Svar på frågestunden – del 5

Den femte och sista delen av frågestunden.
Har jag missat något viktigt – lämna en kommentar så ska jag försöka svara på den.

Det är någonting jag jobbar på, och inom en snar framtid kommer varje influencers kategori ha en presentation av dem. Se Alexandra Brings som ett exempel.

Tack vare mina advokater så kom vi till en förlikning. Jag fick inte hela summan men det får man sällan vid en förlikning. Jag har fått hela summan utbetald nu och kommer inte uttala mig om Nöjesguiden alls, förutom att de höll sin del av förlikningsavtalet.

Ingen aning. Bryr mig väldigt lite om vem folk ligger med.

Jag har inte riktigt fastnat för deras bloggar men ska försöka få in vanan nu under 2019 att ha bättre koll på dem.

Ja, det är de riktiga Camilla och Maggan som kommenterar. 🙂

Det brukar ligga runt 10 000 visningar.

Mail är absolut bäst då det är lättare för mig att hålla reda på, men även Instagram fungerar.
Lämnar man ett tips bland kommentarerna riskerar de att missas, trots att jag försöker läsa alla kommentarer.
Mitt favorittips?
Hmmm…. Det måste nog vara om David Hellenius Instagrampost som inspirerade mitt favoritinlägg här på bloggen. 

Margaux Dietz och Jon och Janni skulle jag tro.

Tjocka Hetsätarkatten

Tja, med tanke på att det inte verkar vara ett samarbete så skulle hon förmodligen hellre sälja sina barn på Blocket än ge Akademikliniken gratisreklam på sina sociala medier-plattformar.

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att dra in hennes barn var väl lite väl elakt!
    Till och med du skriver ju själv att det inte är ok! Eller, är det tillåtet nu?

      Sitt hus då? Är det bättre?

        Tycker det är riktigt lågt att dra in oskyldiga barn oavsett vad!

          Men så farligt var det väl inte, ett skämt bara om att hon inte gör nåt utan sponsor! Bella har ju själv gjort sina barn till en del av Truman-show och provokationsstrategierna, så lighten up lite!

            Tycker att barn ska hållas utanför helt & hållet. Inte dras med som ett skämt i en dålig mening på internet.

            Med tanke på att folk här inne på fullaste allvar gladeligen diskuterar huruvida bella ens älskar sina barn och att hon skulle ångra dem så är det väl lite onödigt skämt, eller!?

              För mig är det nog Bellas egna beteende som gör att mycket annat bleknar i jämförelse.
              Allt handlar om att få uppmärksamhet, barnen inkluderade, och hon har 0 fingertoppskänsla – så känns som att ett litet skämt här och där gör varken till eller från (de där barnen som det för övrigt är så tråkigt att handla julklappar till, alltså bara suck på henne)
              Men ja, håller väl egentligen med om att barnen borde lämnas helt utanför.. Tänk om Bella kunde börja tänka på det, nu när de blir allt äldre..

                Det som skrivs här inne är nog så långt ifrån sanningen man kan komma. Här är det de nya modet att skriva så elaka saker man bara kan om en annan människa. Det är så hon vill ha det. Mobbing, kränkning ect är helt ok bara det gäller Bella & ingen annan.

                  Du menar helt enligt Bellas egna strategi?! Som Bella själv sa så efterfrågade hon ju minst 80% negativa kommentarer på sin blogg för att vara nöjd!
                  Så nä du, den gubben faller liksom platt.

                    kh/camcam – hur skulle Bella ha en strategi för denna blogg? Hur skulle Bella tjäna på att bli hånad, kränkt, felvinklad och sänkt på denna blogg? – det är det Camcam som gör däremot, och Camcam har en strategi och ett syfte med sina elaka, vinklade inlägg om Bella – CC vill ha negativa kommentarer för att få många kommentarer.

                      Det var ju endast en hint till att Bellas egensnickrade provokationsstrategi bygger på att reta upp folk och sen skörda frukten av det… inget annat.

                    Nej för tusan! Läs de sista igen ❤️

                kh – Bellas beteende? Barnen inkluderade? Barnen är en del av hennes liv vore konstigt om hon helt utelämnade dem och aldrig nämnde dem – och gör hon det så klagas det på det. Hon visar inte deras ansikten som andra gör och de visas inte upp lika mycket som andras barn. Julklappar såg hon till att de fick iaf och en fin jul med båda sina föräldrar och sina mor-och- far-föräldrar. Suck på dig kh.. stor suck.

                  Hon gör ju allt för att få reaktioner genom dem och skriver väldigt ingående om deras intressen, kommentarer och sätt. ”Sally är en mini-me” och bla bla bla. ”Karriären är lika viktig som familjen” var ju hennes älskade mantra ett tag. Och mutor när man är med barnen är super för att ta sig fram i livet!

                  Det går utmärkt att vara personlig utan att vara privat men det har hon aldrig brytt sig om, allt för att få reaktioner i pressen och andra ställen, vilket hon glatt berättat om. Att skriva illa om Odd också (på världens största offentliga blogg) är inte att respektera barnen enligt mig.

                    Men Vem är du att hålla det emot henne?? Du låter ju mer som en fd älskarinna än något annat

                    Gud så töntigt när du låtsas vara andra cc… Varför skulle hon inte skriva ”Sally är en mini me” om hon nu tycker det? Andra bloggare skriver om sina barn, klagar du då också? Om Bella inte nämner sina barn tillräckligt mycket så passar ni på att klaga på det. Hon är inte mer privat än andra och det vet du mycket väl. Andra söker uppmärksamhet i pressen än värre. Läckberg filmar sin tvååring nästan 24/7 på insta, andra bloggare fotar och skriver om sina barn väldigt mycket mer än Bella, och även om sina make, partners och ex. Så. Har sett att hon hyllat och skrivit positivt om Odd. Så.

          Men herregud, det är ju ett uttryck bara. Sälja sin morsa brukar man ju säga, men i Bellas fall har hon väl sålt både morsan och farsan för lite klick för länge sen. Hur detta är att dra in barnen är ju bara ett bevis på hur lite som krävs för att folk ska bli sekundärkränkta. Finns det nåt vi kan skriva som är värre än det Blondinbella själv skrivit om barnens pappa, sin egen familj och barnen (sponsfinansierade födelsedagar, orkade inte fixa presenter för att fira S födelsedag på rätt dag mm)?

            Så för att hon skriver om sina EGNA barn så ger det automatiskt rätten till alla er att också göra det? För fan kom igen! Det är BARN ni drar ner i skiten! Skämmes tamefan! Usch

            Marja = Camcam? Skriver likadant vinklar på samma sätt.. suck. Bella har inte ”sålt” andra för klick mer än vad vissa andra bloggare gjort. Eller så är det ett bevis på hur CC hela tiden vill håna, kränka och sänka Bella. CC hade aldrig vågat skriva så om LD eller Läckberg trots att dem ”säljer” sina barn lika mycket isf eller mer. I vanliga fall här är det negativt och skammas att göra samarbeten om operationer och göra sådan reklam men när det gäller Bella så ska det hånas att hon faktiskt INTE gjort sådan reklam då skulle hon ”hellre sälja sina barn på blocket” – lägg därtill att det brukar skrivas här som att Bella utnyttjar sina barn, skiter i sina barn, älskar inte sina barn, är dålig mamma osv osv… . Bella har ALDRIG skrivit att hon inte orkar fixa presenter för att fira på rätt dag utan att det glömdes eller blev fel i leverans..det firades fint iaf, och andra bloggares och författares barn har fått sponsrade presenter..men ni ska alltid hitta fel för att få håna Bella. Sjukt är det och skäms på er!

      Men lägg av, det är ett uttryck, inte som att hon drar in hennes barn i skit, det gör väl förövrigt BB själv skitbra.

        Andas! Vad Bella gör med sina barn är hennes ensak! Sen att jag inte tycker man ska blanda in dom alls står jag för vad du än skriver, tycker & tänker! Punkt

        Hur drar Bella in sina barn i skit?? Det är det Camcam och ni Bellaholister här som gör. Fy usch.. så sjukt. Skäms!

      Verkligen konstigt svar om Bellas bröst. Hade varit böttre att be läsaren att ge fan i å kommentera folks jävla utseende. De e ju 2919 trots allt men världen står still…

        Wow, 2919!
        Har inte hängt med i det sista känner jag…

          Fick iofs autosvar på ett mail i julen att personen jag sökte var tillbaka i januari 2029… lagom julledighet!

        Nej det är 2019, du är 10 år fel..

          10??

          Hahaha skrev fel på min egen rättningskommentarer, 100 år fel ska det stå :))

          Nästan. 900 år fel 🙂

            Gud vad är det för fel på mig idag..
            Kan ni förstå att jag är utbildad ekonom också :/

              Hoppas du bara är utbildad, men inte jobbar som det då.. ?

              Hahaha ? du är bara trött, det är fredag 🙂

              Härligt att du stämplat ut!

              Äsch, du är helskön. ?

        Coolt jag är 928 år då ?

        Nope, andra regöer gällande Bella här inne vet du väl. Fritt fram att diskutera vad som helst

        Skulle vara spännande att få se vad som händer här i vår värld då.. om den nu är kvar.

      Vad har jag missat? Kan inte se orsaken till denna kommentar?

      Vilken löjlig fråga av ”Anna” – det skrivs ju om Bellas bröst ständigt här! Och vilket löjligt svar av Camcam – ”skulle hellre sälja sina barn på blocket än att ge akademikliniken gratisreklam” ?? Men varför skulle hon ge en skönhetsklinik gratisreklam – du borde väl ge henne credd för det ist, för du brukar ju klaga på influencers som gör reklam för skönhetsingrepp så då är det väl bra att inte Bella gör det? Hade du skrivit samma sak om tex Läckberg? Varför inte ge Bella cred också för att hon faktiskt inte visar sina barns ansikten i sina sociala kanaler så som andra gör – hon använder dem inte i samarbeten i samma utsträckning heller som andra gör – men det är Bella som får ta den mesta skiten, är inte det ganska sjukt.

      Varför lägga upp en kommentar om Hannah G och starta rykte – varför skulle hon ha legat med Filip och varför skulle du/camcam veta det? Det gamla ryktet löd att hon skulle ha legat med Magnus H däremot men det är just ett rykte och förmodligen inte sant.

      Usch för denna otäcka blogg, lämnar den nu och hoppas fler gör detsamma ! Cam borde skämmas.

        ??????

        Fjant. Bye Bye!! ?

        Utifrån dina kommentarer verkar det som att det absolut bästa du kan göra är att sluta läsa denna blogg. Framtiden får väl utvisa om du kan hålla dig ifrån den helt. Hej då!

    Har hon gjort dom då?

      ja, solklart.

      Nej

      Men JA. Även en blind ser det ju?

        Nää min mammas kusin är blind och hon säger att hon inte kan se någon skillnad!

          Hannah, du är härlig

        Spelar det någon roll? Hon gör väl för tusan som hon vill utan att behöva meddela alla om det?! Jag var emot operationer också, nu ska jag göra min 2:a bröstoperation!

          Lite hycklande faktiskt 🙂

          Har själv gjort 3 operationer och aldrig varit emot operationer innan, men hade jag tänkt på att en inte räcker vet jag inte om jag hade gjort det faktiskt. Kommer behöva operera mig fler gånger eftersom jag är väldigt ung och även implantat åldras.

            Får man inte info om det av kirurgen före operationen?

            Nja fast de nya implantaten ska hålla hela livet, jag opererade in motiva för 1,5 år sedan och ska bara behöva operera om mig om jag tycker det behövs utseendemässigt eller om ett implantat skulle brista, vilket ör extremt ovanligt.. motiva har livstids garanti! ??

              Jag gjorde mina för 12 år sen, fick samma info då som du fått. Jag ska inte behöva göra om dem eller byta implantaten. Kirurgen sa att det är många som väljer att göra om dem ändå efter de fått barn om de gjorde brösten innan graviditet men det var av estetiska själ och inte för att det var nödvändigt. Jag har fått 2 barn sen jag opererade mig. Visst har de en annan form nu, ngt mer hängiga men fortfarande skitsnygga.

              Jag har också Motiva. Fick dock operera om mig andra gången (bytte till Motiva då) då brösten blev fula efter graviditet. Tredje operationen gjordes bara månader efter andra operationen då mitt ena Motiva-implantat vänt sig bakochfram (ja det är fullt möjligt men väldigt ovanligt). Så jo man kan ju behöva operera sig fler gånger tyvärr. Vilket jag inte tänkte på när jag opererade mig för första gången.

              Pga de komplikationer jag haft så bör jag enligt min kirurg räkna med minst 3-4 operationer till om jag vill ha implantat livet ut. Min hud är för tunn/dålig elastik (har redan lyft så behöver inte tipsas om det) trots att jag är väldigt ung och måste därför operera om mig ganska ofta. Jag har ännu inte landat i om det är värt det eller om jag ska plocka ut de i framtiden.

                Glömde, min senaste operation är bara för ett par år sen, men det syns redan att det börjar bli dags för nästa operation.

                Jo, får man komplikationer så kan det så klart behövas göras om. Men om allt flyter på som det ska och inga komplikationer uppstår så behöver man inte göra om operationen i syfte att byta implantat pga att de slits eller liknande. Det är ju i så fall av komplikationer, estetiska själ tex.

            Hur många hycklar inte då?
            Jag var helt emot sådan operationer innan mitt 3:e barn kom. Sen så var det all in på operationsbordet, rädda de som räddas kan

              ? vilken skön kommentar

                Japp hycklarnas Gud är jag då

              My martens då???

              Har hon fixat boobsen?

              De ser enorma ut i Thailand på instagram jmf med när hon var med i Tv!

              Maggan Graaf är så fin utan sina implantat tycker jag.

              Själv har jag nog mer taxöron men är glad ändå!

                Ja det har hon, silikonbröst, hon har opererat sin mage platt och opererat brösten större, lagt in implantat.
                MG har gjort flera bröstoperationer.

          Hur man man vara emot operationer? Du kanske menar att du är emot plastikoperationer?

            Hissen går inte hela vägen upp?
            Eller försöker du göra dig lustig?

          Tog du inte båda på samma gång????

            Nej, tar 3 & betalar för 2 denna gång!

          Skillnaden mellan dig och och Blondinbella är nog att du inte gjort business av att vara stolt över dina taxöron och proklamerar inför omvärlden att du aldrig skulle göra ett bröstlyft.

            Alla kan ändra sig efter tid, det händer alla och det händer ständigt. Bella har INTE gjort någon business av sina bröst – taxöron eller opererade. Men om hon tidigare sagt att man kan vara stolt över sina ”taxöron” så är ju det bra, eller hur. Hon har ju inte försökt påverka folk till att vara missnöjda och att operera sig.

              Om influencers berättar att de opererat brösten så får de skit. Och berättar de inte att de gjort brösten så får de skit. Inte lätt att göra rätt.

              Hon har gjort business av det med egoboost och sin tidning osv. Problemet med BB är att man inte vet vem hon är då hon är så falsk. Men om hon fortfarande har lite uns av någon slags moral i kroppen kan det vara så att hon inte berättar just för att det hade blivit ett sånt uppenbart hyckleri med tanke på vad hon tidigare sagt. Dessutom kanske hon inte vill göra ”reklam” för plastikoperationer/påverka andra.
              Eller så är det en helt annan anledning som kallas ytlighet och att ändra sig för en kille

            Glöm inte att hon är under 30 fortfarande! Hur förbaskat många gånger har man inte ångrat sig när man är i 20 års åldern? Jag tror helhjärtat att hon ( innan båda barnen kom ) inte tänkte göra något men sen när man har ammat klart & brösten ser ut som ett par urtvättade trasor.. Då är det fan inte roligt längre 🙁 ( ja jag hade & har dålig självkänsla )

              Fast hon älskade sina urtvättade trasor som hon rullade i hop i BHn…..

                Japp.. det var då! Kan inte du ändra dig om saker du sagt, gjort eller tyckt? Ska vi kalla dig lögnare, hycklare då också?
                Nej, man gör ju inte det! För det är normalt att ändra sig med åren.
                Förutom Bella då, hon får ju absolut inte ändra sig! Då jävlar spinner ni igång & glåporden flyger snabbare än x2000

                Släpp henne ur era hjärtan, ni förgörs

                Maggan Graaf älskade väl sina opererade större bröst en gång i tiden men sedan hatade hon dem efter ett antal år och ville ha små bröst. Är hon en hycklare som ändrade sig?
                Känner andra som ogillade smink och hade kort hår som inte kunde tänka sig att ha långt hår, nu ett antal år senare har hon långt löshår och köper en massa smink, sminkar sig och hår och makeup är viktigt till skillnad mot innan då det var löjligt och helt onödigt. Så alla kan ändra sig.
                Bra svarat Mmm mycket bra!

          Säger detsamma Mmm – spelar det någon roll, varför spelar det någon roll? Kvittar väl.. det viktigaste (och bra) är ju att hon inte gjort någon skönhetsoperation som samarbete och inte gjort reklam för skönhetsoperationer – för det är ju det som brukar skammas här – ge henne cred ist, även för att hon inte visar barnens ansikten som så många andra gör.

      De ser ut och uppför sig exakt som mina bröst som är opererade. (Jag ångrar dock att jag inte gjorde dem mindre…)

        Min mammas blinda kusins bröst kan inte uppföra sig alls men är ändå opererade så det är verkligen olika för alla.

          Du låter som en trasig LP skiva!
          Det var inte ens kul

            Nu skäms jag litet över mig själv som försökte vara rolig.. men jag vågade testa iallafall!

              Man skämtar inte om vissa saker, folk blir kränkta här ( min farmor farmors mor var ju blind ) ? Akta dig för myggarmén här.

                Men folk här inne blir kränkta för exakt allting?

                  Haha ja, glöm inte de nya sekundärkränkt. ???

          Skrattar högt här ??

      Nä den kunskapen besitter hon nog inte. Jag är 99.999999% säker på att det är en kirurg som gjort dem?

        Kan inte packa sin väska, föna sitt hår eller fixa kvällsmaten, men det finns ändå en liiiiiten sannolikhet – 0,000001 % – att hon har utfört en bröstoperation på sig själv 🙂

          Exakt! Tänker att man kan aldrig veta helt säkert?

          Vet du, hade jag haft råd så hade jag garanterat haft samma service här hemma! Tänk va skönt att bara få fokusera på det som verkligen är viktigt i livet! Ljuvligt

    Magdalena Graaf har tidigare gått ut med att anledningen till att hon och Hannah under en period inte hade kontakt var för att M hade fått en hjärnblödning och Hannah hade gjort någon slags överraskning/skrämde M med något (minns ej exakt vad det var) som gjorde att M blev uppskrämd/stressad/mer pulshöjande än hon var tillåten, hon tyckte att det var så pass respektlös av H att dom blev osams.

    Ang att Hannah skulle ha legat med Filip är nog bara flashbacks skvallertanter som hade tråkigt, men vem vet, sharing är kanske caring i vissa familjer.

      (Ovanstående var ett svar till Nettan)
      En snabb googling: Hannah anmälde Maggan till programmet ”Blåsningen” som något roligt men, enligt M, blev utsatt för något som kunde ha gett henne en ny hjärnblödning.

      Var väl en period som de påstod att de inte hade tid att träffas. Var väl bara kusinerna som sågs ibland.

      Trodde det var för att Maggan och Peter inte gillar varandra…

        Ja att Maggan och Peter inte går ihop har jag också hört/läst. Men har också hört att Hanna legat med Magnus. Mycket skvaller.

        Ja först var det det där med blåsningen, sedan var det nog även att Maggan och Peter inte gick ihop. Och ja det gick ett gammalt rykte om att Hannah skulle ha legat med Magnus men tror inte det var någon orsak att de inte sågs på en tid, tror inte heller att det är sant men vem vet.

      Leoni:
      Tack för input! Jag bara antog att det var Filip det gällde men såklart att det stämmer bättre in på Magnus. Jag har ingen aning om huruvida det stämmer eller ej men att det skulle bero på Blåsningen och Maggans hjärnblödning kändes inte trovärdigt, därav min fråga här.

        Jo det var pga blåsningen, det var uppenbart att det berodde på den för det var direkt efter den de slutade umgås och MG var upprörd efter det, men sen var det en period till och det tror jag berodde på att M inte gick ihop med P eller att männen inte gick ihop. För det där påstådda ”ligget” skulle ju ha hänt många många år tidigare isf väl, om det ens är sant, inte säkert att det hänt kan vara just bara ett elakt rykte.

          jag har hört att det var pga Maggan pippa med danskarln Da Silva på en toalett hos Hannah & Peter när dom hade fest!

            Hets-Arne – Det stämmer, det var främsta anledningen. Det med blåsningen stämmer inte, alltså att de slutade prata/umgås pga. det. Hannas Peter har aldrig varit direkt förtjust i Maggan. Filip var kompis med Mange innan F och Maggan blev ihop, så Hanna skall ha nuppat Filip långt innan Maggan och han blev ihop.

            Aha ja jag har alltid misstänkt att det var något mellan Da silva och MG, märktes att han var förtjust i henne men hade väl flickvän/sambo då. Är väl kanske pga det då, om det hänt, som Peter ogillat Maggan men det VAR ju pga blåsningen som MG blev sur på Hannah, tror inte det eventuella med Da silva skulle göra att MG och HG blir ovänner liksom. Om Hannah legat med Filip innan MG och F blev ihop so what, men visst lite cringe kanske det skulle kännas förstås, men är det verkligen sant? Vet att Magnus och F var kompisar innan iaf.

              Vad jag förstått vare väl Peter som lacka ur och Hannah svansa efter.

              Att H har nuppat F är 100% sant, kommer inte gå in på hur jag vet det.

    Jag har kanske missat men i vilket svarsinlägg svarade du på alla frågor om Universum.

      Hon har fö opererat halsen – med spons av Akademikliniken – o pratar glatt om detta på sin blogg…

      Det gjorde hon inte tyvärr. Jag var en av dem som ställde frågor om Mona (hennes hus , C påstod sig ju veta varför det såldes och menade att Mona borde avslöja det) så jag har väntat ivrigt på att få läsa svar. Men det har inte vadit med. Får hoppas på att det kommer i ett eget inlägg.

    Jag tycker det är intressant det här med Bella & brösten. Hon vill ju uppenbarligen inte gå ut med det, men det är ju uppenbart att de är opererade. Jag undrar varför? Hon gjorde ju ett nummer av att hon har ”no shame in this body” så att säga att hon ändrat sig angående en op borde inte vara en grej för henne? Och kom nu inte och säg att hon vill vara privat, hon delar ju gärna andra intima grejer.

      Men är det så uppenbart? Ärligt menad fråga, jag tykar mig inte. Jag tycker det ser ut som rejäla behåar och tung byst, snarare än bröst som sitter uppe av sig själv. Många av brösreffekterna som skrivits om här är lätta att fixa för en bild och om hon skulle ha gjort dem tror jag att hon skulle gjort dem mindre.

        På en av hennes bilder förra året såg man tydligt (om man vet vad man ska titta efter) ett bröstband under blusen. Det bär man om man opererat brösten och vill få ner de lite i höjd. Hon har gjort lyft + lagt in implantat. Hennes jojo-pendlande i vikt har dock gjort att brösten hängt till sig något, vilket inte alltid är önskvärt men kan ge en något naturligare och ”tyngre” look.

          Ner?

            Ja precis, ner 🙂 ibland kan brösten efter en operation hamna väldigt högt upp, ibland väljer kirurgen medvetet att lägga de så.

            Men för att komma ifrån det och få ner brösten kan man använda bröstband. Jag använde aldrig det själv då jag ville ha mina tuttar högt upp 🙂

          ☝?☝?☝? Precis så. Tror att de som genomgått en bröst op och spenderat en massa timmar på att researcha och kolla bilder och jämföra ser väldigt lätt när något är gjort.

          Man måste även tänka på att de flesta som går till kirurgen ber om ett naturligt resultat, tror det är få tjejer som går in o säger att de vill se så onaturliga ut som möjligt. Speciellt inte en offentlig person. Sen så är det helt enkelt så att man i många fall knappt kan se när någon opererat brösten om denna tidigare haft stor byst, kirurger är så himla bra nuförtiden (se Kim K’s bröst). Men det är ändå rätt obvious i bbs fall med tanke på den bild hon la upp där hon visade två tomma bröst efter amning.

          Kan dock ha varit en bandau-bh. Vet du vad en bandau-bh är? Ser ut lite som ett band.

            Hahah men driver du? En bandeu-bh sitter ju på själva brösten. Ett bröstband är ett smalt band som sitter OVANFÖR brösten. Ovanför bh och allt. Lol ????

        Kolla bilderna från hennes resa (till nån paradisö) med Hajen förra nyåret… Där när hon ligger i solstolen på rygg och brösten pekar perfekt uppåt. Så såg de inte för några år sedan.

          Precis det jag syftade på när jag skrev ”uppför sig” högre upp.

          Där har hon ju dock en tjock vadderad bh så det bevisar inget hehe. Men även om hon skulle ha opererat brösten (är inte så säker, hon har vadderade bh:ar och alltid haft ganska stor byst) så vad är så fel med det, vad spelar det för roll – hon har ju inte gjort det som samarbete/reklam så det är väl bra? Är väl bra att hon inte ”flashar” det isf och inte försöker påverka andra att operera sig – för det är ju det CC och folk här brukar vara arga på. Bella har ju varken försökt påverka till ingrepp eller förnekat, så inget fel begått ju – så varför tjata och gnälla om det?

        Haha ja, det är extremt uppenbart! Jag kan med 100% säkerhet säga att blondinbella har gjort båda lyft och implantat. Det syns tydligt på massor av bilder och filmer, dessutom vet vi exakt hur de såg ut tidigare, hon hade taxöron (dvs långa tomma hängbröst) som hon själv beskrev hur hon brukade RULLA upp i bhn. Har svårt att förstå hur någon inte kan se att hon har opererat sig, hög tid att skaffa nya glasögon. Tyvärr har inte resultatet blivit sådär jättelyckat, hon har MFD och redan tendens till rock in a sock (googla). Men kan ha varit svårt att få det bättre med tanke på hennes väldigt dåliga utgångsläge. Och jag kan gott förstå varför hon valde att operera brösten, det hade jag säkert också gjort om mina såg ut sådär. Så no judgement för det valet. Dock är det väldigt falskt av henne att deklarera att hon är sååå emot plastikoperationer och att hon älskar sina taxöron, sen opererar hon sig i smyg och låtsas som ingenting. Man behöver inte livesända sin sponsrade operation som Sindy och Kissie gjorde, men man kan ju vara ärlig och säga att ja, jag har opererat brösten. Typ som Janni, hon ljuger inte om det men frontar det inte heller. Det är rätt väg att gå som influencer. Att ljuga och låtsas som en opererad kropp är naturlig är det allra värsta för det skapar ett helt orealistisk ideal som är omöjligt att uppnå på naturlig väg. Unga tjejer jämför sig med influencers som fixat allt som går att fixa, men det vet inte deras unga fans.

          Hej kirurgen med röntgen syn!

          Asså gud ni/du ser alltid till att hitta fel, allt lyckas bli till fel.. Anonym/Camilla, jag har svårt att se att ni inte kan se att hon alltid har tjocka vadderade bh:ar, även i bikinis, och urlakade bröst ser då även fasta och större ut MEN mycket möjligt att hon opererat sig men det är inget falskt i det – alla kan ändra sig och de flesta har opererade bröst – hade hon gått ut och sagt att hon opererat brösten så hade ni gnällt, gapat och rasat för det. Bella har inte låtsas någonting och inte ljugit så bara håll käften din lögnaktiga idiot! – Bella har inte förnekat och inte sagt något om sina bröst, varför skulle hon?! Lägg ner för fan!!!

        Tack alla för svar. Ni är många som förklarar hur ni ser en påverkan, då förstår jag mycket bättre.

      Bella har postat uppenbara bevis på operationen. Hon har vid ett flertal tillfällen postat filmer när hon direkt eller indirekt aktiverar bröstmusklerna (träningsvideos samt när hon lyft barnen) och då ser man tydligt att hon har något som kallas muskelpåverkan, vilket många som lagt implantat bakom muskeln får. Man har ingen muskelpåverkan om man har naturliga bröst eller om man valt att lägga implantaten framför bröstmuskeln.

      Mvh, en annan med mild muskelpåverkan

        Har också bakom (rätt stora implantat, över 600) men noll muskelpåverkan, kan det komma senare? Tänkte om jag borde oroa mig ?

          På mitt återbesök (3m) sa sjuksköterskan att man brukar se det rätt snabbt ifall man har det eller ej, och att det inte bör ”utvecklas” senare. Jag har knappt vågat spänna o kolla haha men har gått 6 mån nu och har ingen muskelpåverkan så jag tror det är grönt för oss ?

            Mina bröst ändrar form och höjd när jag spänner bröstmusklerna och armarna hårt. Jag är dock inte opererad.

              Gör inte alla bröst det? ? Jag kan spänna mina iaf. Trodde det var det normala?

                Ja, alla(?) bröst rör sig när man spänner bröstmusklerna, men det är stor skillnad på muskelpåverkan och hur naturliga bröst ändrar form/höjd när man spänner musklerna.

        Obehagligt det där när brösten flyttas utåt.. ? man blir lite rädd att dom ska stanna där..

        So what? Vad spelar det för roll om hon opererat brösten eller inte – hon har ju inte försökt påverka till operationer genom reklam och rabattkod iaf och inte heller förnekat – så inget fel har begåtts ju. Inte ens säkert att hon opererat för hon brukar använda vadderad bh, och det finns tejp-bhar idag som ej syns, och hon har aldrig solat i trekantsbh utan i vadderade, och hon har alltid haft fyllig byst. Men som sagt, spelar ju ingen roll…Inget brott har begåtts.

          Hjälp vad du upprepar dig. Är du nervös? Men det är väl ok… är det väl…. hon har ju inte samarbetat… då är det väl ok… det är det… hon har väl inte begått nåt brott… ehhh eller hur… visst… eller…?

            Nej det har hon ju inte så vad är problemet. Vad är ditt problem A? Att Bella inte skammas tillräckligt mycket, att det inte kastas så mycket skit på henne som det bara är möjligt? Är alla som opererat brösten (halva bloggsverige) monster och hycklare? Komiskt att ni hittar fel i allt.. när hon inte säger något, inte gör reklam och inte påverkar då är det fel och hon borde ist berätta att hon opererat brösten – vilket brukar anses fel här i vanliga fall. Hur fan ska ni ha det? Tur att allt kan bli till fel så ni får rasa, då är ni viktiga tydligen.

      Men… är det inte bra att hon inte går ut med det? – om hon nu skulle ha opererat sig? Det är ju det ni brukar skamma här – om folk opererar sig i samarbete och gör reklam för skönhetsoperationer och ger rabattkod på bröstoperationer?! Då är det väl bra att Bella INTE gör det? Hon påverkar inte, har ej gjort reklam och har inte heller förnekat eller överhuvudtaget svarat på det – så då är det väl bra!? Sen så spelar det väl ingen roll om hennes bröst är fixade el ej – det finns annars brösttejp idag alltså tejp-bh och det finns vadderade bh-ar som ger större byst vilket Bella brukar använda, det har man sett, och små bröst har hon väl aldrig haft. Men som sagt, oavsett- inget brott har begåtts, inget fel.

        Jag tycker folk får göra vad de vill, så länge man inte bashar operationer eller folk som gör dem eller hycklar, så tycker jag inte det är någons business förutom ens egen vad man gjort med sin kropp, och jag förstår inte varför folk ska tvingas prata om det, jag menar det är ju sååå privat. Jag förstår dock i bbs fall att folk tycker hon hycklar som hyllat sina bröst som de såg ut efter graviditeten men hon är ju väldigt ombytlig i allt mellan himmel o jord.

          Det finns många som är ombytliga, det är ganska normalt. Finns andra som älskat att ha stora bröst men en annan period i livet vill ha små och älskar små bröst ist, andra älskar blont hår och vill inte annat än att vara blondin men senare i livet älskar mörkt hår och vill absolut inte bli blondin igen. Har Bella verkligen hyllat hur sina bröst såg ut?- nja tror inte det direkt utan mer att hon var okej och bekväm med dem med tanke på vad de uträttat och betytt för hennes barn, var väl mer det hon hyllade. Finns många som är emot operationer, botox, fillers, löshår, smink men som senare i livet ändrar sig och ändå börjar med dylikt. Det är vanligt. Finns andra som proklamerar – ”var nöjd med dig själv, du duger som du är” samtidig som de opererat både bröst, mage, har fillers i ansikte och extensions m.m.

      Herre Gud, hon tyckte så för några år sen.
      Sen ändrade hon sig.
      Och då blev det operation.
      Frågor på det?

        Eller så sa hon bara så förut för att visa på vilken superwoman hon är och skapa content?

        Vaddå ”frågor på det?”? Vad töntigt att skriva…

    Varför inget om Universum?

    Du missade visst frågan om din läsarstatistik efter Bellagate …

     ”Tror i TV4s Gladiatorerna – men paret gick skilda vägar under 2016 och idag är Alexandra tillsammans med en ny partner som hon har dottern Lou med som föddes i slutet av februari.”

    Snälla Camilla, läs dina inlägg en extra gång innan du publicerar! Ska väl stå Thor? Och meningen går inte att läsa utan att få andnöd

      Vem är Thor? Tror inte det står fel.

      Toro väl?

        Är ju inte rätt oavsett ?‍♀️

      Nä, det ska stå Toro ?

      Dessutom är hon har inte riktigt fokus på träning längre? Mer livsstil? 🙂

    Funderar ibland på var somliga feta/förbannade kvinnor, Maria E tagit vägen. Väldigt aktiv på bloggar och insta och nu helt försvunnen?

      Jag saknar också Maria! Hon ska ha kvar sitt pysselkonto som jag dessvärre glömt namnet på. Om jag inte minnas fel så tog hon bort sitt vanliga konto för att hon mådde dåligt av all press aktivismen medförde.

        Nu tas min fråga om henne bort på öppet spår, är detta något vi inte får diskutera?
        Vill gärna ha namnet på pysselkontot!

          Konstigt. Jag vill också veta vad hennes konto heter. Saknar henne i mitt flöde

    Hur blir det med samarbetet mellan perfect day och Jessica A? Är det på / av?
    JF hänger i alla fall uppenbarligen kvar på PD.

    Någon som vet var det blivit av somligafk / Maria? Hon hade ett scrapbookkonto på insta, men kommer inte på vad det heter…

    Jag tror att du är safe om du sluppit muskelpåverkan. Det skulle väl i så fall vara om du har mycket underhudsfett på brösten och du gick ner en massa i vikt, då kanske fettet döljer eventuell muskelpåverkan. Jag har bara muskelpåverkan på höger sida och så har det varit sen dag ett för åtta år sedan.

    Camcam:

    Jag tycker inte att bloggare ska kallas för influencers. Bara ordet ger dem mer inflytande än vad de har. Ska fotomodeller och dokusåpa-kändisar också kallas för influencers eftersom de har ett enormt inflytande…? Nej.

    Kalla dem för bloggare! Starta denna våg nu och sprid!

      Håller med, alla influerar inte.

        De känns mer som en glorifierad version av tv-shop i sociala medier eran.

    Jatack för att du granskar Matplatsen! Ta en stund och bläddra i hennes blogg, så många märka och omärkta samarbeten, konsumtionshets, mår illa av hennes sätt att shoppa shoppa shoppa och utlandsresor hela tiden.

      Åza fuskar också med reklammarkering.

    Få jag önska så inget om mat- eller inredningsbloggar här, är man intresserad så finns det egna forum avseende dessa ämnen

      Men det intressanta i fallet med Matplatsen är ju att hennes blogg helt havererat just gällande mat. Den innehåller i stort sett bara konsumtionshets och ett försök att spegla lyx lyx lyx och flärdigt liv med resor, hotell och restaurangbesök som bara är typ miljonärer förunnat i samma mängd fast hon och hennes man i grunden bara är ren och skär medelklass. En hemmafru och en elektriker. Så ofräscht tänk 2019. Den som följt henne länge har kunnat följa en helt makalös förändring i livsstil. Hennes hem är som ett dockskåp där rubb och stubb byts ut i takt med vad som är på modet för stunden. Noll personlig stil. Bara copycat med allt och samarbeten till förbannelse. Önskar en granskning/ett ifrågasättande av denna konsumtionshets.

        Skulle inte skada om skatteverket gjorde en granskning också av Matplatsen Victoria Riis…
        De kan börja med att jämföra levnadsstandard med deras taxerade inkomst.

      Vilket forum då?

      Jag tycker tvärtom, dessa nischade bloggar är mkt mer intressanta än vanliga bloggar som hoppar mellan ämnena eftersom hela bloggen liksom går ut på att skapa en illusion om det perfekta livet/hemmet. Kan vara mkt drama ibland. Som när House of Philia fick elaka anynoma kommentarer om bla sitt utseende – och folk bara ååå vad hemskt. Men sen visade det sig att det var en annnan bloggare (evalevabo) som var den anonyma och då låtsades alla kvinnorna som ingenting och fortsatte skriva ”gulliga kommentarer ” inne hos e-l-b ändå. Hon hade Tom en egen tagg på insta minns jag. Eller Mitt vita hus som kopierade exakt allt Hop gjorde. Matplatsen finns det massor att skriva om. Jag som är 30plus vill ju hellre läsa om dessa än om alla knappt vuxna som mest umgås med varandra mitt i sthlms innerstad och lever liv långt från mitt eget.

      Och vaddå andra forum för dessa bloggar. Vilka skulle det vara?

    Kolla 56 kilo samtidigt…typ tvillingsyrra till Matplatsen…..de delar typ inlägg och sponsorer rakt av.

    Får ett intryck av att Läckberg och Simon är fridlysta här i bloggen. De har ofta reklam för sina egna ”produkter” på Instagram utan att det markeras. Tex online-kurs, nya böcker, hennes företag eller andras företag som är under hennes vingar.

      Rör aldrig piedestalhästarna ??????
      Somliga avgudar dom, cw & LD.
      Dom kan göra precis allt utan att bli omnämnda

    Tvärtyst om Universum och flirt med LD…..vad har hänt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.