Det är DEN som kissar på sig, inte JAG! – Arnold

https://www.instagram.com/p/Br2uDMelJh7/

Vi försöker potträna honom här. Det går åt helv****e hahah. Mamma trodde att det skulle funka bra om han fick känna hur äckligt det är att kissa på sig utan blöja, men han märker ingenting. När det blir blött runt honom så pekar han på snoppen och liksom verkar mena på att den är dens fel och inte hans…  Killar…..// Margaux

Han har väl för härlig stil, Arnold!
Tropikhjälm och Kalle Anka-style utan byxor.
Hörde jag ”semester”? 🙂

Jag ser Arnold framför mig när han kissat på sig – lite som den här emojin:

”Vem ska ta ansvar för det här?”

Maggis – vi kan potträna Arnold och Selma ihop.
Ses på Espresso House utan blöja med bajspåsarna i högsta hugg? 😉

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser fram emot Familjelivs-stämningen som kommer att uppstå här ??

      Haaha usch ja ?

      Ingen bryr sig om hur det gick när ni skulle potträna era ungar. Bespara oss den informationen. Tack på förhand!

      Tips http://www.familjeliv.se

        Så behöver man ju inte läsa kommentarerna på ett barnpissinlägg om ämnet inte intresserar 🙂

        Min lille prins blev blöjfri när han bara var 18 månader!! ?????? Mammas lilla underbaringraring gick till oss och pekade på pottis sen satte han sig där och från första gången han provade gick det sååååå bra såååå. Kisset var den första gången ganska gult, inte uttorknings-gult men ändå väldigt gult! ✨??⭐️???Tredje gången han gick på pottis kom det också en liten liten bajskorv som var den finaste bajsisen jag sett! ???l
        Läs gärna (o se underbara bilder) på min blogg! http://www.liamsmammamittbarnarmittallt.blogg.se

          Gapflabbade rätt ut!!!

          Nu garvade jag så att jag höll på att spruta kaffe över hela köksbordet…

          Haha, först ba ”wtf”, och sen ???

          House of Philia Petra Bohman Öfffvverberg är det du????
          Jag menar, EXAKT allt är ju så perfekt, fint, rikt och underbart hos dig. In i minsta korv…

          Herregud, vad är det för fel på dig?!

          Helt jävla skitbra! Skrattade så högt så att mina kollegor undrade vad jag läser. =)

    Är det där kolonialist-kläder?

      Vad tror du själv? Lugn nu 😉

        Arnold går ju knappast och överlever ute i vildmarken så det känns helt fel att använda sådana kläder med kränkande historia, blotta sig till urinvånarna och pissa runt som på sitt eget revir.

          Ge dig..

            Noup. Vi har nog inte rett ut det här med lämpliga vs. olämpliga kläder än. Kanske är det byxlösa läget lämpligaste av alla.

          ????

          FRAM MED FACKLOR O HÖGGAFFLAR!!

      Ja, alla kolonialister jag hört om gillade att ha koalabjörnströjor.. ?

      Eh? En filthatt och en koalabjörns-tisha? Not so much no. Men nice try att försöka hitta något att bli kränkt över Henrietta! Lite krystat dock…

        Trodde att henrietta försökte vara rolig med tanke på diskussioner här inne sedan tidigare. Men hon kanske var seriös. Jag vet inte längre

          Nog försökte hon allt vara rolig. Att hon snarare framstår som rätt korkat och töntig med sin ”humor” är jag däremot inte säker på att hon är medveten om.

          Ok, jag missade nog den diskussionen. Man får hoppas att hon försökte vara rolig iaf 🙂

          Jag är högst ironisk. Folk seriöst diskuterar Gynnings klädval och pratar om kolonialkläder när hon har på sig en hatt och funktionella, och förmodligen bekväma långbyxor. Men samtidigt undrar jag också var gränsen går. Hade Arnold haft på sig khakibyxor på bilden så skulle man kunna betrakta det som barnens kolonialkläder.

            Om du ödslade mindre tid åt att raljera över de frågeställningar och problematiseringar som framförs av andra och istället ägnade mer tid åt att försöka förstå (obs: _förstå_) varför de tycker som de gör så hade du förmodligen kunnat formulera en vettig åsikt om saken, vare sig du håller med eller ej. Om inte för mänsklighetens, samhällets, eller ”det goda samtalets” skull så åtminstone för din personliga utvecklings skull.

            Jag begär mer än så av dig, det borde du själv också göra. ✌?

    Ja, vad kan det bli för spännande diskussion?kränkande att potträna ett barn iförd hatt? Eller farligt att kissa i motljus?

      Definitivt farligt att kissa i motljus. Växlar det från motljus till medljus för fort kan snoppen fastna i kissandet och urinströmmen blir således konstant. I all evig tid. Det vet alla. Dålig morsa som tar sådana risker.

        Trodde det va motvind man inste skulle kissa

      Blir väl snarare återigen en tävling bland mammor kring vem som gör bäst och mest rätt. I detta fall potträning, i andra fall hur länge man ammar, samsovning eller inte, förskola eller vara hemma osv. Mammor kan tävla i allt.

      Nja, jag tänker att det finns en diskussion i om den här killen vill ha historier om sin snopp på internet när han är sisådär 11 år gammal?

    Å nej… inte kissade ungar också?

    OT: pungen verkar inte riktigt kunna bestämma sig. För typ 2 år sen var hon har arg för hennes följare tyckte hon var för smal, för typ 1 år(?) sen var hon arg för följare tyckte hon gått upp mycket i vikt och hon sa att hon var så nöjd med hur hon såg ut då med mer på kroppen. Nu vill hon dra igång en bantningstävling på snap? Det är ju inte som om hon någonsin varit överviktig. 500 för att vara med i tävlingen och den som gått ner mest eller minskat midjemått mest vinner alla pengar. Why tho

      Vem är det?

        Nikolina ”ankpung” Thun

    Hej. Jag mår dåligt och är ledsen hela tiden. Skulle vilja ha tips på någon lättsmält, enkel ljudbok. Den måste vara på svenska och får inte handla om kärlek för det är därför jag är så ledsen.

      Sommarboken av Tove Jansson! Enda jag kunde lyssna på under min egen hjärtekross. Finns på spotify också.

      Bortsprungen, handlar om en katt ? En månad gratis med Bokus ljudbok

      Vet precis hur det känns… lyssna på Britt-Marie var här av Fredrik Backman. Eller En shopaholic-serien av Sophie Kinsella. Mina må bra-böcker. Även böcker som Den lilla bokhandeln…och böckerna om Rosengädda… liiite kärlek men ändå mest annat. Kram

      Tack allihop för att ni tog er tid! Nu har jag laddat ner allt ni tipsat om.

        Vart laddade du ner ifrån?

          Nextory. Vet inte om ”ladda ner” egentligen är rätt ord. Det är ju som om man sparar på sitt konto.

          Kan inte sova.

    Haha min son kör mycket på att det är andras fel nu. Om han tex springer inomhus och ramlar så beror det inte på att han sprang. Nej, nej. Det är golvets fel eller eventuellt skohyllan som var i vägen. Om han skriver en bokstav fel är det inte hans fel heller (vilket ju inte är så konstigt eftersom han är nyssfyllda fyra år), nej, nej, nej. Det är ju PENNANS FEL!!!! Eventuellt papprets. Eller bordets. Kanske är det musikens fel som störde honom.

    Himla underhållande faktiskt ?

      Jaaa så väldigt underhållande! Sitter här och skrattar över hur rolig din unge är ??? kan du inte berätta nått mer om din unge, obs är seriös! Vill veta allt!

      Det är precis såna här kommentarer, samtalsämnen och bara allmänt inflikande om barn jag inte ser framemot när mina vänner får barn och vi kommer ha mindre och mindre gemensamt… jag tycker historien är gullig och rolig. Förlåt om min kommentar ses som dryg, jag menar inte din historia speciellt utan kom allmänt att tänka på hur jobbigt det kommer att kännas när man liksom märker att man kommer vara på helt olika stadier i livet och intressera sig för helt olika saker

        Håller med, för mig med, totalt ointressant.

        Det är då man får börja se sig om efter nya vänner 🙂

        Men vad gör ni här som inte gillar kommentarerna? Jag kanske inte gillar era intressen eller val i livet. Behöver jag sitta och kommentera detta i era kommentarer ni lämnar på denna blogg? Nej.

        Väx upp, respektera andra människor.

          Vissa av personer förstår dessvärre inte att man inte behöver kommentera allt man inte tycker om. Eller att andra kan tycka annorlunda ? OCH ATT DET ÄR
          OKEJ!

        Jag har ett barn som jag är helt besatt av typ, jag och min sambo tjatar om hans gulligheter in i minsta detalj hela dagarna. Är dock så jääääääääääävla ointresserad av andra barns egenheter och historier som ovan. Bryr mig på riktigt noll, kanske empatistörd vad vet jag. Även om jag är på samma stadie i livet som andra småbarnsföräldrar så är jag fortsatt, precis som du, ointresserad av just sånt här. Tror att det kanske inte har att göra med ointresse för barn utan mer ett ointresse för saker i folks liv som inte berör en.

          Samma här. Bryr mig inte om andras barn för fem öre och slutar följa alla influencers som får barn. Kunde inte bry mig mindre om deras kids ?
          Och jag kan ju tillägga att jag aldrig berättar om barnens framsteg. Frågar någon däremot något så svarar jag såklart.
          Ja, jag är nog också rätt jävla oempatisk.

        Tråkigt för dina vänner om de inte kan få berätta något litet ur sitt liv, bara för att det handlar om deras barn.

        Tråkigt för dina vänner om de blir fast i föräldrar-barn-fällan och inte kan prata om annat än sina barn. Då kanske du kan vara en bättre vän än det du visade upp här?

        Tråkigt också att kommentera så drygt på en kommentar som verkligen var kopplad till inlägget i fråga. Läs inte kommentarer som inte intresserar dig? Väldigt simpelt.

          Jag sa aldrig att mina kompisar med barn inte får prata om sina barn, mig veterligen? Jag lyssnar, accepterar och respekterar mina vänner. Både på mina vänner med och utan barn. Jag har kompisar som brinner för bygga sina egna datorer och i min värld är det ungefär lika intessant som att prata om sitt barns bajs. ??‍♀️
          Precis som att jag brinner för träning och kost. Säkert skittråkigt att lyssna på om man inte bryr sig.
          Alla kan inte tycka samma likadant om allt ?

            Vi svarade nog på olika kommentarer?

            Men håller absolut med dig. Alla kan inte vara intresserade av allt. Det kan ju också vara kul att höra om annat än sitt egna intresse – i lite lagom dos sådär.

      Vissa män kommer aldrig ur det. Alltid nån annans fel.

    Skön stil på lill-killen ?

    Hahaha.. igenkänningsfaktor på det!

    / Z

    http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

      Räcker det inte att ha en länk till din blogg i kommentaren?

      Jag blir i alla fall väldigt osugen på att läsa bloggar som det länkas till här inne. Speciellt när det är uppenbart att det är en ointressant kommentar bara för att visa upp sin blogg. Men det kanske bara är jag, du kanske får mängder av nya läsare när du skriver här inne.

        Äsch, förlåt. Jag var onödigt negativ. Har spänningshuvudvärk och borde vila i stället. Förlåt.

          Alla känner samma sak som du, be inte om ursäkt.

        Det finns ingen som tvingar dig att läsa en blogg som du inte är intresserad av! 😀

        / Z

        http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

      Nej tack!

      Sluta spamma

        Är det att spamma bara för att man har med en förklaring till sin blogglänk? :O Jag svarar seriöst på inläggen även om inte svaren kanske alltid innehåller så mycket substans. (Ibland gör det det och ibland inte.) Ungefär på nivå med alla andras svar.

        Men om det är jobbigt med länken så kan jag givetvis ta bort den för er skull! :-*

        /Z

    Fyfan vad barn är vidriga!

      Du verkar inte så jävla härlig du heller ☺️

      Ja du var säkert odräglig.

      Generellt ogillar jag föräldrarna mer än barnen. Det är ju ändå de som är ansvariga för uppfostran (eller bristen på denna i vissa fall).

      Vuxna människor är bra mycket vidrigare.

        Typ den sortens vuxna som snor andras egendom 😉

          Touche ?

          Oerhört nyfiken på vad jag missat här?!

            Helena tycker att det hör julen till att stjäla granar på andra människors mark.

              Men Helena. ?‍♀️

            Helena tycker att det hör julen till att knycka granar i skogen. Man kan få fängelse om man stjäl en gran men Helena tycker som sagt att det hör julen till. Blä för tjuvar som inte respekterar andras egendom!

        Ja du Helena. Genom sig själv känner man andra.

        Vixna människor har töntiga bloggar, det har iaf inte barn

        Om jag var du så skulle jag nog ligga jäkligt lågt här. Grantjuvar borde det vara skottpengar på!

          Grantjuvar ställer till det rejält för markägare inte bara ekonomiskt så fult att stjäla och dessutom strunta i vår fina allemansrätt.

          Shit jag snodde också en gran och nu är jag så sjukt nojjig.. tänk om snuten knackar på och jag hamnar i finkan! ?

            Hoppas att du har dåligt samvete i alla fall. Inte roligt att folk stjäl ifrån en. Jag blev väldigt ledsen när någon stal min cykel och är så trött på respektlösa människor som inte kan respektera andras ägodelar. Vad gjorde att du ansåg dig ha rätt att stjäla en gran?

      Svårt att förstå hur man kan anse att barn är vidriga med tanke på allt hemskt vuxna konstant gör, det värsta småbarn kan vara är väl att vara irriterande/störande i princip?

        Både vuxna och barn är vidriga 🙂

          Född medlare 🙂

          Härlig inställning till livet! Hoppas du har haft en god jul!

      Det är föräldrarna det är fel på.

    Hejsan! Vet någon om man kan se Instastory hos någon man inte följer? Och kan man överhuvudtaget se Instastory utan Instagram?

      Du kan se storys även om du inte följer om profilen är öppen (tryck på profilbilden). Har för mig att någon tipsat här inne om en speciell sida där en kan se instastorys även om en inte har Instagram.

    Känns verkligen som att Bella har lärt sig en läxa, gillar hennes jordnära bloggande just nu

      Gick du på den? Igen?

        Vad har hon skrivit?

      Hahaha… rätt i fällan
      #fulahårbandcomingup

        Har sett flera kommentarer om hur jordnära och bra hon är nu, kommer de från Löwengrip HQ månntro?

          Förmodligen inte.

            Jo

    Han är nog inte redo för att bli blöjfri helt enkelt. Han är väl rätt liten ännu? Är ju oftast mellan 18-24 månader som barnet lär sig att använda musklerna där nere.

      Nja. Är inte så vanligt med blöja på småbarn i världen så som i väst. Här lär vi av barn att använda musklerna där nere, som du uttrycker det. De kan det från start. Är man lyhörd för sina barns signaler kan man potta dem från födsel = aldrig behöva blöja. Tiden för hur länge barn har blöja blir bara längre och längre här….

        Du vet ju verkligen ingenting om anatomi och fysiologi. Skrämmande.

          Som utbildad inom anatomi och fysiologi vet jag extremt mkt. Och med tre barn som aldrig gjort ifrån sig i blöja vet jag än mer. De kan kissa ner sig nattetid dock, eftersom just den funktionen, att vakna av att vara kissnödiga, handlar om en helt annan mognadsprocess.

          Läs på på om ECoch återkom sen ang mina kunskaper i ämnet ?

      Förskolan lär ju gråta om han inte e redo…

    Helt OT kommentar men är det någon som har koll på ifall man blockar någon på Instagram blir personens gamla kommentarer på ens bilder raderade?

      Aaa det blir de

        Eller fan, är inte hundra förresten. Mina kommentarer har raderats i samband med att en snubbe blockerade mig men vet ju inte om han tog bort dem eller om de försvann automatiskt.

      Nej det tror jag inte, tyvärr..

      Jupp. Både kommentarer och gillningar

    Så himla tråkig stämning här inne nu för tiden. Menar nu under några veckors tid. Folk diskuterar inte bara utan svär, är otrevliga och i vissa fall riktigt sårande.

    Innan har vi kunnat diskutera, man behöver inte ha samma åsikt men det var inte direkt några hårda ord.
    Vissa av er kanske är riktiga tuffingar som inte bryr sig och är vana vid forum. Men många av oss härinne har kanske bara kommenterat och diskuterat på denna blogg och tar åt sig av elaka kommentarer.

    Och ja. Internet är Internet. Men för er som inte visste det var vi ett ganska gott gäng härinne förut.

    Och jag förväntar mig redan att få kommentarer som ”stick då” osv…

      Jaha så la jag den här kommentaren här, som ingen kommer se nu…

      Nej stick inte. Stanna kvar och hjälp till att dränka drägginläggen med skojiga saker istället. Detta tex, att i förväg gå in och påpeka att barnkommentarer är tråkiga (på ett inlägg om barn!) och verkligen lägga ut texten om det … vad är det för sätt? Alla har väl olika saker som fyller livet? Somliga har sina barn, andra har träning, ytterligare någon har kanske sina djur och någon annan sitt jobb. Jag är inte intresserad av flera av de saker jag ögnar igenom här, men jag gör mig heller inget ärende in i kommentarsfältet för att påpeka att jag skiter i ämnet och samtidigt påpeka att alla som bryr sig om det är dumma i huvudet.
      Så himla onödigt otrevligt.

        Tack 🙂
        Jag håller med, när vissa kommenterar om saker jag inte är intresserad av struntar jag i det. Och tex dessa mammor kanske inte vill kommentera på familjeliv, låt dem kommentera här, speciellt under barninläggen. Istället för att håna och förlöjliga.

        Jag kände mig bara så matt på det. Förut kunde man bli riktigt glad när man läste kommentarerna. Bara på de senaste inläggen är det hemskt. Påhopp, svordomar, brutala detaljer om mord, elakheter och annat skit.

        Jaja.. hoppas ni alla har en fin julvecka i alla fall! 🙂

        Svar ligger i modd 🙂

      SLUTA VARA SÅ KÄNSLIGA!!
      Häng på fokis blogg istället där älskar alla läsarna varann, bara att hitta ett forum man trivs på.

        Det är bara så mycket lättare och rimligare att sluta vara otrevlig än att sluta vara känslig.

        Grejen är att vi trivdes alldeles bra här. Jag vet inte om det är en massa nytt folk som förpestar stämningen eller om alla är vintersura.

        Det är inte för mycket begärt att ha en trevlig ton. Att inte gilla svordomar, elakheter och vidriga kommentarer mot andra männsikor har inget med känslighet att göra utan är allmänt hyfs och respekt.

          Jag har varit här sedan dag två, klimatet är inget för mesar och har aldrig varit!

            Nä här samlas verkligen samhällets avskrap.

    Det måste gå helt sanslöst bra för Margaux företag, att ha råd att lägga över 200 000 kr i skattade pengar på en semester på 6 dygn på Maldiverna, riktigt häftigt! Go girl!

      Det tycker jag hon är värd! Hon är iaf en positiv fläkt i denna unika influensersvärld.

        Ja jäklar vad mycket pengar att bränna på 6 dygn! För att kunna ta ut 200 000 kr i lön så måste hon dra in över 600 000 kr, maffigt att bränna nästan 50% av hennes årsomsättning på 1 resa..! Såg att huset dom bodde i kostade över 25 000 kr per natt, maffigt!

    Men orka tvinga ett barn att inte ha blöja. Går det så går det annars släpp det. Detta var ju lugnt för de är i varmt land på semester men jag har ju hört andra sjuka stories om folk som låtit sina barn kissa ner sig på dagis vid 3 års ålder typ varje dag. Chilla! Låt dom ha blöja, vad kan hända?? Allt har sin tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.