man ska tro på då garanterat ingen använder dessa i verkligheten.

      tack för du skrev mina tankar. hon ljuger för alla

      Hon använder visst sina egna produkter, de står hemma i hennes badrum och de är dessutom utformade för att passa henne och göra det bästa för hennes hy och hår. Hennes hår fixas ofta hemma jo av en frisör som kommer hem, så hennes produkter används. Ansiktsbehandlingar går man på trots att man har bra produkter för hemmabruk, det kan behövas ändå trots bra produkter. Alla kändisar produkter ska man inte tro på, särskilt inte ”mirakelpiller” – men Isabella använder sina produkter helt klart även om hon kanske använder även annat. Löwengrip är bra produkter.

        Hej Simon!

        Haha, så töntigt.

        Och nej, de som har någon koll på kemi i hudvårt vet att hennes produkter inte går att jämföra med Paulas Choice, Excuviance, Tata Harper, Dermalogica, Verso, Babor, Jan Marini m.m. Löwengrip är snäppet sämre än Apoliva, men kostar tre ggr så mycket. Skärp dig!

      Fast hennes fina hud har hon photoshop att tacka. Kolla på bilderna från Aftonbladet eller om det var expressen när hon snackade om Hampus. Hon är hårt retucherad på i princip varenda bild på ig. Men absolut, jag håller med i sakfrågan.

    Ringen från det där märket är säkert ett reklam-”samarbete”. Fick hon ringen gratis eller för att skriva om den? Men hon glömmer reklammarkera?
    Många bloggare nämner just det märket och den modellen på ring just nu, det är ingen slump. Usch. Köper ALDRIG sånt som bloggare gör reklam för,

      Jag tror hon fick den av Petter S. Det var precis under den tiden.
      Kanske också med rabatt för att hon nämner Engelbert hela tiden.
      En influencer får inte vara dum 🙂

        https://www.isabellalowengrip.se/2018/06/20/andrade-planer-2/
        På väg mot Balmain i Paris.
        Como och HH fick ”vänta”.

    Lite trött på IL. Tycker man ska veta….. vem är jag.
    Och varför ger man H nu så mycket bekräftelse ….Tystnad ?

    På riktigt! Jag fattar verkligen inte det här med pantbreven. Varför ska han signera dom, om han inte är medägare på huset?
    Dom har ju ändå levt isär så länge och hade väl äktenskapsförord plus att bodelningen borde väl vara genomförd? Jag skulle aldrig skriva på nåt för mitt ex.

      Bellas juridiska rådgivare verkar inte vara den skarpaste kniven i lådan (lex skilsmässopapprena)

      Dom är fortfarande gifta tack vare att de klantade till det och inte fullföljde skilsmässan.

    Ännu ett genomskinligt samarbete… installerar flådigt ljudsystem hemma och deklarerar sedan att hon är fullkomligt ointresserad av musik. Suck.

      Ja, hela idén med influencers är förstås att de ska vara trovärdiga. Men räckvidden (antal följare/läsare) verkar vara så mycket mer viktig för företagen när de väljer ut influencers för samarbeten.
      Man förstår Harman Kardon som hellre ställer ut ett ljudsystem till en musikointresserad Bella med ”1,5 miljon läsare varje vecka” jämfört med en musiknörd med 2000 följare som säkert skulle uppskatta ljudsystemet hundra gånger mer och dessutom vara trovärdig i sina omdömen 🙂

    Varför utgår man ifrån att Odd överhuvudtaget bryr sig? Jag levde över sju år ihop med en snubbe innan snubben jag är med nu. Jag trodde också att det jag kände för honom var kärlek men just nu vet jag bättre….. Det är liksom inget han bryr sig om, mitt ex alltså, och därmed blir det ingen grej av det alls. Förmodligen är också han idag mer medveten om vad kärlek verkligen är iom att han gått vidare i livet.

    Lugna er.

    Men alltså hon har ju då varit otrogen mot odd, om dem juridiskt är gifta fortfarande. Så hur kommer det sig att de inte löst den grejen än? Nej jag tror inte de vill. Lever nog som särbo men ändå är gifta, eller vem vet om O bor där han med stundvis.

    Vart skriver hon att hon inte ”känt någon djupare kärlek till Odd”?
    Nu går jag in på Bellas blogg så hon får lite trafik på sidan.

    varför får denna kommentar vara kvar? jösses

      Man startar en mening med stor bokstav.
      Även ”jösses” skulle ha skrivits med stor bokstav. Ett utropstecken efter ”jösses” hade även lagt lite mer tyngd bakom det hela.

    Fast hon skriver väl inte att hon aldrig kände någon djupare kärlek för Odd? Eller har hon gjort det tidigare? Just där du markerat säger att hon släppte in någon som hon kände djup kärlek för under 2018 och den passionen har hon inte upplevt förr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.